Школа: влаштування і наука (2)

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Myroslava82, 9 Листопад 2013.

  1. NataliaFed

    NataliaFed Active Посиденька з баяном

    @Online в нас 1-2 клас, брали участь всі і писали в класі, хто, як міг ,тоді з вчителем разом, а тоді давали додому))). Цього року -мій малий вже не хотів сам і багато відмовилось. Нащо воно? Як на мене, то якісь бонуси мають від того вчителі(в нас орг.математичка), для дітей ,то такоє. Але спробувати можна, а може дитині сподобається і піде легко.
     
    Останнє редагування: 7 Грудень 2018
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Подобається Подобається x 1
  2. matematyka

    matematyka Well-Known Member

    Нам дали завдання додому, тому я і не сприйняла це за щось серйозне)))
    Більше участь не приймали.
    У нас все по-бажанню було...
     
  3. Haidee

    Haidee Well-Known Member Команда форуму

    Ахах, кумедно) участь може приймати кожна дитина, внесок щось 20 грн. Вчитель собі придумала про визначення когось-там. В першому класі завдання справді дають додому, в другому вже ні. Сенсу як такого нема, мабуть, але це цікаво і пізнавально. В Кенгуру якісь інші умови.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  4. Magnolia

    Magnolia Active Member

    В нас (районне містечко) - 2 клас, завдання з Кенгуру теж давали додому. Участь приймали всі, хто хотів і хто здав 20 грн)) Минулого року наші діти участь не приймали, цього року вперше.
    Нам пояснили, що завдання дали додому тому, що потім ті відповіді потрібно закодовувати і діти самі за годину з розв"язуванням і кодуванням не справляться.
     
    • Подобається Подобається x 1
  5. SOLODKA

    SOLODKA Well-Known Member

    Ні в « Колоску», ні в « Кенгуру» , ні в « Соняшнику», а в старших класах є ще « Бобер» та « Левеня»,- завдання додому не мали б давати . У початковій школі діти відповідають , учитель кодує. Участь всюди однакова - заздалегідь реєструємось , сплачуємо внески , у визначений день завдання пишуть всі разом. Учитель збирає гроші ,переводить їх на рахунок , упорядковує списки , роздає завдання , слідкує за виконанням, кодує, відправляє. За свою роботу отримує грамоту . На сторінках конкурсу є завдання минулих років - можете переглянути .
     
  6. NataliaFed

    NataliaFed Active Посиденька з баяном

    Не мали б, але...
    А як цей конкурс(?) вписується в шкільну програму? Є виділений урок? Бо, в мене склалось враження, що то таке добровільно-примусове, особливо, для класного кер.)
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  7. Optima

    Optima Member

    Допоможіть порадою щодо вибору школи. Обираю між двома варіантами: "Джерельце" і 28 школа. Обидві по добиранню нам однаково підходять. Подобається Джерельце, бо є група продовженого дня, різні додаткові уроки, типу логіки. позакласна активність, майстер-класи і тд. Того що прийдеться потім переходити в іншу школу,не боюся, обоє з чоловіком в свій час перейшли в гімназію і нічого страшого в тому немає
    Але зустрічаю відгуки щодо низького рівня підготовки учнів.

    28 теж подобається, особливо німецькомовний ухил. Не знаю, чи є там група продовженого дня? і як там з початковими класами? як вчителі ставляться до дітей?
    В мене син здібний, любить вчитися, читати, добре сприймає інформацію, але чутливий хлопчик і переживає, пам'ятає, якщо йому хтось щось не так скаже

    поділіться інформацією, будь ласка
     
  8. SOLODKA

    SOLODKA Well-Known Member

    Щодо конкурсів - жодного примусу . Учителі початкової школи проводили конкурси на уроках - математиці чи природознавстві . Діти, що не брали участі, мали індивідуальні завдання . За урок кожна дитина зробила завдання, здала аркуш учителеві, учитель закодував, повернув учневі листок з відповідями . Батьки вдома могли перевірити , заодно і собі спробувати . У старшій школі все залежить від вчителя - якщо йому це цікаво ( і він хоче тратити час), то залучає дітей . « Кенгуру» проводили у п‘ятницю, тобто потрібно провести конкурс у всіх класах в цей день , закодувати , у понеділок відправити .
     
  9. Marsian

    Marsian New Member

    Порадьте вчителя молодших класів у 4 або 8 школі, або якусь іншу школу в центрі. Тільки переїхали в Львів, а дитину треба записати в школу. Хочеться щоб був гарний вчитель, який має підхід до дітей
     
  10. Зорянівонька

    Зорянівонька Well-Known Member

    ми перейшли з 8 німецької в гімназію. Англійської не вчили, то тепер доганяємо за 4 роки пропущене. А німецька - спочатку знову. Якщо не плануєте потім переходити, то можна.
    --- дописи об"єднано, 8 Грудень 2018 ---
    Напишіть хто буде набирати діток в 1 клас, напишу що знаю про них
     
  11. Marsian

    Marsian New Member

    У 2019 буде Олена Орестівна і Солодка Ольга Станіславівна. Можна написати в приват
     
    Останнє редагування: 10 Грудень 2018
  12. Burberry

    Burberry Well-Known Member

    Я раджу її однозначно. Це моя перша вчителька, яка справді прищепила любов до шкколи в цілому)) У нас, напевно, не було в класі дітей, які її не любили)) Дуже хочеться, вірити, що за ці роки (а їх пройшло чимало) людина не змінилася))
     
    • Подобається Подобається x 1
  13. Optima

    Optima Member

    може хтось знає більше про початкову школу в 28 школі? поки то наш основний варіант
    щиро дякую, всім хзто відповів
     
  14. Перечитала всі 250 сторінок. Дуже мало інформації про школи в Шевченківському районі, оскільки переїжджаємо, то стала потреба в виборі школи на наступний навчальний рік для дівчинки 5 клас. Хто що може сказати про школи 23, 81, 91 та приватна школа "Перспектива"?
     
  15. vakyolka

    vakyolka Well-Known Member

    Чула,що там цього року якась дуже хороша вчителька набирає перший клас(здається зауч,але я не впевнена) взагалі школа сильна.
     
  16. Kasia

    Kasia Well-Known Member

    @Optima ви згідно прописки попадаєте у обидві?

    дівчата, хто водить діток на підготовку в конкретну школу без прописки-це дає шанс бути зарахованим?
     
  17. Ari

    Ari Well-Known Member

    Хотіла дитину записала на підготовку, а мені сказали що цього року підготовки немає, це 88 школа, а у ваших школах є підготовка?
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  18. Kasia

    Kasia Well-Known Member

    @Ari та от ніби є. платна.
    хтось водить хтось ні
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  19. Barbie

    Barbie Well-Known Member

    Може платна це якась приватна, що просто орендує приміщення в школі?
    В нас на загальних ознайомчих зборах директор казав, що підготовки не потрібно тепер. Ну але ми ходимо, і дуже задоволені) щодо підготовки в самій школі, то це будуть більше ознайомчі уроки, знайомство з школою і вчителями.
    А про це казав, що не впливає. Спершу зараховують прописаних дітей, а далі бажаючих.
    Так нам в нашій школі розповіли.
     
  20. Kasia

    Kasia Well-Known Member

    @Barbie я не знаю точно, бо я таки не воджу. Але підготовка у школі, оренда чи ні не вникала. Платна

    А ви водите з якою метою?