Мамо, але я дурна (с) сестричка Віка. Або лямур-тужур-бонжур...

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем красинйа, 20 Серпень 2009.

?

кого обрати?

  1. одружений коханець

    2 голосів
    16,7%
  2. колишній

    0 голосів
    0,0%
  3. нікого

    10 голосів
    83,3%
  1. Dushelove

    Dushelove New Member

    Та бідна вона, як і я. Просто пасивна жінка дуже. Нічого не вміє і не знає і не цікавиться нічим, ніякого захоплення не має. На словах може все, а на ділі, такого нагородить.
    Я не знаю чому раніше не звертав на це увагу, я помічав, але думав що можна пояснити одне, друге і т.д. і проблем не стане. Але ні.
    Та й проблема не в красі, це так до "якщо гарна то дурна, якщо розумна то в ночі треба гуляти")) а тут 2 в 1.
    Головна проблема це .. ну от є жінкі "агонь" все розрулять у себе і ще й чоловікові допоможуть. А якщо трапиться "телепень" то і чоловічу роботу зробить. А тут навпаки.
    Часом запитує - чому не говориш зі мною? А про що говорити, якщо ні в чому поняття немає. Говориш говориш, і замовкаєш... не бачиш в очах чогось, я не знаю як це пояснити.
    А тут ще й дитина росте, і набирається у мами.. а чого набирається? Хто зна.
    Була вона і раніше така, не надто звертав увагу. А зараз чомусь задумався, для кого я жив?

    @olegignatenko
    Якою бути щоб не стати непотрібною?
    Активною, веселою, не занудою. Активно відпочивати, і заставляти чоловіка. Доглядати за собою. Цікавитись тим чим займається чоловік, але не надокучати. Не "сюсюкатись". Не обманювати.
    Це я таке хотів би від жінки. Але люди різні, і можливо Ваш чоловік такого не оцінить.

    @iragonzales
    Я не Вас мав на увазі.
    І не таке вже я старе, а якщо причепурити, то ще не одну можна ввести в оману))

    @Ubuntik
    На жаль чи на щастя, немае мене на ФБ.
     
  2. ГаЛоЧкА

    ГаЛоЧкА Well-Known Member

    А Ви можете про себе таке сказати? Ви активний ? Веселий? Не зануда? Активно відпочиваєте і заставляєте жінку? Доглядаєте за собою? і т.д по Вашому списку..
    Знаєте, як кажуть- перш ніж витягти скалку з ока ближнього, спочатку вийми з свого колоду.. Розберіться з своїми мухами, і життя налагодиться!!!
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 6
    • Подобається Подобається x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  3. marianast

    marianast Well-Known Member

    Ну ви не мусите для когось жити. Людина має прагнути щастя для себе, а як людина щаслива то й робить щасливим рідних. То я, звичайно, геть ідеалізую, але меседж ви вловили - не перекладати з хворої голови на здорову.
    А скільки років ви разом і чому свого часу ви обрали цю жінку?
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Подобається Подобається x 1
  4. Apelsynka

    Apelsynka Well-Known Member

    Ржу ні магу:girl_crazy::girl_haha::)))...То он в чому корінь зла, жінка має зробити все сама і за себе, і за чоловіка. То тільки в мене питання "А нащо їй тоді такий муженьок???" Для декору чи як додаткові меблі? Чи просто, щоб штани на балконі висіли? Мені здається краще і дешевше з точки зору фінансів та енергозбереження вже просто штани купити і вивісити типу "Он дивіться, хлоп в мене є!":haha:
    Дівчата, то таки троль, небось сидить і регоче десь перед монітором:acute:.
     
    • Подобається Подобається x 3
    • Смішно Смішно x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  5. vanilia

    vanilia Miracles are real

    Dushelove, Ви вважаєте у всьому винною жінку, а себе - єдиноправильним? Вибачте, але там точно не опечатка, точно 20 років одружені, а не 2?
    Вважаєте дружину некрасивою, дурною... А Ви на якій одружувались? Вона стала некрасивою після весілля? Вже вище дівчата писали, - значить, тому Ви посприяли. А якщо Ви одружувались відразу на некрасивій (на Вашу думку), то проблема не в ній. Бачили очі що вибирали. (с)
    Вважаєте, що ідеальна дружина мала би зробити і свою роботу і ще й чоловікові допомогти. А яким, на Вашу думку, є ідеальний чоловік? Що повинен чоловік? В жінки, як і в чоловіка, є і права і обов'язки.
    Не знаю ні Вас ні Вашої дружини, але з Ваших постів складається враження, що Ви дружину не любите, відповідно, їй нема мотивації бути, як Ви кажете "агонь". Просто тому, що Ви хочете? Напевно, і вона від Вас очікує якихось рис і вчинків. Якщо вона відчуває себе непотрібною, то і не є "агонь". Дайте їй любов (а не повчання що і як вона має робити), підлийте квітку і вона розквітне. Чи вона має квітнути, бо так положено і Вам просто так хочеться, а зусиль прикладати не охота? :) Жінка живе емоціями більше, ніж логікою. Нема позитивних емоцій від чловіка, а сама не вміє їх отримати, от і занедбується (ну це з Ваших слів, не знати чи так дійсно є).
    До речі, дитина "набирається" (як Ви кажете) не лише у мами, але і у Вас.
     
    • Зе бест! Зе бест! x 2
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  6. shparynka

    shparynka Well-Known Member

    і швець, і жнець, і на дуді грець. То Ви просто хочете свою частину роботи звалити на дружину? А вона, така ж погана, не ведеться, нє? Я фігєю, дорога редакція. Здоровий хлоп прийшов на жіночий форум похаяти свою дружину. То не сюди, то є такий жіноненависницький форум, то пану туди. Там коронку знімуть, протруть, і на місце поставлять.
    Знаєте, такий старий анекдот? Чоловік кози козел. От ви чоловік дурної і негарної. І ви дурний і негарний. Бажаю їй, щоб вона від вас відкараскалась.
    принеси-подай, пішла нах.., не мішай.
    а де тато? Де ви у вихованні дитини? Як проводите з нею вільний час, які читаєте дитині книжки?
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 4
    • Зе бест! Зе бест! x 3
  7. olegignatenko

    olegignatenko Well-Known Member

    Ну то я спокійна
    Ото Ви чисто ,як про мене написали )))
    Але про всяк випадок ,буду тримати себе і чоловіка в тонусі)))
    Бо хочу з ним довго і щасливо прожити і дітей виховати достойно !!!
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  8. Merry

    Merry Well-Known Member

    Щоб жінка це все робила вона має почуватись щасливою, коханою і бажаною. Чи даєте ви їй це?
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 5
    • Подобається Подобається x 2
  9. AdFeja

    AdFeja Навіжена фея

    А ви - активний, веселий товариський незануда? Їздите на велосипеді/лижах/роликах, возите сім’ю відпочивати (активний же відпочинок, нє?), ходите в спортзал (чи як там ще чоловіки за собою доглядають?)? Вас цікавить про що думає ваша дружина? І ви ніколи не обманювали? Щось мені підказує, що аж ніяк.
    І от всі ці 20 років ваша дружина була дурною нечупарою? То якого ж біса ви з нею одружилися і досі живете? Відповідь "заради дитини" - це не відповідь.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
  10. MISS SCARLET

    MISS SCARLET Well-Known Member

    Це таки добре, що пан прийшли сюди! Може тут йому трохи прочистять мізки, він зніме рожеві окуляри і почне реально сприймати ситуацію, бо тут, як то кажуть, "от первого лица" говоритимуть.
    В першу чергу, щоб щось змінити, варто знати чи дружина хоче мінятися, чи їй так добре. Якщо хоче - взнайте причини, які заважають чи не дають їй це робити. Допоможіть їй подолати цей шлях змін з любов"ю, ніжністю і підтримкою, а не докорами. Якщо не хоче - має на це право. Можливо їй вистачає того рівня, який є і ніц тут не вдієш.
    І, як писали дівчата вище - щоб жінка була як "агонь", вона має відчувати себе КОХАНОЮ. Щоб жінка стала королевою - ставтесь до неї, як до королеви. Купіть їй квіти, гарне плаття, якісь прикраси, запросіть на вечерю в кафе чи ресторан. Або замініть цей список тим, що ваша дружина любить і що приносить їй задоволення.
    І може вона теж чимось цікавиться, запитайте просто? Куховарство, випічка, вишивка, квітникарство, читання, виховання дитини, розвиваючі ігри різні, облаштування вашого житла, підтримка чистоти і порядку в домі?
    А може у неї період такий, що не до розвитку і зацікавлень? От у мене в життя був період, коли робота забирала годин
    9-11, доїзд 1,5-2 години в одну сторону, на вихідні в село до батьків. Робота відповідальна і виснажлива. І коли я поверталась ввечері додому, ще треба купити, зварити, прибрати, попрати, та й себе хоч в мінімальному порядку тримати. Повірте - не хотілось нічого, ні розвитку, ці зацікавлень, ні хоббі, ні навіть сексу, я не була ні активна, ні цікава. Тоді я була нецікава не тільки чоловікові, але й сама собі і я це розуміла, але так складались обставини.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Подобається Подобається x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  11. iragonzales

    iragonzales В декреті

    Ви хоч в курсі, що на то потрібні гроші...?
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  12. Katrysa

    Katrysa Member

    а чи дає він їй їх?) дивний чоловік, надіявся на підтримку, а напоровся на нас :))
     
  13. Apelsynka

    Apelsynka Well-Known Member

    О і багато грошей, а мужчинки деякі жлобляться навіть на каву зводити і круги по центру намотують. Від таких краще зразу тікати, бо жлоб, то діагноз, який не піддається лікуванню. Один гарний одяг, то вже багацько тягне, а навіть мінімальна, але якісна косметика, а засоби догляду, манікюр, педікюр, навіть те ж здорове харчування дорожче вийде, ніж фастфудом напхатися. Коротше кажучи я "офігіваю" від цього тролика:girl_crazy:. Але вже насмішив:haha:.
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  14. Thebestnata

    Thebestnata Well-Known Member

    @Dushelove, а чому саме дружина має заставляти вас щось робити, і тим більше "чоловічу" роботу? Чому тільки вона має думати про якісь захоплення, дбати про себе, активно відпочивати і інше? А ви тільки чекати маєте?
    Хочете в подорож - організуйте, сплануйте, оплатіть і дружині зробіть сюрприз.
    Пишете, що дружина нічого не знає і нічим не цікавиться, а може їй просто з вами не цікаво? От чим цікавитись ви? Хто вам сказав, що ви красень і геній? То ви так просто в дзеркало глянули, чи як дійшли до такої думки?
    Дружині треба робити компліменти, щоб вона відчула себе красивою.
    І ще залежно в чому ви вбачаєте ту красу. Сильний макіяж, фігури після пластики, як на фото з журналів? Якщо так, то це ви дурні і сліпі. Бо краса не тільки в зовнішності.
    Дружина - дурна? Як це визначили? Проводили тести на IQ? У вас скільки балів?)
    Якщо ви такий Бред Пітт з розумом Біла Гейтса, то вам ніхто не вгодить. Шукайте проблему у собі.
     
    • Подобається Подобається x 5
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  15. vanilia

    vanilia Miracles are real

    Дівчата, а ви помітили, що той пан більше не появлявся? :) Значить, дійсно троль ))
     
  16. Apelsynka

    Apelsynka Well-Known Member

    Та йому певно було скучно, забрів сюди і вирішив розважитися, бо ж в реалі напевно таке б ні в кого не запитував.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  17. Dushelove

    Dushelove New Member

    @ГаЛоЧкА@iragonzales
    Так.
    @marianast
    20. Швидше вона обрала, чому погодився, не знаю.
    @iragonzales
    Скажу лише що гроші не головне в цьому. Я про елементарні речі, на яки грошей вистачає.
    @vanilia
    Спостережлива пані. Деякі люди, інколи працюють.

    Все що ви пишете.
    Давно робилось, пропонувалось, говорилось, немислиму кількість разів.
    Я зрозумів що поки я не почну називати конкретні речі, ви впевнено будете винити мене. Але розповідати таке дуже не гарно, тому я не буду цього робити.
    Залишаємося всі при своїх думках.
    Дякую за увагу.
    За темою буду наглядати, якщо не закриють.

    Будьте неупередженими.

    П.С. А для любителів ображати незнайому людину просто так, виховуйте себе самі, якщо батьки не змогли цього зробити. Це красиво виглядає, коли людина є людиною.
     
  18. marianast

    marianast Well-Known Member

    @Dushelove ну я вам одразу кажу, що універсальної поради - і щоб помогла, і щоб вас не образила, і щоб, і ще щоб до вашої ситуації пасувала ви тут не почуєте.
    Якщо ви, об’єктивно, вважаєте себе хорошим партнером, ставитеся до дружини з повагою, намагалися до проблем привернути увагу розмовами, а шлях до вирішення вказували власним прикладом.....
    Тоді ви самі знаєте, що робити і підтримка жіночого колективного розуму вам не потрібна
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  19. Thebestnata

    Thebestnata Well-Known Member

    @Dushelove, а ви ображаєте не незнайому людину, а дружину, з якою прожили 20 років! Це по вашому нормально? Негарна, дурна, нічого не вміє і нічим не цікавиться - ось що про неї пишете! Жодного доброго слова про неї не сказали. Але зате вчите, як мають з вами поводитися. Візьміть той свій приклад і використовуйте на собі.
    І чого ви тут хотіли? Розуміння, підтримки і схвалення?
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 5
    • Зе бест! Зе бест! x 2
  20. KrystynaM

    KrystynaM Well-Known Member

    Та ви що не бачите, комплекси в хлопа, а він на жінку то все проектує. Таке дотошне, прискіпливе, на прямі питання не відповідає.

    Надіслано від мого F5122, використовуючи Tapatalk
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3