Юридична консультація

Тема у розділі 'Бізнес-леді', створена користувачем Taras N, 7 Липень 2011.

  1. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"

    не люблять хороші адвокати брати такі справи. Вони фінансово для них нецікаві. Можете звернутися в контору Олега Мицика- хтось із його 8 адвокатів та і візьметься. Або в Центр громадської адвокатури
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  2. Arika

    Arika Well-Known Member

    В суботу нотаріус зможе оформити договір купівлі-продажу квартири? Всі необхідні реєстри працюють? Чи можуть виникнути проблеми з переоформленням?
     
  3. Порадьте, будь ласка, хорошого адвоката, який займається розлученнями. Або підкажіть, куди можна звернутися за консультацією з приводу розлучення. Дуже прошу!
     
  4. Olhahlaholyeva

    Olhahlaholyeva New Member

    Можу Вам порадити прекрасного адвоката (і не дорого) як раз по ДТП - Радченко Сергій Петрович 096 483 0673, мого чоловіка звинувачували ніби то він зробив ДТП, хоч він і був на той момент в іншому кінці міста. Адвокатові вдалося доказати в суді, що то міліція помилилася стосовно мого чоловіка і з нього зняли усі звинувачення.
     
  5. PanteraLviv

    PanteraLviv Well-Known Member

    Може. В нас в суботу було оформлення двох угод купівлі-продажу.
    --- дописи об"єднано, 25 Березень 2018 ---
    Хто безоплатно отримував земельну ділянку під будівництво приватного будинку? Чи це реально отримати безкоштовно в межах міста?
     
  6. Freedom UK

    Freedom UK Well-Known Member

    Є вільна ділянка в Плані міста?
     
  7. PanteraLviv

    PanteraLviv Well-Known Member

    Якщо відкрити публічну кадастрову карту, то ніби є... Публічна кадастрова карта України. Відомості та витяги про земельні ділянки. Я її відкрила і не докінця розумію, як по ній дізнатись чи вільна та ділянка чи ні. Там позначені ділянки синім, то вже заняті, а між ними де не де, просто білі, то це що незайняті, чи як?
     
  8. Freedom UK

    Freedom UK Well-Known Member

    Ми робили офіційний запрос до органів місцевої влади, мєпси можуть помилятись.
    На сьогоднішній день в областних центрах для отримання безкоштовного (якщо є вільні та/чи переоформлені ділянки (наприклад, яку було стягнуто з боржника тощо в зем.фонд міста)) - тре домовлятись і платити :). Або бути кумом-сватом. На істину не претендую. Це з того, що знаю.
    В селах простіше, якщо є виділені. Так отримала ділянку свекруха (за 4 роки оформлень, бо в селі мінялись голови, а в державі - законні процедури). Так отримала ділянку колишня власниця тепер нашої ділянки (за рік).
    В містах більш популярні самозахвати :).
    П.с. і то, в свекрухи ділянка межує з ділянкою родича Анни Герман (вони з одного села) - то починалось оформлення з одних меж, а оформилось з урізанням свекрухиної ділянки на користь самізнаєтекого.
     
  9. Shapokliak

    Shapokliak Well-Known Member

    Ніби вільні (просто білі) - то можуть бути вже виділені, але процес оформлення в приватну власність і внесення потім до кадастру не завершений. Так що справді, як пишуть вище, то не інформативно. Треба йти взнавати в конкретну міськраду чи сільраду.
     
  10. Freedom UK

    Freedom UK Well-Known Member

    І ще порада, намагаєтесь оформити відносити з радою офіційно: листом запрос - листом відповідь держ органу.
     
    • Подобається Подобається x 2
  11. sherry

    sherry Well-Known Member

    Для побудови гаражу в селі необхідно оформляти якісь документи? Ч иякщо до межі із сусідами більше 1м, то не потрібно? Чи такі ж умови як і у Львові?
     
  12. unsure

    unsure Well-Known Member

    Порадьте, будь ласка, хорошого адвоката, який займається розлученнями. Або підкажіть, куди можна звернутися за консультацією з приводу розлучення.
     
  13. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"

    Тільки розлученнями ніхто окремо не займається. Все інше- залежить від категорії справи. Адвокати стараються барти ті справи, де є майнові спори у подружжя. Просто розлучення-визначення місцепрожвання дітей- не особливо цікаві. Та і вам не особливо вигідно оплачувати недешеві послуги адвокатів, якщо немає особливих спірних питань. Достатньо консультації. Можете написати мені у пп, що саме вас цікавить і яка проблема,а я при потребі вже пораджу до кого звернутися.
     
    • Подобається Подобається x 3
  14. status quo

    status quo New Member

    Добрий день. Порадьте адвоката до якого можно звернутися військовому, для складання позовної заяви (заява про несплату вихідної допомоги при звільненні). Дякую.
     
    Останнє редагування: 18 Квітень 2018
  15. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"

    такі позовні заяви уміє писати будь-який цивіліст-юрист. Не обов язково з адвокатським посвідченням.
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  16. Haidee

    Haidee Well-Known Member Команда форуму

    Допоможіть порадою. Моя сестра зараз проживає з чоловіком і дітьми в моїй квартирі (в районі). Хоче оформити субсидії по фактичному місцю проживання. Зробила акт з підписами сусідів. В ЖЕКу вимагають договір оренди, не нотаріально завірений, а написаний від руки між нами двома. Я не можу зрозуміти такої вимоги. Чим вона обґрунтована? Звісно, що нічого вона мені не платить за житло.
     
  17. Charm

    Charm Active Member

    Дівчата, підкажіть: подружжя вирішило розлучитись, є неповнолітні діти і спільне майно. Реально самостійно оформити доки на розлучення у суд чи є реальна потреба йти до адвокатів?
     
  18. Lathorien

    Lathorien Well-Known Member

    та чому ж нереально, реально. позовні заяви про розірвання шлюбу є одними з найпростіших. Якщо це суто формальність, в неті зразків багато. є декілька вимог, які заява повинна обов"язково містити. Але якщо є дійсно спір про поділ майна і проживання дітей, то краще, все ж таки, проконсультуватися з юристом.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  19. Luchik

    Luchik Well-Known Member

    Дівчата, потрібна консультація. В мого свекра хочуть купити приватизовану землю, для суспільних потреб. Мета викупу:" Будівництво магістрального газопроводу..." Він хотів здати в оренду, але вони не погоджуються. Яка зараз ціна на землю? Чи можуть вони її забрати без згоди? До кого звернутися в таких питаннях?
     
  20. neighbor

    neighbor New Member

    Будь ласка допоможіть.
    Мною видана довіреність нотаріусу для підписання попередньго контракту на продаж
    квартири.
    В довіреності було вказано що попередній контракт дійсній на протязі п'яти (5)
    місяців від дати його підписання.Чи можливо продовження дії цього контракту без моєї
    участі ?