Гуртки для дітей

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем zirka, 24 Січень 2008.

  1. Ripka

    Ripka Well-Known Member

    Вит про ту Грацію, що на Південному? А скільки вашій середній років? На Південному є гарні спортивні танці Сплеск, типу танці з елементами акробатики, всякі розтяжки-колеса-шпагати вчать на достойному рівні, але там запис у липні, беруть 3-4-5-6 річних, не старші. На рахунок Граціі, у іхньому приміщенні займаються ще гімнастки «Галичанка», якщо нічого не помінялось, то вони ніби кращі за Грацію
     
    • Подобається Подобається x 1
  2. Haidee

    Haidee Well-Known Member Команда форуму

    За ту, іншої не знаю. Танці моїй не дуже, вона любить таке плавне, без скакань. Ми були на звітних концертах ШБАСу, то сиділа з відкритим ротом 2 години. Їй майже 5 років. Ще бачу яксь Багіру від нас недалеко, є в когось відгуки?
    --- дописи об"єднано, 14 Вересень 2018 ---
    В 8 без попередньої підготовки трохи важкувати. Дитина коліжанки з 3 років ходить на Дорошенка. Але вони не задоволені, хотіли в ШБАС, але те приміщення... Мене найбільше сирість хвилює, туалети в процесі ремонту зараз. Я ще думаю просто дати її в Веселку на Антоновича - там все на купу, теж коліжанка малу водить. А з балетом глянути, чи доведуть вони приміщення до ладу (там група дуже туго набираєтьмя через ті умови). І їздити туди лише машиною, бо локація жахлива.
     
  3. Fast

    Fast Well-Known Member

    В ранньому віці це коли. А чому не зараз? Ну от ви англійською з дитиною можете розмовляти, чоловік українською. І вже розмовна мова є. Щоб не забувалось, розвивалось - мультики є.
     
  4. Рибка

    Рибка Well-Known Member

    На художню гімнастику беруть з 4 років. Тож можете пробувати. Конкретно за розклад Грації не скажу, але переважно у всіх клубах новачки займаються 3 рази на тиждень по годині. Спочатку важко, бо з непривички трохи болючі розтяжки, шпагати...
    Але це залежить ще від тренера.
    І погоджуюсь з дописом вище - в Галичанки трохи кращі результати).
     
    • Подобається Подобається x 1
  5. Oleksandrochka

    Oleksandrochka Well-Known Member

    Зараз я і чоловік вдома говоримо українською з ним. Для нас є в пріоритеті зберегти українську. А англійську діти в середовищі так швидко вивчають, що немає потреби вчити окремо додатково. Мультики англійською дивиться, і багато слів знає без мого навчання. В садочку англ- російська. Ці мови я не рахую іноземними для дитини. Іноземну - іспанську - планую почати вчити в 5-6 років з ним. Не зараз, бо йому 4 мова наразі буде трохи забагато.
     
  6. Fast

    Fast Well-Known Member

    прикольно. В садочку англійська і російська це як, як гуртки?
    Мені просто цікаво, для себе. Моя менша в майже три почала тільки говорити і все що чула почала видавати на раз - російська, українська і англійська, і своє. В неї в садочку більшість російськомовних. З старшою мультики англійською і російською дивиться.
    І відповідно каша, а ще й нервується коли я її не зрозумію :)
     
  7. Oleksandrochka

    Oleksandrochka Well-Known Member

     
  8. Fast

    Fast Well-Known Member

    А ясно :))) Ну таки мусить плутати :)
     
  9. Shapokliak

    Shapokliak Well-Known Member

    Чим старші, тим більше будуть розрізняти, маю приклад племінниці в Італії. Тато італієць, мама українка, дома дві мови, материнської менше, бо гості, друзі і т.п...
    Садочок, потім школа - італійська, українська в оточенні - лише по приїзду в Україну раз на рік на 2-3 тижні. Зараз 7 років, після останнього (в червні) візиту в Україну на 2 тижні, з нею можна і телефоном порозумітися. З останнього: по вотсапу розмова, питаємо де Таня (приїхала до них в гості) - відповідає "пішла в Мілан" ( насправді поїхала, але італійською йти і їхати однаково "andare " ), тобто мій чоловік, ніц не знаючи італійською, з тою дитиною нормально порозуміється.
    Раніше міксувати в реченнях слова з різних мов (переважно при розмові з українцями) - то була звичайна справа. А зараз то вже поважна панянка, старається говорити з кожним носієм його мовою ...
     
    • Подобається Подобається x 2
  10. Haidee

    Haidee Well-Known Member Команда форуму

    Може комусь стане в пригоді. Ми сьогодні таки записалися в державну хореографічну школу на Дорошенка. Коліжанка мені нашептала, що там нова молода дівчина набирає групу і ми пішли просто глянути. В мене надиво дуже гарне перше враження. Останнім часом чомусь мала конфліктні ситуації з приватними закладами, де ні ноомальної розмови, ні бажання щось пояснити. А тут ми просто завалилися в кабінет до завідуючої, вона сама відвела нас подивитися на заняття, пустили посидіти в залі, на вибрики молодшої під час заняття ніхто уваги не звертав. Деякі дівчатка на розтяжці плакали, але Терезку навіть то не налякало, бо вчителька дуже спокійно і по-людськи підходить до кожної дитини. Зал, порівняно з ШБАС на Сихові, то небо і земля: світло, сухо, при мені прибиральниця натирала. Мені вже аж цікаво, як нам піде і чи буде багато "сюрпризів".
     
    • Подобається Подобається x 3
  11. ludmila

    ludmila Member

    Вкладення:

  12. Haidee

    Haidee Well-Known Member Команда форуму

    В нас не набирається група:girl_cray: дівчата, якщо хтось має бажання, щоб їх дівчатка 2013-2014 років народження займалися балетом, приходьте до нас. Викладачка суперова (це перший рік є спроба дати малявок молодій викладачці), моя дитина пішла два рази і дуже хоче далі. Потрібно до п'ятниці підійти в хореографічну школу на Дорошенка і сказати директору чи завучу, що хочете саме до Галини Петрівни. Потрібно ще 7-8 дівчаток.
     
  13. Akseniya

    Akseniya Well-Known Member

    А 2012 року не підходить?Це вже інша група?Які умови оплати в принципі у цій школі?Який графік занять?Дякую.
     
  14. нталька

    нталька Well-Known Member

    Так, цікавить графік занять. Напишіть, будь ласка.
     
  15. Haidee

    Haidee Well-Known Member Команда форуму

    2012 рік якраз в тої молодої вчительки, так що вам без проблем. Це малявочок віддали 72-річній балерині. Я не маю нічого проти неї, але нам не підходить. Графік 4 рази в тиждень, 300 грн в місяць. Конкретніше для вашого віку треба питати на місці.

    4 рази в тиждень по 45 хвилин. Збірна група була з понеділка по четвер на 15:30, але зараз буде інший час, я так думаю, якщо наберуть групу 2013-2014 років.
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  16. cjomcjomka

    cjomcjomka Content - fairy

     
  17. Haidee

    Haidee Well-Known Member Команда форуму

    Першій. Вона там завжди за новеньких відповідала:)
     
  18. cjomcjomka

    cjomcjomka Content - fairy

    Я у неї вчилась, і мені вона дуже :) Не знаю, як щодо сучасних методик, але вона (принаймні, була) надзвичайний педагог
     
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  19. ludmila

    ludmila Member

    42474845_2097167093669451_3134351692489818112_n.jpg

    Заняття безкоштовні
     
  20. нталька

    нталька Well-Known Member

    Дзвонила я дізнатись за балет на Дорошенка. Ще намагаються набрати групу. Але заняття 4 рази на тиждень, швидше за все на 15:15. Нам трохи накладно :) Бажаючим треба прийти заповнити анкету, здати фото дитини 3 на 4, здається, і довідку від лікаря, що дитина здорова і може відвідувати колектив.
     
    • Подобається Подобається x 1