Робота вдома

Тема у розділі 'Бізнес-леді', створена користувачем Юкола, 27 Травень 2009.

  1. Rapsodiya

    Rapsodiya Well-Known Member

    Дівчата, а на цьому ресурсі хтось працював?
     

    Вкладення:

    • Смішно Смішно x 1
  2. ola holly

    ola holly New Member

    Привіт) Я працюю частково як фріласнер і можу сказати, що роботу знайти реально. Зареєстрована на багатьох сайтах, де можнп знайти якімь пропозиції. Але спочатку мені теж було дуже важко, бо не мала портфоліо і ніхто не хотів працювати з людиною, яка має тільки теоретичні знання і не можу підтвердити їх своїми попередніми роботами. Та я не опустила руки. Сама почала розсилати оголошення, що пропоную такі і такі послуги і вже за декілька днів мала першого клієнта. Спочатку ціни за мої послуги були досить низькі в порівнянні з конкурентами (я домовлялась з роботодавцями, що вони мені залишать розвернуті відгуки про мою роботу). І їм вигідно, і мені. Так як на реальній роботі я працюю 24 години в тиждень, то маю багато вільного часу і можу витрачати його на розвиток свого віртуального бізнесу. Зараз маю досить багато клієнтів (відносно) і заробляю пристойні гроші. Але на все потрібен час. І якісь знання :)
     
  3. Yeremiya

    Yeremiya Well-Known Member

    Підкажіть а як зареєструватись на цьому сайті не можу розібратись. Дуже потрібно додатковий заробіток:girl_cray:
     
  4. MalvinkaLv

    MalvinkaLv Well-Known Member

    На тнс багато не заробите, максимум на поповнення мобільного.
    Йдіть на сайти фрілансерів, не знаю, на чому ви спеціалізуєтесь
     
  5. Sunichka

    Sunichka Well-Known Member

    Заходите на сайт (opros.tns-ua. com), натискаєте "Реєстрація" і реєструєтесь. Потім вам запропонують встановити на комп"ютер їхній плагін - ставите його. І все. Чекаєте, коли на пошту почнуть приходити запрошення на опитування.

    Але прямо на заробіток це не потягне. Максимум 50-100 грн. на півроку-рік. Така собі маленька приємність. Не більше.
     
  6. MarianaLviv

    MarianaLviv Member

  7. Happy Fiancee

    Happy Fiancee Well-Known Member

    Якщо тут на ДП є дівчата, які працюють в декреті, прошу відгукнутися. Цікавить такий момент: а з ким в той час дитина?Чи що робить дитина? Як ви поєднуєте роботу і догляд за дитиною?
    Особливо цікавить вік дитини до 3 років та інтелектуальна робота в мами (наприклад, копірайтинг)
     
  8. MalvinkaLv

    MalvinkaLv Well-Known Member

    Займалась копірайтингом в декреті виключно в той час, поки дитина спала. Інакше не виходило. По-перше, дитина завжди вимагала уваги до себе, так що сконцентруватися на тексті було нереально. По-друге, малюк тупо лупив по ноуту і ліз в екран) А бажаючих посидіти з дитиною, поки я працюю, не знаходилось, бо "він мами хоче".
     
  9. Happy Fiancee

    Happy Fiancee Well-Known Member

    @MalvinkaLv а ви встигали зробити роботу за час сну? Чи кілька днів писали?
     
  10. maavka

    maavka Well-Known Member

    Я працюю в Глобусі. Це перегляд реклами +типу мережевий маркетинг. В мене просто знайома там є, то вона за за 2міс набирання команди вийшла на дохід 3 дол щодня. В цій компанії тобі нараховують кошти, за те, що ти закриваєш рекламу (картинку) +відсоьки від партнерів, власне за рахунок партнерів йде дохід. Та це все безглуздо і не розвиває, зато мене зовсім не виснажує. Я тільки почала працювати, ще не маю нікого в команді, але зато центи капають.
    Комп'ютер у нас включений дуже часто, то пісеньки малому запущу, то погоду подивлюсь, рецепт чи мама фільм захоче подивитись і заодно закриваю рекламу. А повідомлення щодо пропонування заробітку пишу, коли є вільна хвилинка. Щоб одне повідомлення написати, якраз і треба хвилинку +і коли дитина наніч засне, тоді тим займаюсь. На денний сон відпочивала. зараз вже менше відпочиваю або щось інше роблю або пишу повідомлення.
    А ще я читала таку класну статтю про таймменеджмент для мами, на фесбуці бачила, але на жаль не зберегла. Там про те, що справи треба поділити на кілька колонок.
    -Ті які можна робити разом з дитиною. Разом мити посуду, разом розвішувати одяг
    -Ті які можна робити, поки дитина бавиться сама біля вас. Але не разом з дитиною
    -Ті які можна робити лише поки дитина спить
    І по них розподілити. Головне щоб інтелектуальна праця не виснажувала, а трохи надихала. Бо для мене є такі психологічно виснажують, я їх уникаю
     
  11. Oleksandrochka

    Oleksandrochka Well-Known Member

    @Happy Fiancee я трохи працювала поки малий був менший (до 6 міс). То він міг сам бавитись, а я щось робила. Наразі нереально ( у вас дитина прибл такого ж віку). Він не даж навіть посуд помити, стоїть смикає мене за футболку, б'є по тумбочці і плаче, щоб я з ним бавилася. Якщо сідаю за ноут, то він теж тут як тут і ніц не зробиш. Можу працювати лише коли спить вдень (це 2,5 години) або вночі (він вже спить переважно до 9:30), то я до 11 ще маю час щось зробити. Мені на роботі дозволяють працювати з дому, якщо дитина хвора чи щось там ще, але ч еіколи не пробую навіть. Бо він не дасть нічого зробити однозначно. Ну або ж на цілий день мульти, теж не варіант (і моя дитина не дивилася б більше ніж 10 хв). Але так, якщо порахувати, то 2,5 +1,5 год - це вже повноцінний парт-тайм, пів робочого дня
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  12. бетменша

    бетменша Well-Known Member

    починала ще до року малого. тоді працювала тільки коли спав. навіть чоловік, який приходив увечері не дуже рятував, бо малому тре було груди кожні 15 хв. Легше стало після 2, 6. Дітьо вже досить вміняєме) вміє сам бавитись. можна попрацювати і коли не спить. Коли муж дома, то взагалі красота. Дитина в мене татоман, грудьми вже не годую, то головне засісти в ін. кімнаті, шоб по голові не тлумились)) але все одно найкраще працюється під час того, коли спить.
    тут я вирішла роблемі тим, що беру завдань по мінімуму. Це дозволяє не підводити замовників, бо мені це дуже важливо. хоч на початках було і таке, що тапала по клавіатурі одною рукою зі сплячою дитиною на руках)
     
  13. Freedom UK

    Freedom UK Well-Known Member

    Після року дитини працювала під час дитячого сну. Під час прогулянок обмірковувала - а вдома вже друкувала (договори, контракти, юридична документація, переписка по мейлам, ще був скайп :)). Потім на півроку вийшла в офіс, вже додалась робота з клієнтами - дитина була з бабусями.
    Після народження другої дитини почався період нових робіт, інет-магазин. Під час дитячого сну оголошення виставляла, редагувала. Напротязі дня переглядала замовлення, телефонні розмови. Це не зовсім інтелектуальна робота, вона потребувала пару тижнів внесення данних, потім більш-менш автоматичні рухи.
    Коли дітки хворіють або на пару днів збивається у них режим - бувало особливо важко :)
     
  14. MalvinkaLv

    MalvinkaLv Well-Known Member

    У мене якраз виходило за годину-півтора написати статтю на 3 тис.символів. Тоді працювала з одним постійним замовником, то домовилась про такий режим 1 стаття/день.
    Для мене копірайтинг - то таке собі хоббі, можливість була в декреті переключити мозок на щось інше. Реально відпочивала під час написання статей, тим більше що тематика була по моїй основній спеціальності. Ну і, звичайно, свої гроші:girl_dance:
    По-доброму заздрю дівчатам, які можуть працювати вдома, поки з дитиною хтось сидить в іншій кімнаті. У мене так ніколи не виходило. І навіть зараз, коли малому 3,3р., не вдається посидіти в ноуті довше 5 хв., треба мами:) ну але я шукаю в цьому позитив, працювати хожу в офіс, а вдома як щось дуже треба зробити, то працюю поки дитина спить.
     
    • Подобається Подобається x 1
  15. Happy Fiancee

    Happy Fiancee Well-Known Member

    @MalvinkaLv от я не вкладаюся в час сну дитини. І тут доводиться просити когось щоб бавив її. Але включається совість. Тому я перед дилемою: ну його ту роботу. Або: з часом стану працювати швидше і встигатиму за час сну...
     
    • Подобається Подобається x 1
  16. MalvinkaLv

    MalvinkaLv Well-Known Member

    От і правильно! Я б теж не писала, якби не вкладалася в час сну, протягом якого ще треба ж було і поїсти, і дитині обід приготувати, і т.ін.
    В декреті на першому місці - робота Мамою, а все решта - по сумісництву і у вільний від основної роботи час (я не говорю про ситуації, коли мама з тих чи інших причин мусить працювати).
     
    Останнє редагування: 27 Грудень 2017
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  17. OxyFoxy

    OxyFoxy Посиденька-непосида

    Ви маєте на увазі денний сон? Я в денний теж не вкладаюся, бо намагаюся прибрати-приготувати по мінімуму або спекти щось (поки дитина не лізе до духовки). Пишу ввечері після того, як вкладу її. Або деколи рано прокидаюся і бувають дні, що ніхто не ламає моїх планів. Ще можу писати в нотатках в Evernote на смартфоні, коли кладу на денний сон, але то добре вдається з написанням текстів. З іншими видами робіт - не впевнена. Зараз маю малий об'єм роботи, то не дуже складно. Якби треба було 3-4 години щодня працювати, то однозначно жертвувала б ніччю, а вдень лягала б з малою досипати.

    Надіслано від мого Lenovo A5000, використовуючи Tapatalk
     
  18. loveterapy

    loveterapy Матуся-Анюсі

    Класно, у вас свій інет-магазин? Якщо не секрет, то якого плану товар і чи важко його "розкрутити" спочатку?

    Надіслано від мого SM-G350E, використовуючи Tapatalk
     
  19. Happy Fiancee

    Happy Fiancee Well-Known Member

    @OxyFoxy вночі то взагалі капець. Потім цілий день як в тумані. Тому то підняла тут тему як в кого. В такому режимі «бобік скоро здохне». Мені ніби і цікаво щось робити. Але часу йде багато, бо багато вже забула з того, що колись вчила.
     
  20. loveterapy

    loveterapy Матуся-Анюсі

    Ну, і по темі відпишусь. Я під час декрету пішла на курси, спочатку онлайн на Прометеусі проходила. Там, до речі, мені досить сподобалось. Є розділ найчастіших запитань, чат для спілкування з іншими учнями. Потім на офлайн+онлайн курси пішла. Навчання забирало і денний сон дитини і мій нічний сон)) Але, коли є стимул, то все можливо. Часом теж щось читала , доробляла з малючком на колінах. Часом бігала на під'їдання циці вночі по 2-3 рази.
    З лайфхаків :до 2 років майже не хотіла сама бавитись, до 1,5 так точно. Потім тісто для ліпки, кінетичний пісок, ще якась дрібота могли дати до 40 хв часу. Але це так для чогось простого, що не вимагає зосередженості та 100% уважності. До речі, досить добре підтягнула свою англійську. За браком часу, я почала слухати під час домашньої роботи рутинної, англійські подкасти. Під час прогулянок, особливо з дитиною, що не розмовляє, теж можна слухати. Звісно, це не замінить курсів чи підручника для граматики, але для сприймання на слух, з яким у мене взагалі був провал, дуже помічне.

    Надіслано від мого SM-G350E, використовуючи Tapatalk
     
    • Подобається Подобається x 1