Ти + Він

ЗАбилам би! (2.)

Posted by Rodionochka on 27 Січень 2013 відповідей - 4.879
  1. Siania

    Siania Love Life

    Ви реагуєте, от вони й мордують Вас. Майте гідність, скажіть: "Ні/не буду/не хочу". Не бійтесь їх. Зразу відстануть)
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  2. Oleksandrochka

    Oleksandrochka Well-Known Member

    @Sunnylife співчуваю. Не ви, а ваш чоловік, мав би переіхати їх танком. Яке їхнє ср..е діло взагалі до ваших доходів?
    То мої батьки постійно мусять 5 копійок запхати і поради давати. Мене то раз взбісило, то я вискащала всім і все. Тепер як цікавість розпирає, то так здалека розпитують: а яку машину взяли, а то нова, дорога? Але я навіть ті питання вже навчилась швиденько присікати.
     
    • Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  3. Sunnylife

    Sunnylife Well-Known Member

    Я наче і не мовчу, відповідаю коректно...лишається хіба матом відповісти.... зараз взагалі нестерпно стало. Як вони сказали, хочуть все знати.
    Мої батьки взагалі не пхають, хіба допомагають....ті хіба командувати хочуть і то з таким напором, що я гублюсь трохи....вони як біда, по одному не ходять..
    На моє ДН мене вітали і спитали :" То скажеш скільки маєш?". Відповіла - "зарплату", то вже мені знайомі донесли, що ті вже понаплітали, що я трутень на шиї сиджу і зі мною неможливо говорити.. нічого не розкажу і гавкаю, як собака.
    Я наче усвідомлюю, що це вампірячі люди, які просто хочуть напитись моєї крові... стараюсь з ними не спілкуватись, не пересікатись..що то багато проблем в них в голові... головне не реагувати.. трохи заспокоюсь, перейде, но все добре і бац - вони вже тут...
    Пахати мені ще над собою і пахати, щоб стати хоч трохи сильнішою і вразливішою..
     
    • Подобається Подобається x 2
  4. NataliaFed

    NataliaFed Active Посиденька з баяном

    Колись давно в одній "милій" розмові із свекрухою випадково вона забулась і щось ліпнула про "всі один одного поза очі обмовляють". Я сказала, що не всі але, те, що в кожного своя думка про кожного- факт. Тільки хтось велично її озвучує, а хтось просто її має для себе. Не пригадую, щоб чула більше щось.

    Надіслано від мого GT-I9505, використовуючи Tapatalk
     
    • Подобається Подобається x 2
  5. Gloria Tempus

    Gloria Tempus Well-Known Member

    Забилам-би невідповідальних ріелторів (останнім часом мені тільки такі трапляються), які тупо провтикують, що післявчора ви домовлялися щось дивитися. І ти ще сама до них дзвониш по 250 раз, ніби ти ще їм винувата щось, а самим їм впадло займатися роботою, зате як відсотки рахувати тут як тут.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 4
  6. Rodionochka

    Rodionochka Безнадійна оптимістка

    @Gloria Tempus, погоджуюсь. А ще недавно дзвонили до одного проконсультуватись. По-перше абсолютно не компетентний, по-друге так зверхньо розмовляв, ніби не знаю, таке враження склалось, що ми йому винні купу грошей і ще дзвонимо позичити). І як так можна працювати з потенційними клієнтами?
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Подобається Подобається x 1
  7. Gloria Tempus

    Gloria Tempus Well-Known Member

    От і я цього не розумію. Я не хочу, аби хтось мені цілував руки, але елементарно дзвонити до клієнта, підтверджувати покази, бути ввічливим і не махлювати з ціною - то має бути в якомусь їхньому професійному кодексі прописано. Та куди ж, відсотки беруть більші, ніж в Києві, а роботи тупо не видно. Я просто нині в такому обуренні (розпланувала собі вихідний із врахуванням всіх домовленостей, а все коту під хвіст), бо це вже не вперше таке пофігістське ставлення отримую, ще одного ріелтора заношу в чорний список.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  8. Online

    Online Well-Known Member

    Я для себе все зрозуміла про ріелторів, коли ми кілька років тому здавали одну квартиру, продавали іншу і шукали кілька комерційних приміщень. Працювали паралельно з кількома агенціями, "з серйозних". Всі вони багато говорили про великий досвід роботи на ринку нерухомості, про гарантії безпечності угоди, бо ретельно перевіряється кожен об'єкт і клієнт... В реальності ніхто ні за що не відповідає і нічого не перевіряє. Один з орендарів виявився аферистом, і як потім виявилось, у Львові його вже добре знали. Коли почалися проблеми, розборки, а потім і суди, в агенції різко дали задню, почали мекати про суто консультаційні послуги, а коли попросили їх виступити свідками в суді - взагалі перестали брати трубку. І навіть серед особисто знайомих мені людей достатньо історій, коли їм намагалися втюхати (а декому і втюхали) проблемну нерухомість. А з "оглядинами" - це взагалі окрема пісня... І нас возили по об'єктам, що навіть близько не підпадали під неодноразово озвучені критерії, - пів дня коту під хвіст. І до нас покупців приводили, які взагалі шукали зовсім інше по метражу і району житло... Допускаю, що десь є справді порядні, професійні і відповідальні. Але тепер чудово розумію і підтримую людей, які принципово працюють без посередників.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 9
  9. Rodionochka

    Rodionochka Безнадійна оптимістка

    Забила м би тих, хто керує ремонтом вулиці Личаківськоі!!!! Ну як так можна. Обіцяли відкрити її до нового року (це коли тільки починався ремонт навесні 2017). Вже тоді здавалось, що то нереально довго. Потім пообіцяли відкрити 21 січня, навіть години називали. А тепер мають геть її перекрити до липня-серпня!!! До що за начєльство там таке сидить, що ті терміни з пальця висмоктує! І чому за невиконання поставлених термінів ніхто не відповідає?!!!
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 9
  10. marianast

    marianast Well-Known Member

    То ж нова ділянка на ремонт пішла, хіба ні?
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  11. Dominika

    Dominika Well-Known Member

    А я щось не зрозуміла трошки - то тепер об'їзд буде через Зелену по Пасічній? Тобто до Мечнікова - а там на Зелену? якщо так - то повна "торба"((((
     
  12. cjomcjomka

    cjomcjomka Content - fairy

    Податкову. Загалом організацію. Ще як наш ясновельможний знищить спрощену систему, то пішло все в баню - йду продавати дизайнерські шкарпетки. На чорному ринку, ясна річ:girl_crazy:

    А і ще - з про_вагітного. шНобелівська премія.
    "Якщо тобі так важко - ну то не треба було вагітніти!" Що, справді? Забула спитати! Забила би!
     
    • Співчуваю Співчуваю x 5
    • Погоджуюся Погоджуюся x 4
  13. Sunichka

    Sunichka Well-Known Member

    Коли мені раніше розповідали про плани скорочення кількості населення - я крутила пальцем біля скроні. Але тепер бачу, що, може, така версія має право на існування. Інакше як ще це пояснити. І мова йде не про безпосереднє вбивство людей, а про їх виїзд за кордон. Зараз багато виїжджають, а будуть ще більше.

    З приводу вагітності - от для такого мені завжди не вистачає реакції-смайлу "фейспалм". Тому замість нього поставила співчуваючий. І повертається ж язик у людей таке казати.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  14. KrystynaM

    KrystynaM Well-Known Member

    Читала, що президент не підтримує той законопроект, то, сподіваюся, ветує, навіть якщо рада його підтримає.


    Надіслано від мого F5122, використовуючи Tapatalk
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  15. happy story

    happy story Well-Known Member

    Забилам би фейсбук , за те що друзі бачать всі моі коментарі в групах і потім іх обговорюють. Хіба ніде нічого не коментувати.

    Надіслано від мого Lenovo A319, використовуючи Tapatalk
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  16. flame

    flame невгамовний експериментатор

    Хааа - ось він ВЕЕЕЕЛИКИЙ і жирнючий + ДП. В нас файна дівчача компанія, можемо обговорити все: вилити душу, порадитися, поплакати, похвалитися, поділитися досвідом, посваритися і ще мільйон "по". І ніякі однокласники, члени сім"ї , родичі далекі і близькі, сусіди, вихователька в садочку і класна керівничка в 6 класі і решта не будуть "в зубах носити по району" свіжі новини про місіс Х.
    Дівчата, я часом йду до вас як в жіночу порадню, міцне плече де можна поридати, психотерапевта, коуча, фінансового аналітика, шеф-кухаря і ще тищу т.д і т.п.
     
    • Подобається Подобається x 10
    • Зе бест! Зе бест! x 5
    • Погоджуюся Погоджуюся x 4
  17. happy story

    happy story Well-Known Member

    Це точно. І ще зауважила, що тут адекватні люди з сталими поглядами. Свого часу саме спілкування тут допомогло мені знайти правильний підхід до багатьох речей. А в фб перекочувала одна група для мам з вк. Якщо в вк можна було спокійно, коментувати і друзі не бачили всього в своій стрічці, то в фб на виду буквально все... Таки форум має купу переваг в плані якісного спілкування.

    Надіслано від мого Lenovo A319, використовуючи Tapatalk
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Подобається Подобається x 1
  18. ilu

    ilu миється в бані

    А хіба там не можна закрити доступ до коментарів чужим настройками?
     
  19. Usmishka

    Usmishka Well-Known Member

  20. cjomcjomka

    cjomcjomka Content - fairy

    Все ж треба вважати :) я давно вже тут нічого конфіденційного не пишу, бо мала неприємні історії з відстежування.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 5
    • Співчуваю Співчуваю x 1