Раджу лікаря з питань безпліддя

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Музик, 18 Квітень 2013.

  1. Музик

    Музик Мартуська

    я зараз перебуваю у пошуку лікаря-гінеколога, тому вирішила створити отаку тему-опитування, без обговорення, суто відповіді по пунктах, щоби легше було зорієнтуватись

    1. прізвище лікаря який допоміг справитися з проблемою, де приймає
    2. скільки часу планували вагітність
    3. діагноз
    4. скільки часу тривало лікування
    5. його дії (лікування, процедури, операції)
    6. коли лікувались (рік, оскільки деякі вже не працюють)
     
    • Подобається Подобається x 3
    • Зе бест! Зе бест! x 2
    • мімімі мімімі x 1
  2. lKartoshkal

    lKartoshkal New Member

    Дівчата, всім доброго дня) може хтось дасть відгук про лікаря Гуняк Лілю Дмитрівну з Інтерсоно з приводу планування вагітності та лікування? На перший погляд лікарка хороша, але самі розумієте послуги Інтерсоно дорого коштують, боюсь, щоб все не було намарно..:mda:
     
  3. Cherry Cola

    Cherry Cola Active Member

    1) Городинчук Зорислава Богданівна, приватний кабінет на Героїв УПА
    2) Активно - десь до року часу
    3) Я так зрозуміла, що це гормональні проблеми
    4) Місяць
    5) Тільки розпочала лікування, почала пити ліки, що знижують один гормон. Ще мала почати пити ліки, що підвищують інший, але не встигла.
    6) 2016
    --- дописи об"єднано, 15 Січень 2017 ---
    І в мене нічого не питала, я сама роблю всі аналізи в Синево, вона туди не направляла - проста спитала в неї чи можна в Синево - сказала так, і все.
     
  4. Oksani

    Oksani New Member

    Дівчата,є проблеми в чоловіка (відхилення у спермограмі),не виходить завагітніти - порадьте до кого звернутись? - уролог чи все ж андролога шукати? - чи в нас у Львові ця професія об'єднана? Чи є випадки, коли Мартин або ж Черепанин допоміг? - час лікування і якими ьули обстеження і коли настала довгоочікувана вагітність?? Дякую дуже! Сподіваюсь відгукнетесь!!!
     
  5. avokado

    avokado Well-Known Member

    Зверніться до Воробця, він уролог-андролог, приймає у поліклініці, що на території мед-інституту на першому поверсі. Перед тим перепитайте в реєстратурі як він працює, бо він може бути на операції. Десь мала його номер, як треба можу пошукати. Успіхів.
     
    • Подобається Подобається x 2
  6. Oksani

    Oksani New Member

    Дякую дуже Вам за пораду, якби знайшли номер тел.-буду вдячна! Ви звертались до нього з подібними питаннями?
     
  7. Raven

    Raven Мама малятка

    Скинула його номер в відгук. Години прийому є на сайті поліклініки. Якщо дуже тре, маю ще тел. в кабінет. Воробець якраз сексопатолог-андролог, якщо його нема, передає пацієнтів Андрію Івановичу в урологію, корпус одразу за поліклінікою.
     
  8. Breeze

    Breeze Member

    Привіт, дівчатка, хто що може сказати про Томича або Мартина, саме по питанню безпліддя?
     
    • Співчуваю Співчуваю x 1
  9. crissola

    crissola Well-Known Member

    Мартин хороший спеціаліст, але дуже зайнятий. Він більше часу зараз приділяє операціям. Я в нього спостерігалась десь 4 роки (за той час 3 завмерлі вагітності) , потім він сказав мені ідіть до когось іншого, бо я не знаю що з вами робити, тай часу в мене нема "копатися" і шукати причину. Якщо говорити про фахівців на Русових, і власне по питаннях безпліддя, то краще йти до Філіпюка.
    --- дописи об"єднано, 21 Лютий 2017 ---
    Ще можу порадити Прокопчук Н.М., вона як лікар генетик , також займається тими питаннями.
     
  10. Breeze

    Breeze Member

    А де вона приймає?
     
  11. crissola

    crissola Well-Known Member

    Приймає на Лисенка в Медико-генетичному центрі, також має свій кабінет УЗД на Круп'ярській(бічна Личаківської, недалеко від пологового на Мечнікова).
     
  12. Breeze

    Breeze Member

    Дякую)
     
  13. MartaSh

    MartaSh New Member

     
  14. Rakelka

    Rakelka New Member

    Добрий день, дівчата скажіть чи лікувався хтось у Жемели Наталі Ігорівни (працює зараз в Перенс)? Плануємо дитинку, потрапила до неї, хотілося б дізнатися відгуки. Дякую!
     
  15. OlichkaOlivia

    OlichkaOlivia Well-Known Member

    Консультувулась у Н.І. пів року. Склала враження знаючого лікаря. Розглядала нашу проблему комплексно: мене продіагностували і чоловіка, тоді призначила лікування. Зараз чекаємо лялю) Але, чесно кажучи, у нас не було серйозних проблем. Загалом враження позитивні.
     
  16. Galena

    Galena New Member

    1. Боцко Віктор Михайлович, приватний кабінет в районі цирку.
    2. Вагітність планувалася ще до лікування рік і ще після того рік втратила з іншим лікарем який лікував неіснуючий діагноз, а потім десь ще два роки поки все пролікували.
    3. Діагноз: вогнещеве середовище матки ( змінена структура тканини так що яйцеклітина не могла закріпитись) це спричинили інфекції- токсоплазмоз і герпес;
    Гормональний фон;
    Фулікулометрія;
    Несумісність з чоловіком.
    4. Два роки тривало лікування.
    5. Лікарем була проведена гістероскопія, провірка прохідності труб, регулювання гормонального фону, лікування інфекцій, провірка чоловіка, перевірка на сумісність партнерів, фуліколометрія, стимульвання овуляції і відправив мене на інсемінацію ( введення сперми чоловіка в матку оскільки ми були несумісні). Вибирала клініку сама, це була Альтернатива.
    6. Лікування тривало з 2013, на початку 2015 року народила донечку. Постійно спостерігав мене підчас вагітності. Вагітність була важка з загрозами. Також проліковувалась у 2016 так як була непланова але бажана вагітність що завмерла. На топольні у новорічну ніч зробили чистку так як почалася сильна кровотеча. Лікар мій зробив ще раз гістероскопію і за одне і перевірив прохідність труб так як після чистки могли перекритися прохідністі і також було виявлено поодинокі вогнещеві тканини в матці. За півроку впорались з лікуванням. Та я не завагітніла сама потрібна була стимуляція. Було проведено три місяці легкої стимуляції безрезультатно тоді два місяці відпочинку і після сильніша медикаментозна стимуляція овуляції і я завагітніла. Ось зараз 18 тиждень вагітності двійнею. Дякую Богу за те що зустріла такого лікаря, а лікарю за його працю.

    Додаю контакти лікаря,
     
    Останнє редагування модератором: 29 Грудень 2017
    • Подобається Подобається x 4
  17. Galena

    Galena New Member

    А ще додам що трохи дорогий так як він приватний, але це того варте. І дуже дуже відповідальний йому можна дзвонити навіть вночі. В мене були такі ситуації, що коли йому дзвонила був поза зоною то обов' язково поредзвонював як зарядив тел, це було близько першої ночі.
     
  18. Nuson

    Nuson New Member

    Всі негативні відгуки, які є в мережі про Кожему - правда. Незнаю чим і кому вона допомогла (напевно просто пощастило). На мої питання відповідала для «відчіпного», а вкінці діалогу просто сказала: «якщо хочете, можу вас подивитись на УЗД». Прийом в #інтерсоно тривав приблизно 17 хв., 10 з яких я прочекала в коридорі, бо вона вирішила, що може зімною поговорити і пізніше. За що брати 350 грн - загадка.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  19. Thebestnata

    Thebestnata Well-Known Member

    Була в неї ще в 2015 році, але погоджуюся, що вона заслуговує тільки на негативні відгуки. Нічого не радила, нічого не пояснювала, нічого не знала, і нічим не переймалася) Теж дивуюся, що її там ще тримають!
     
  20. Orman

    Orman Модератор-бомба

    а ви скаржились на неї?
     
  21. Thebestnata

    Thebestnata Well-Known Member

    робила в неї інсемінацію. Після невдалого результату вона сказала " а чого ви хотіли, невже ви надіялися, що допоможе? от смішні, інсемінація мало кому допомагає". Скаржитися на негативний результат від інсемінації напевно не було сенсу, бо прийшла в Інтерсоно саме для цієї процедури. Тому просто змінила лікаря.
     
    • Подобається Подобається x 1