Він купив мені кух.комбайн. Я мало не стерла його в порошок..

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем bora, 4 Серпень 2008.

?

Чи раді б Ви були кухонному комбайну в подарунок на День народження?

  1. Так, давно бракувало його на кухні

    170 голосів
    61,6%
  2. Ні, але вдам, що дуже тішуся, щоб потім користуючись добрим гумором, "вибити" ще й ноутбук

    61 голосів
    22,1%
  3. Ні, сварюсь з чоловіком за такі ідеї

    19 голосів
    6,9%
  4. Добре, що згадав про День народження

    7 голосів
    2,5%
  5. Ображусь, що не почув як я три місяці товкмачила йому про новий мобільник

    21 голосів
    7,6%
Можна вибрати зразу декілька варіантів.
  1. Seshat

    Seshat Альфа-баклажан

    Відповідь: Він купив мені кух.комбайн. Я мало не стерла його в порошок..

    Йогуртниця
     
  2. Sema

    Sema New Member

    Відповідь: Він купив мені кух.комбайн. Я мало не стерла його в порошок..

    якщо я помиляюсь, я тільки рада, може справді не ті
     
  3. veronka

    veronka зла друзя

    Відповідь: Він купив мені кух.комбайн. Я мало не стерла його в порошок..

    рада і йому і мульті і прасці)) але не на ДР, 08.03 і 14.02)) на свята хочеться чогось для себе каханої - сертифікат в СПА (со свємі витікающімі), прикрасу тощо. А практично-побутові "шняги", імхо, можна придбати з іншої нагоди))
     
  4. GIS

    GIS Well-Known Member

    Відповідь: Він купив мені кух.комбайн. Я мало не стерла його в порошок..

    Я рада була б такому подарунку)
    А моя мрія то пароочисник якийсь крутецький
    Як тут вже писалось - нічого дивного) я діва за гороскопом :)
     
  5. Mawa

    Mawa Member

    Відповідь: Він купив мені кух.комбайн. Я мало не стерла його в порошок..

    Комбайн маю, але якщо б якусь таку тенку подарував б , то було б супер, всерівно цим я користуюсь!!!
     
  6. Kvinna

    Kvinna Member

    Відповідь: Він купив мені кух.комбайн. Я мало не стерла його в порошок..

    Коли мій коханий сказав "ну що давай може за ці гроші візьмемо нам до хати класний комбайн?" я просто кинулась йому на шию. Я безмежно люблю готувати, він теж готує, але менше і знає як я хотіла на кухню такого помічника. Вийшло так, що це був мені подарунок на іменини із мясорубкою у додачу і моїй радості немає меж!:girl_crazy::girl_crazy::girl_crazy:
     
  7. AlbinaK

    AlbinaK Member

    Відповідь: Він купив мені кух.комбайн. Я мало не стерла його в порошок..

    Я теж :) тому теж люблю корисні подарунки :)
    Не люблю того, що потім стоїть на поличці чи висить в шафі без діла :)
    Правда мій намагається на ДН дарувати щось персонально для мене(цього року це був смартфон :)), але корисне; пару років тому на 8 березня отримала суперову хлібопічку :) Але переважно в нас таке купляється при потребі, а не до якоїсь нагоди.
     
  8. хельга

    хельга Найгарніша форумляночка

    Відповідь: Він купив мені кух.комбайн. Я мало не стерла його в порошок..

    Я хоч не діва, але якщо б мені подарували класну кавоварку з купою функцій від еспрессо до лате - розцілувала б... але і так цілую...
     
  9. Consuelo

    Consuelo Well-Known Member

    Відповідь: Він купив мені кух.комбайн. Я мало не стерла його в порошок..

    а я зараз так потребую принтера, що теж був би найліпшим подарунком :girl_cray:
     
  10. AilataN

    AilataN жива

    Відповідь: Він купив мені кух.комбайн. Я мало не стерла його в порошок..

    Дуже мені потрібен ПШ метр)))
    Замовляю Миколайкові.
     
  11. saprunia

    saprunia New Member

    Відповідь: Він купив мені кух.комбайн. Я мало не стерла його в порошок..

    Побутові товари чоловік повинен в дім купити - щоб полегшити домашню роботу . А на день народження подарувати щось романтичне, щось незабутнє. І не обов’язково дороге.
     
  12. MamkaPamka

    MamkaPamka New Member

    А от мій мені на 30 років не подарував навіть одної трояндочки,сказав не було можливості(До 8 години вечора на роботі) І ще й сказав то з таким лицем,ніби я його за хлібом в магазин послала,а там його не було.Сльози текли цілий вечір.І такі є "подарунки"...
     
    • Співчуваю Співчуваю x 9
  13. varusya

    varusya New Member

    це не подарунок, а звичайна необхідна річ у побуті. Подарунки - на те вони і подарунки, щоб бути чимось приємним, а не нагадуванням про щоденну рутину
     
  14. Sunichka

    Sunichka Well-Known Member

    Це вже кому як. Нащо мені якась недорога дрібничка, якщо я люблю практичні подарунки? Я віддам перевагу якомусь додатковому кухонному пристрою, ніж прикрасі. Не розумію людей, які мають кредити, а ще в більші лізуть, бо треба щось дорогезне на пам"ять купити. До того ж, я прагну колекціонувати не речі, а враження. І сходити, наприклад, на той самий Книжковий форум для мене було набагато приємніше, ніж я б отримала на таку ж суму, яку витратила там на книжки, щось "мімімішне", але непрактичне.
    А ще є люди, яким доводиться весь час обирати: або - або. Коли в дружини чоботи течуть, а грошей нема - набагато доцільніше купити нові в подарунок на свято. А не чергову каблучку, а ноги хай мокнуть, бо на чоботи вже ніяк не нашкребсти. Не всі заробляють стільки, щоб ні в чому собі не відмовляти.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 6
    • Подобається Подобається x 3
  15. Руда Лисиця

    Руда Лисиця Шопоголік :-)

    це називається здоровий глузд. Хоча якщо взуття тече, то треба купляти як тільки є гроші, а не чекати свята.


    Я ж волію якраз отримувати приємні особисті подарунки. А кухонний комбайн я і сама собі можу купити. А от намисту буду рада, чи походу в спа, чи там політ на повітряній кулі.
    Хоча я розумію, коли наприклад в людини хобі випічка, просто фанатіє від того і їй купують наприклад крутий комбайн KitchenAid абощо. Але тут мотив трохи інший: купити, бо людину пре від того, це її хобі, захоплення. А не варіант: о, куплю їй комбайн на днюху, щоб вона мені деруни регулярно робила.
     
    Останнє редагування: 14 Листопад 2017
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  16. Sunichka

    Sunichka Well-Known Member

    А вона сама хіба ті деруни їсти не буде? =) Якщо комбайн скоротить жінці час перебування на кухні - то це чудовий подарунок. Навіть, якщо кулінарія - не її хобі.
    Підсумовую: якщо всі питання забезпечення сім"ї закриті, ніхто нічого не потребує, у всіх все є - тоді можна сконцентруватись на суто приємних подарунках. Якщо ж з грошима напряг, і то великий - тоді акцент на речах практичних. Ситуації, коли жінка сидить у дірявій хаті, гола-боса, але вимагає 1001 троянду, бо вона таке в серіалі бачила, - не розглядаю.
    Коли сімейний бюджет спільний, а не "це мої гроші, а то - твої гроші" - тоді й подарунки обговорюються спільно. І вирішують обидвоє, що на даний момент потрібніше. Може й навіть вдається сумістити приємне з корисним - і комбайн придбати, і на повітряній кулі злітати. Тоді взагалі супер.
     
  17. Руда Лисиця

    Руда Лисиця Шопоголік :-)

    тому що такі речі повинні куплятися при потребі, а не в честь якогось свята. Так, він полегшує побут в першу чергу жінці, але це та річ що впливає на обох.
    Якби були скрутні матеріальні обставини, то купити комбайн бо треба, а мені на дн можна й просто книгу, яку давно хотіла придбати. В цьому випадку комбайн - для обох, сім"ї, книга - то суто для мене.


    Згадалась історійка: домовилися жінка з чоловіком що митимуть посуд обоє по черзі. І от дійшла черга чоловіка. Глянув він на раковину повну посуду, відкрив кран, замочив руки. Потім закрив кран, вдягнувся і поїхав. Приїжджає за пару годин із новою посудомийкою.
    Мораль хай тут шукає кожен собі сам.
     
    • Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  18. MalvinkaLv

    MalvinkaLv Well-Known Member

    А чому не розділити поняття "потрібні речі для сім'ї" і "подарунки"? Якщо мені потрібен той же комбайн, то я його куплю/попрошу чоловіка купити вже, а не чекаючи якогось свята. Не розумію, навіщо прив'язувати покупку поточних речей (таких як техніка, одяг і т.п.) до якихось свят.
    І навіть якщо всі гроші витрачено на цінну річ для дому, то ж завжди можна подарувати щось символічне, емоції і т.д.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
  19. Sunichka

    Sunichka Well-Known Member

    Ну от я книги купляю щоквартально. Тому ще одна на ДН - не відмовилася б, але не бачу потреби, бо за місяць, наприклад, куплю чергову. А блендер особисто для мене - поєднання приємного з корисним. Приємне полягає в економії часу. Корисне - в підвищенні якості приготування.

    Емоції сьогодні вартісні, повірте. В грошовому еквіваленті. Подивіться, скільки екскурсійні тури коштують. Лізти в кредит заради емоцій? Це вже точно не про здоровий глузд. А йти на якусь малозрозумілу і нецікаву виставку, бо білет коштує 20 грн., сенсу не бачу. Аби було для галочки - що от, сходили кудись.
    Навіщо прив"язувати? Ще раз пояснюю. Є родини, де просто не можуть собі дозволити витратити більше, ніж заробляють. Або дуже багато потреб. Оселились в хаті, де кожний сантиметр потребує ремонту. Є певний список потреб, які треба закрити от вже. А коштів поки що нема. І в цій ситуації однаково нерозумно виглядає як купівля недорогої дрібнички "на пам"ять", бо нащо воно мені, якщо реально потрібна річ через неї знову відкладається. Так і дорога покупка (екскурсія визначними місцями області) перебиває всі плани.

    Уявіть собі, є ті, хто не любить м"яких іграшок, дрібної біжутерії, коштовних прикрас, десятків баночок косметики в ситуації, коли є потреба практичної речі. Бо якщо мені нема куди вішати одяг (поки нема вільних коштів на придбання спеціальної стійки), натомість я отримаю за ті ж гроші ведмедика, я б тим ведмедиком прибила б.

    Знову підкреслю для тих, хто не зрозуміє. Мова йде про ситуацію, коли АБО - АБО. А не про те, що "в мене є повний фарш вдома, і я тепер хочу халат з перламутровими гудзиками".
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Подобається Подобається x 1
  20. Hermi

    Hermi Well-Known Member

    ну є і такі люди. А ще гірше, щоб сусідів\подружок жаба задаушила...
    тому що не завжди фінансово люди можуть дозволити то і то ;)
    Як на мене, все залежить з яким настроєм і емоціями дарують подарунок. Інколи це може бути навіть зірваний будяк край дороги, але він принесе купу радості.

    п.с. в мене взагалі специфічне ставлення до падарунків. Не розумію чому їх треба дарувати на певну дату? Чому не можна дарувати щось просто так? Бо відчуваєш, що ця річ підійде певній людині, бо так захотілось?
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 5