Він купив мені кух.комбайн. Я мало не стерла його в порошок..

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем bora, 4 Серпень 2008.

?

Чи раді б Ви були кухонному комбайну в подарунок на День народження?

  1. Так, давно бракувало його на кухні

    170 голосів
    61,6%
  2. Ні, але вдам, що дуже тішуся, щоб потім користуючись добрим гумором, "вибити" ще й ноутбук

    61 голосів
    22,1%
  3. Ні, сварюсь з чоловіком за такі ідеї

    19 голосів
    6,9%
  4. Добре, що згадав про День народження

    7 голосів
    2,5%
  5. Ображусь, що не почув як я три місяці товкмачила йому про новий мобільник

    21 голосів
    7,6%
Можна вибрати зразу декілька варіантів.
  1. arushka

    arushka завжди досягаю мети

    Дівчата, комусь поїздка на 2 місяці в Тайланд буде не подарунок, а побутова потреба, бо для нервів жінці корисно, а іншій - і швабра -подарунок, бо шматою не треба мити
    Є корисна штука, Wish List, яка дуже спрощує всі оці драми з подарунками. Треба всього лиш обом виділити час, написати бажане/потрібне, а потім члени сім"ї лише виберуть якийсь з пунктів. А що в цьому списку буде -комбайн, чоботи чи 1001 троянда - це вже справа кожного, на смак і колір всі фломастери різні))
     
    • Подобається Подобається x 8
    • Зе бест! Зе бест! x 8
    • Погоджуюся Погоджуюся x 4
  2. Sunichka

    Sunichka Well-Known Member

    Амінь! =)
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Смішно Смішно x 1
  3. phobika

    phobika Well-Known Member

    Я нормально ставлюсь до практичних подарунків, якщо вони бажані. Але терпіти не можу, коли за мене вирішують, що мені треба покривало чи там набір посуду. Таке моя мама любить робити. Я їй про то кажу постійно, але ніяк не доходить. Як кажу, що краще грошима і я собі куплю - ображається. Якщо таки подарує гроші, то потім вимагає звіту, як витратила. Брррр! Я тепер просто уникаю тих подарунків.

    Чоловік старається відверто побутових речей не дарувати. Але якщо я хочу скажімо сковорідку, але з якихсь причин не купую, то може подарувати з чимось "для душі" - з книжкою, наприклад.
     
    • Подобається Подобається x 1
  4. Руда Лисиця

    Руда Лисиця Шопоголік :-)

    Якось дуже ви впадаєте в крайнощі. Або виставка за 20гривень, або дорогий екскурсійний курс. Або вішалка, або ведмедик.


    В мене кавалір не сильно заробляв в той момент, а тоді взагалі на навчальні тренінги багато грошей потратив, так мені на день народження подарував ароматний чай, подушку для медитацій з гречаної лузги яка коштує 200гривень (на який я око було поклала, тобто він знав що я хочу) і нічник який він сам зробив своїми руками з вирощених кристалів, баночки, вилки і діоду. От той нічник - то певно найліпше що мені дарували. Його ЗРОБИЛИ ДЛЯ МЕНЕ. А те що його собівартість склала від сили 20гривень (а то й всі 10), неважливо.
    Не до порівняння з бездушною побутовою технікою.
     
    • Подобається Подобається x 5
    • мімімі мімімі x 1
  5. Dominika

    Dominika Well-Known Member

    як гарно:girl_claping:
    отут не погоджусь. Важлива не сама матеріальна форма подарунка, а щирість зусиль і емоцій, які чоловік доклав аби той чи інший предмет з'явився в житті його коханої. Цілком ймовірно, що чоловік три тижні моніторив інтернет-магазини в пошуку хорошої моделі комбайна, вичитував відгуки, потім з температурою 40 йшов крізь сніг і дощ))) на Нову пошту, щоб той комбайн отримати. І можливо навіть витратив на нього останні кошти. І цілком щиро думав, що цей комбайн дуже втішить його половинку.
     
    • Подобається Подобається x 5
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  6. Руда Лисиця

    Руда Лисиця Шопоголік :-)

    та, можливо я зарізко про техніку висловилась) Але мою думку ви здається вловили))
     
  7. KAPUCHINKA

    KAPUCHINKA Well-Known Member

    А як їх розділити? От чоботи, до прикладу, це потрібна річ для сім'ї чи подарунок, навіть якщо вони десяті? Відпочинок подарунок чи потрібна річ? Щось символічне це що, наприклад? Я терпіти не можу непотрібних речей, картинок, статуеток, іграшок і т.п. краще взагалі нічого. Ну але то я, я і на день народження без подарунка спокійнісінько обходжуся, і без квітів. Не люблю я букетів, от щось квітуче в горщику, оце так, а зрізані квіти ні.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  8. Mansikat

    Mansikat Well-Known Member

    тема не для суперечок, ми всі різні, хтось практичніший, хтось романтичніший, важливо і цінно, якщо це враховується нашими дарувальниками;)
    іноді треба переступити через власні вподобання, щоб догодити з подарунком, але це вищий пілотаж, купувати речі не в своєму смаку, а з розрахунку на одержувача подарунку.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 5
    • Подобається Подобається x 2
  9. Sunichka

    Sunichka Well-Known Member

    Ну а от я такі подарунки взагалі не люблю. Подушка у віш-ліст є. Ортопедична. Вартістю 900 грн. Але це - потреба. Бо стара подушка поступово стає непридатною. Прямо терміново купляти нема сенсу, бо стара ще служить. А от якраз до дня народження нова буде потрібна. Багато хто скаже - ну це ж подушка, її можна і так купити. Можна. Але не за такі кошти. А от хочу я саме цю, і ніяку інакшу.
    Все останнє (підкреслю - особисто для мене) - просто витрачання грошей, коли є речі, набагато потрібніші.

    Є люди, для яких купа повітряних кульок вартістю 200-300 грн. - класний подарунок, який викличе фейєрверк позитивних емоцій. А є такі (як я), яким вся ця романтика непотрібна. От коли вся квартира буде поремонтована, все придбано, що треба, всі фінансові дірки закриті (а я ще дуже люблю робити подарунки родичам - теж потрібні, плюс є вже 2 племінників маленьких), тоді можна собі дозволяти щось зверху. Це мій особистий здоровий глузд.

    Інша справа - коли це дружину не влаштовує. А якщо і чоловік, і жінка мають однакову точку зору на дане питання, то це є нормальним для цієї конкретної сім"ї, чи не так? Було б дивно, якщо б жінка, начитавшись форуму, прийшла до чоловіка і сказала: "мені начхати, що гроші треба на то і то, я от хочу 200-гривневу милу дрібничку". Ну то без проблем - скаже чоловік, - але тоді племінник не отримає подарунка на Миколая, бо ці 200 грн. були призначені на це. А я завжди оберу племінника. І варіант, коли мені подарують щось справді потрібне, і малий не залишиться без подарунка, - особисто для мене ідеальний.
    --- дописи об"єднано, 14 Листопад 2017 ---
    О, я так само.
     
    • Подобається Подобається x 3
  10. MalvinkaLv

    MalvinkaLv Well-Known Member

    Однозначно!
    Комусь комбайн/чоботи/подушку треба саме на ДН, а мені краще в той момент, коли це потрібно. А на ДН можна просто квіти і романтичну вечерю (в моєму розумінні це символічно і приємні емоції).
     
    • Подобається Подобається x 1
  11. KAPUCHINKA

    KAPUCHINKA Well-Known Member

    А я взагалі люблю купувати тоді, коли це треба, або захотілося і не прив'язуватися до якихось дат)))
     
    • Подобається Подобається x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
  12. Leditanya

    Leditanya Well-Known Member

    Дівчата, я вам зараз покажу, що мені Миколай кілька років тому приніс. Мушу візуалізувати для потрібного ефекту ))) Тримайтеся міцно...

    І "гвоздик" мого свята


    Сковороді я була рада однозначно. Ніж мене трохи насторожив )))
    А за сито хотіла прибити "заразу" новою сковородою ))) Ну як до такого додуматись?
    Коли запитала делікатно, то він сказав, що я давно просила купити, а він то згадав )))

    Взагалі в мого чоловіка ніяк не виходить мені вгодити з подарунками. Ну чеслово! Для чого вагітній жінці кавоварка, яку верне від запаху кави ?)))
    Або перед самими пологами подарував мені дорожезний лак для нігтів з Брокарду. Це при тому, що нігті я не лакую.
     
    Останнє редагування: 15 Листопад 2017
    • Смішно Смішно x 11
    • Креативно Креативно x 3
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  13. MalvinkaLv

    MalvinkaLv Well-Known Member

    @Leditanya Спробуйте чоловікові на Миколая новий кран для ванни подарувати чи щось типу того:girl_crazy:
     
    • Смішно Смішно x 4
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  14. arushka

    arushka завжди досягаю мети

    мій тато якось мамі на нр подарував шерстяні наколінники, щоб на ніч собі одягала, бо її тоді ноги боліли. Мама відреагувала *добре, хоч не мазь з німесилом*:)))
     
    • Смішно Смішно x 8
    • Подобається Подобається x 1
  15. Leditanya

    Leditanya Well-Known Member

    Ой, я кілька місяців складала план помсти )))) В нього якраз день народження був скоро, але потім подумала-подумала і вирішила, що воно того не варте. Добра я )))
    От мені здається, що багато чого чоловік переймає від свого тата. У плані подарунків теж. Хоча не всі, але мій - однозначно.
    Його тато ніколи не дарував мамі щось "просто так" чи квіти... Все щось до хати, до кухні...Тому я дуже не дивуюсь.
    В нас зараз росте син. От я так делікатно натякаю чоловікові, що його слід привчати обирати і дарувати подарунки. Щоб брав його з собою, коли мені щось купує, разом вибирають квіти. Ну якось так )))
     
    • Подобається Подобається x 2
  16. MalvinkaLv

    MalvinkaLv Well-Known Member

    Мій чоловік теж до знайомства зі мною дарував квіти тільки пару раз в житті, і то вчительці))) ну але я дала йому зрозуміти, що квіти дуууже люблю, тож почав дарувати часто і без нагоди... Сина бере з собою вибирати мамі квіти, навчив, що "мамуся любить квіти", то тепер всі польові квіти і кульбаби мої як гуляємо))
     
  17. Іруня

    Іруня Well-Known Member

    А мені не смішно. А хочеться поважати Вашого чоловіка. Це ж він пам'ятав про ті сковорідки! Це ж він згадав за те сито! Тобто, подарунок вибирався з думками про Вас. Нехай і трохи не такий, як Ви очікували. Але чоловіки в цьому плані дуже вузько бачать все ( не всі такі, але більшість ).
    Зато у мене просто "казка"... Ні тобі сковорідки, ні шоколадки. Он стоять гроші, візьми собі і купи.
    На моє 30-ти ліття взагалі класно вийшло. Дзвінок: "Я поїхав на рибалку. Твої квіти в ванній стоять. Ну і купи там собі щось" )))
    Ех.... Накипіло...
     
    • Співчуваю Співчуваю x 8
    • Погоджуюся Погоджуюся x 5
    • Зе бест! Зе бест! x 2
  18. taipen

    taipen Member

    я хоч теж рибак, але то трохи закруто, або треба було перед тим фест посваритись :swoon2:

    ми чоловіки часом робимо дивні для вас подарунки, хоча для нас вони здаються нормальними (часом мимохіть сказане слово здається натяком і наглою потребою в чомусь :))
     
    Останнє редагування: 4 Січень 2018
    • Подобається Подобається x 1
  19. Іруня

    Іруня Well-Known Member

    Зовсім ні, ніяких сварок. То просто звичний стан речей). Хоча, я вже вийшла з того віку, коли я чогось чекаю від людей. Тепер я про свої потреби кажу в очі. Але деколи згадую, що мені 16 і хочу рАмАнтіки :).
     
    • Подобається Подобається x 1
  20. Leditanya

    Leditanya Well-Known Member

    Певно, я не погоджуюся з вами ))) Але це суто мої відчуття.
    Те що я сказала купити сито до стічної труби, не означає що хочу отримати його в подарунок. Певно треба тішитись, бо тоді ж просила купити нову кришку до унітазу ))) Я трохи іронізую, але кришку таки просила купити. Добре, що він не сприйняв це як натяк. Не хочу щоб чоловік думав про мене і купував такі речі.
    Я досить невибаглива у плані подарунків. Для мене книга і квіти це найкраще, що може бути. І чоловік про це знає, але його клинить і він про це постійно забуває.
     
    Останнє редагування: 10 Січень 2018