Як вибираємо авто?

Тема у розділі 'За кермом', створена користувачем Імель, 7 Серпень 2009.

  1. woolf

    woolf Well-Known Member

    Все в Вас вийд
    все у Вас вийде - вірю!!!!!! Можемо організувати тріп по найближчим селам...
     
  2. MalvinkaLv

    MalvinkaLv Well-Known Member

    Wog планує найближчим часом до 300 збільшити кількість зарядних станцій для електромобілів на своїх заправках, тобто практично на кожній другій встановити.
    Підтримка від держави теж планується, Мінінфраструктури ще в грудні представило у Верховній Раді стратегію розвитку даної галузі з відповідними законопроектами по пільгових умовах для власників електромобілів.
    Так що рухаємось в правильному напрямку ;)
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  3. Yroslava

    Yroslava Active Member

    Як я вас розумію))) Ще не маю посвідчення водія, але як тільки отримаю - десь до середини літа - теж відразу хочу своє авто на автоматі, і буду в Резі вже на ній вчитись.
     
  4. Rodionochka

    Rodionochka Безнадійна оптимістка

    Дівчата, хтось має електромобіль? А краще саме Нісан Ліф. Цікаво почути справжні відгуки.
     
  5. Adeo

    Adeo Active Member

     
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  6. Kayla

    Kayla Well-Known Member

    Дівчата, привіт! Чи є серед вас власниці, або колишні власниці автомобіля Smart? Хотілось би задати декілька запитань
     
  7. Ciklum

    Ciklum New Member

    Коли немає вибору - підійде і ГТ. Хоча наш не сильно пристосований для поїздок з дітьми. Один раз мала необережність проїхатися з малюком - це спонукало мене піти вчитись на права.
     
  8. octavia

    octavia Well-Known Member

    Задавайте питання про Смарт ! Має моя донька і коли я буваю чемна то дає мені покататись :girl_crazy:.
     
    • Подобається Подобається x 1
  9. Kayla

    Kayla Well-Known Member

    дякую, що відгукнулись :girl_smile:. питань багато:

    - все, що продають через відомий сайт, дуже старе, за 3-4 тис. доларів, з шаленим пробігом, і мені здається, що вони на 99% були в ДТП. ну і пропозиція таких авто 1999-2001 шалена. звідси питання - якщо я куплю авто за 4 тис., чи не продам його через рік (коли навчуся їздити) за 1,5-2000$?. так, можна купити за 6-8 тис, але за такі гроші я куплю більше авто.

    - як взимку на ній їздити (по Львову в т.ч., + я живу в передмісті, там грунтова дорога)

    - який реальний розхід палива? бо чула, що 7 л по місту, і то не є аж так економно
     
  10. octavia

    octavia Well-Known Member

    Ми купували старе авто 2001 рік , свіжо пригнане з Німеччини . Те що авто могло бути в ДТП для Смарта не проблема , бо має "Сталевий несучий каркас однооб'ємного компонування, що представляє собою жорстку, міцну капсулу безпеки Tridion " і якщо пошкодити каркас то авто не підлягає ремонту . А якщо незначне ДТП то просто навішують нові пластикові деталі. Ремонт ходової не дорогий , до речі в машини хороший кліренс , я на Мікрі набагато частіше черкала дном. Треба дивитись на стан мотору і коробки.
    Донька цілу зиму від'їздила , ми живемо в Винниках то і дорога ніяка і підйоми не посипані.
    Так розхід 6-7 літрів по Львову і в постійних корках.
    Тут ніякої гарантії Вам не дасть . Ми купили авто за 20 тис , а через 6 років продали за 8 тис , при середній ціні на таке саму машину 10-12тис . І то навіть не продали а віддали в Планету-Авто , а Приват Банк заплатив кошти.
    Чому купили Смарт бо за 3 тис нічого толкового взагалі не має , жигулі і лайноси до уваги не брали. Треба було невеличке авто на автоматі за таку суму. З плюсів авто маленька юрка машинка , яку легко паркувати , не дорога в ремонті безпечніша від Жигулів є АБС , ЄСП , подушки безпеки все таки авто від Мерседеса. З мінусів всього 2 місця хоча для водія повно простору, дальше міста ніде не поїдеш , специфічна коробка я б сказала типу автомат. Мала автомат-коробку в Мікрі стару гідротрансформаторну хороша надійна , мала "мокру "DSG в Пассаті ідеальна чутлива (хіба що в ремонті дорога) . В Смарті роботизована механіка треба було звикнути до неї не завжди вчасно переключає (хоча є і ручний режим) , машина відкочується на підйомі , але спробувавши після цього механіку думаєш то "фігня " лиш би не 3 педалі:girl_haha:.
    Якщо у Вас є потреба купити не велике авто і маєте лише 3 тис , то купуйте . Якщо є більша сума 6-8 тис . то беріть щось більше і краще , єдине якщо початківець то краще брати в кузові хетчбек . Бо великим седаном навіть з парктроніками початківцю не просто паркуватись.
    Забула написати користуємось авто вже майже 3 роки , останній рік щоденно.
     
    Останнє редагування: 19 Липень 2018
    • Зе бест! Зе бест! x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  11. Siania

    Siania Love Life

    Я колись теж планувала купувати сиарт. Дякую Богу, що не взяла, в результаті. Я дуже розчарувалась, коли почала дивитись їх вживу. Ті, що були більш менш норм, коштували дуже дорого.
    В результаті купила сітроен с3, супер машинка.
    На правах реклами, хочу продавати :)
     
  12. danchyk

    danchyk Well-Known Member

    @Kayla, теж всталю своїх 5 копійок. Якщо розраховувати приблизно на 5 тис, то можна купити Пежо 107/Сітроен С1/Тойота Айго (мотор у всіх однаковий). Розхід на автоматі по місту 6,3. Прохідність залежить ще від типу шин, чоловік при купівлі не мав вибору, то купив резину для європейських доріг, я трохи шліфувала, а цього року передні колеса змінили на малюнок, який "гребе" по снігу, то без проблем виїжджала, живемо за містом. Для жінки на перший час - це ідеальний варіант.
     
    • Подобається Подобається x 1
  13. Adeo

    Adeo Active Member

    Я якраз на такому і вчилася і паркувалася і все ок було. Мабуть, це залежить як себе налаштувати.
    Пригадую, що коли вчилася їздити, мені ну дуже важко давалася та механіка. Після кожної їзди я казала, що куплю собі тільки автомат. Тато сміявся.
    В результаті прекрасно навчилася їздити на механіці і навіть не думаю про автомат. Так само як і навчилася їзити великим седаном і гарно паркуватися. Потім був Рено Трафік та Фолксваген Кадді (машини не мої були, їздила недовго, але ж їздила). Тому маленька машина на автоматі для початківців - це радше стереотипи якісь.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 5
    • Подобається Подобається x 1
  14. Haidee

    Haidee Well-Known Member Команда форуму

    Мені Кадді дуже комфортний. Висота компенсує довжину, все видно добре. Але вчилася на низькому седані в автошколі (Нісан Альмера Класік), то це для мене була жесть. Друге авто в сім'ї хочу Фабію або Фієсту, для різноманітності)
     
    • Подобається Подобається x 1
  15. octavia

    octavia Well-Known Member

    То добре ,що навчились їздити на механіці і паркуватись величезним 5 метровим седаном ! Але таких жінок меншість , більшість погано паркуються навіть маленьким авто ( достатньо подивитись на любу парковку біля ТЦ). Я вчилась на механіці і їздила на ній спочатку , потім довгий час не їздила і сіла за автомат пройшло декілька років , і механіка виявилась таким дискомфортом що жах. ДЛЯ МЕНЕ після хорошого автомату їзда на механіці , то як прати постіль в руках після пральки-автомат можна ,але на що?
    Я рекомендувала форумлянці не велике авто , бо зрозуміла що є малий бюджет для покупки . Якщо в людини є фінанси для покупки Ленд Крузера ,то навряд чи вона буде розглядати Смарт.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  16. Siania

    Siania Love Life

    Погоджуюсь. Мій чоловік все життя їздив на механіці, каже, що зараз би брав тільки автомат, бо вони ідеально працюють, не треба напрягатись. Та й знайти нову машину зараз на механіці не просто)))) не дарма, вони втрачають актуальність.
     
  17. Adeo

    Adeo Active Member

    А мені він був дуже жорсткий якийсь. Мінімально кидаєш щеплення і машина глохне. На Трафіку ж можеш хоч з другої рушати, не захлоне :))
    Мій теперішній Фіат теж дуже м"який в тому плані, ніколи не глохне.
     
  18. Adeo

    Adeo Active Member

    Хм...я б так не сказала. Це взагалі якась дискримінація. Історично так скалалося, що жінки водять рідше, ніж чоловіки, але це не означає, що задатків в нас менше і ми не можемо чогось робити так як вони.
    Думаю, якщо налаштуєш себе на те, що зможеш і відшліфувати навички, то все вийде.
    Ну але тут кожний сам для себе обирає, з чого починати)
     
  19. Haidee

    Haidee Well-Known Member Команда форуму

    Я чомусь власне з "м'якими" машинками не дружу. Нісан був м'який, я екзамен в мрео завалила двічі просто через те, що глохла на ньому. При тому маневри робила цілком без помилок. На нашому Кадді я взагалі маю дуже постаратися, щоб заглохнути. Короч люблю його в дії дуже, але хочу щось красіве:)
     
    • Подобається Подобається x 1
  20. Kayla

    Kayla Well-Known Member

    Для чого мені велика 5-метрова, седан? для чого мені механіка? для чого великий розхід палива? мені треба возити свою 1 дупу на роботу і назад, максимум - дитина збоку або торба з супермаркету. нащо мені ускладнювати собі життя? :girl_in_dreams:

    Бюджет обмежений.

    дивилася на ті варіанти, окрім Тойоти. за таку ціну нема авто (5 тис.доларів):girl_nea:

    Дівчата, дякую всім, хто відгукнувся, за коментарі.

    Ще таке питання: я не вмію їздити і правил не знаю. Їздила тільки на майданчиках. Чи є сенс зараз йти в автошколу, а навесні купити машину? Чи я все забуду? І як ви вчили правила? Брали ПДР і тупо зубарили?