Ваші сусіди - ваша біда

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Gala, 16 Вересень 2008.

  1. Thebestnata

    Thebestnata Well-Known Member

    ой, то я мала написати очищувач, а написала освіжувач.)
    от знаходила статті, де писалося
    І що на час включення очищувача потрібно виходити з кімнати, не можна залишати включеним не тривалий час.
    Чи у вас очищувач не іонізатор, а з іншими функціями?
    --- дописи об"єднано, 15 Травень 2018 ---
    там ніби батьки його дружини сплять)
     
  2. HOPIC

    HOPIC Well-Known Member

    Просто водну мийку повітря? Можна взяти на пробу. Варіантів є багато тепер
     
  3. iragonzales

    iragonzales В декреті

    @Thebestnata зробити йому некомфортні умови і щоб він тепер вже у вас просив....Тоді будете ставити умови....Дитина спить -у вас ремонт до прикладу...
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  4. Apelsynka

    Apelsynka Well-Known Member

    А чом би й ні? Це законом не заборонено і шкоди йому не буде:). Може швидше дійде?
    --- дописи об"єднано, 15 Травень 2018 ---
    Теж ідея. Але дитину шкода. Хоча в Наталі теж скоро буде дитина і вона тим не має дихати.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  5. Thebestnata

    Thebestnata Well-Known Member

    Так думали, але враховуючи, що з липня і в нас буде малятко, то вони можуть почати мститися ще більше, ще більше курити для прикладу.
    Зараз був новий прикол) пішла в ванну, а там запах сигарет! напевно похолодало, і йому холодно на балконі, а через вентиляцію в ванну проходить.
    Ну хай би вже краще в ванні чи туалеті курив, там хоч ненадовго заходимо) хоч на коридор трохи затягнуло, що аж мама почула, хоч раніше не чула)
    --- дописи об"єднано, 15 Травень 2018 ---
    @Apelsynka, він ще просто не завжди так прямо з вікна виглядає, а просто відкриє вікно і сидить в себе на балконі, що на нього би вилита вода не попала. Вчора як ото його заскочили, що висунувся, то скоро втік)
     
  6. Merry

    Merry Well-Known Member

    @Thebestnata , подаруйте йому книжку Алена Карра 'Як кинути палити' )))
     
    • Смішно Смішно x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  7. Apelsynka

    Apelsynka Well-Known Member

    А що, до речі гарна ідея! Я знаю кількох людей, які після прочитання цієї книги кинули палити. Але один з них був дуже хитренький і ніяк не дочитував книгу до кінця, певно відтягував момент, щоб не кидати. Але врешті таки кинув, бо куріння йому самому спричиняло проблеми зі здоров'ям.
    --- дописи об"єднано, 15 Травень 2018 ---
    Ми теж маємо сусідів, які регулярно докучають нам тютюновим димом. Але вони смалять у під'їзді, а дим іде всім сусідам, і їм в тому числі у квартири. А вночі курять теж з квартири. І жодні прохання чи сварки не допомагають. Бо як їм не шкода своїх власних дітей, які тим всім дихають, то що їм до сусідів...
     
    Останнє редагування: 15 Травень 2018
    • Співчуваю Співчуваю x 2
  8. Melian

    Melian Well-Known Member

    О, і в нас ця ж проблема - сусід з 1 поверху курить в себе в кухні, включивши витяжку. Відповідно, весь дим валить через вентиляцію до нас на кухню. І то так надимлює що в кухні неможливо перебувати. Особливо зимою в нас такі "веселощі"

    Надіслано від мого LG-D410, використовуючи Tapatalk
     
    • Співчуваю Співчуваю x 1
  9. olerusya

    olerusya sweet candy ;)

    Ну то тим більше пояснює:
    а) батьки лягають спати і не хочуть щоб зять їм швендяв туди-сюди
    б) теж не хочуть тим дихати, бо то не тільки на сусідські балкони затягує, але й в кімнату теж

    Не виправдовую сусіда, але знаючи, які бувають сусіди, вам ще досить совісний попався, щось щось послухав і намагається виконати.
    В нього реально нема ніякого виходу, крім кинути курити:), на вулицю теж не буде кожного разу ходити, а навіть якби вийшов під під'їзд, всеодно дим затягне в нижні поверхи, і знов будуть незадоволені.
    Так що плюсую за книжку:)
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  10. Rodionochka

    Rodionochka Безнадійна оптимістка

    @Thebestnata, вчинками «на зло» нічого доброго не доб‘єтесь. Зло породжує зло). Тому я за ще одну розмову-прохання. Сказати, пояснити, попросити ще раз. Можливо, його дружину. Якось так.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Подобається Подобається x 2
  11. ruda kishka

    ruda kishka Well-Known Member

    @Thebestnata якщо не доходить по доброму, то тре при кожному почутому запаху диму йти до них і дзвонити в двері. Ніч, день - не має значення. Задрочити їз тими дзвінками так, щоб він в хаті в сторону папіроси навіть дивитись боявся
     
    • Смішно Смішно x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  12. raspberry

    raspberry Well-Known Member

    Це не в мене, у брата малюк народився, вони собі придбали. Там купа функцій, головне користуватись правильно, згідно інструкції, і все буде ок. Функцію іонізації, до прикладу, можна ж вмикати, коли вийшли на прогулянку і т.д.
     
  13. Thebestnata

    Thebestnata Well-Known Member

    Дружині писала по фейсбуці, відповіді не було) ну після того їх бачили на вулиці, попросили не курити. Він попрікалувався шось типу " невже вся квартира в диму", ну і відповідно далі курить)
    Дзвонити до них в двері не получится, бо в них дзвінок не працює, чи відключений.
     
  14. Thebestnata

    Thebestnata Well-Known Member

    Хоч з тими сусідами вже була одна історія)
    Десь чи то на початку зими, чи ще восени, на ніч помічали, що батареї в нашій кімнаті стають холодні. Вдень гріють, а після 10 вечора перестають. І то тільки в одній кімнаті. Подзвонили на гарячу лінію, пояснили ситуацію. На другий день прийшли з ЖЕКу перевіряти, але вдень, чи під вечір. Відповідно батареї ще гріли, то нічого не могли зафіксувати. Ну а після 10 вечора знов холод в кімнаті. Знову дзвонили на гарячу лінію. Цього разу прийшла прибиральниця з криком до мого чоловіка, що чого то він дзвонить на гарячу лінію, чого жаліється, бо от їм в ЖЕКу догани виписують. Ну там з нею окрема історія Потім вже почала та прибиральниця ходити по квартирах під'їзду і питатися, яка у кожного ситуація. Бо сказали, що ЖЕК до відключення батарей відношення немає, напевно хтось з сусідів це самовільно робить. Всі відкривали двері, ну крім сусідів з 8 поверху)
    Ще повішали оголошення з проханням не перекривати центральне опалення. І якось там ЖЕК пригрозив, що порушить судову справу, бо не можна перекривати самостійно тепло.
    На другий день прийшла до нас та сусідка (не молода, а старша) і сказала, що в них в тій кімнаті ніхто не живе, тільки маленький песик:) І вже з вечора батареї почали гріти, як завжди, і не перекривали.
    Ну тепер проблема з курінням.
     
  15. Siania

    Siania Love Life

    Мені здається, на його совість нема змісту надіятись((( Якщо ситуація критична, то краще міняйтесь кімнатами з батьками, бо появиться малеча, вікна будуть відкриті, літо попереду.
    Ми користувались зволожувачем всю зиму, але він нічого не чистить, все-одно треба багато провітрювати.
    А от той очищувач дорогущий, і великий по габаритах.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  16. littlebird

    littlebird Well-Known Member

    Куріння- це зло( В мене чоловік курець, я вже всі методи перепробувала. На жаль, нічого не допомагає, якщо в курця невелике бажання кинути(
    Але в мене питання, а де ваш сусід має курити? На балконі ні, в підїзді також. Мій чоловік курить на відкритому балконі, правда ми на останньому поверсі, тому думаю дим нікому не заважає. В підїзді я йому не дозволяю, бо дим затягує в квартири і потім людям неприємно йти в прокуреному підїзді. Ну і звичайно куріння на кухні, у ванній і загалом в квартирі в нас табу. Але ж жаліються, що тоді дим через вентиляцію чути. На вулицю з 8, 9 поверхів також далеко не кожен буде виходити.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 5
  17. Apelsynka

    Apelsynka Well-Known Member

    @littlebird до речі в нас є 1 сусід, ні навіть двох бачила, які завжди виходять на вулицю. І вони якраз з вищих поверхів. На ліфті не проблема спуститись і піднятися. Так що є таки люди, які поважають сусідів. Шкода, що не всі такі....
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Подобається Подобається x 2
  18. littlebird

    littlebird Well-Known Member

    В нас також є сусід з першого поверху, який виходить на вулицю. З вищих не бачу ніколи. У нашому будинку кожен проїзд ліфтом платний. Хоч я згідна з вами, що головне бажання.
     
  19. Oleksandrochka

    Oleksandrochka Well-Known Member

    Ну звичайно, всі мають страждати (а пасивне куріння - то велика шкода здоров'ю), бо йому бідному нема де курити. Це не є нормально. Нехай ходить хоч ліфтом хоч пішки на вулицю курити, або сам розбирається зі своїми проблемами. Я б у такій ситуації щоразу йшла стукала в двері і пристиджувала його перед сватами-дружиною. Казала б, ну ми по людськи ставимося, але ж зрозумійте нас. Ми ж не гупаємо вам по голові, не грюкаємо коли ваша дитина спить, намагаємося нормально до всіх ставитись. Так і він може вийти перекурити на вулицю. Якщо по 3 рази в день заходити, йому то швидко піднадоїти має. Головне не сваритися, я думаю.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  20. NataliaFed

    NataliaFed Active Посиденька з баяном

    Читаю і тільки й думка "згадай всі прєлєсті жизні в квартирі":girl_crazy:
    В нас з усіх чотирьох сторін було весело: зверху квартиранти щораз свіжі чортшо,знизу- маладьож двіжувала , з боків- у ванній з сусідами, якби лиш шторкою відгороджені:girl_haha:, в кімнаті- чула усьо від слова усьо:girl_blush2:. Але ми так не дуже дратувались, бо і до нас можна було придертись:чоловік курив на балконі і гості в нас часто бували, то шуміли так нормально але не на всю)). Тепер, коли до сестри приїду- від тих постійних гупань дверима здригаюсь))). І в неї двоє дітей і пенсіонерам знизу все заголосно діти бавляться/тупочуть і т.д. Словом- трудно:help:
     
    Останнє редагування: 16 Травень 2018
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Смішно Смішно x 1