Робота вдома

Тема у розділі 'Бізнес-леді', створена користувачем Юкола, 27 Травень 2009.

  1. ГаЛоЧкА

    ГаЛоЧкА Well-Known Member

    гв.. вивчайте тему гв.. це дуж важливо.. тему прививки..
     
    Останнє редагування: 6 Лютий 2018
  2. Shapokliak

    Shapokliak Well-Known Member

     
    • Подобається Подобається x 1
  3. ГаЛоЧкА

    ГаЛоЧкА Well-Known Member

     
  4. Shapokliak

    Shapokliak Well-Known Member

    Мабуть, мені траплялись нормальні працедавці. Але якби що, я би свого лікарняного ДЕКРЕТНОГО, якого оплачує СОЦСТРАХ, не подарувала. То або людина була не оформлена, або не маю що на то сказати...
    Але то вже оффтоп ми тут розвели, то в тему юридичних консультацій...
     
  5. ГаЛоЧкА

    ГаЛоЧкА Well-Known Member

     
    • Співчуваю Співчуваю x 1
  6. cjomcjomka

    cjomcjomka Content - fairy

    ну що за слово "всі"
    не всі
    Дехто працює сам на себе, і тут сам собі декретних скільки назбирав - стільки й маєш. Ну і плюс що соцстрах з податків оплатить. Дехто - за контрактом працює, місяць від місяця.
    А коли витрати зростають, то часом доводиться в час "декрету" ще і нарощувати потужності, щоб всім вистачило. Різні ситуації.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Подобається Подобається x 1
  7. ruda kishka

    ruda kishka Well-Known Member

    В нас на роботі дівчата власне з бухгалтерії і фінансовогл відділу останнім часом не йдуть в декрет, а працюють з дому. Важко, але всі справляються
    --- дописи об"єднано, 6 Лютий 2018 ---
    Оце просто незамінима річ :) для мене величезні два плюси це те, що їжа там не згорить, якщо забути і що може стояти на підігріві :)
    --- дописи об"єднано, 6 Лютий 2018 ---
    А! І ще. Дуже важливим для Вас буде налагодити режим. Тоді Ви зможете плюс мінус планувати. А потім, коли внормується, можливо хтось зможе з дитинкою ходити гуляти. Будете мати дві-три години. За цей час можна гори звернути :)
     
    • Подобається Подобається x 1
  8. KAPUCHINKA

    KAPUCHINKA Well-Known Member

    Та чого не вірите. Справа в тому, що всі інстснції в нас тільки і заглядають де б то собі увірвати. І якщо буде скарга вони скоренько побіжать. Хоча б для того щоб собі увірватм, а то буде знааачно більша сума еіж ті декретні. Роботодавцю простіше заплатити ніж відбиваьися від інстанцій.тну але так, жінка там вже залишитися не зможе
    В мене коліжанку вагітну хотіли звільнити, давніше вже, правда. Так вона сказала, що звільниться зразу після декрету, спробують швидше буде жалітися, судитися. Ніхто її не рухав. Як малому виповнилося три - звільнилася.
     
    • Подобається Подобається x 1
  9. Dominika

    Dominika Well-Known Member

    А я не можу працювати вдома. Не моє. Декілька раз були спроби, остання була, коли малому 11 місяців було. Я такий лінюх вдома роблюсь. Коли вчилась, то теж любила десь піти з дому і там читати-писати. Аби не вдома. Але я напевно більше виняток. Бо переважно більшості вдається вдало працювати з дому. @Sunnylife я маю кілька знайомих бухгалтерів, які в декреті працювали вдома. Тому все можливо. Наперед не загадуйте, "зорієнтуєтесь на місцевості".
     
    • Подобається Подобається x 1
  10. Багіра

    Багіра Well-Known Member

    ви серйозно порівнюєте бухгалтерію з серіалами? в мене зараз знайомий татусь дивиться серіал поки носить\тулить маля з коліками, щоб відволіктися.. подруга дивилася щось, поки годувала вночі, бо не могла спати годуючи.. не думаю, що за таких обставин можна зробити якісь бухгалтерські обрахунки
    якщо ви заробляєте більше, то хай чоловік оформляє на себе декрет, а ви працюйте з дому. знаю багато мам, які умудряються годувати дитину грудьми, працюючи за компом:)
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  11. Багіра

    Багіра Well-Known Member

    додам окремо - дитина перша, буде стрибок гормонів перед пологами, перші 2 тижні воно поки все вляжеться
    ви не будете така сама)) ніхто не знає, що нас чекає, але можна сказати доволі впевнено - що подивитесь на все по-іншому ніж зараз
    працювати впринципі, і теоретично - можливо.. залежить наскільки чоловік готовий допомогти в різних сферах, дуже різний рівень складності для вас залежно від тої помочі

    і дівчата правильно відчувають і радять. читайте про ГВ, і вам дуже важливо його зберегти, бо суміші дуже дорого обходяться. заженете себе як білка, давши дитині суміш щоб мати якийсь додатковий час, а потім ще заробляти на ту суміш
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 4
    • Подобається Подобається x 1
  12. Sunichka

    Sunichka Well-Known Member

    Значить, у тих радниць добряча допомога від рідних є. Хтось зготувати щось допоможе, хтось продукти принесе, хтось прибирання зробить, речі порозвішує. У мене сестра народила у листопаді. Перші 2 місяці єдине бажання - виспатись. Які там серіали? Аби згадала, яке сьогодні число. Чоловік працює, зарплата трохи вища за мінімалку. Має відрядження від 1 до кількох днів. Фізичної допомоги родичів майже нема. Щоб жити з ними і допомагати - нема умов. Навіть чоловік на підлозі спить у спальнику. А їздити щоразу - надто дорого. Тому все робить сама. На себе часу практично немає. Бо ще старша дитинка є - 4 роки.

    Звісно, все залежить від того, чи спокійна дитина, чи ні, чи буде у вас якась суттєва домашня допомога, чи не буде. Але я б все-таки не наважилась поєднувати перші місяці материнства з роботою. Бо страждати буде передусім дитина. А це жодними грошима не окупиться і не виправдається.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  13. Basyanya

    Basyanya Well-Known Member

    Дуже, по доброму, заздрю дівчатам, які об'єднують декрет і роботу. У моєму випадку(чоллвік постійно у відрядженнях), я собі цього навіть не уявляю. Моїх перші 4 місяці після народження дитини, то просто туман. Від родів я відходила зо 2 місяці. Можливо це все так відбувалось, бо мала підтоимку родини. Коли дитині виповнидось 6 міс. я продовжила навчання на стаціонарі. З дитиною постійно хтось є.

    Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
     
    • Подобається Подобається x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  14. fillette

    fillette Well-Known Member

    Я би не змогла працювати вдома з маленькою дитиною. Відразу після пологів мріяла хоча б виспатись. Пізніше почала встигати щось зробити по дому. Чоловіка немає по кілька днів, батьки далеко. Дитині зараз 11 місяців, дуже активний і постійно хоче уваги. Ввечері втомлена і робити щось вночі просто немає сил.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 4
    • Подобається Подобається x 1
  15. Ligymunka

    Ligymunka Cлiнгoкoнcультант

    Погоджуюся на всі 100 %. З немовлям реально працювати, якщо чоловік бере на себе частину праці по дому і допомагає бути з дитиною в той час коли мама працює .Це не є ані просто ані легко особливо в перші місяці, коли немовля висить на грудях і коли встаєш з ліжка тобою хитає без роботи ... Але з Божою допомогою все можливо !!!
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  16. cjomcjomka

    cjomcjomka Content - fairy

     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Співчуваю Співчуваю x 1
  17. Ligymunka

    Ligymunka Cлiнгoкoнcультант

     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • мімімі мімімі x 1
  18. kykysia

    kykysia Well-Known Member

    ]Дівчата, можливо маєте пропозиції роботи в декреті - поділіться:girl_curtsey:, бо маю бажання працюввти і ніби час є але роботи нема..
    Ну як нема?
    Є.
    Переважно мережевий маркетинг...
    Але щось мені то не до душі, не моє..
     
  19. Sunichka

    Sunichka Well-Known Member

    А ви тексти випадково не пишете?
     
  20. kykysia

    kykysia Well-Known Member

    Маєте на увазі , чи маю досвід в написанні текстів?)