проблеми зі спанням

Тема у розділі 'Немовлята', створена користувачем duncan, 4 Серпень 2007.

  1. Vittoriya

    Vittoriya Well-Known Member

    Ооо таааа. Скільки я наслухалась отого- треба вигуляти добре дитину, тоді засне добре і швидше. Нуну...от Меласька завжди від втоми спить жахливо , щогодини плаче, зривається... то вже перевірено не один раз.

    З такою «підтримкою» то не дивно, що у вас стільки переживань....
     
    • Подобається Подобається x 1
  2. Siania

    Siania Love Life

    В нас було аналогічно, тому я гуляла як шалена))) бо дитина добре спала тільки у візочку на вулиці. Пам‘ятаю, як в 6 місяців вперше я посиділа на давочці аж 40 хв.! І це був такий кайф, до того я нон-стоп мотала кола.
    З цицею почала теж застнати з 6 місяців, і так тривало десь до 8-ми. Зараз наніч качаю на фітболі з цицею, потім перекладаю на ліжко, і мушу лягати поруч! І так до ранку спить. Тільки встану в туалет - плаче.
    А їй вже 11 місяців. Мені було простіше змиритись, ніж боротись)))
    Воно таке манюнє, я так люблю лежати вюі нюхати її. Час скоро пролітає, я насолоджуюсь.
    А лаатація ніби налагоджується до 3-4 місяців. Але я досі користуюсь прокладками для годуючих, досі тече.
     
    Останнє редагування: 2 Жовтень 2018
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  3. Retaret

    Retaret Well-Known Member

    в нас нова фіча від неділі - чоловік купив таку штукенцію, що прикручується до ліжечка і його гойдає. Я, як завжди, спочатку бурчала, а тепер трохи навіть тішуся. Покладу малюка в ліжко - і воно доколисує, раніше треба було самій, стояти довго там неохота, бо наче ж заснув і треба бігти шось там робити, а він раз - і прокинувся. Ну і коли трохи проснеться, а я ж не чую, щоб зразу бігти доколисати, то воно само його назад і присипляє. Але от тепер собі думаю чи то добре так, що дитину весь час гойдає? З іншого боку то напевно схоже до тих заколисуючих центрів і всяких шезлонгів з колиханням. Чи то може з часом бути в дитини така "залежність", що без колисання не буде потім спати?
    До слова, вночі спить зі мною , просто, без колихання ))
     
  4. Siania

    Siania Love Life

    Буде, ясно))) але якщо дитина не засинає самостійно, то Ви в будь-якому випадку будете її колихати))) На руках/візочку/в ліжечку.
    Але я б виключала ту штукенцію через 7-10 хв як засне. До 40 хв буде спати, потім на 35 хв. можна знову включити, щоб допомогло колихання перейти у наступну фазу сну. І потім знов виключайте.
    Бо коли нон-стоп колише, думаю, то не ок.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  5. Thebestnata

    Thebestnata Well-Known Member

    А в мене мала навпаки в шезлонгу, чи калясці не спить, як просто колисати. В шезлонгу може трохи полежати, подивитися на ті іграшки, що з музикою трусяться, а потім набридає і починає плакати) Хоч шезлонг з вібро і з можливістю гойдати ( добре, що хоч в оренду взяли). А нє, вчора там заснула один раз, бо змучена була) хоч недовго там спала.
    Тому найкращий таки варіант : поєднання каляски і вулиці. От зараз після прогулянки ще спить в калясці ( а вже хвилин 40 пройшло, як вдома)) Тільки чим холодніше стає, тим більш складніше буде виходити на вулицю.
    Доречі просто по кімнаті возити в калясці, то ефекту нуль. А буває, що тільки вивожу її надвір , то зразу засинає ( не завжди, але під час гуляння точно засне).
     
  6. Deidra

    Deidra Well-Known Member

    Мені зі старшим чомусь так шкода було, що дитину не колишемо, бо спить у ліжечку/з нами. А тепер навіть забула, що то була така опція :)

    А коли то вже дітки на 2-3 стабільні денні сни переходять?))))
     
  7. Siania

    Siania Love Life

    На 2 сни перейшла у 8-9 місяців.
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  8. Orman

    Orman Модератор-бомба

    В мене в такий час на один сон всі діти переходили. Зараз Петрик (4 місяці) спить три рази в день.
    Я до того, що це індивідуально.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Подобається Подобається x 1
  9. Siania

    Siania Love Life

    100%, моя спала довго 3 сни по 40 хв, а потім я навчилась їй продовжувати сон, і тепер спить двічі по 1,5 години. Пробувала на один довгий (3 год.) перевести, але не виходить, не витримує зранку довше 3,5 годин бавитись. Сама не засинає, але дуже вже вимучена-капризна.
     
    • Подобається Подобається x 1
  10. Shapokliak

    Shapokliak Well-Known Member

    От і в мене 3-разовий якось майже зразу перейшов в 1 разовий, по 2 рази спали може зо два тижні, щось воно ніяк не складалося, щось ні туди ні сюди, пару тижнів, а потім в 9-10 міс. "встаканювався" чіткий одноразовий обідній сон. Але в мене і на вечір лягали в 21 (досі так заганяю, ггг; 6 і 10 років).
     
    • Подобається Подобається x 1
  11. Orman

    Orman Модератор-бомба

    Ггг в мене діти (всі) лягають в 19 спати.
     
    • Зе бест! Зе бест! x 2
  12. Dominika

    Dominika Well-Known Member

    і влітку теж?
     
  13. Orman

    Orman Модератор-бомба

    Це моє улюблене питання.
    Так, влітку теж.
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  14. Siania

    Siania Love Life

    Страшно питати, коли встають :girl_impossible:
     
    • Смішно Смішно x 1
  15. Orman

    Orman Модератор-бомба

    в 7, інколи в 6-45 (це якраз малі встають, Варвара в ті дні коли треба йти в школу встає в 7-20).
     
  16. Akina

    Akina Така, як всі, - лиш крила з-за плечей :)

    То називається "поспала 1,5 міс, мама кексів напеклася і досить" :girl_haha: Скільки-там фаза дитячого сну? 40 хв? нєа, я вже з секундоміром сиділа - 30 хв і після того ніякого кряхтіння-пихтіння, а зразу очі по 5 коп - виспалася, і жодні груди-гойдання не поможуть. При тому останньо то завжди лише сон на руках (або в обнімку), іноді у візку або в слінгу надворі, перекладати навіть не пробую. Ця дівка б"є Владові рекорди - 3 рази (чааасом 4) на день по 30 хв (він з 2 міс спав 2 рази теж на руках, але хоч по 1+ годині :girl_in_dreams:). Правда Яська милостиво десь раз на тиждень влаштовує акцію - спить в слінгу АЖ 2-2,5 год, ну і на ніч лягає 22 а не 23 як раніше Влад. Капець, чого ж мені такі несплюхи дістаються? :girl_impossible:
     
    Останнє редагування: 14 Жовтень 2018
    • Подобається Подобається x 1
  17. Siania

    Siania Love Life

    Моя так спала по 40 хвилин три рази вдень. Тепер качаю на балконі у візочку, включаю Брамса, і якимось чудом спить по 1,5 години двічі. На вулиці б не спала, одразу теж очі по 5 коп., треба вставати, бігти кудись.
     
    • Подобається Подобається x 1
  18. svoybox

    svoybox Well-Known Member

    А в мене два хронометра росте. Тільки почало швидше темніти - на годину раніше засинають))))
     
    • Подобається Подобається x 1
  19. matematyka

    matematyka Well-Known Member

    І таки час "бадьорих" днів пройшов...
    Так вже сталось, що ми перехворіли грипом. Спершу я, потім молодша доня. Висока температура була 4 дні, малеча трішки схудла. Після грипу почала спати, стала спокійнішою.
    От тепер замислилась, а чи не можуть бути проблеми зі спанням, через більш жирне молоко у мами, тобто немовлятко "переїдає" калорій, тому довгий сон йому не потрібен?
    Адже до 3 міс донька стабільно набирала приблизно більше 800 гр, я особисто поправлялась теж. Зараз відкоригувала своє меню, і дитина почала спати вдень? Чи просто збіг (ще ослаблені, переросли і т.д.)?
     
  20. Akina

    Akina Така, як всі, - лиш крила з-за плечей :)

    Не знаю. Мама каже що в мене молоко "як в тюленя" (жирне тобто) бо діти обидвоє добряче поправлялися теж (по кілограму). Я при тому худну, але незалежно від того чи їм калорійно чи ні - діти набирають вагу з однаковою швидкістю, лише моя попа і бочки можуть на собі відчути зміну раціону :) Думаю у Вс або збіг, або дитина трохи відійшла вже від пологів і почала виробляти свій графік