Ти + Він

ЗАбилам би! (2.)

Posted by Rodionochka on 27 Січень 2013 відповідей - 4.879
  1. Kroshka Enot

    Kroshka Enot Well-Known Member

     
    • Подобається Подобається x 5
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  2. Almariel

    Almariel Well-Known Member

    Я дуже сподіваюся, що не правильно вас зрозуміла.
    Якби я була начальником, мені було б важливо, щоб був виконаний певний об'єм робіт, а коли і як - не моя справа. На таку систему переходить багато компаній світу. Моя задача - зацікавити підлеглого, щоб він, навіть прогулявши півдня, потім доробив необхідне. Іноді за 5 год можна зробити більше ніж за 8.
    Пс. Не говорю про стояння біля станка, за касою і подібні позмінні речі.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 7
    • Подобається Подобається x 3
  3. Basyanya

    Basyanya Well-Known Member



    Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
     
    • Подобається Подобається x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  4. Siania

    Siania Love Life

    Якщо така домовленість - супер. Але у форумлянки, очевидно, інші умови праці.
    тут йде не про спізнення, а про робочий час, обумовлений між
    начальником і підлеглим.
    --- дописи об"єднано, 3 Липень 2018 ---
    Різна є робота, ми ж не знаємо ким працює форумлянка.
    Якщо це посада рецепсіоніста/бухгалтера/касира/завідуючий складу і т.д., то людина потрібна на місці.

    Мене просто обурює оте відношення-ненависть до директорів. Йому начхати, забий на рботу, думай про себе...як можна так відноситись до своєї роботи? Якщо вона погана, тоді треба звільнятись, не ламати собі життя і не псувати бізнес людям.
     
    Останнє редагування: 4 Липень 2018
    • Погоджуюся Погоджуюся x 8
  5. Kroshka Enot

    Kroshka Enot Well-Known Member


    І мій клієнт не буде задоволений, якщо його фура за кордоном буде стояти на добу довше, бо не пройшов валютний платіж, бо я пів дня в лікаря під кабінетом просиділа.
    Дівчатка, не сваріться, бо дійсно ситуації є різні.
    І шефи є різні. І підлеглі теж є різні (є такі, що працюють на результат, а є такі, яким лиш відсидіти з 9 до 18).
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 8
  6. Apelsynka

    Apelsynka Well-Known Member

    Ух злять мене ті дурнуваті комунальщики! Встала я зранку мала прийняти душ, помити посуд, запустити кілька циклів прання, а води взагалі нема! Ні холодної, ні гарячої!!! Ну слів нема, і додзвонитися неможливо! І попередження ніякого теж! Що за дебільна країна! Якого милого робити ті профілактики двічі на рік, щоб знов і знов відключати воду. І щось дуже часто таке останнім часом. То гарячу відключать, то холодну, а з крана лиш кип'яток. А коли обидві то взагалі вже!!!
     
    • Співчуваю Співчуваю x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  7. Kroshka Enot

    Kroshka Enot Well-Known Member

    а в мене на минулому тижні в хаті була ілюмінація :girl_crazy:
    Світло пропадало і майже зразу з"являлось (напруга вирішила влаштувати собі дискотеку).
    Так цілий вечір з періодичністю 5-10 хв, вночі - дещо рідше (але було дуже "весело", коли після скачка напруги в 3 год ночі пилосос з звуковими сигналами виїхав на прибирання :scare:. Я з переляку мало з ліжка не впала).
    Зранку - те саме.
    Дзвонимо в ЛОЕ - повний мороз і ігнор :girl_emo::girl_devil:. "Ми нічо не знаєм, напевно, в будинку народ одночасно купу приладів повмикав". Ага, в третій годині ночі всі перуть-печуть-і калорифери влітку включають.
    В результаті подзвонила на гарячу лінію Львова, попросила зафіксувати звернення і сказала, що якщо погорить техніка, буду звертатись в суд.
    Не зважаючи, що на наступний день починалися затяжні вихідні (день Конституції), певно, щось те ЛОЕ таки зробило, бо напруга перестала скакати.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Співчуваю Співчуваю x 1
  8. Cybulynka

    Cybulynka Well-Known Member

    Забила бим сусідку з котрогось із поверхів нижче, яка десь години від 7 ранку чи то на балконі, чи то при відкритому вікні говорить по телефону на якісь свої особисті теми. І не просто говорить, а кричить, визгливим голосом з істеричними нотками. Чути не лише в моїй квартирі (навіть при зачинених вікнах), а на все подвір'я перед будинком. Хоч-не-хоч, мушу слухати оте вияснялово стосунків (ти мужик, я баба, хто від кого пішов і хто кого за що ненавидить etc). Ніби моїми рукми хтось чужу брудну білизну розбирає. Буееее (смайлик, якого нудить).
    Піду зберусь скоренько на озеро, щоб того не слухати.
     
  9. littlebird

    littlebird Well-Known Member

    Можна я з вами? Видзвонювали, набридами про надання збільшеного ліміту по кредитці, тільки оформляй її. І от на днях потрібні були терміново гроші, пішла в приват, оформила кредитку. І опля...мені надали кредитний ліміт 0. Питання, для чого мені цей кусок пластику?
     
    Останнє редагування: 8 Липень 2018
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  10. marianast

    marianast Well-Known Member

    Збільшіть його онлайн.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Креативно Креативно x 1
  11. littlebird

    littlebird Well-Known Member

    Не збільшують( Декілька днів пробувала. Це при тому, що є клієнтом привату вже 15 років. Та і потреби в цьому кредиті вже немає.
     
    • Співчуваю Співчуваю x 1
  12. Brigitta

    Brigitta Well-Known Member

    А можна забити смс? Або ні, не так: забити Chicco і ту скотину того покупця, який років 12 тому при якійсь реєстрації вказав там мій номер телефону. З того часу регулярно отримую абсолютно непотрібні мені смс про їхні акції і знижки. Раніше, коли ті повідомлення надсилали максимум раз в місяць, це навіть смішило, а тепер вони приходять мало не щодня і у будь-який час доби. Пробувала заблокувати - не можна, немає цифрового номеру, з якого надсилаються смс. Пробувала вирішити це питання на сайті Chicco - не вийшло, бо для цього потрібно авторизуватися.:girl_devil: І що робити? Хоч бери та змінюй номер телефону... :girl_devil:
     
  13. marianast

    marianast Well-Known Member

     
    • Інформативно Інформативно x 2
    • Подобається Подобається x 1
  14. Freedom UK

    Freedom UK Well-Known Member

    Укрпошта.
    На минулому тижні почали встановлювати компьютеризацію. Тим самим нокаутувати відділення, бо система не працює. Тричі на минулому тижні заходила спитати, чи є мій грошовий переказ за товар - казали: "Нема. Але якщо би і був, нічого нікому видати не можемо, бо програми не працюють".
    Да-уж...
    Сьогодні проходжу - взагалі пошта закрита. Певно, та ж сама біда.
    Вчора читала, що з 1 липня укрпошта вводить ось цю компУтеризацію і пос-термінали, типу, як класно все запрацює.
    Але то ще потерпіти.. Тільки гроші мали би бути ще минулого тижня!
    Питання: де вони? Відстеження нема.
    Відповідь була надана щойно: гроші не можуть відправити в мій населений пункт, бо по базі не пробивається, адже я не написала індекс! Ну по-перше, якось же товар відправили..І населений пункт такої назви єдиний не просто в районі, але в країні. В них же є ота книга з індексами - та гляньте ж по алфавіту.
    А ще в райцентрі в відділенні буває тиждень відсутні .... конверти. Так. В селах, сусідніх з райцентром, може тиждень-два не бути марок, платіжок для посилок...Сама сутність пошти, конверти і марки!
    Той керівник Укрпошти всієї має офіційно в рік 330тис зарплати. Це ж що за світило топ-менеджменту засідає, що ніц не може організувати...
    Я терпляча людина, але по такій спеці тягтися з дітьми до пошти вже ну його.. раніше укрпошта майже вдвічі дешевша по доставці була, а зараз ще і тарифи підіймають на свою ефективну роботу.
    П.с. ось поки свій цей пост перечитувала - прийшло на вайбер, що мій грошовий переказ вже на відділенні. :) Але піду за ним в четвер. Дам собі шанс бути задоволеною від працюючої (я сподіваюсь) програми.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Подобається Подобається x 1
  15. Barnaulka

    Barnaulka Well-Known Member

    Дурних безвідповідальних людей... Дитьо почуло, що їде пожежна і попросилося до вікна. А з нашого вікна видно ще й пішохідний перехід. Дивимось: їде пожежна машина на виклик, сигналить дуууже гучно. Почала якась баба переходити дорогу, бачить пожежну, хвильку посумнівалася і нагло поперед машини, типу підбігаючи :girl_devil:. Водій машини мусив гальмувати, щоб ту дурепу не збити! Взагалі ні клепки у людини, ні совісті... І своє життя наразила на небезпеку, і пожежників-рятувальників, і тих, до кого вони їдуть на виклик (сумніваюся, що вони би із сиренами та мигалками їхали кота із бочки витягати). От невже так важко було почекати кілька секунд і пропустивши пожежну?!.. Гррр, яка я зла
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 19
  16. Rodionochka

    Rodionochka Безнадійна оптимістка

    А мені сьогодні страшенно хотілось стукнути одну пані докторку, страшну професорку! Приходить до неї на прийом проста людина, яка не має фінансів і дуже обмежена в часі. Та професорка це все знає. Виписує їй цілу купу купезну аналізів, і направляє її у конкретну приватну клініку. Клініка при меді, дуже гонорова, приймає ті аналізи не щодня. Шукаємо де ж ще то можна здати. Виявляється у всіх лабораторіях Льаова. Але один малесенький нюанс - нацважливіший аналіз роблять лише у двох місцях Львова. Здогадались у яких)? Там, де працює пані великий доктор, державна організація. І у тій самій рекомендованій приватній клініці. Ось таке от. І знає ж, що людина не має грошей і часу. Короче, зла я і недобра.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 6
    • Співчуваю Співчуваю x 4
  17. Ria

    Ria Member

    Забилам би людей які вигулюють собак без повідків .Щойно стала свідком.Територія школи, лавочки, за два метри від величезного знаку "Вигул собак заборонений", розвалились три варехи з своїми "улюбленцями".Мушу зазначити що улюбленці розмірів просто вражаючих ,найменший з них розміром з добре вгодовану вівчарку. Жіночки в класиці жанру нуль уваги до собак,а ті собі бігають обнюхують перехожих. І ось з будівлі школи виходить пані з візочком і дівчинкою років чотирьох, дитинка забавляється якимось брязкальцем чи то м'ячиком з дзвониками. Найбільшому улюбленцю моментом стає цікаво і він гавкаючи на всіх парах біжить до дитини.Словом ніхто нікого не покусав але в дитини був шок і ступор.Собака вирвала з рук цяцьку і побігла далі. Господарка собаки так нічого й не помітила, а потім билась в груди що "він дресирований" в кінцевому результаті ще й послала маму дівчинки (включно з мною), заручившись підтримкою таких ж варех. Не те що забилам би а порозривала. В дискусії уточнили що поліція їм не закон бо повідки мають з собою і в разі чого вдягають і ніхто нікому...
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 13
    • Співчуваю Співчуваю x 3
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  18. Khrystik

    Khrystik Хороша дівчинка :)

    вкотре забилам би авто-рагулів. паркуються як повні барани... :girl_devil:
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 4
  19. Brigitta

    Brigitta Well-Known Member

    Я так нещодавно ледь не стала заїкою. Сиділи з подругою на лавці в Стрийському парку, нікого не чіпали. Раптом із кущів за нами із гавкотом вискочив собака розміром з телятко, і погнався за білкою. У мене від несподіванки ледь серце не зупинилося! Далі краще: в цей час по доріжці йшли дві мами з дітками рочків по 3. Собацюра побачила якогось голуба позаду них, і рвонула до нього прямо між дітьми. Ті в крик, мами теж перелякалися, ледве їх заспокоїли, і вирішили дочекатися власника. Хазяйка цієї "собачки Баскервілів" з'явилася на горизонті хвилин через 5, і на зауваження заявила, що її Джері - молодий і активний пес, і йому потрібно гратися, а ми всі самі винні, бо ходимо тут і провокуємо її улюбленця. І що тут скажеш? До речі, цю "пані з собачкою" я бачу в парку не перший рік, і жодного разу при ній не було повідка. Пес завжди ганяє по кущах, а хазяйка в кращому випадку сидить неподалік, втупившись у книжку.
     
    • Співчуваю Співчуваю x 3
  20. KAPUCHINKA

    KAPUCHINKA Well-Known Member

    Думаю, логічно, що хотіла б витиснути по-максимуму, але це не міняє того факту, що власне здоров'я має бути в пріоритеті. І мова не ведеться про систематичне порушення. А кілька днів в році можна і потерпіти, що підлеглого нема на місці. І кваліфікованого спеціаліста так само важко знайти як і хорошу роботу. Так що не тільки працівник має добре виконувати свою роботу, але й начальник має шанувати свого підлеглого. Тільки от чомусь ми не звикли думати в цьому напрямку.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 8
    • Подобається Подобається x 1