Худнемо разом за системою -60 (4)

Тема у розділі 'Смачний тарільчик', створена користувачем Jasmin, 6 Червень 2009.

  1. arushka

    arushka завжди досягаю мети

    пам"ятайте, що це пшениця, я колись на нього присіла, і я ніяк не могла зрозуміти, чому вага росте при нормальному харчуванні
    Тепер тримаю кус-кус як стратегічний запас, як треба швиденько приготувати гарнір
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  2. Fiancee

    Fiancee Well-Known Member

    Привіт, дівчата :)
    Я от теж приглядаюсь до системи, пробую, але ще на разі звикаю. Найперше власне хочу поправити свою манеру харчування, бо маю недобру звичку заїдати стрес чимось некорисним, а також їсти по вечорах і по ночах. Хоч по між тим основні прийоми їжі є зі здоровою їжею, але то все нівелюється половиною банки згущеного молока на раз чи нічного їдження круасанів. Та й попри харчування хочу і цифри на вазі зменшити. Заважають мені ті 4-5 кг залишені після других пологів. Хоч великої ваги не маю, 48-49кг при зрості 162, але то не мої форми, не мої бедра, не мій живіт. Поміряла свою талію - 71 см, пробую включитись і звикнути до системи приблизно тиждень, за той час талія стала 70 см.
    Єдине що, то вечеряю не до 18-ї, а до 20-ї, бо лягаю спати о півночі, а то і дальше. Не можу сказати, що я вже звикла до системи, ще мене трохи мучить голод і бажання нажертись :)

    Надіслано від мого MX5, використовуючи Tapatalk
     
    • Подобається Подобається x 1
  3. Dominika

    Dominika Well-Known Member

    звичайно, що я не їм його щодня. Двічі-тричі на тиждень. І то дитячу порцію, таку ж їсть мій малий. Вона мені дуже ситна. Що дивно, бо зазвичай навіть великі порції страв залишають відчуття голоду. Такий маю організм.
    Ну і загалом від перекусів мені тільки гірше. Мені треба сісти і повноцінно поїсти. Що звісно трабл в умовах робота-дитина-ремонт.
     
  4. ShorpaJanna

    ShorpaJanna Member

    71 кг, з понеділка починаю худнути)
     
    • Подобається Подобається x 1
  5. Vittoriya

    Vittoriya Well-Known Member

    @Dominika якщо кус кус такий , що без варення, то не раджу, якщо є потреба схуднути. Бо це як манка, калорій багато, користі 0
     
  6. Demetra

    Demetra Well-Known Member

    Якщо я правильно пам'ятаю з дописів, ви досить швидко лягаєте спати(22год?) і прокидаєтесь теж надзвичайно рано (для мене ). А я тоді вечеряла не пізніше 18год. , спати лягала далеко за 12год., прокидалась пізно і снідала акурат до 12 год. Тобто для мене шкідливість була саме в часі.
     
    Останнє редагування: 11 Вересень 2018
    • Подобається Подобається x 1
  7. Demetra

    Demetra Well-Known Member

    З якого?
     
    • Смішно Смішно x 5
    • Подобається Подобається x 2
  8. Shapokliak

    Shapokliak Well-Known Member

    Я не цьомцьомка, але з Вашого дозволу за себе скажу - лягаю рідко коли пізніше 23, переважно до, встаю біля 6. П'ю "ті самі" 2 склянки води - не тому, що треба, а тому, що хочеться, потім кава з цукеркою:girl_blush2:. Далі як не схалявлю - то зарядка (зазвичай 1 миля з Леслі Сансон), потім звичайна ринкова рутина - всіх (і себе) погодувати, заплести, відправити-відвести, робота. Обід біля 13, вечеря о 18. То мені ті перерви норм., дискомфорту жодного. Але звикала поступово, спочатку були перекуси. Зараз організм звик, що після 18 не їсти, і не "смокче", не тягне на їжу, не спокушає навіть щось дуже смачне ( всі знають, що мамі лишити треба на ранок).
    Але ж навіть в Міріманової є поправка, що 18 година - це "умовний" час, якщо лягається дуже пізно, то треба жити по "своєму " часу, вечеряти до 19 (дуже зрідка можна до 20). Навіть 1 година має значення, якщо лягати дуже пізно. І якщо вже були якісь проблеми з шлунком, чи гастрит, чи виразка, то треба вважати, можливо проконсультуватися з лікарем. Є ж стани, коли необхідно харчуватися дуже маленькими порціями, тоді 3-разове не підійде...
    Особисто мені система дуже пішла , за пів року -12 кг., і вже другий рік підтримується + - вага. Виробився свідомий підхід до харчування, і якщо навіть порушую, то зрідка, з "легким" серцем і знаю, що не зірвуся - на другий день знову режим. А колись чайочки-печенько могли бути і 3 рази за день попри "нормальні" прийоми їжі. Тому мені, капець якій солодкоїжці, інші дієти не підійшли би ніяк, бо день-два без солодкого і починалася "ломка"... А з системою я подружилась, і мені комфортно і здорово. Побічним "ефектом" стало відсутність здуття кишечника, а раніше бувало. Все таки мабуть комбінація продуктів добра, і вечірня легкість шлунку перед сном - то класно...
     
    • Подобається Подобається x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  9. cjomcjomka

    cjomcjomka Content - fairy

    ну, лягаю по 22, а засинаю як вийде - всім терміново треба пити-пісяти, ГВ оп'ять же ж.
    Але про їжу в той час вже не думаю.
    Встаю 05:08 стандартно в робочі дні. Теж не одразу хочу їсти після пробудження, але про солодку каву дуже навіть мрію. Особливо - в тиші.
    моя зарядка - щоденне миття підлоги, чищення умивальників і прасування одягу. Потім готую їсти, спокійно пробуючи все, що хочу.

    В мене обід біля 14 получається.

    мені то основна користь. Не знаю, чи то особливість така ,чи що. Але вдень мені завжди легко, що б не їла. А наїстися на вечір - і все, враження, що то все у шлунку до ранку псується.

    btw, 59.2 нині. Мікропрогрес.
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  10. Made in USSR

    Made in USSR Well-Known Member

    Дівчата, я правильно розумію, що булгур можна лише на сніданок?
     
  11. Shapokliak

    Shapokliak Well-Known Member

    Так. Хоча це і пшениця твердих сортів. А макарони з твердої пшениці можна на обід (без м'яса , риби чи яєць), з овочами, сиром , але один раз на 7-10 днів, тобто категорія "рідко".
    Такі правила системи...
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  12. cjomcjomka

    cjomcjomka Content - fairy

    59.1 нині вранці. Хоч вчора і було порушення - печиво пізно ввечері. Порушення взагалі не від голоду, а такий собі "завтик". Буду уважніше.
    Зараз маю трохи стресові дні. Вночі спала дуже мало. Роботи маю море ще і Лідка набрала ваги по нижній межі норми, я дуже здивована, чому так...
    Тому система лишається, але і ті свої насіння в йогурті я точно залишаю без змін.
    Всім успіхів.
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Безграмотно Безграмотно x 1
  13. Freedom UK

    Freedom UK Well-Known Member

    75.9. Ввечері їла горіхи.
    Пора вже писати пости про "не порушую" ;)
     
  14. cjomcjomka

    cjomcjomka Content - fairy

    58.9, що, зауважте, зовсім не 59 :)
    Політ нормальний. Пішов один сантиметр в бедрах і два у грудях (хоча, груди зараз дуже відносна величина). Талія 68 і роби їй що хочеш :) треба буде щось придумувати, як допрацювати з тим животом.
    Кавовий скраб робила нині. З вправ - дихання, розтяжки, всяке таке мінімальне, бо я ще дуже "крихка" якась.
     
    • Подобається Подобається x 2
  15. arushka

    arushka завжди досягаю мети

    Для тих, хто любить шпарагівку дуже раджу відварити 5-7хв у підсоленій воді, і тримати в холодильнику на випадок зажору.
    Її можна і на обід, і на вечерю, а в періоди пмс вона мене просто рятує, скільки би не з"їла, на ранок все одно є мінус. Їм холодною, без додатків, головне фасолю не переварити, щоб хрумтіла
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  16. cjomcjomka

    cjomcjomka Content - fairy

    58.7
    Мєдленно, но увєрєнно
     
    • Подобається Подобається x 3
  17. Shapokliak

    Shapokliak Well-Known Member

    Плюсую, та й не дивно: білок, вітаміни, клітковина, "правильні " вуглеводи... і смачно, і корисно, і системно! В обід можна присмачити ложечкою олії, чи додоти пасеровку цибуля-морква( +томат) хто як любить. Воно йде як овочі, то в обід (кому треба) можна чуть м'яса чи сиру. А на вечерю - "натуральну".
     
  18. Freedom UK

    Freedom UK Well-Known Member

    76.1 (початок в темі 76.7).
    Порушую після 18. Може, це перехідний варіант, бо це перекус близько 20-21 (овоч чи фрукт, чи шматочок сиру, чи котлета), а не вечеря, як було раніше.
    Ставлю сьогодні в ціль - після 18 тільки воду або один чай.
     
    • Подобається Подобається x 2
  19. Shapokliak

    Shapokliak Well-Known Member

    Продовжуйте, і поступово все буде получатись і все буде добре. Краще плавно йти до цілі малими кроками, ніж взяти одразу завелику планку і при першій невдачі здатися. Є тверда ціль - значить знайдуться і засоби досягнення. Удачі!
     
    • Подобається Подобається x 1
  20. cjomcjomka

    cjomcjomka Content - fairy

    59 сьогодні чомусь.
    Ну нічого, ті грами можуть гойдатись. Я не засмучуюсь і продовжую працювати над собою
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1