Ваші Відгуки Про Львівські Пологові Будинки (3)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Supernatural, 22 Квітень 2015.

  1. Supernatural

    Supernatural Well-Known Member

    Початок теми тут
    ******************************

    Я народжувала на Мечнікова, і ніяких проблем не мали (і милась там щодня, дитину бувало лишала в сестринській, пупок там обробляли, і все Богу дякувати, все з тим гаразд). А багато знайомих скаржились на стафілокок на Батальній. Тому той роддом навіть не розглядала. Але думаю що може бути по-різному у кожному роддомі.
     
    Останнє редагування модератором: 17 Травень 2015
  2. Orman

    Orman Модератор-бомба

    Тут така штука, що порівняно з львівським конвеєром, коли ніхто нікуди не спішить і тихо, то це вже величезна перевага. Тоді і права легше качаються.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
  3. Siania

    Siania Love Life

    Для мене переконливим фактором, чому НЕ родити у Пустомитах, було те, що кр робить тільки завідуючий (який не на місці цілодобово), і якщо ускладнення, везуть у Львів.
    Але, якби народжувала вдруге, втретє, мабуть, обрала б Пустомити.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  4. rununkulos

    rununkulos Well-Known Member

    Зараз він робить практично тільки у випадку домовленого кр, бо після хвороби. Крім нього, ще робить Оленюк місцева.
    тут вже які б пологи по рахунку не були.....ну і їхати з Пустомит - не є аж так довго, по-суті ті ж самі львівські корки.
     
  5. Siania

    Siania Love Life

    Мала на увазі в пологах, ну чи після...
    Все ж у Львові все на місці. І я б не сказала що там конвеєр, просто багато породіль. Мене стимулювали через погане ктг, а не щоб пошвидше.
    Знайома лежала в пологовому до 42 з тиском, чекали коли почнуться пологи природньо.
    Окситоцин колять після пологів всім, то факт. Не знаю, як у Пустомитах.
     
  6. rununkulos

    rununkulos Well-Known Member

    тобто сам факт доїду 15км? Дорога зараз ідеальна.
    Все те саме роблять, хіба якщо знати і відстоювати самому. Не в захваті вони там від партнерських пологів і найчастіше перейми в допологовій кімнаті з партнером, потуги - в родзалі переважно сама.

    --- дописи об"єднано, 24 Травень 2018 ---
    Маю досвід на Мечникова, то таке ж враження. Враховуючи моє тогочасне бачення пологів, інформованість - я мала ідеальні пологи, перебування і виписку. Тому мені зараз вдруге, дуже важко обрати правильне рішення.
     
    Останнє редагування: 24 Травень 2018
  7. svoybox

    svoybox Well-Known Member

    Для мене завжди така позиція була дивною. Якби кожна жінка так думала, тоді би всі з цілої області їхали народжувати у Львів. Народжувала в Самборі, знаю, що в разі ускладнень викликають реанімобіль. Але я впевнена, що 99,9% ускладнень виникають через втручання в пологи, тому я була спокійна
     
  8. Freedom UK

    Freedom UK Well-Known Member

    Коли в Меді вночі я оформлювалась, разом зі мною оформлювали дівчину чи то з Самбору, чи з Золочева... Привезли її терміново реанімомобілем з ускладеннями, з нею була її лікарка (гінеколог чи акушерка, не знаю). Десь в 3 ночі ми були в своїх родзалах: я народила о 6, а її привезли в палату на сусіднє ліжко десь о 13-14 дня. Народила сама, обійшлося без кр.
     
  9. svoybox

    svoybox Well-Known Member

    про усі "прєлєсті" самбірського пб я можу багато писати, але кому воно треба, навіть МОЗ не відреагував
     
    • Співчуваю Співчуваю x 1
  10. Siania

    Siania Love Life

    Той факт, що у разу ускладнення чекають швидку, яка вже везе у Львів, ну і це ж час. Я не з тих хто любить залякування, але, всяке ж буває.
    Для мене дивна позиція, коли я, львів‘янка, маю можливість народжувати в місті, їду народжувати в село. Все-таки у Львові кращі лікарі, обладнання і т.д.
    Знову ж таки, я говорю зараз про перші пологи, коли нема досвіду, є тільки невідомість, якісь знання є, але в реальному світі все відбувається не завжди так ідеально як в книжках описують доули :)
    І це виключно моя думка, нікому не нав‘язую, хто де хоче, там і народжує :)
    Просто теж дуже вагалась між пологами у Пустомитах та Львові.

    І додам, не кожна жінка може народжувати у Львові, бо вона собі так вирішила.
    1 варіант - по домовленості з лікарем, що точно не може собі дозволити пересічна жінка з області.
    2 варіант - ускладнена вагітність.
     
    Останнє редагування: 24 Травень 2018
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Подобається Подобається x 1
  11. Freedom UK

    Freedom UK Well-Known Member

    Я маю прописку іншої області, то в пологовому нічого не коментували і нічого не платила. Правда, облікова книжка була з львівської жк (там платила взноси).
    Коли народжувала в Києві, мала не київську прописку - платила перед пологами взнос. Лікар була домовлена.
     
  12. majmunka

    majmunka Active Member

    По свіжих слідах допишу ще враження від пологового на Мечнікова.Перші роди були 10 років тому на Батальній. Там я була в двохмісній палаті,з неідеальним ремонтом,але принаймі там був ДУШ і ТУАЛЕТ! І вночі мене міг розбудити хіба плач моєї дитини, чи сусідки по палаті. Щодо Мечнікова,то ремонти гарні,не заперечую,але той факт,що в душ потрібно йти через весь коридор..Плюс це не просто два душі поруч,а ще й з туалетами,в яких нема дверей,а просто шторки.Це просто повний капець..Я б зрозуміла,якщо в палатах не було місця чи можливостей санвузли зробити,але ж умивальники є...Відповідно є водостік і каналізація.То чому під час ремонтів не зробили нормальні умови для породіль-це для мене загадка...Ще одна "радість" це те,що вночі чути абсолютно все-і як привозять породіль з малими(в тих страшних залізних ліжечках), і як цілу ніч дзеленчить кнопка виклику у чергової акушерки. Ну і окрема тема режим-коли в 6 ранку санітарка приходить мити палату і викинути сміття...Звичайно, були і спокійні ночі,коли все було тихенько,але єдине бажання,яке виникало-швидше б вже додому..Вдень все спокійніше і не так плачевно.Але якщо у вас палата на сонячній стороні,то співчуваю..Вікна сильно не відкриєш,бо навіть із закритими дверима перетяги..Ми з сусідкою ввечері вивозили малих і тоді провітрювали-це допомагало+на вікнах були ролети,які ми опускали,коли в палаті починало пригрівати сонце. Ну і апофеозом перебування стало те,що в останній день на одному з двох душів тріснув шланг(як довго він протікав, то невідомо:)Відповідно робочим залишився лише один на поверх.Це була субота і мені цікаво,чи в неділю хтось його полагодив?:І ще дешо дивує,для чого робити палати для породіль,які розраховані бульше,ніж на двох? Знаю,що на Батальній 5 місні були, а на Мечнікова на нашому поверсі бачила одну трьохмісну точно..Насправді,коли перебуваєш після пологів,то мало задумуєшся про усі ці речі і все здається нормальним,але коли приїдеш додому і оглядаєшся,то бачиш,що не все так радісно.
     
    • Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Інформативно Інформативно x 2
    • Корисно Корисно x 1
  13. ruda kishka

    ruda kishka Well-Known Member

    Там раніше були одно- і двомісні. Але в звязку з закриттям медінституту в двомісні почали доставляти третє ліжко. Все ж краще потіснитись в палаті напевно ніж лежати в коридорі, правда? :)
     
  14. Demetra

    Demetra Well-Known Member

    Дівчата, хто недавно народжував в пологовому на Мечникова? Чи є там доступ до wi-fi інтернету? Чи це я вже забагато хочу)))?
     
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  15. Zesichka

    Zesichka New Member

    Туалети та душові з шторами для безпеки :якщо стало погано або зомліли, щоб без вибивання дверей
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  16. Oleksandrochka

    Oleksandrochka Well-Known Member

    Ви серйозно?
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  17. exmargarytka

    exmargarytka мрійниця зі стажем

    Персонал так обгрунтовує це.
    І це шокуюче..у 21столітті
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 5
  18. Apelsynka

    Apelsynka Well-Known Member

    Коли вже та совдепія вивітриться? Прям як мода, весь час видає останній писк і ніяк не здохне:girl_crazy:
    Я як буду вагітна, певно буду злісною прогульщицею в жк:girl_haha:. А в пологовий поїду вже коли точно зрозумію, що то всерйоз. Ну хіба мені пощастить і я буду народжувати в країні з кращою медициною:girl_in_dreams:.
     
    • Подобається Подобається x 2
    • Смішно Смішно x 1
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  19. Thebestnata

    Thebestnata Well-Known Member

    Я вже так морально готуюся до того, що умови будуть такі собі (м'яко кажучи), що вода буде по графіку, до туалету буде далеко йти, їжу їхню їсти не зможу, допомагати санітарки, медсестри будуть тільки за гроші, чоловіка пускати в палату не будуть) А потім хай приємним сюрпризом для мене стане, що все не так погано, як я собі намалювала:) Чи то треба йти в тему в цілі й бажання, щоб загадати собі нормальне перебування в пологовому?)
    Ну а якщо серйозно то думаю, що якось вже й помучуся, головне, щоб народилася здорова донечка, мені її віддали, і не забирали) Ну і жодні прогнози лікарки з ЖК не збулися)
    Ну хоч звісно не має бути так, що жінка має їхати народжувати, беручи з собою все від туалетного паперу до одноразової пеленки на кушетку. І на ті 3-5 днів пакувати здорову сумку (по вмісткості якої можна було на 10 днів на море злітати всією сім'єю). Чи може то розрахунок на те, щоб зразу, з перших хвилин, готувати молоду маму до випробовувань і складнощів?) Тому то й всі так бояться тих лікарень, навіть самої згадки про перебування там.
    Ну побачу як буде, ми ж українки все таки сильні жінки:)
     
    • Подобається Подобається x 1
  20. Fiancee

    Fiancee Well-Known Member

    Такого там не має. Не перебільшуйте. Головне аби наші породіллі поменше давали.

    Надіслано від мого MX5, використовуючи Tapatalk
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 9
    • Подобається Подобається x 2
  21. Thebestnata

    Thebestnata Well-Known Member

    Ну я взагалі би планувала їм нічого не давати, тому й готуюся, що можуть мені мало уваги приділяти. Ну якщо будуть, то буду приємно вражена) досвіду в мене в пологовому нема, тому так по давніх історіях знайомих зробила такий висновок. Я ж написала, що готуюся до гіршого, щоб не бути розчарованою, а навпаки здивованою по-доброму)
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1