Відпочинок з немовлям

Тема у розділі 'Немовлята', створена користувачем MariaPol, 7 Червень 2011.

  1. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"

    @Netty вірус Коксакі дуже легко передається повітряно- крапельним. Так що відсутність басейну від нього не вбереже.Якщ хтось із відпочиваючих його привіз ( а в основному привозять діти), то за кілька днів він має усі шанси поширитися на значну частину відпочиваючих
     
    • Подобається Подобається x 2
  2. khorosha

    khorosha Well-Known Member

    Маємо їхати із піврічною дитинкою в сусідню область на весілля. Дорога машиною може зайняти десь 5 годин. Цікавить, як переносять такі діти дорогу? Сумніваюсь, що вона весь той час проспить. Як можна забавити? Поділіться, хто мав такий досвід.
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Тупо! Тупо! x 1
  3. olerusya

    olerusya sweet candy ;)

    а автокріслі буде їхати?
     
  4. nibysh

    nibysh оптимістка з сумнівами

    @khorosha, ми активно рухались з малюком. Якщо вибирались далеко, то підлаштовувала час, щоб був ближче до сну і половину дороги мала собі спокій, далі циця, іграшки, пісеньки, трошки міні масажику. Направду це легше, ніж з 2-рчним. Не переживайте.
     
    • Подобається Подобається x 1
  5. Zaychenya

    Zaychenya Пухнастик-гризун

    В автокріслі такі малючки сплять зазвичай довше, аніж в ліжечку )) Головне взяти з собою щось таке, щоб можна було голівку підперти (бо коли дорога не дуже рівна, то колише з боку в бік) І одяг такий, щоб малятко не спотіло. Візьміть брязкальце. Маєте телефон-планшет - який мультик чи Бейбі Ейнштейн включіть. Чи веселі пісеньки. Ну і
    :d25: .
     
    • Подобається Подобається x 2
  6. Тетянка

    Тетянка Well-Known Member

    А я й того не робила, просто в кріселко- і вйо, поїхали.
    Ти щоооо?!! Дитині пів-року.
    Ми їздили на море в Болгарію, коли Марку було якраз півроку. То набрали різні брязкальця, частину дороги спав, потім трохи бавився, причому не іграшками, а фантиками від цукерок, які шаруділи ну й іншими дрібничками, типу пляшечка від води й т.д.
     
    • Подобається Подобається x 1
  7. khorosha

    khorosha Well-Known Member

    Так, в автокріслі. Але мали досвід їзди лише 2 години часу, от і не знаю, чи вона там 5 годин висидить...
     
  8. Vesnyanka

    Vesnyanka Well-Known Member

    Їздили в Болгарію в чотири місяці. Спала дууже мало ( старша дворічна сестричка спала в два рази більше). Але дорогу перенесли нормально. Мали багато різних невеликих забавок, брязкалець, такі спеціальні іграшки для автокрісла, пісеньки, ігри типу сорока-ворона ( де дитину треба погладити, зачіпити, полоскотати і тд); десь з такого віку мабуть ( не пригадую) бавилися в "знайди мене"- кидала хустинку чи пеленку на личко дитині чи собі і так "шукались". Якісь музичні іграшки добрі. Ну і фантики- кульочки і різні підручні матеріали під наглядом іноді таки кращі іграшки, ніж брязкальця.
    Ну і я не включала телефонів. Але якщо дитина вже аж дуже буде кричати і тд, то на кілька зв бебі Ейнштейн відволікти може .
     
    Останнє редагування: 13 Січень 2017
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
  9. Zaychenya

    Zaychenya Пухнастик-гризун

    Розвиваюче відео Baby Einstein "Бебі Ейнштейн" | Вагітність - про все важливе для майбутніх мам
    Для інформації: є серії від народження. Якщо не дивитися - то навіть музику включати. Вона там не цілими композиціями. А частинками. Не набридає.
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  10. Nyashka

    Nyashka Well-Known Member

    підкажіть, куди б поїхати з дітьми літом? буде 1 рочок. Щоб і подивитися було що (хочаб на півдня кудись поїхати), і можна було возиком їздити
     
  11. Vesnyanka

    Vesnyanka Well-Known Member

    Гори- море, їздили і на замки/ міста дивитися, Україна чи закордон. Залежно, що Ви хочете і який бюджет.
     
  12. Nyashka

    Nyashka Well-Known Member

    хочу закордон. Там, куди поїдемо має бути принаймі добре дитяче харчування (пюрешки) в магазинах. Ну і дороги нормальні, бо то 100% буде візочок з двійнею.
    Добра погода, парки та кафешки.
     
  13. Vesnyanka

    Vesnyanka Well-Known Member

    @Nyashka, на море я б їхала в Затон холідей резорт. Туди гарно доберетесь ( все автобани). Там територія дуже гарна, зелена, багато сосен аж під пляж ( тобто дітки можуть біля моря в тіньочку спати в колясці чи навіть просто на підстилці); є кафе багато на території, супермаркет ( трохи дорожчий). Є всілякі вечори для дітей і дорослих. Є в номерах кухня, щоб щось приготувати, між будинками багато дитячих майданчиків, дитячий басейн дуже мілкий, пляж дуже великий і з трьох частин складається- повністю піщана і дуже мілка; дрібна галька ( нам це більше імпонувало), каміння. Доріжки бетонні є до самої води. За 15 км -Задар з великими супермаркетами, торговими центрами, цікавою архітектурою, набережною, кафе. Недалеко є (може до 30 хв їзди, недовго) парк Пакленіца. Ущелина в горах , дуже гарна. До певного моменту візочком буде добре їхати, але Вам того стане. На Плітвіцьких озерах буде тяжко з візком. Озера КРКА- краще, ніж Плітвіцькі, але от дуже точно не скажу. Хоча частину ( водоспад ) можна побачити. Просто мабуть не колом пройти, а ніби назад вернутися. Можна ще інші міста глянути, як поїздити любите. ( якщо сюди- то в пп можу дати турфірму, в якій брали;з букінгом ціни однакові, але мала можливість поставити стопіцот питань ( аж до того скільки тарілок і баняків там є в наявності і тд), і останній раз виник нюанс, який вони допомогли вирішити. Ну і беріть лише перший поверх. З дітками не пошкодуєте - можна поставити спати на терасі, а самому в номері фільм подивитися; та й майданчики під терасами, з них є окремий вихід).
    В Болгарію я б не ризикнула. Три роки відпочивали в перевіреному місці, готували виключно самі ( тоді дітки малі були дуже), вода виключно бутильована були навіть для приготування; але всі три роки на 10-11 день мали ротавірус. В дітей з рвотою, в чоловіка з температурою високою.
    Просто на екскурсію на кілька днів- так любе європейське місто. Яке до вподоби.
    Це все машиною. Про літаки та інші країни може інші форумлянки щось розкажуть.
     
    Останнє редагування: 25 Лютий 2017
    • Подобається Подобається x 2
    • Корисно Корисно x 1
  14. fiesta

    fiesta Well-Known Member

    Я так люблю відпустки і подорожі, що і малявок своїх з 6 місяців по морях тягаю. Вірю, що їм хоч якась користь від того є.
    Головне - правильна організація.
     
    Останнє редагування модератором: 30 Жовтень 2017
  15. Monopoliya

    Monopoliya Well-Known Member

    Я не знаю, де краще про це спитати, тому тут пишу)
    Їдемо на море, дитині 1.5 роки. Який крем від засмаги краще взяти з собою? Чи є десь список базової аптечки? Дякую.
     
  16. aknytsU

    aknytsU волошкова...)

    Я брала на iherb ось такий BabyGanics, Mineral-Based Sunscreen Spray, 50 + SPF для свого 2,5-річки. Список ліків гуглила на сайтах різних. Ост тут, до прикладу Дитяча аптечка. Дитяча аптечка в дорогу. .
    В мене питання таке загальне: що взагалі брати (а що не варто) для дитини 2-3 р. на море? Список речей важливих склала: як от одяг, взуття, аптечка, засоби гігієни а ще що не забути?
    От подумала про пасочки і всякі іграшки, варто, ні? Місця в валізі займають досить. Чи можна буде безпосередньо на відпочинку купити?
     
  17. Miss Sixty

    Miss Sixty Double Boy Mama

    Звичайно, завалювати валізу не слід. І на відпочинку полюбе ще щось купиться, але ми брали мінімум якийсь. Пару улюблених машинок, ексваторів, лопатку, т.п. Ми були на гальковому пляжі, то дуже нам пригодилися. Ще мали коло для купання, одну книгу, якісь журнали з наліпками (але то більше для аеропорту/дороги, в готелі чи на пляжі не пригодилося), пазли (дуже пригодилися в аеропорту і в готелі пару раз складав). Тобто, я старалася взяти щось, що знаю, що його може зайняти при потребі і водночас займає мало місця. Ну і пару іграшок для забав на пляжі.


    Надіслано від мого TRT-LX1, використовуючи Tapatalk
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  18. HappyViki

    HappyViki Well-Known Member

    @aknytsU, пасочки однозначно ні. Мінімум можна купити вже на місці.Та і іграшки я брала лише деякі, щоб у дорозі забавився. Книжечку розглядати.
     
  19. MalvinkaLv

    MalvinkaLv Well-Known Member

    А як щодо горщика? Десь читала, що є такі компактні, туристичні. Хтось такі брав?
     
  20. Orman

    Orman Модератор-бомба

    піврічні діти таке дивляться? Бо мої до двох років взагалі мало звертають уваги на мультики - ну раптом на 5хв стане.
    --- дописи об"єднано, 4 Травень 2018 ---
    якщо ви їдете в цивілізовану країну, то аптечку я б не брала, крім антисептика і пластиря (він у нас все лікує), щоб не бігати в аптеку за кожне падіння. Хіба дитині треба специфічні ліки, але тоді мама і так знає.

    Я тих кілометрових аптечок "від всього" не розумію. Якщо є ризик, що дитина почне хворіти "на все" (такі умови відпочинку), то може краще не їхати в такі умови...
     
    • Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1