Дизайн нашої кухні

Тема у розділі 'Хатні клопоти', створена користувачем Mawa, 27 Травень 2015.

  1. Lyubba

    Lyubba Member

    Ви зайдіть в приміщення майбутньої кухні, закрийте очі і уявіть меблі дизайну і кольору який планується. І вам відразу легше стане прийняти рішення. Зокрема і щодо кольору фасадів. Бо на фото це одне, а у реальному приміщенні інше.

    Надіслано від мого SM-G850F, використовуючи Tapatalk
     
  2. Gudzyk

    Gudzyk Well-Known Member

    Як на мене краще робити конраст фасадів ( білий і темний) щоб була різниця від підлоги. Що стосується мікрохвильовки - зробіть її замість одного з верхніх фасадів біля холодильника, той що нижній ( нажаль неможу зобразити). На крайній випадок встановити на кронштейн. Якось так як на зображенні.
     

    Вкладення:

    • IMG_2980.JPG
      IMG_2980.JPG
      Розмір файлу:
      20 КБ
      Переглядів:
      195
    • Подобається Подобається x 2
  3. PanteraLviv

    PanteraLviv Well-Known Member

    Але тоді діти не зможуть достати до мікрохвильовки щоб загріти собі їсти) прийдеться їм ставати на стільчик(
     
  4. Gudzyk

    Gudzyk Well-Known Member

    В такому випадку дійсно краще на кронштейн, іншого варіанту наразі не бачу.
     
    • Подобається Подобається x 1
  5. Тетянка

    Тетянка Well-Known Member

    Я також над цим думала, коли міркувала над майб.кухнею - планую просто в одну з нижніх поличок заховати й вивести десь там розетку. Або під котлом таку поличку, при умові довгого пеналу біля холодильнику. На кроншейнах якось негарно, громіздко й не дуже сучасно виглядає.
    п.с. щодо моди поєднання кольорів хотіла також написати, що контрастні вже також не дуже актуальні, але не хотіла образити власниць таких кухонь. Просто всюди є свої модні тенденції, з часом все переходить й з"являється щось нове. Я, наприклад, суто вже по кольористиці й стилю кухні на око можу визначити, коли приблизно робився ремонт :girl_crazy:.
     
  6. Haidee

    Haidee Well-Known Member Команда форуму

    Я щодо контрастності напишу. Слідкую за декількома англійськими і американськими дизайнерам, то в них там є і контрастність, і багато темних тонів. Єдине, що отой стерильний білий в поєднанні з темними справді трохи відходить. А от молочний чи такий з сірим підтоном дуже навіть використовують в поєднанні з венге, дубом арканзас, шоколадним, графітним, глибоким синім. Ну і до того всього натуральне "золотисте" дерево, продумане освітлення, менше техніки не захованої.
    @PanteraLviv може це фото не передає справжнього кольору фасадів, але мені з тих ні світлий, ні темний не подобається. Собі я б однозначно брала темніший низ, але інший відтінок.
    Ще чисто моє відчуття останнім часом - дуже напрягають кухні в світлих тонах середніх розмірів (від 10 м.кв.), де оку нема за що зачепитися. Все таке світліньке, чістіньке, скромніньке. Звісно, це лише мої власні враження і аж ніяк не порада чи істина.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
  7. PanteraLviv

    PanteraLviv Well-Known Member

    Ну по колористиці воно мало б щось бути подібне на це: Тільки плитка в мене на фартух біла з сірим.
    7 (2).jpg 41 (1).jpg
     
    • Подобається Подобається x 2
  8. Gudzyk

    Gudzyk Well-Known Member

    Мені здається, що краще все ж темніший варіант обрати, бо із світлим якось занадто монотонно і понуро буде виглядати. Хочеться яскравих акцентів добавити. Можливо в майбутньому доповнити інтер'єр, до прикладу, барвистими гардинами, сидіннями на кріслах, скатертиною і т. д.
     
    • Подобається Подобається x 1
  9. Тетянка

    Тетянка Well-Known Member

    А мені більше фото перше сподобалося, де світліший низ ))), @PanteraLviv , покажете потім, що вийшло? А то я Вашою кухнею перейнялася як своєю , цікаво подивитися на кінцевий варіант.
     
    • Подобається Подобається x 1
  10. La esposa

    La esposa Moderator

    @PanteraLviv маю ідею.
    Підлога і нижні тумби світлі, в тон, і відтінити їх темною стільницею і темним цоколем? В мене кухня без вікон зовсім, але прохідна і світло попадає, і там навіть молочні фасади виглядають дуже "мрачно" без світла.
     
    • Подобається Подобається x 1
  11. HOPIC

    HOPIC Well-Known Member

    дякс. от простенько, ще куди не йшло, но скромненько мені не вписувалося..я думала скромненько, то відмита радянська кухня з поклеєною плівкою, щоб відсвіжити, може стільниця поміняна, ручки...
     
  12. Vinnikomachka

    Vinnikomachka Читаюча посиденька

    З приводу мікрохвильовки, ми теж мудрували де б її примостити. Нам майстер запропонував внизу. Ось так зараз в нас виглядає (скажу відразу було непривично згинатися, нічого привикли)) IMG_20180208_122516.jpg
     
    • Подобається Подобається x 3
    • Креативно Креативно x 1
  13. Retaret

    Retaret Well-Known Member

    запитаю думки широких мас: як вам виглядає такий стиль кухні? чи затишно?
    я шось з тою кухнею ніяк нічого не можу придумати. З одного боку мені подобається підхід сучасний з висувними шуфлядками і відкидними верхніми дверками. З іншого боку моє внутрішнє налаштування ніяк може збитися з тої класичної кухні (хоча 100% класику я теж не хочу).
    Хлопчина, з яким ми працюємо (ну то не зовсім дизайнер, то більше інженерна кантора, але ми проговорюємо також зов. вигляд всього, але рендери нам не малюватимуть) явно молодший за мене, і я трохи чуюся підстаркувато , коли порівнюю наші погляди. Останньо він пропонував нам зробити кухню в отакому стилі - з одного боку воно світло якось так і приємно, а з іншого купа деревяного малюнку (нам теж рекомендує викласти підлогу плиткою під дерево) - чи то дерево не надто простий інтер'єр робить і чи воно не набридне найближчим часом?
     

    Вкладення:

  14. Руда Лисиця

    Руда Лисиця Шопоголік :-)

    загалом так нічо, але з цим дизайном я б не радила робити "дерев"яну" підлогу - буде забагато дерева.
    а як вам американська класика? Ото в ікеа є непогано (не пропоную ікеївські фасади купляти, а чисто як ідею для натхнення)
    [​IMG]
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  15. Haidee

    Haidee Well-Known Member Команда форуму

    @Retaret мені @Руда Лисиця про американську класику з язика зняла:) це дуже класний і багатогранний стиль і, як на мене, не вийде з моди через 3 роки, як оті біло-світлодерев'яні кухні. Зарах просто засилля таких конструкцій, як Ви показали, тому маю чуйку, що це не надовго.
    --- дописи об"єднано, 13 Лютий 2018 ---
    @Retaret згадала дуже класну модель фабричної італійської. кухні - Lube Cucine Claudia. Я її люблю вже років 5:) думаю, щось в такому або трішки класичнішому стилі Вам сподобається.
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  16. Retaret

    Retaret Well-Known Member

    @Руда Лисиця @Haidee дякую дівчата за ідеї. Піду ввечері то все гуглити. А де то ще шукати собі добрі ідеї, може є якісь спец. ресурси? Я в пінтерест лиш ради того зареєструвалася, але шось я там не вмію, або воно якесь дивне... бо там по колу одні і ті ж картинки з 3-4 ракурсів, я вже тим так замахалася... а свого досі знайти не можу ((
     
  17. PanteraLviv

    PanteraLviv Well-Known Member

    Я замовила сучасну кухню без ручок на механізмах натисни-відкрий. Мені особисто до вподоби більше сучасні дизайни. Але Ви дивіться до чого вам більше лежить душа, якщо до класики то робіть краще легеньку класику. Є багато дизайнів на сайтах: formo.ua і oselya.ua там є дуже багато варіантів як класичних так і сучасних.
     
  18. Тетянка

    Тетянка Well-Known Member

    от прям 100% попадання із моїми смаками, й оті шафки в 2 ряди вищі/нижчі й кольорова гамма :girl_crazy:, я собі якраз таке хочу
     
  19. fiesta

    fiesta Well-Known Member

    Свіже натхнення з pinterest
    IMG_2793.PNG IMG_2794.PNG IMG_2795.PNG
     
    • Подобається Подобається x 1
  20. Meriroma

    Meriroma В пошуках себе...

    От ця ікеівська кухня просто мі-мі...і зовсім "дерев*яна" підлога, як на мене не забагато дерева буде, хоч як на картинці теж нра.
    Я як власниця білої кухні вже більше року, хочу сказати, що ще раз зробила б таку саму, лише фасади би вже вільхові не брала, бо дуже м*які, зачіпеш вилкою і знак залишається. Додам ще кольору з допомогою ролет тканинних на вікнах, лише думаю....як їх мити, ті ролети? Вони перуться якось?
    Чорний стіл у вітальні тимчасовий. В пошуках на разі...
    DSC_0890.jpg DSC_2181.jpg DSC_2182.jpg
     
    • Подобається Подобається x 16
    • Зе бест! Зе бест! x 6