Худнемо разом за системою -60 (4)

Тема у розділі 'Смачний тарільчик', створена користувачем Jasmin, 6 Червень 2009.

  1. Gudzyk

    Gudzyk Well-Known Member

    Я пила багато чаю з молоком( без цукру) і це, мені так здається, трохи " додало в об'ємі" шлунку+хаотичні харчування + як писала Shapokliak мабуть гормональний фактор. Я можу і помилятися. Я від природи схильна до набору зайвої ваги, але завжди тримала це під контролем - мало солодощів, після 18 ні-ні. А тепер щось не виходить:girl_sad:. Але літо наближається і нема коли розпускати нюні.
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  2. Leditanya

    Leditanya Well-Known Member

    Я колись давно робила розвантажувальні дні на "молокочаї". Він добре виводить з організму рідину. В той день, коли був тільки молокочай на вазі було - 1,5-2 кг. То не думаю, що справа тільки в ньому.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  3. Vinnytska

    Vinnytska люблю....


    Так,я не з метою схуднути, а сам по собі люблю молокочай, ще й з цільного домашнього молока і багато. Тому почала вивчати шкоду і користь цього напою. З метою швидкого схуднення (до мінус 2-3)його рекомендують вживати цілий день без іншої їжі. Але він так само швидко виводить воду з організму, тому додатково потрібно поповнювати організм водою. Не знаю, я не експерементувала.
     
  4. Leditanya

    Leditanya Well-Known Member

    Так, однозначно. Пригадую, що тоді пила багато.
    Був такий в мене час :) шукала сама не знаю що. Поки не набила кілька гуль. Зараз би вже не погодилась на такі експерименти.
     
    Останнє редагування: 25 Січень 2018
    • Подобається Подобається x 1
  5. Багіра

    Багіра Well-Known Member

    класно, що тут такий рух)
    щодо рідини - то чиста вода тільки на користь, за винятком хіба що нюансів з нирками, коли рідина погано виводиться
    ну а інші напої індивідуально, можливо і затримуються в організмі
    загалом як є розумний дефіцит калорій, то вода не дасть плюс на вазі
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  6. Shapokliak

    Shapokliak Well-Known Member

    Не зовсім в тему -60, але дотично до контролю ваги:
    Я маю схильність до набряків, особливо в ПМС. Мої спостереження : коли є дефіцит води в організмі (наприклад їду далеко в автобусі, стараюсь не пити, бо нема можливості сходити часто), а потім спрага і я п"ю більше, зразу відчую важкість в ногах, таке враження , що організм запасає. І навпаки, коли в "мирному житті" слідкую за питним режимом - часто і потрохи, то все набагато краще, бігаю в туалет нормально. Те саме літом, коли жарко, втрачається багато води. Не попити вчасно - і потім напитись... Коротше, поки концентрація солі в крові на стає нормальною, лишня вода не виводиться. Добре орієнтуватись протягом дня на колір сечі - зранку, звичайно, після нічного дефіциту води буде темніша, але протягом дня має бути світлого кольору. Ну і не зловживати соленим. Пиво з бастурмою - спочатку сечогінний ефект пива, обезвоження організму + зайва сіль - потім спрага і пиття води - на ранок +1 кг. мінімум. Лікується регулярним питтям води і обмеженням солі наступного дня. В тяжких випадках буває потрібно і 2 дні, щоб довести кров до нормального не густого стану...
    Чомусь наші лікарі колись казали : набряки - менше пити. Я так мучилась, поки не прочитала закордонних : набряки виводяться питтям. Звичайно, є обмеження по важких станах, але відносно здорові люди повинні пити вдосталь.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  7. Багіра

    Багіра Well-Known Member

    ну так, це затримує рідину і додає великий калорійний плюс до 'хаотичного харчування". в мене подруга з таким підходом дуже поправилася на ГВ, зі свого досвіду скажу, (як людина що була на дуже строгій дієті на ГВ через алергію малого) головне різноманітний раціон, ні вода ні молокочай не дадуть вам достатньо грудного молока якщо харчування неякісне (і тут просто достатньо щоб були присутні різні продукти, якісна молочка, мясо, овочі, фрукти.. хурми, кураги, гранати необовязкові)))
    замість розбивання шлунку молокочаєм краще їсти творожний сир з фруктами чи йогурт, і все
    --- дописи об"єднано, 26 Січень 2018 ---
    набряки прийшли і пішли, просто треба проявити трішки терпіння і спостерігати за вагою декілька днів
    всерівно для схуднення (власне позбавлення жирових відкладень:)) потрібні час і регулярні зусилля
    вага може коливатися в межах 50 кг залежно від набрякіВ, а може в межах 60 кг, до прикладу
    важливо від 60 перейти до 50, а коливання то річ тимчасова:)
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  8. Rapsodiya

    Rapsodiya Well-Known Member

    Ото з самого ранку відписалася..маю маленький бонус -0.5 кг..і того 58.5 то вже добре)) останні пару днів на системі) вроді все ок..

    Спорту нема - до мене повернувся мій кошмар шестирічної давності у вигляді болю в суглобах..тому про спорт нема і мови, ото вилікуюся все і за місяць почну)) а поки спорт то лише трохи ходьби пішки))

    лише маю дилема чим заправляти салати на вечерю, якщо не можна оливкову олію?
     
  9. Shapokliak

    Shapokliak Well-Known Member

    Якщо салат у варіанті з молочними продуктами, то замість сметаничи олії заправити густим йогуртом типу як грецький. Або ще в Міріманової є так званий "системний майонез" - той же йогурт + соєвий соус за смаком. Якщо в варіанті з крупою - то напевно ні. Тоді хіба лимонний сік і соєвий соус... А ні , то "пусті" овочі вприкуску до каші... посолити, поперчити... Літом огірок - помідор- зелена цибулька - то о.к. А зараз пуста капуста якось мені не тойво. Мені тоді краще її в мультиварку з морквою, цибулькою, правильною томатною пастою, сіль спеції - потушити. Тоді воно ситніше якесь і добре їсться з тією ж гречкою. На офіційному сайті є форум, там рецепти, запитання - відповіді, але він мені якийсь не зручний. Більше подобалось читати групу Вконтакті, але зараз не хочу бавитись з обходами блокування - нема, то нема. Взагалі час від часу добре освіжати пам'ять і заглядати на офіційний сайт на списки і загальні правила...
     
  10. Rodionochka

    Rodionochka Безнадійна оптимістка

    Було б чудово, якби хтось то нагадав.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  11. Rapsodiya

    Rapsodiya Well-Known Member

    Я дивилася той допис на початку теми з посиланнями))) там наче більш менш все є
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  12. Багіра

    Багіра Well-Known Member

    і я відпишусь, наразі мінус 1,5 кг) ну але я хворіла цього тижня))
    головне триматися на плаву
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  13. Lyudvig

    Lyudvig Добра не пам’ятаю, зла не забуваю.

    Я наразі не на системі, хоча дуже треба :girl_blush2:. Мене найбільше турбує оце: не їсти після 6. Якщо я засинаю о 1чи 2 ночі, то вовком завию до цього часу. Чайок не перебиває мені апетит, на жаль...Чи можу я повечеряти о 20 припустимо?
     
  14. Багіра

    Багіра Well-Known Member

    по системі - не можна
    я ще давно читала книжку Міріманової і вона казала що система передбачає також здоровий спосіб життя, і лягання в 10-11 годині
    до цього потрібно рухатись)

    зі свого досвіду
    - я терпіла, хоч теж пізно лягаю. люблю чайочки)
    - якщо посувала години, то чомусь не бачила результату. ну але це було пару разів лиш, напостійно мені не підійшло (напишу нижче чому)
    - маю нюанси з жовчним, тому часом зїдаю в 20.00 яблуко, бо це вже безпосередньо біль, а не сила волі. так само мені вже не підходить вечеряти твердим сиром
    - і що найцікавіше! якщо останній раз їсти в 6 годині, то потім ти можеш бути голодний, але це швидше легкість. а от коли зїсти хоч яблуко в 20-21 годині, то потім може відкритися такий жор, організм реально роздразнений
     
    • Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  15. Rapsodiya

    Rapsodiya Well-Known Member

    З черговим мінусом ;) 57.800 ;) тішуся як мала дитина) заміри теж зробила. І не їсти після шостої вже якось легше, не такий "марш" всередині))))
     
    • Подобається Подобається x 4
  16. Leditanya

    Leditanya Well-Known Member

    Моя знайома худла з Анітою Луценко по її WOW, то вечеряти можна у проміжку 17-20 години і все відштовхується від сніданку. Якщо сніданок о 10 год, обід - 15, вечеря - 20 год. Тобто інтервал у 5 год приблизно. І один перекус можна.
    Але! Там більше обмеження в їжі, ніж у Міріманової.
    Якщо на системі, і ніяк не виходить лягати раніше спати, то я б посунула вечерю на 19 год, але не пізніше.
    Або переглянути меню. Бо коли вечеряла кефір і яблуко, то їсти хотіла страшно. Коли риба чи м'ясо або гречка з овочами, то більш ситнішою була )))
     
    • Подобається Подобається x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  17. Khrystik

    Khrystik Хороша дівчинка :)

     
    • Подобається Подобається x 1
  18. Shapokliak

    Shapokliak Well-Known Member

    Кефір і яблуко ніззяяя. Треба ще творог додати ( не знаю як домашній сир правильно українською назвати, щоб не плутати з іншими сирами). Тоді інша справа. Я з такою вечерею нормально почуваюся, набряків нема на ранок і зазвичай буває "-". Але все індивідуально. Якщо м'ясо не дуже солити, то теж норм, правда мінус майже не буває, а на другий день о.к. О, ще у мене після яєць їсти не хочеться і мінус зазвичай зранку. :girl_crazy:. Але таке я їм рідко, бо то буває тяжко в себе той омлет запхати, то ж не з 2 яєць, бо буде менша вага прийому їжі. Або яйця не натвердо варені, те саме.
    Вечеря овочі + фрукти ( як писав один чувак на форумі "трава+трава" мене теж не надихає... Крупа + трава - то вже краще:girl_dance:. А ще мені не голодно після того : " сир , кріспи, молочка".
     
  19. Leditanya

    Leditanya Well-Known Member

    Чого? Перший варіант вечері. Фрукти + молочка або кисло молочка. Можна любу кисло молочну продукцію жирністю не більше 5%.
     
  20. NataliaFed

    NataliaFed Active Посиденька з баяном

    Я не на системі але була колись)) і так з досвіду, кефір на вечерю- не добре. Він дає "ситність"(шлунок ніби повний) на дуже короткий час, після- страшно хочеться заїсти ще.
    Мені найкраще було сир(творог), яйця, "трава".

    Надіслано від мого GT-I9505, використовуючи Tapatalk