Мій мобільний телефон

Тема у розділі 'Техніка', створена користувачем levandivka, 2 Грудень 2007.

  1. kristas

    kristas Well-Known Member

    а який у вас? бо я маю планшет, ноути вдома і на роботі , то все наче непогано. А от телефон (ну я взяла супербюджетний варіант А6000).Ну але то практично від перших місяців користування, просто вимотування нервів (при тому що жоної гри в мене немає, взагалі все по мінімуму) . То не бачить карток, то зависає, програми не встановлюються. Вже декілька раз скидала до заводських настройок, от недавно перепрошила. Зараз дивлюсь на Мотороли. Колись наче вважались хорошими. А зараз як?
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  2. Vyshenjka

    Vyshenjka Щаслива мамуся

    Маю Самсунг, користуюся вже 4 роки, жодних нарікань не маю, все працює, причому смартфон неодноразово падав і на бетон, і на плитку, камера теж нормальна, єдиний недолік - стерся блискучий ободок на корпусі. Якби прийшлося зараз купувати новий телефон, то вибрала б знову Самсунг. Хоча, це можливо залежить від моделі, може мені просто пощастило
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Корисно Корисно x 1
  3. бетменша

    бетменша Well-Known Member

    я вже й не пам2ятю модель, хіба ціну (десь 1200-1300) і час купівлі (майже три роки тому). У чоловіка ноут леново. То зразу за місяць роботи якась там деталь полетіла, зробили по гарантії. З тих пір працює нормально. Вже 6 років.
    а який у вас ? чи ця модель вже не продається?
     
  4. Vyshenjka

    Vyshenjka Щаслива мамуся

    Та модель вже знята з виробництва, https://rozetka.com.ua/ua/samsung_galaxy_ace_3_s7272_metallic_black/p287281/#tab=all. Спробуйте переглянути інші моделі, думаю, вони всі надійні, в мене раніше теж був Самсунг, кнопочний, служив близько 7 років.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Корисно Корисно x 1
  5. siriuska

    siriuska Member

    маю телефон hts , який мені весь час після дзвінка видає питання- додати до чорного списку-, а я вже стільки номерів пододавала туди, що скоро ніхто не подзвонить. Що робити, де в настройках дивитися?
     
  6. Zemlychka

    Zemlychka миється в бані

    Не думаю що моторола гарний телефон. Та і коли це булу? Я маю самсунг, це добрий, надійний та якісний телефон. Беріть його та не пошкодуєте!
     
  7. TUCR

    TUCR Well-Known Member

    До не давна мала LG дуос, не поганий телефон прокористувалася ним більше 3-х років(він і досі працює мала має), але глючити почав, бокова кнопка щоб включити працює погано, а коли розрядиться і включити його то капець іноді знається що не включу, а місяців 2 тому купила HUAWEI P8 Lite 2017 Dual Sim, поки що нарікань немає і порівнюючи з LG то різниця супер.
     
  8. diankaUA

    diankaUA New Member

    Користувалась LG G3 3 роки, досить задоволена, окрім дуже слабкої батарейки. iOS не признаю, тому новий обирала лише серед андроЇдів. Вибрала Samsung A8, поки повністю задоволена.
     
  9. Jusi

    Jusi Ловець емоцій

    Не знайшла відповідної теми, хочу запитатися за смарт годинники для дітей. Хто купляв дітям? Які нюанси вибору, які моделі краще брати?
     
  10. raspberry

    raspberry Well-Known Member

    Ось темка: Годинник з gps трекером
     
    • Подобається Подобається x 1
  11. VikiTiki

    VikiTiki Well-Known Member

    Поділіться досвідом, хто знає, через скільки приблизно часу від перших продажів телефонів вони починають дешевшати?
    Хочу купити собі Xiaomi Redmi Note 5
    Смартфон Xiaomi Redmi Note 5 Black 4/64Gb купить в Киеве: цена, отзывы, описание, фото - www.xiaomi.ua
    Але станом на сьогодні його ціна 7000, хоча на переглянутих мною ознайомлювальних відео, усі описують цей телефон як бюджетний, тобто до 200 дол. Зявився телефон на сайті офіційного представника 30 травня. То як ви вважаєте, чи дійсно ціна може впасти до 5000 і як швидко це може статися?
     
  12. Leditanya

    Leditanya Well-Known Member

    @VikiTiki як на мене, то до 5000 грн він не впаде. Того року купувала іншу модель, то за рік часу він не сильно впав в ціні. Після року модель знімають з виробництва і роблять щось нове.
    Чоловік в травні купував редмі 5 плюс, то зараз на 700 гривень від дешевший. В продажі ця модель з лютого 2018 року.
     
    Останнє редагування: 11 Червень 2018
    • Подобається Подобається x 1
  13. Kroshka Enot

    Kroshka Enot Well-Known Member

    Як варіант - можна замовити з Китаю. Точно вийде дешевше
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  14. loveterapy

    loveterapy Матуся-Анюсі

    До речі, коли їх Ксайомі ще не було офіційно в Україні, в магазинах, то подружки хлопець їй і собі їх замовляв з Алі. Наскільки я знаю, то ще досі працює, вже з 4 роки. Хоч для мене тоді то дуже ризиковано виглядало.

    Надіслано від мого SM-G350E, використовуючи Tapatalk
     
  15. Kroshka Enot

    Kroshka Enot Well-Known Member

    При правильному виборі продавця насправді нічого ризикованого нема.
    Лиш тепер є нововведення стосовно максимальної ціни товару для безмитного ввезення і включається лотерея на митниці (розпакують чи ні)
    Якщо потрібні деталі - можу розпитати в колеги - він займається замовленнями з Китаю.
     
  16. Тетянка

    Тетянка Well-Known Member

    Дівчата, хелп! Малий забув графічний пароль до Xiaomi, в нього новіша прошивка, й так просто не получається скинути пароль. Чи можна самостійно то якось розблокувати? Чи таки нести в сервіс.центр?
     
  17. Kroshka Enot

    Kroshka Enot Well-Known Member

    в Китаї такий зараз біля 200 дол. США коштує
     
  18. Тетянка

    Тетянка Well-Known Member

    @Kroshka Enot , він тим сканером на палець не користувався зовсім, а пароль не пам"ятає, й опції скинути пароль також нема. Гугл каже, що то старіші прошивки мали таке, а в новіших все хитромудріше.
     
  19. ritassv

    ritassv New Member

    Мені так поодобається новий самсунг..Ну така гарнюня. Дуже собі хочу, в мене день народження скоро, треба чоловіка просити))))

    [​IMG]
     
  20. mokhnatska lesia

    mokhnatska lesia Well-Known Member

    може хтось знає і може підказати програмку для відновлення стертих аудіо записів з карти пам'яті, якось вчора чистила телефон і випадково видалила всю папку музики,
    знайшла на плей маркеті програмки, але вони всі відновлюють лише фото і відео,
    порадьте будь ласка, бо направду дуже шкода втраченої музики
    дякую