Депіляції, ґрумінґ тощо

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем Nightingale, 23 Травень 2007.

  1. MalvinkaLv

    MalvinkaLv Well-Known Member

    Часом не Оксфорд Медікал?)
    Робила в них елос-епіляцію зони бікіні. Спочатку казали, що треба 5-6 процедур, після 5-і сказали, що ще 3 треба, після 8-і ще 3 сказали, бо ефект невеликий був десь після перших трьох, дальше жодного ефекту, ну може на 5%...після 8-ми процедур більше не робила. Повністю дотримувалась графіку і рекомендацій, але результатом абсолютно не задоволена.
     
    • Інформативно Інформативно x 1
    • Корисно Корисно x 1
  2. Т@нюшк@

    Т@нюшк@ чекаю...

    дуже дякую за детальну відповідь. чекаю осені)))
     
    • Подобається Подобається x 1
  3. Багіра

    Багіра Well-Known Member

    хочу щось змінити в своїй депіляції
    бачила, продають фотоепілятори від філіпса, можна самому робити вдома, що думаєте?
    але мене більше цікавлять протипокази і ефективність
    хто відмовився від лазерної і подібних, і чому?
     
    • Подобається Подобається x 1
  4. Materynka

    Materynka Well-Known Member

     
  5. Materynka

    Materynka Well-Known Member

    Зацікавилася я темою лазерної епіляції. І от що нарила. Є різні види лазерів. Найпоширеніші: діодний і александритовий. Діодний для світлого волосся, александритовий для темного+ він існує на ринку довше ніж діодний. І дія в них різна. Александритовий діє на пігмент у волоссі, а діодний на судини, які живлять волосяний фолікул. Переглянула сайти різних клінік в тому числі , тих, що тут радили, я виявила, що в основному використовують діодні лазери. Хтось цим питанням цікавився?
     
    • Інформативно Інформативно x 2
  6. Olenka Matviikiv

    Olenka Matviikiv Well-Known Member

    декілька років тому я вирішила, що пора щось робити з тою зоною бікіні, бо так надоїло її постійно голити і бачити щоденне подразнення, що то слів немає...

    Я доволі давно придивлялася до одного центру косметології та лазерної епіляції, і таки наважилися перед новим роком піти– зробила сама собі подарунок).
    Отже, кількість процедур визначається індивідуально. В середньому, треба пройти від 6-ти до 8-ми процедур, так вони всі говорять на першій консультації (це все залежить від вашої волохатості і типу шкіри)).

    Я, наприклад смаглява і як мамонт заросла)) Мені треба було десь 11-12 процедур. (хоч вони говорили, що можливо до 8 процедур впораємося.) Інтервал між першою і другою процедурою становить місяць, потім, сеанси кожної наступної процедури збільшуються в два тижні.
    Ну, фактично, це так виглядає:
    1-а процедура - (сьогодні наприклад)
    2-а процедура - через місяць
    3-тя процедура - півтора місяці
    4-а процедура - два місяці
    5-а процедура - два з половиною місяці
    ... і так далі).

    По часі процедура займає 15-20хв. Можна також брати знеболення, здається спреєм лідокаїну збризкують ділянку (я один раз спробувала, аж такого значного знеболення не відчула, тому більше його і не брала).
    Після закінчення всіх процедур (якщо щось там проростає місцями) роблю підтримуючу процедуру приблизно раз в півроку.
    Волоссячко добре видалилося, я вже й забула, що це таке - голитися щодня, а інколи ще й увечері, якщо маю мати інтим з коханим чоловіком)) шкіра ніжна, немає ніякого подразнення.

    Ефект спочатку непомітний (добре пам’ятаю, що після першої епіляції могла спокійно дня три не голитися, фактично нічого не росло). Чим більше процедур, тим видніше результат. Найпроблемнішим місцем, звичайно, є область статевих губ. Під «проблемним» маю на увазі їх чутливість до больового порогу - ця область за відчуттями найболючіша, через це дуже часто силу лазерного променю в цій області іноді зменшують. тільки там, іноді, доводиться підголювати раз в півтора-два тижні (починаю підголювати десь після півтора-двох місяців після підтримуючої ). Вся інша ділянка чиста - нічого не росте)) А ділянка-то велика, я роблю глибоке бікіні, яке включає в себе лобок, статеві губи, міжсідничну складку і бікіні по лінії трусиків. Якщо надумаєте робити лазерну, то ви повинні знати, що дуже багато залежить від обладнання, на якому будуть вам робити цю процедуру, акуратності і ретельності роботи (повинні плавно і послідовно обробляти кожен сантиметр, а не скакати з одного місця на інше, адже якщо халатно провести процедуру, то в поганому випадку можна отримати легкі опіки від занадто великої сили лазерного променю, або ж, в хорошому - просто шкода витрачених грошей, бо почнуть «кущі» місцями вилазити) і від досвіду лікаря. Саме лікаря. (мій лікар має досвід більше 15-ти років роботи в лікарні). Обов'язково запитайте того, хто буде робити епіляцію про його освіту і досвід. Можете навіть попросити показати якісь документи, або щось, що буде підтверджувати правдивість його слів (або ж, якщо немає досвіду лікування, це має бути людина хоча б з медичною освітою).

    Я чесно не пам’ятаю назви лазеру, яким я розпочала свій курс епіляції, бо це було вже давно. Підтримуючу епіляцію мені вже останні рік-півтора роблять на вакуумному лазері.

    На рахунок того, що не гарант, що волосся не почне з часом знову проростати– саме для цього і є підтримуюча епіляція.
    Є таке поняття як «спляче волосся», ось воно то і може прокидатися і лізти назовні. У когось цього сплячого волосся більше, у когось менше. Лазерний промінь притупляє ріст волосяних цибулин, фактично робить їх пасивними, і кожна наступна така процедура з вашого курсу, притупляє це зростання ще більше. (тому, не пропускайте процедури, ви самі себе будете відкидувати назад на один крок, якщо так будете робити).

    З часом (зазвичай, не раніше ніж за пів року, цибулини оговтуються від стресу (тобто від епіляції) і отримуючи всі життєво-важливі вітаміни, мікроелементи, поживні речовини і гормони для зростання, з кров'ю через кровоносні судини, починають знову рости ).
    саме через невідому кількість «сплячого волосся» (самі розумієте, у кожного ця кількість індивідуальна) треба робити підтримуючу епіляцію, і саме через це «спляче волосся» вам ніхто не дасть стовідсоткової гарантії, що волосся не почне проростати вже через кілька місяців після закінчення курсу (цілком можливо, що ваш організм дуже швидко відновлюється після такого «лазерного» стресу).

    Десь рік тому вирішила позбутися свого чорнявого волосся на верхній губі. Там в мене пішло значно менше процедур в курсі. Мабуть десь до 7-8 процедур. Зараз, коли йду робити підтримуючу на бікіні, одночасно роблю і підтримуючу на верхню губу.

    Я задоволена на всі 100% результатами лазерної епіляції, і не шкодую, що колись на неї наважилася.
     
    • Подобається Подобається x 3
    • Інформативно Інформативно x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  7. adria

    adria New Member

    Доброго дня.Підкажіть у якого лікаря Ви робите лазерну епіляцію? Дякую.
     
  8. Almariel

    Almariel Well-Known Member

    щось нарили про фотоепіляцію? я думаю собі про такий девайс.
     
  9. nicegirl

    nicegirl Member

    Хочу поділитись з вами результатами після процедури лазерної епіляції.
    Робила 1 березня лазером діодним Lumenis HS (новіший). Принаймі на сайті так вказано, не памятаю точної назви.
    Робила ноги, пахви, глибоке бікіні (найбільше болить лобкова зона, бо там багато нервових закінчень, решта - досить терпимо).
    Станом на сьогодні(минуло майже 3 тижні) більша половина волосся під пахвами і в зоні бікіні випала!!! о_О
    Щодо ніг, то там набагато світліше і тонше волосся, випадає повільніше. Більшість волосинок короткі і перестали рости, підозрюю, що вони ближчим часом теж випадуть.
    Чесно, не очікувала такого результату, щей після 1ї процедури! Чому мені ніхто не розказав раніше про такий крутий ефект???Стільки часу згаяно тими бритвами і депіляціями.... брррр, как вспомню так вздрогну :facepalm:
    До речі, подруга робила теж лазером Люменіс, модель Дует, в неї теж дуже багато волосся випало після 1ї процедури.
    Це фактично одна з небагатьох новітніх розкручених процедур косметології, яка не розчарувала.
    Цікаво наскільки довготривалим буде ефект?
     
    Останнє редагування: 19 Березень 2018
  10. Багіра

    Багіра Well-Known Member

    порадьте доброго майстра шугарингу в районі Південний - Володимира Великого
     
  11. Whiff

    Whiff Well-Known Member

    • Подобається Подобається x 1
  12. iriwa

    iriwa Особлива мама

    Маю ту радість... ну... на мене майже не діє.. Ноги то може на половину менше росте волосся, а під пашками ефекту вопше 0. Користуюся пів року.
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  13. Materynka

    Materynka Well-Known Member

    Чула таку інфу, що ті домашні фотоепілятори мають малу потужність для видалення волосся, тому не ефективні
     
  14. iriwa

    iriwa Особлива мама

    Все може бути. Там такий прикол є, який автоматично визначає потрібну потужність для видалення волосся. Чоловік пробував першим, то йому на нозі волосся спалилося від того "заряду", так наче над плитою присмалив. Я вирішила що то не нормально і зменшила потужність на поломину в ручному режимі. Але і при тім коли процидуру роблю то відчуваю "жар", хоч подразнення нема ніякого опосля. На ноги ефект був мало не від 1 процидури, ну але поки що десь половину волосся або не росте, або тоненьке таке що як і десь відросте то навіть не видно. А в інших місцях ефекту не побачила :sad:
     
    • Подобається Подобається x 1
  15. Your Princess

    Your Princess Well-Known Member

    Записалася на консультація до Ольги Харко в Медіостарі. Буду йти наступного тижня, планую робити підборіддя та лінію живота, можливо верхню губу. Найбільше переживаю за підборіддя, маю трохи проблеми з гормонами, цікаво чи буде хоч якась ефективність від процедури, бо вже в розпачі. не маю більше сили боротися з цим вищипуванням, морально важко. що хтось помітить, не дай бог, чоловік :sad:

    Хто робив такі зони, скажіть чи була якась ефективність?
     
  16. Olenka Matviikiv

    Olenka Matviikiv Well-Known Member

    з переліку ваших зон робила лише верхню губу. інші зони у нас не співпадають))
    результат чудовий. причому на всі ділянки.
    ходжу я до іншого спеціаліста , до Юлі
     
  17. Your Princess

    Your Princess Well-Known Member

    Нарешті була на косультації в медіостарі в Олі. Х., дуже задоволена консультацією, все гарно розклала по поличках, відповіла на ряд запитань від мене і записалася на першу процедуру вже на середину вересня, зараз хворію, вживаю антибіотики, тому чуть на пізніше. Чекаю вже з нетерпінням. Буду відписувати про результат (робитиму білу лінію живота, скроні, кілька імпульсів на верхньою губою та підборіддя).
     
    • Подобається Подобається x 1
  18. Your Princess

    Your Princess Well-Known Member

    Що ж, була нещодавно на процедурі першій. По больових відчуттях - абсолютно не боляче, лишень легеньке поколювання ніби доторкалися голочкою. Звісно, потужність була найменша, наступні процедури можливо будуть болючіші, через місяць подивлюсь. Всі зони, які робили (скроні, верхня губа, підборіддя, біла лінія живота) виглядали після процедури добре, все гладеньке і ніжне, без запелень чи подразнень. Єдине, шкодую, що раніше не починала процедур, дуже шкода, треба було раніше! Робили класичним лазером та "той, який всмоктує" :D , вибачаюсь, не пам'ятаю назви. Трохи був запах паленого волосся, але це очікувано, як мені пояснили.
     
    Останнє редагування: 21 Вересень 2018
  19. Olenka Matviikiv

    Olenka Matviikiv Well-Known Member

    Вакуумний ))))
    Мені чомусь здається , що з часом , від вакуумного ефект гірший , ніж від "класичного" (назва в нього також є , але яка, не пам'ятаю) ))
     
  20. Alstroemeria

    Alstroemeria Well-Known Member

    А у Вас багато волосся на підборідді чи просто кілька волосків?
    Ніяк не можу наважитись на епіляцію, бентежить, що перед початком курсу і між процедурами не можна буде вищіпувати.