Чого Ви боїтесь, коли їдете в машині?

Тема у розділі 'За кермом', створена користувачем Solomi, 18 Січень 2011.

  1. lovikyou

    lovikyou Well-Known Member

    Про газон ПДР мовчать. Є розмова хіба про житлову зону і обов'язкове паркування перелом до тротуару.

    Надіслано від мого LG-P715, використовуючи Tapatalk
     
  2. Orman

    Orman Модератор-бомба

    от мене ні коробки, ні шини нічому не навчили. З коробками мені було легко, а коли там реальні машини, а ззаду вже підпирають, то я боялась і всі уроки з голови вилітали.
     
  3. Tropikanka

    Tropikanka Active Member

    Інструктор говорив мені, що десь в ПДР це прописано, хоча чесно кажучи я теж не знайшла)
    Я в принципі боюся задом паркуватися, тому всюди паркуюся лише передом.
    В мене в дворі там де стоянка машин, зразу газон і далі майданчик для дітей з качелями, то мені якось не комфортно паркувати машину задом, тому я навіть ніколи не пробувала і не вмію паркуватися задом. Хоча іншим водіям ні трава, ні майданчик не заважає.
     
  4. Siania

    Siania Love Life

    Може погані уроки були? Я попала на дуже толкове відео, на хлопський розум розжували.
     
  5. Shashynichka

    Shashynichka Well-Known Member

    Я дуже боюсь коли їдемо мотоциклом по мокрій дорозі, отоді у мене в голові такі картинки... Якось їздили відпочити до Дніпра і попали в зливу в мене і руки і ноги тряслись коли заднє колесо пішло ходором, як я всиділа не знаю.
     
  6. raspberry

    raspberry Well-Known Member

    Допомагає включати аварійку при паркуванні. Світло відбивається від поруч стоячих машин і краще видно відстань до них. Мені теж з коробками було легко, а біля машин «колінка трусились». Але потім напрактикувалась і тепер все ок:girl_smile:
     
    • Подобається Подобається x 2
  7. Orman

    Orman Модератор-бомба

    ))) в мене тепер вже все гаразд.

    Мова була про те що коробки не допомагають, тільки практика з "живими" машинами.
     
  8. Apelsynka

    Apelsynka Well-Known Member

    А навіщо вони це роблять? Це типу щоб гроші видерти з перестрашених водіїв чи що?
     
  9. Chukuliadka

    Chukuliadka Well-Known Member

    ...або як варіант, побути якийсь час в теплі, і з безкоштовним харчуванням...(в лікарні)
     
  10. Orman

    Orman Модератор-бомба

    Для цього є притулки.
    Падають під колеса виключно з метою наживи.
     
  11. Blondo4ka

    Blondo4ka Well-Known Member

    Боюсь завтра виїжджати. Першу зиму за кермом... Страшно, капець
     
  12. Siania

    Siania Love Life

    Головне, помаленько їхати, і різко не гальмувати. Ну, і звісно, файні колеса треба мати, все буде добре, не переживайте :)
     
  13. flame

    flame невгамовний експериментатор

    якщо нема нагальної потреби, краще завтра не висуватись. День-два і загальний кіпіш заспокоїться. Тоді сміло можна виїздити.
    сьогодні Київ-Чоп зі сторони сирийської траси - ППЦ повний ( то дуже культурно окреслено)Не чищено взагалі. В сторону закарпаття трохи розбито в кашу, в сторону Львова в 16год навіть не видно, що хтось їхав.
    Доїхали до кільцевої і випали в осад - в нарямку Зубри - суцільний корок. Машини стояли скільки око бачило. Як потім виявилось, вся кільцева до повороту на Запитів. Корок почався від "Панської Гори".
    на периферійних дорогах бачили кілька "джипів", які "шліфували" і носило по дорозі. Жах. Нащо ти виїздиш з дому на таких колесах!!!! Сиди в хаті і пали камін. Або купи нормальні колеса.
    Наші нові сьогодні пройшли тест-драйв з Пустомит в Липники через Поршну. Було весело:connie_pull-pigtailАле, я дурно бухтіла, що трохи дорогі.:girl_yes2: Гребли польовою дорогою, як на ланцюгах.
    Пи..Си. треба мені комплект дуже добрих ланцюгів на 5т вантажівку. Нема, ніде нема (тільки китайське ге, яке "запресується" на першому підйомі). Якщо хтось раптом десь побачить - мякніть.
     
    • Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  14. Blondo4ka

    Blondo4ka Well-Known Member

    Власне, потреба є. Мушу щодня возити сина в школу і сама на роботу... А в маршрутці буде мені погано. Виїду сьогодні якомога раніше. А до вечора може трохи розчистять дороги.
    П. С. Колеса ніби найкращі чоловік вибирав. Подивимось
     
  15. Андріана

    Андріана Well-Known Member

    Ми на вихідні їздили відпочивати в турківський район, поверталися вчора біля 17ї, за кермом я їхала, чесно, як вперше в житті ( хоч досвід взагалі невеликий, почала минулої зими), реально страшно було, дороги нерозчищені, на одному повороті починало заносити, я повзла вчора 50км/год, за мною такі самі шнурочком їхали, ніхто не намагався обганяти. Ну і чого боялася, а саме пішоходів, які йшли по проїжджій частині ( ну, бо там хоч трохи менше снігу)!!!

    Надіслано від мого HUAWEI TIT-U02, використовуючи Tapatalk
     
  16. Arapeta

    Arapeta Well-Known Member

    Я так на Сихів їхала з трьома дітьми. То капець. Це на нових зимових колесах!
    І вроді не так багато того снігу, але що ж так слизько? Реально так по-тихеньку стартувала, щоб не заносило. Їхала десь 40 км/год, нервували водії, які так близько ззаду причепляться, вони мене як підганяти чи шо починають. Та об'їдь вже і дай мені спокій, і так максимально в правому ряді їду. Нє, приклеїться, тими фарами мене нервує.
    В мене вчора руки аж трусилися.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  17. Blondo4ka

    Blondo4ka Well-Known Member

     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Креативно Креативно x 1
  18. ola holly

    ola holly New Member

    Страшно боюсь інших водіїв. В нас на курсах права отримали люди, які абсолютно не розуміють, що порушуючи правила вони не стають крутіші, а лише створюють загроження для себе і оточуючих їх людей. Я завжди стараюсь їздити дотримуючись правил, завжди пропускаю пішоходів і т.д.
    Але мене дійсно лякає, як їздять інші. Відколи отримала права, то часто дивлюсь останні новини. Всюди якісь аварії і десятки постраждалих. Справді дуже лячно.
     
  19. jalla

    jalla Прогрес року 2013

    От мучить мене таке питання- як побороти страх виїзду з другорядної дороги на головну?
    Вчора виїжджала на Липинського з другорядної, тої, що від Макдональдса іде, то, соромно зізнатись, добряче там настоялась. То машини летять як навіжені, трохи пробіл- пішоходи перед носом пішоходний переходять:girl_cray:, тільки пішоходи вгамувалися, знову чергова навала машин, а ще відразу за поворотом зупинка маршруток, тобто крайня смуга майже увесь час зайнята. І в якийсь момент я помітила шо позаду мене вже колона з світящимися фарами вишикувалася. :facepalm:Правда ніхто навіть не сигналив, або такі терплячі)), або розуміючі, що я боюсь втикнутись, а так щоб вільно повернути, то нема куди.
    Ото я навіть пішоходів і водіїв не адекватних так не боюсь як отаких виїздів. А ще коли машини, що рухаються по головній виїжджають з кільця, як ото вчора, тобто важко наперід щось дуже сильно передбачити чи будуть вони зараз вискакувати, чи ні- то взагалі капец!:sad:

    пс: я їжджу тою дорогою досить часто, тільки попередні рази було якось легше і зрозуміліше, а вчора стикнулась з такою ситуацією і зрозуміла, що лячно мені не те слово.
     
    Останнє редагування: 16 Березень 2018
  20. Orman

    Orman Модератор-бомба

    Там дійсно дуже важко виїхати. Особливо та зупинка дуже "допомагає".
    Тому я виїжджаю через Чорновола від Макдональдса. Там нема принаймі пішоходів.

    Це не страх - це здоровий глузд.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Подобається Подобається x 1