Ти + Він

ЗАбилам би! (2.)

Posted by Rodionochka on 27 Січень 2013 відповідей - 4.879
  1. littlebird

    littlebird Well-Known Member

    Справа в тому, що юридично він не порушує правила. Теоретично, якщо вийде добитись заборони куріння на балконі, то сусід може курити в себе в квартирі. Це ще гірше, коли дим піде через вентиляцію. Чи на це також можна скаржитись? Я не в курсі. Чесно, я б з судом навіть не починала.
    Ви з чоловіком є власниками квартири в якій проживаєте?
     
  2. Thebestnata

    Thebestnata Well-Known Member

    Ну су
    Ну судом можливо його можна налякати.
    Коли вони зимою перекривали опалення , відключали в себе батереї, чи шось таке, то тепло пропадало у всіх (ну саме по нашій стороні). Ми жалілися на гарячу лінію, прийшли з ЖЕКу виясняти, а вони, як завжди, не відкривали двері. Повісили тоді оголошення, що подасть ЖЕК в суд, бр не можна самовільно перекривати опалення всім, то вони злякалися і перестали.
     
  3. Haidee

    Haidee Well-Known Member Команда форуму

    @Thebestnata а він там безперестанку курить? Вчепіть собі дзвіночок, як в казці про Карсона: захотів сусід покурити - смикнув, ви вікно закрили. Через 10 хвилин відкрили))) я розумію ваше обурення, але на нього немає законних методів впливу. І так, до вашої дитини йому діла нема. Адекватний такого би не робив, а цьому байдуже, то ви його й не переконаєте. Може переросте:) моя старша коли народилася, за стіною сусідка якраз увійшла в фазу повноліття і влаштовувала вечірки з музикою і оргіями до 6 ранку. Просили, говорили, чоловік зі злості перерізав світло на щитку. Наступного дня поремонтували і далі п'янки-гулянки. Писала заяви, викликала тоді ще міліцію і дільничого. Хіба музика припинилася, а крики і секс на всю катушку через ніч. І в нас не було іншої кімнати, щоб перейти. На щастя, кудись з'їхала через пару тижнів, а повернулася через 5 років зовсім інша людина: в хаті тиша, кота завела, вітається, двері притримує))) людина, якщо не розуміє, ви їй нічого не докажете. В куми такий самий курець знизу. В неї чоловік голова осбб, і взагалі такий шустрий до всяких розбірок, але не може з ним дати раду. Закривають балкон та й все. Провітрюють по-трошки, сплять в інших кімнатах.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 8
  4. littlebird

    littlebird Well-Known Member

    Ну хіба що лякати) Бо я подумала, що ви маєте серйозний намір йти до суду. Тут з юристами потрібно консультуватись чи є у вас шанс на позитивне для вас вирішення питання. І якщо один з ваших аргументів є те, що сусід не є влаником квартири, то він у відповідь може також висловлювати претензії, якщо ви з чоловіком не є власниками своєї.
     
  5. Oleksandrochka

    Oleksandrochka Well-Known Member

    Печально, що люди такі рагулі. Інакше не назвеш. В нас сусіди на 1 пов теж курять. І в них є дитина 3 роки і дитина 2 міс. То чоловік може стояти курити, а дружина з дитиною на руках навпроти нього, і він дим видихає прям на неї з дитиною. Ноу комментс...Мій малий все має справи до їхнього діда (біжить здороватись), а дід курить безперервно, раз запитав малого, чи він буде курити? Дитині немає 2х років. То нормально? Я йому сказала, що курити він не буде, і прошу більше так не жартувати. Бо мене то направду нервує. Але, що я їм буду пояснювати, як вони так до своїх же дітей ставляться з тим димом. Кондиціонер. Провітрюю, коли вони не стоять під вікнами. Так і живем)
     
    • Співчуваю Співчуваю x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  6. Rodionochka

    Rodionochka Безнадійна оптимістка

    Я б не лякала, якщо будете знати, що то нереально. Не серйозно якось.
    Дуже Вам співчуваю, колись теж мала таке «щастя» в сусідах. Але минулось.
     
    • Подобається Подобається x 1
  7. Apelsynka

    Apelsynka Well-Known Member

    Мені от часом здається, що курці навіть не усвідомлюють наскільки вони шкодять не тільки собі, а й тим хто довкола них...:sad: Теж маєм багато таких сусідів.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  8. HOPIC

    HOPIC Well-Known Member

    @Thebestnata
    я суди радити не буду. яСкажу свій досвід - так, ми закриваємо вікна. так, переходимо в іншу кімнату. але ж можна визначити приблизні години і бути до тог готовим. так, провітрюютільки вночі. звичка. бо є десь сусіди, які в холод пічки палять чим попало, чи що знайдуть. від 5 дня і до 2 ночі, з 7 ранку і до 11 вікна відкрити неможливо в ЖОДНІЙ кімнаті. тому закрити вікно на 10хв - це не проблема, це незручність, просто ви зараз гостро на неї реагуєте, час такий.
     
    Останнє редагування: 3 Серпень 2018
    • Погоджуюся Погоджуюся x 6
    • Подобається Подобається x 1
  9. Haidee

    Haidee Well-Known Member Команда форуму

    Це все дуже тонкі речі. Не так давно куріння пропагувалося і його навіть лікарі радили. Дуже цікаві американські рекламки середини минулого століття є на ту тему. І якщо так зовсім чесно, то куріння вбиває далеко не всіх (трохи чорний гумор). Скільки є старших людей, які до 90 років живуть і диміли все життя. Ну і звичайно, що курці, які від того залежні, завжди будуть рівнятися на них, а не на тих, що померли від раку легень. Десь бачила нові дослідження, що пасивне куріння шкідливіше за пряме. Я часом свекра хочу забити. З першою дитиною теж реагувала бурхливо, тепер просто нагадую відійти на пару метрів. Ну що я йому зроблю? Людині 70 років, здоровий чоловік, курить певно з колиски. Йому ті мої аргументи смішні. Але щодо дітей, то слухає і біля них не димить.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 6
  10. Apelsynka

    Apelsynka Well-Known Member

    @Haidee я Вам скажу, що якби курці зважали на інших людей і не змушували їх дихати тим димом пасивно, то більшість некурців до них би претензій і негативу не мала. Але ж їм байдуже... от теж один чувак стояв в черзі на маршрутку з колєгою і смалив тим димом просто людям в обличчя, і ше й підсміювався з їхнього невдоволення. Та відійди, накурися і вернися в ту чергу, тим більше твій колєга там стоїть і тобі її тримає. А якби й не було того колєги, ну потерпи, нічого тобі не буде. Нащо людей обкурювати. Ну не чмо?!
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 6
  11. Rodionochka

    Rodionochka Безнадійна оптимістка

    Забила м би одного майстра! Ну що то за люди такі - обіцяють, не роблять, тільки час тягнуть. Ще й потім трубки не беруть. Та будь мужиком, скажи правду - не можу, не всію, не встигаю, не зроблю. А то як якась тютя: «не тероризуйте мене»! А мені може терміново треба. Вже від вівторка мене посилає, а роботи на 1-2 години. Якби знала, то іншого знайшла. Ех...
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 5
  12. AdFeja

    AdFeja Навіжена фея

    Забила б невідповідальних і необов’язкових людей! Домовляємося з кандидатом про співбесіду на певну годину, передзвонюю уточнюю чи він точно буде, підтверджує, що так, за півгодини буде в мене. І все! На цьому все закінчується, кандидат звісно не з’являється. І таких багато. Ну як? Як таким можна бути?
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 5
  13. Basyanya

    Basyanya Well-Known Member

    Не особисто до вас. Але я б теж забила тих працівників відділів кадрів. За те що шлеш резюме, ходиш на співбесіди, обіцяють передзвонити і сказати, чи ти підходиш, чи ні і ти седиш чекаєш. От чесно мені лише 1 єдиний раз відзвонили і сказали, що я не підходжу. А іншим мабуть важко. Ну а чого ми вже взяли на роботу людини, а на інших просто на...ти.

    Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 7
    • Подобається Подобається x 1
  14. Nemi

    Nemi Well-Known Member

    Забилам би себе за те, що прокрастиную, а потім працюю поза північ. Або не можу примусити себе піти спати до третьої-четвертої ранку. :dash1:
     
  15. Basyanya

    Basyanya Well-Known Member

    Забилам би почту. Прийшов мені лист на стару адресу. Я 1 годину 40 хв добиралась. З 2 пересадками. А них $=^&*£_==% літній графік до 14. Тепер знову прийдеться їхати.

    Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
     
    • Співчуваю Співчуваю x 1
  16. Hermi

    Hermi Well-Known Member

    А я б Нову пошту, вже дістала та прив'язка адреси до номеру телефону. Ну навіщо присилати смс - "уточніть куди саме висилати посилку", якщо всеодно доставите за старою адресою! При тому, що на посилці вказано інше місто, при уточнені адреси я також вказувала інше місто, але всеодно прислали до Львова. Хотіли здерти гроші за зберігання, але так і не вдалось їм пояснити чому посилка вислана на м. Радехів прийшла у м. Львів.
     
  17. Haidee

    Haidee Well-Known Member Команда форуму

    А як то так? Я на той самий телефон отримую посилки в різних містах, ще ніколи не було проблем.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  18. Hermi

    Hermi Well-Known Member

    і мене цікавить як так, замовляла з Китаю, на посилці вказано один адрес, а приходить на мій львівський. Працівники на пошті, ніяк не могли пояснити чому так, але погодились що не будуть брати гроші за зберігання.
     
  19. Hermi

    Hermi Well-Known Member

    Може не дуже в тему, просто страшенно дратує, коли батьки нав'язують якусь професію, знання своїй дитині. Моя дитина мусить бути лікарем, програмістом, бо це перспективно, круто, відповідний статус в суспільстві. Воно дурне зараз нічого не розуміє (ну та в 16 -17 мало хто що може розуміти і мати власні вподобання (грр)). Стерпиться, злюбиться...Якщо воно математики не розуміє зараз, то якимось чудом все зміниться і прекрасний художник стане крутим математиком! Ну так, воно приблизно так завжди і стається , 16 років рахувати навіть не вмів, а тут якимось чудом стається просвітлення, вчитель вставляє флешку в голову і бац! І коли такого дива на стається, хто винен? Та ні в якому разі ні не батьки, ні не сам учень!
    А ще вбиває, коли 2 річну дитину вчать читати\писати і зляться - чого ж то воно бідне на одному місці товчеться і нічого запамятати не може! Розумію що це справа кожного, коли починати навчання і в якому вигляді. Але питання, для чого таке робити? А потім жалітись що дитина якась не така...
     
    Останнє редагування: 26 Серпень 2018
    • Погоджуюся Погоджуюся x 14
  20. Online

    Online Well-Known Member

    Забилам би недоорганізаторів сьогоднішніх змагань з тріатлону, які перекрили основні магістралі "забувши" про об'їзд для транспорту. Щиро бажаю їм на майбутнє почати користуватися мозком, бо наступного разу люди їх почнуть бити.
     
    Останнє редагування: 9 Вересень 2018
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Смішно Смішно x 1