Щеплення необхідні? (3)

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем сніжна, 25 Жовтень 2015.

  1. Siania

    Siania Love Life

    Ааа, ну це теж маразм ще той. Я вважаю, що кожен може мати свої вподобання. Але доки це не виходить за межі дому. Якщо це вже колектив, то мають бути певні правила.
    А обзивати людей дурними, бо не роблять/чи роблять щеплення огидно
     
    • Подобається Подобається x 1
  2. Happy Fiancee

    Happy Fiancee Well-Known Member

    Дівчата, а зараз є інфанрікс гекса або гексаксим в аптеках чи лише в приватних клініках? Може хто підкаже в якій мережі аптек є, щоб вже цільово шукати. Дякую
     
  3. Almariel

    Almariel Well-Known Member

    в Німеччині пускають і в садок, і в школу.
    мої повністю не щеплені.
    --- дописи об"єднано, 13 Вересень 2018 ---
    зовсім не чемно роблять))) а хто як хоче.
    є лікарі, які намагаються налякати, що "вас не візьмуть в садочок". але мої ходили (і ходять в лісовий садочок) і там просто питали наявність щеплень БЕЗ вимоги, що вони мають бути.
    є лікарі, які не проводять медогляд без щеплень, але якщо дитина хвора - кожен лікар зобов'язаний прийняти.
     
    • Подобається Подобається x 4
    • Інформативно Інформативно x 4
  4. Almariel

    Almariel Well-Known Member

    наприклад, ще донедавна в Німеччині не було заборонено курити в офісах. А дослідження 60-х років (визнані ВООЗ) показували, що куріння зовсім не шкідливі. Уявляєте як сраждали не-курці від постійного диму присутнього скрізь.

    Дізнавалася про вакцину від енцефаліту ("вакцина від кліща"). Гуглила німецькою мовою. Німеччина не рекомендує робити цю вакцину до 3 років, а Швейцарія - до 6-и років (ту ж саму). То кому вірити? де правда?
     
    • Подобається Подобається x 1
  5. Dominika

    Dominika Well-Known Member

    Про щеплення в Європі...вже писала тут здається. В моєму оточенні найважчий випадок ускладнень відбувся власне в Європі. Щеплення офіційне, медобслуговування офіційне, наші науковці, які давно працюють закордоном за контрактом. Півтори року дитині. В першу добу по щепленні - кома, як наслідок проблеми по імунології серйозні плюс глибокий аутизм. До цього часу дитина розвивалась нормально. В клініці сказали неофіційно, "на вушко" - так, наслідок вакцини, так, шанс був мінімальний і він трапився з вами. Офіційно ніхто нічого не визнав.
    Є дуже багато вроджених аутоімунних відхилень, які ніяк не проявляються роками і які не показує ЗАК. А імунограму ніхто ж не радить робити перед щепленням. А ще ж її прочитати треба грамотно.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Інформативно Інформативно x 3
  6. DesperateHousewife

    DesperateHousewife Well-Known Member

    Ні садок, ні школа не просять якигось довідок про щеплення, нікого не обмежують в праві на освіту.
    От зараз прийшов лист зі школи, що такого то числа буде проводитись щеплення від грипу, якщо хочете щоб дитину щепили, то треба онлайн заповнити згоду. Тобто без згоди щеплення не буде, в не навпаки, що потрібно відмову писати.
     
    • Подобається Подобається x 6
  7. Siania

    Siania Love Life

    А як щодо календарних? Теж така масова істерія проти щеплень?
     
  8. Cheburulja

    Cheburulja Well-Known Member

    @Siania, ото судячи з того, що відбувається останнім часом в цій нереальній державі, то масова істерія якраз ЗА вакцинацію, а не проти. Будь-якими способами, всякими засобами. І це дуже насторожує...
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 9
    • Подобається Подобається x 1
  9. Siania

    Siania Love Life

    Я питаюсь про населення.
     
  10. Gudzyk

    Gudzyk Well-Known Member

  11. olegignatenko

    olegignatenko Well-Known Member

    Ми купували в аптеці Плюс ,але потрібно мати рецепт від лікаря і сумку-холодильник .
    Інакше Вам вакцину ніхто не вколить .
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  12. Haidee

    Haidee Well-Known Member Команда форуму

    Де ви в нас бачили істерію проти щеплень? Якби була довіра до системи вцілому, то дого, що графік буде дотриманий, що не будуть перерви там, де це недопустимо, якби була нормальна інформованість суспільства, відсоток тих, хто відмовляється без медпоказань, був би так само в районі 5-7% і не потрібні ніякі сталінські методи. А те, що не у всіх розвинутих країнах заборонено дітям відвідувати колективи без щеплень, зайвих доказ того, що самі по собі ці діти ніякої небезпеки для щеплених не становлять. Крім того, є багато батьків, які в нас тут вакцинують по індивідуальному графіку, а їх зараз теж поставили в статус "ворогів народу". Я особисто знаю двох мам, які разом з лікарем склали графік і почали після 3-х років вакцинацію. Діти ходять в садок, їм, виходить, зараз або "малювати" ті щеплення, яких по віку не вистачає, або ж колоти алярмом все, бо Супрун так ся захотіло. Насправді, до цієї ситуації я була обома руками "за" її реформи і очікувала, що будуть посилені заходи щодо щеплень (і це є ок, я не маю нічого проти), але в нормі ті заходи мали б стосуватися виключно МОЗу і забезпечити виконання графіку і нормальну інформаційну кампанію, а не втягнути в то г..но Гриневич разом з МОНом і закрити дітям двері в школи і садки. Вони зараз отримають кілька неприємних випадків, якщо батьки реально масово підуть колоти все підряд і будуть мати чергову хвилю спротиву і відмов.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 14
  13. happy story

    happy story Well-Known Member

    А я щось думаю, що це все дурниці і по факту не зміниться нічого і нещеплені все одно ходитимуть і в садки і в школи... Я не зустріла ніякого опору ні в поліклініці ні в садку... Лікар ніколи не агітував , довідку видали мовчки... В садку лише сказали і ви теж з комісією? Тобто таких як я багато... З офіційними відмовами.... Радше виглядає на залякування і примусовий збут вакцини..


    Надіслано від мого Lenovo A319, використовуючи Tapatalk
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 4
  14. Ahaha

    Ahaha Well-Known Member

    Коли робили бустрікс старшій в медікавері, то побачила у них в холодильнику пріорікс, який саме шукала, а вони казали, що в них нема. Медсестра сказала, що ті пріорікс всі викуплені. Значить в них є якась така послуга.
     
  15. Cheburulja

    Cheburulja Well-Known Member

    Особисто серед мого оточення лише мої діти нещеплені. І ще одна мама не робить щеплень з медичних показань, вірніше, почала робити і припинила, бо запустилося автоімунне. Все. Яка масва істерія?
    Погоджуюся з @Haidee. Це лише питання довіри до медсистеми. А та система вже так себе дескридитувала, що довіру їй повертати довго і нудно. А вони замість того продовжують відлякувати людей.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 4
    • Подобається Подобається x 1
  16. DesperateHousewife

    DesperateHousewife Well-Known Member

    Особисто я не бачу істерії в жодну сторону, кожен батько/мама несуть відповідальність за свою дитину і вирішують чи її щеплювати. Календарні щеплення виглядають так: приходить лист від типу відділу охорони здоров'я, що такого то числа наступає вік з якого дитині рекомендується зробити такі то щеплення, просять зв'язатись зі своїм лікарем і записатися. Більше ніяких переслідувань нема.
    Я коли була вагітна, мені акушерка радила якісь там щеплення, я послухала, сказала, що робити не буду, вона сказала, що то моє право, її завдання проінформувати про важливість і можливість.
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  17. ruda kishka

    ruda kishka Well-Known Member

    Зараз, мені здається, в приватних всюди є така послуга
     
  18. KAPUCHINKA

    KAPUCHINKA Well-Known Member

    А чому, на Вашу думку, дитину після щеплення не рекомендують вести у місця великого скупчення людей і дитячі колективи?
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  19. KAPUCHINKA

    KAPUCHINKA Well-Known Member

    Ага, в класі дочки моєї співробітниці щепили дитину від грипу і це була єдина дитина в класі, яка в трй рік перехворіла грипом. На роботі у мого чоловіка за рахунок фірми бажаючих щепили від грипу. З нещеплених не захворів ніхто, а от одна щеплена співробітниця 1,5 міс вигрібала з того грипу.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  20. Ligymunka

    Ligymunka Cлiнгoкoнcультант

    Син знайомої вчився в Лондоні , дорослий хлопець 19 років , має всі прививки і від кору також... Захворів на кір влітку, то кір маскувався більше місяця ... висока температура без симптомів ( лікарі перевірили все що могли ... ) 38 і 2 і вище... коли нарешті висипало... то лежав в реанімації ....