Мої недоліки, або "легенька" самокритика

Тема у розділі 'Скарбничка', створена користувачем ksjy, 10 Грудень 2009.

  1. Perseida

    Perseida Well-Known Member

    А я нерішуча... десять тисяч разів мушу продумати перше, ніж щось зроблю)) Моя сестра завжди згадує мені шпалери, які я обирала 4 години в Епіцентрі, і то їдучи додому, всю дорогу зуділа, можливо потрібно було вибрати інші))) Я завжди дивуюсь, як це я могла так швидко погодитись вийти заміж-за місяць після знайомства з чоловіком)))) феномен якийсь)))
     
    • Подобається Подобається x 4
  2. Luxury lv

    Luxury lv Well-Known Member

    Аааа я така ж сама.:girl_haha:Ми коли робили ремонт і обирали шпалери,то я весь Львів об'їздила і всюди свою маму волочила(вона вже не рада була,що зі мною зв'язалася:girl_crazy:)І от вже після надцятого магазину я попала в Три Слони і там надиво мені сподобались одні і ми їх купили.Бачили б ви мою маму ,вона раділа як дитина,якій дали цукерку,що нарешті це все закінчилось.Але не тут то було....потім пішов вибір диванів:lol::swoon2:
     
    • Подобається Подобається x 5
    • Смішно Смішно x 3
  3. Rodionochka

    Rodionochka Безнадійна оптимістка

    Маю багато недоліків, але деякі мене конкретно дратують:
    1. Не люблю доводити справу до кінця. Втрачаю інтерес. Нічк не можу цей недолік побороти.
    2. Не люблю когось напрягати, щось в когось просити. Намагаюсь все зробити своїми силами. В результаті нічого не встигаю, роблю не до кінця. І злюсь на себе, і на інших. Не вмію я поділити це на всіх.
    Ех, і як би того позбутись?
     
    • Подобається Подобається x 3
  4. Annyuta

    Annyuta Well-Known Member

    і я така, навіть як пропонують допомогу, то якось важко прийняти, а просити то дуже рідко ... Є люди, які вміють всіх довкола напрягти крім себе і дивуюсь "Як так можна", хоча певно так легше жити...
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  5. Zaychenya

    Zaychenya Пухнастик-гризун

    Я себе картала що я одна така...
    2. Занадто сильно розвинуте почуття справедливості (не вмію змовчати і прогнутися)
    3. Мій язик... біжить поперед мене! Ні, я не шкодую що говорю, але дуууже багатьом не подобається деякі речі чути.
     
    • Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  6. loveterapy

    loveterapy Матуся-Анюсі

    Ех, як про мене. Ота справедливість ще з дитинства в мене точно є. Правда, тепер навчилася досить часто мовчати, в ситуаціях, коли раніше починала вияснювати щось і доказувати комусь. Бо, на жаль, мої нерви не вічні і вже досить потріпані. Ще додам, що постійно помічає речі та дрібниці, ситуації, які, мабуть, більшість людей не помічає. А потім найгірше: я починаю то все аналізувати, співставляти, думати, й потім мене вже то нервує. І ще вже таке хтось якось писав, але я довго і виважено приймаю рішення, коли треба щось купити чи зробити важливе, часто мушу врахувати всі можливі варіанти, переглянути відгуки, щоб прийняти рішення. І все одно ще потім можу сумніватись.. Я таки Терези такі. І я то знаю, звідки це. Від браку коштів, коли ти хочеш знайти найоптимальніший варіант, щоб потім не жаліти, що не таке чи гроші даром потратив.. Розписалася..

    Надіслано від мого SM-G350E, використовуючи Tapatalk
     
    • Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  7. Zaychenya

    Zaychenya Пухнастик-гризун

    о, так, я ще забула свій "любий" ПЕРФЕКЦІОНІЗМ через який я нічого не можу нормально зробити і нічого не встигаю!
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Подобається Подобається x 1
  8. Vinnytska

    Vinnytska люблю....

    Багааааато маю.)
    Але один такий вагомий, за який дуже незручно перед людьми. Маю собачі емоції:якщо людина мені не подобається та щось у ній відштовхує - все.От все.Від толерантної холодності вона просто замерзне поруч зі мною, а від моєї сухості їй просто пересохне в горлі.От ненавиджу в собі це.Ну і навпаки)Якщо імпонує, навіть малознайома, можу знайти привід,щоб "причіпитись" до неї, буду радісно скавуліти про все на світі)
    Я колись навіть виписала собі цитату Б.Логвиненка з його "Saint Porno":Крім догми життя для задоволення, я перейняла у них іще одну звичку - ніколи не говорити нічого просто із ввічливості, якщо я насправді цього не відчуваю чи не хочу. Не вітатися, не прощатися, не дякувати, не вибачатися, не бажати хорошого дня, не "будьздоровкати", не вітати нікого з легким паром після душу. Усе це - зайві слова, які певною мірою служать маскою людської несправжності.(с)
     
    • Подобається Подобається x 8
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  9. Haidee

    Haidee Well-Known Member Команда форуму

    Ми з вами не в один день народжені?:connie_pull-pigtail
    По першому пункту, то ця моя риса ще дико нервує мого чоловіка. Бо він така людина, що може роками колупати одну справу і - це вже мене доводить до сказу - завжди все зробить ідеально. Але є хороша новина! Якось я була на лекції маркетолога і бізнес-тренера, то вона казала, що це ок - просто різні типи мозґів в людей. Нам, інтерес втрачаючим, треба розбивати роботу на дуже маленькі завдання і взагалі братися за ту діяльність, де треба швидко приймати рішення і діяти на вчора. І це теж важлива позитивна риса, бо не так багато людей вміють бігати на короткі дистанції:girl_curtsey:
     
    • Подобається Подобається x 4
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  10. Annyuta

    Annyuta Well-Known Member

    тішить )
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  11. Rodionochka

    Rodionochka Безнадійна оптимістка


    І ще один недолік, який вже роками зі мною: планую більше, ніж реально можу зробити. Головою розумію, що не зможу. Ну але я оптимістка), а раптом)))).
     
    Останнє редагування: 12 Червень 2018
  12. Dominika

    Dominika Well-Known Member

    І я, і я така( в сенсі, що не доводжу до кінця)...І муж в мене теж як ваш - "тошнотік" ще той. Теж буде колупатись-колупатись, поки не виведе ідеальну формулу. Ну але загалом це дуже помічне, особливо в якихось господарсько-технічних нюансах. мені здається, що то всі комп'ютерщики такі. А от я можу і "тяп-ляп", особливо якщо ніхто не бачить:girl_crazy:"Ітаксойдьот" це про мене. І найгірше - совість мене не мучить через це аніскілечки...
     
    Останнє редагування: 12 Червень 2018
    • Подобається Подобається x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
    • Безграмотно Безграмотно x 1
  13. Mansikat

    Mansikat Well-Known Member

    І в мене щось таке є. З'явилося/проявилося так десь ближче до років 25. Це при тому, що я дуже переймаюсь за чужі почуття/емоції і схильна поводитись так, щоб людей не образити. Але буває така нетерпимість вмикається, що я просто не можу спілкуватися "для годиться", от просто фізично відчуваю, наскільки мені важко бути насилу привітною...але я цьому не противлюсь, навпаки, відчуваю, що це правильно насправді, і що це є внутрішня сила і сміливість не завжди ховатися за "чемністю" і така гігієна спілкування.

    Надіслано від мого Redmi 4X, використовуючи Tapatalk
     
    • Подобається Подобається x 2
    • мімімі мімімі x 1
  14. Semiramis

    Semiramis Горда галичанка

    о,їх чимало, нажаль.
    Про таких як я говорять "не от міра сєго".
    Занадто мнітєльна, розсіяна, нестабільна, часто шквал емоцій так і пре...як каже моя мама, переймаюсь всім на світі, та не тим що треба...
     
    • Креативно Креативно x 1
  15. Milamila

    Milamila Active Member

    Хороша тема для обговорень. Треба ж колись "озвучити" свої недоліки, вони ж терзають душу. Кому про таке скажеш? Навпаки, приховуєш, а раптом ніхто й не помітить:girl_sad:?? Починаю: нерішуча, невпевнена в собі, не маю сили волі (не можу сидіти на дієті:popcorm1:), люблю поспати:lazy:, мені важко знаходити спільну мову з незнайомими людьми ( якщо в компанії нова людина, це мене дууууже напрягає), не люблю приймати гостей (комплексів багато - може несмачно? може неприбрано? може не те скажу?). Певно хватить перераховувати, а то чогось страшно стає (я суцільний недолік???). Було б добре вже й хороші якості написати, але ж тут тема не та:girl_bye2:.
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Співчуваю Співчуваю x 1
  16. Milamila

    Milamila Active Member

    Впізнаю себе)) вибирали матеріал, щоб зробити кухню, то їздили три рази. Я вже була у відчаї, але на третій таки вибрали.
    А одного разу, коли купувала собі якийсь одяг і трохи довго вагалася, то продавчиня не витримала, каже: "Ви ж не машину купляєте!". Не знаю, до чого тут машина, але певно вона ся знервувала.
    А чоловік мене терпить. Певно йому теж тяжко. Я вічно у сумнівах. Пробач, коханий . Зате тебе полюбила без вагань)))
     
    • Баян Баян x 1
  17. vasilinayuliya

    vasilinayuliya New Member

    Додам трохи своїх тарганів до купи. Очевидно маю занижену самооцінку. А від цього інші проблеми - як то сумніви, невпевненість і тому подібне. Потроху працюю над підвищеннім самооцінки, проте самокритика не дає мені ясно розгледіти мої досягнення. В професійному плані їх не бачу, а суспільство так би мовити вимагає.
     
  18. smilechyk

    smilechyk Well-Known Member

    Через те що я перфекціоністка, багато чого не встигаю, а хочу багато, відповідно мало часу на відпочинок.