Мовні курси у Львові. Відгуки, рекомендації.

Тема у розділі 'Мовні посиденьки', створена користувачем Незнайомка, 1 Жовтень 2008.

  1. Joll

    Joll Well-Known Member

    Якщо Ви плануєте вчитися у "Грін Форесті", то з осені вони вже не вчитимуть по "Speak Out", а будуть випускати свої власні підручники під своєю маркою, які будуть в наявності десь в десятих числах вересня (а для своїх учнів вони будуть також доступні онлайн). Тому подумайте, чи варто купувати "Speak Out". Якщо ж Ви хочете чисто для себе, то спробуйте пошукати б/в на OLX, там часто продають майже нові книжки по 200-250 грн, є також і аналоги.
     
  2. катенок

    катенок Well-Known Member

    Дуже дякую, що відповіли
    Бо я б купила для навчання, тепер звісно не буду
    Бо курс починається 12 вересня
     
  3. Rodionochka

    Rodionochka Безнадійна оптимістка

    Підкажіть, будь ласка, курси англійської для дітей 12 і 8 років. Бажано у центрі, може бути такожЛичаківський район, Винники. Цікаві, і не за всі гроші.
     
  4. Joll

    Joll Well-Known Member

    Нема за що, буде цікаво, що за нові підручники вони видадуть під своєю егідою. Дівчата на рецепції казали,що ціна буде дешевша, ніж за "Speak Out", в районі плюс-мінус 250 грн. Йтиму на Intermediate, маю, правда, дуже акуратно юзаний знайомим "Speak Out" цього рівня, однак подивлюся, чим він мені знадобиться ;-).

    У "Грін Форесті" діти з осені будуть займатися у офісах на вул. Левицького 4 та Коперніка 50 (школа для дітей має назву "Green Country Lviv", в них є окремий сайт), у "Інтернешнл Хаусі" у офісі на пл. Петрушевича. Є ще й інші курси, “Language Step” на пр. Крива Липа, "American English Center" на вул. Театральній, Школа англійської мови "Профі-Центр" на вул. Водогінній, однак нічого конкретного не можу за них сказати (ніхто із знайомих там не вчився, а відгуки типу "баба бабі сказала" не хочу писати).
     
    Останнє редагування: 31 Серпень 2018
    • Інформативно Інформативно x 1
  5. Rodionochka

    Rodionochka Безнадійна оптимістка

    Дуже цікавлять відгуки про них з власного досвіду. Може хтось поділиться. Дякую!
     
  6. HOPIC

    HOPIC Well-Known Member

    Грін кантрі. відгуки дуже і дуже мені подобаються. вчилися знайомі і хочуть діти ще. це показник
     
  7. Joll

    Joll Well-Known Member

    Я відходила у них стандартний курс Pre-Intermediate, мені дуже подобається і підхід до навчання, і вчителі, і можливості, які вони надають для навчання (додаткові безкоштовні заняття, спікінг-клаби, інтернет-розсилки, тощо); реально не встигаєш усе випробувати за робочий тиждень ))). Із домашнім завданням та додатковими заняттями по суботах раз в 2 тижні я встигала все, разом виходило 3-4 рази на тиждень (попри роботу, домашній побут). Хто ходив на інтенсиви, то певне, взагалі на роботу чи навчання не являлись, дуже все насичено ))). Підозрюю, що для дітей це все ще крутіше виглядає, якщо дорослим це подобається ;-). Знайомі водили діток до "Green Country" на Левицького, усі були дуже задоволені. Заняття дуже насичені, є ігри, під час яких ти тренуєш пам"ять на граматику, слова, ідіоми, змушуєш описувати своє життя, побут англійською. Що дуже важливо, є великий вибір годин, на які можна записатись (не у всіх мовних школах так); є можливість заморозки абонемента на певний час. Усі наголошують, що у ГФ великі групи (до 15 осіб), але нас сьогодні у всіх мовних школах так - попит на англійську дуже великий. Ну і домашні завдання слід ретельно виконувати, дивитись фільми чи відео, які задають, без них не просунешся ні у граматиці, ні у розмовній мові, ні в читанні-писанні. У них трохи помінялась програма для дорослих, ніж та, що була у попередні роки - замість 2-х граматичних занять на тиждень і 1-го скілл-класу тепер буде навпаки, подивимося, що з цього вийде і який буде результат, попередня програма мені дуже підходила. Ну і свій підручник розробили, якого ще немає, але буде доступний з вересня.
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  8. Rodionochka

    Rodionochka Безнадійна оптимістка

    @Joll, дякую за таку розгорнуту відповідь!!!
     
  9. HOPIC

    HOPIC Well-Known Member

    показало в рекламі - в грін кантрі 4 вересня день відкритих дверей))
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  10. катенок

    катенок Well-Known Member

    І я теж дуже задоволена Грін Форестом
    Закінчила в червні Інтермідіат
    Іду зараз на Аппер Інтермідіат, цікаво і дійсно дуже насичено, ходжу на інтенсиви
     
    • Подобається Подобається x 1
  11. silvia

    silvia Well-Known Member

    ціна лише така не маленька....900 грн.в місяць..
    А мені підкажіть найближчу мовну школу для дітец до РАГСУ.
     
  12. loveterapy

    loveterapy Матуся-Анюсі

    А скільки часу ходили на інтермідіет?

    Надіслано від мого SM-G350E, використовуючи Tapatalk
     
  13. pharmac

    pharmac Well-Known Member

    Я ходила від стартеру в Грін форест на інтенсив вихідного дня, тепер взяла на будні теж інтенсив. Дуже задоволена. Але от переживаю чи буду встигати все виконувати, мені ще 2 рівні до фінішу. Фактично кожен рівень в мене тривав 2,5 місяці+- святкові дні і вихідні.
     
  14. Kazkivnycja

    Kazkivnycja Well-Known Member

    @Rodionochka син (13 років) був на першому занятті в green country на Коперніка, 50. Розмовний інтенсив. Сьогодні буде друге. Спочатку був не дуже зацікавлений, десь 20 хв, а потім, каже, що врешті почав розуміти викладача і отримав справжній фан. Він раніше ходив до приватного репетитора біля дому. Зараз попробувала такий варіант. Наразі під позитивними враженнями хоче ще, до приватного навідріз не хоче. Може й тому, що приватний задавала домашки багато,різниз правил, вправ, а тут діти прийшли (наразі було 5 дітей), поговорили усно про школу, улюблені предмети, різні активності, хобі, розпорядок дня та й усе. Заняття тривало 1,5 год з однією перервою. Вчитель -це, по синових словах, хлопець 22 роки, native speaker, по українськи не знає жодного слова. Ми спеціально хотіли розмовний курс, бо в принципі, коли тебе питають, чи ти знаєш англійську?, то це значить, чи ти вмієш говорити англійською, а не писати чи читати. Вправи і граматику він має в школі, шляхом вправ ми вже кілька років ходили до репетитора, тепер хочем іншим шляхом піти - через speaking.
    І хоч нам насправді дуже далеко їздити, але хочемо спробувати хоча б семестр, тобто 4 міс
     
    • Інформативно Інформативно x 2
    • Подобається Подобається x 1
  15. Rodionochka

    Rodionochka Безнадійна оптимістка

    @Kazkivnycja, і мій сьогодні був вже вдруге. І теж там же. І Теж поки подобається. Але ми лише 3 рік в школі вчимо. Ще попередні роки ходив в одну мовну школу,але то було ніяке навчання. Так, для галочки. Я англійської не знаю, тому хтось мав йому допомагати. Але якоїсь позитивної динаміки не було: ну ходив, ну в школі нормальні оцінки отримував. Все. Він в мене в німецькій школі, англійська не основна.
    Маю поки велику надію на них).
     
    • Подобається Подобається x 1
  16. Багіра

    Багіра Well-Known Member

    ще тут продублюю)
    шукаю репетитора з англійської мови (для індивідуальних чи групових занять)
    локація Південний -Володимира Великого
    для підняття рівня з Intermediate strong до Upper
     
  17. Kazkivnycja

    Kazkivnycja Well-Known Member

    Дівчата, розкажу вам про свій досаід, на разі, не вивчення англійської, а життя англійською :)
    Підписалася на АнглоАрмію з середини серпня, мушу визнати, що це the best :)
    Тобто я не сідаю окремо вчити англійську, але впродовж дня я щось співаю, читаю, пишу в чаті, дивлюся серіали. Приймаю участь в онлайн спікінг клабі, приходжу на оффлайн зустріч, один раз на тиждень і спілкуюся. Інформації багато, але вона структурована.
    Я вчу англійську понад 10 років, з них в Грін форесті 4 курси, карпе дієм -курс. Поки вчила, то знала більш-менш, хоча це важко порівнювати, бо Грін форест-це 3 рази на тиждень, а АнглоАрмія-щодня. І ціна в АнглоАрмії реально символічна

    До речі, наш засновник організовує АнглоФорум цієї суботи, приходьте, приводьте друзів. Буде шикарний заряд мотивації жити англійською ;)

    Andrew Stefurak

    АнглоФорум
     
    • Подобається Подобається x 4
  18. Hermi

    Hermi Well-Known Member

    Може хтось порадить хороші курси\репетитора з німецької мови. Потрібно вивчати з нуля за короткий час.
     
  19. Hexe

    Hexe Well-Known Member

    не пам'ятає ніку форумлянки, вилетіло з голови але на ФБ вона Тоня Куніцька. про неї хороші відгуки:))
     
    • Подобається Подобається x 1
    • мімімі мімімі x 1
  20. OnceInParis

    OnceInParis Member

    @Rodionochka @Kazkivnycja дівчата, як вам результати навчання дітей після семестру в грін кантрі? Чи продовжуєте навчання?