Ресторани, кафе, забігайлівки Львова - відгуки (2)

Тема у розділі 'Забава аж до рання', створена користувачем mrochkizm, 13 Жовтень 2013.

  1. mrochkizm

    mrochkizm Well-Known Member

    Продовження теми Ресторани, кафе, забігайлівки Львова - відгуки (1)
    ***************************************************************************
    У цій гілці ділимося відгуками про обслуговування у закладах харчування.
    ДЕ Ви БУЛИ. Якщо НЕ БУЛИ - читаємо уважно попередні дописи.

    Увага! Запитання новачків "Хто шо чув про ресторан "Гнилий Пень" у третьому квадраті Брюховичів?" видаляються без обговорення!


    *************************************************************************************************
    Мені сподобалася "Королівська пивоварня". Обслуговування справді щиро привітне, без надміру "сиропу", як, наприклад, в закладах "Фесту". Грецький салат люкс, копчене пиво дуже сподобалося, а їхній хлібчик - це просто нямка. Інтер'єр гарний, температура всередині комфортна, чисто, охайно. Ціни високі.
     
    Останнє редагування модератором: 10 Листопад 2013
    • Інформативно Інформативно x 2
    • Подобається Подобається x 1
    • Оптимістично Оптимістично x 1
    • Креативно Креативно x 1
  2. Monopoliya

    Monopoliya Well-Known Member

    в "Не рекомендую заклади" був відгук про Мускат
     
    • Подобається Подобається x 1
  3. Kroshka Enot

    Kroshka Enot Well-Known Member

    @Руда Лисиця
    @Lyudvig
    Дякую за наводку і рекомендації!
    "Човен" виправдав очікування. Приємно здивована цінами.
    Для компанійських посиденьок - саме те, що треба!

    До речі, в "Не рекомендую заклади" був відгук про "Човен", що там довго обслуговували.
    Нас облуговували просто миттєво, при тому, що всі столики в закладі були зайняті.
     
    Останнє редагування: 25 Квітень 2018
    • Подобається Подобається x 4
  4. Sunnylife

    Sunnylife Well-Known Member

    Як мені сподобалось колись в Чураско гриль та вино (на Валовій), так від вчора спаскудили враження...
    1. Офіціанти як приторможені. На низу було занято 4 столика (включаючи нас), меню принесли швидко, а от взяти замовлення - як в школі піднімаєш руку і непутящо гукаєш "можна Вас?!". Бо вони всі там привході гомоніли, поспирались...і по фік...
    2. Замовлення винесли швидко. До кухні за організаційність - претензій нема. Взяли хінкалі - бомба, як завжди. М*ясо не переперчене і солене, без жилок, нормальна кількість. Сирні - то любов. Самі смачні хінкалі.
    А от мій любимий паштет печінковий - просто фіаско був. Крім того що грінки підгорілі були, так і паштет - сухарь... сухий, такий як післявчорашній...без смаку... Зважаючи, що його смак був для мене взірцем, то вчора...:sorry:
    3. І коли вже повечеряли і хотіли б іти.... то знову постало питання в офіціантах... Де вони? Щоб взяти рахунок.. Хоч бери і йди.... Чоловік ходив когось шукав, щоб нас розрахували..

    Їм явно потрібно кнопки на стіл по виклику офіціантів поставити на стіл....
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  5. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"

    Місяців 2 тому забрели випадково перекусити у ресторан " Crazy Town" на пр. Шевченка 7. Вперше там сподобалося. Потім кілька раз заходили на комплексні обіди- все теж було смачно. Але на тому плюси закінчилися. Особливо, з відкриттям літнього майданчика. Два останні рази неможливо дчекатися офіціантів у приміщенні, хоч завантаженість закладу -мінімальна. Реально доводилося самому ходити і шукати офіціантів. Ті, що проходять повз- реагують однаково : "це не до мене. зараз чекайте". Ок, на все закривалося очі , бо кухня була +_ для обідів нормальна. Але коли втретє обслуговування було на 0 - це вже дістало. Вчора стався узагалі непримний інцидент, коли в обід, при завантаженості закладу в чоловік 15 ( а заклад великий),замовлення чекали 45 хвилин. Його подали лише після того, як сама знайшла офіціантів, які лише після 45(!) хвилин очікування сказали :" Зараз з ясую, що там із замовленням". Принесли страву, яку замовляємо там не вперше ( і як клієнтів теж знають) : реально сире м ясо, згорілі зверху гриби, які намагалися приховаи під притрушеною зверху "прикрасою". попросили офіціанта "оцінити" смак і вигляд страви, а також принести рахунок без врахування її вартості. Плюс те, що виконали це безумовно. Мінус - те, що після годинного очікування пішли із закладу голодні і злі. Більше нікому не порекомендую туди йти.

    Комплексні обіди в будні дні у "Панській чарці". Незмінно смачні і ситні. Мінус- востаннє подали брудний посуд: на склянці були сліди губної помади. Для закладу, який вже закривався з санітарних приин- це неприпустимо ( та і для інших теж).

    Невеличке затишне гастрокафе у англійському стилі- на Дудаєва 5 "Вісянка, сер". Незмінно смачна кухня. Нічого складного, але смачні страви , невисокі, як для центру ціни і невелика ще кількість людей. Можна замовити страви із собою чи обіди з доставкою у офіс.
     
    Останнє редагування: 29 Квітень 2018
    • Інформативно Інформативно x 4
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  6. Apelsynka

    Apelsynka Well-Known Member

    @сніжна я частенько буваю в Крейзі Таун, але в Кінг Кросі. Меню мені подобається, дуже великий вибір страв, як-то кажуть від і до, єдиний мінус, що справді треба довго чекати 40 -45 хв на деякі страви. Офіціантів там теж треба виловлювати, але я це списувала на велику кількість відвідувачів. А от на проспекті Шевченка мені не сподобалося зовсім, ні приміщення, ні кухня посеред залу, ні їжа, бо ті ж самі страви, що були в Кінг Кросі, на пр.Шевченка мені зовсім не смакували.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Подобається Подобається x 1
  7. Matvijko

    Matvijko Мамуся в декреті...

    Ми були якось на вихідних в Кінг Кросі в крейзі тавн. То мені все сподобалось. При повній посадці нас обслужили за 5-7 хв. Замовляли дитяче меню, піццу та напої. Замовлення принесли до 15 хв, офіціант був дуже милий і любязний.
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  8. Ubuntik

    Ubuntik Well-Known Member

    Ми теж буваємо в них в Кінг кросі, обслуговують дуже швидко, все смачно.

    Надіслано від мого Redmi Note 4, використовуючи Tapatalk
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Подобається Подобається x 1
  9. Apelsynka

    Apelsynka Well-Known Member

    @Ubuntik деякі страви справді швиденько, але гарячі страви переважно довго було. І десерти іноді теж довго, але видно було що деякі були щойно спечені (штрудель, профітролі). Якщо не спішно, то це звісно плюс, бо свіже)
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  10. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"

     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  11. Siania

    Siania Love Life

    Погоджуюсь. В центрі мені не сподобалась ні їжа, ні персонал. В КК все супер. Завжди там їмо.
    З осьаннього улюбленого - Голодний Микола. Завжди є місце, смачно.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  12. Arapeta

    Arapeta Well-Known Member

    Вчора там відгуляли ДН меншої. Ми йшли по їх стандартній схемі+-.
    Замінили салат з телятини на салат з курячої печінки і малиновою заправкою.
    Замість сирного асорті взяли заливний язик.
    На перше гаряче нам би вистачило і просто того курячого рулету з лососем + овочі гриль чи щось таке. Філе форелі діти не хотіли їсти, та й можна було без нього обійтись (хоч воно смачне, не спорю).
    М'ясне гриль асорті нормальне, пробувала і смачніше. Картопля - так собі. От окрім цього, все інше дуже-дуже смачне. Кухня справжнього ресторану.
    Солодке було своє. Їх молочні коктейлі дітям брали. Теж смачні були.
    В нас багато лишилося через те, що я не планувала і не могла там лишатися до пізнього вечора, десь біля 19 ми вже виїхали. Тому якщо Ви настроєні на довге гуляння буде нормально, якщо швидше, то передивіться критично меню.
     
    • Подобається Подобається x 2
  13. casablanka

    casablanka Щаслива особистість

    Дуже -дуже дякую за фідбек. Сьогодні їдемо складати меню. Ваш відгук дуже цінний, все зрозуміла.
     
    • Подобається Подобається x 1
  14. Arapeta

    Arapeta Well-Known Member

    Ну як у Вас все пройшло? Цікаво ж!:popcorm1:
     
  15. casablanka

    casablanka Щаслива особистість

    На щастя все пройшло добре, всім задоволені. Великим плюсом було те, що у весільному залі на 2-му поверсі ми були самі. Ніхто не заважав,дітям було де побігати. Я за те переживала найбільше. Щодо страв, то чоловік більше складав меню, адже я була з малим,то він його змінив від класичного. Теж замовили салат з малиновою заправкою та цезар. Також брали шашлик з телятини і свинини, то такий собі - посередній, як ви і казали їли і смачніші, ну і овочі гриль щось підкачали. Баклажан був гірким,не вимочений. А до решта страв претензій немаю, все було смачним, особливо стейк з форелі- ми замовляли порційно для кожного гостя. Гуляли до 11 години, якби не діти, то можна було б і ще довше. Щодо обслуговування, то теж можу похвалити. Офіціанти працювали оперативно і не нав'язливо.
    П.С. Фотограф щойно прислав фото, можливо трішки скину у відповідну групу, хоча вже 100 років не показувались))))
     
    • Подобається Подобається x 2
    • Креативно Креативно x 1
  16. Online

    Online Well-Known Member

    З нещодавно відвіданого приємно вразила кулінарна студія "Крива липа" в проїзді Крива липа. Заклад не новий, але все руки до нього не доходили. Дуже достойна кухня, видно, що працюють профі. Давно не їла настільки правильно приготованого м'яса. Меню різноманітне, ціни середні. З мінусів - бідненький вибір десертів.
    "36по" таке собі. Інтер'єр в стилі "одєла фсьо лучшеє сразу", кухня нормальна, але не скажу, що прямо вау. Сервіс на той порядок цін мав би бути кращим, однозначно. Моє враження: заклад на один раз сходити. Особливо, кому треба ефектних фоток в інстаграмі)
    "Вінтаж". Брали тільки холодні закуски до вина, але кухня сподобалась, на рівні. Вино треба знати, яке брати. Бо накрутка на дешевеньких сортах до смішного доходить, а поряд є цілком пристойні за таку ж ціну.
     
    Останнє редагування: 10 Травень 2018
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  17. Kroshka Enot

    Kroshka Enot Well-Known Member

    Порадьте заклад в центрі для вечері на двох з особливої нагоди.
    Це має бути заклад з смачною їжею, але не пафосний.
    Ми б замовили столик в Бачевських, але там як завжди "все зайнято", "приходьте, питайте про наявність вільного столика по факту", і вони мене тим рознервували, тому принципово до них не піду, хоча ще ні разу такого не було, щоб ми десь та й не сіли в них.
    Але мати ймовірність зіпсувати собі настрій не хочу.
     
  18. nataliachita

    nataliachita Well-Known Member

    Для особливоі нагоди порадила б ресторан Terrazza, що в готелі Сант Федер. Казковий вигляд на Львів, ну і кухню жодного разу не підводила.
     
    • Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Інформативно Інформативно x 1
  19. Arapeta

    Arapeta Well-Known Member

    А я б порадила "Гармата" у Цитаделі. Хоч зал і великий, але столи досить далеко один від одного. Кухня - супер, обслуговування - супер, балкон-мінітерраска, види - супер. Так, не дешево. Але дуже романтично і якось от камерно у них. Ніхто не заважає. Колись своєму співробітнику порадила на романтичне побачення (з пропозицією одруження :heart:), то дуже дякував - то що шукав казав.
     
    • Подобається Подобається x 2
    • Інформативно Інформативно x 2
  20. Online

    Online Well-Known Member

    Я до Бачевських вже теж не хожу з причини штучного ажіотажу. Не знаю, хто їм порадив такий маркетинговий хід, але це тупо неповага до клієнта. Щоразу мусиш прикласти зусилля, а потім сидиш цілий вечір в залі, де купа вільних столиків. При теперішньому виборі ресторанів, він не вартує того. За Terrazza плюсую. І взагалі для особливої нагоди, ресторан з терасою на даху - ідеальний варіант. Можна ще розглянути Патефон, там кухня теж цілком і краєвиди навіть кращі. Але питайте, чи не буде в той вечір паті, бо це вже зовсім не та атмосфера) І Леополіс, саме їхня тераса на даху. Він правда пафосний трохи, але не пафосніший за Бачевських.
     
    Останнє редагування: 11 Травень 2018
    • Подобається Подобається x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  21. Online

    Online Well-Known Member

    Були в Тлустому гусаку. Для себе відмітила цей заклад на випадок, як треба буде бавити гостей міста. Особливо якихось несхідноєвропейських іноземців. Гарно витримана концепція середньовіччя. Кухня смачна. Меню на 2/3 складається з дичини в різних варіаціях, страви небанальні. Львів'ян таким не здивуєш, а от для приїжджих друзів чи партнерів- саме те.
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Інформативно Інформативно x 1