Курси водіїв

Тема у розділі 'За кермом', створена користувачем La esposa, 28 Січень 2010.

  1. pharmac

    pharmac Well-Known Member

    @Cherry Cola оооо, круто, я записалася з наступного тижня до них на основний курс.
     
    • Подобається Подобається x 1
  2. Cherry Cola

    Cherry Cola Active Member

    Навчаюсь в Дмитра, з кожним уроком все більше подобається. І тренер, звісно, і сама методика навчання - не знаю як їх початковий курс, а Основний точно не завадить пройти багатьом львів'янам - буде менше конфліктів на дорогах. Я, нарешті, зрозуміла як їхати на кільці щоб серце в п'яти не тікало.:girl_dance:
    Тут колега каже що ще хороший інструктор Саша, але він ніби тільки екстримальне водіння викладає.
    --- дописи об"єднано, 14 Грудень 2018 ---
    Успіху! я теж на Основному вчуся. Минулої зими, майже не їздила, хоч вже і була машина вільна. Тепер я такої помилки не повторю.
     
    • Подобається Подобається x 2
  3. Андріана

    Андріана Well-Known Member

    Я теж в Дмитра навчилася, спеціально до нього чекала 1,5 місяці, а подружка в Саші, обидві задоволені, їздимо!

    Надіслано від мого Redmi 4X, використовуючи Tapatalk
     
    • Подобається Подобається x 2
  4. Latane

    Latane Well-Known Member

    Так, Саша екстримальні веде, чоловік в нього навчався
     
    • Подобається Подобається x 2
  5. nomad

    nomad Active Member

    Привіт. Хтось вчився в автошколі Магістраль? Кого порадите з інструкторів? Дякую.
     
  6. HappyViki

    HappyViki Well-Known Member

    Ну що ж відпишусь і я тут. Здавала сьогодні екзамен із водіння. Теоретичну частину здала без перешкод. А от практичну :sad: Змійку та заїзд у гараж ще якось здала. А потім інспектор забажав виїзду на естакаду. Хоча, мій інструктор перед іспитом казав, щоб на естакаду не відправляти, бо вона замерзла і дуже слизька. Ну, якось вмовила його, щоб виїзд під гірку зробити в іншому місці. Але це мене не врятувало, скотилася вниз. Швидше за все, забула ввімкнути першу передачу. Не знаю. Хвилювання взяло своє. Ну і слизоття ще те, трішки буксувала. Думала, що сніг розчистять на майданчику для іспитів, але на жаль. Зі мною був ще один хлопчина із групи, що здавав сам, то здав із першого разу, дуже гарненько їздив.
     
    • Подобається Подобається x 1
  7. Kroshka Enot

    Kroshka Enot Well-Known Member

    А для чого свої гроші зчищати? (риторичне) :girl_devil:
    Але шукайте в тому позитив: навчитеся їздити в таких умовах - не будете мати проблем на дорогах.
    Бо (відкрию страшну таємницю) дороги у Львові теж майже не чищені і їзда в такі дні, як сьогодні, дуже небезпечна.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Подобається Подобається x 1
  8. HappyViki

    HappyViki Well-Known Member

    @Kroshka Enot, я, звичайно, не дуже втішилась такому результату. Але сприймаю це як те, що мені ще потрібно потренуватись. Свої слабкі сторони знаю. Ніхто мене не підганяє. Довідка з автошколи дійсна 10 років. Ще вчитимусь, щоб їздити краще. Здати самому, звісно, реально. Але потрібно гарно їздити.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  9. Kroshka Enot

    Kroshka Enot Well-Known Member

    Та хто б втішився тому, що він не здав.
    Я писала про те, що автошколі не вигідно розчищати площадку від снігу, бо раптом хтось вправніший візьме та й здасть практичний іспит (відповідно, їхні грошики тю-тю)
     
  10. HappyViki

    HappyViki Well-Known Member

    @Kroshka Enot, я вас зрозуміла :) так більше про свої емоції пишу, ну і щоб побільше людей пробували свої сили.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  11. Kroshka Enot

    Kroshka Enot Well-Known Member

    Тут згідна!!!
    Нічого не зміниться, поки ми самі не будемо ініціювати ці зміни.
    У Вас все вийде.
    І навіть якщо і за другим разом щось піде не так, Ви вже зробили свій внесок - уявляю, як кожного разу витягується обличчя хабарників, коли вони чують, що хтось йде на перездачу, замість сунути гроші в кишеню
     
  12. HappyViki

    HappyViki Well-Known Member

    Ну і заради справедливості скажу, що інспектор у мене був досить адекватний. Як я сіла у машину, відразу сказав, щоб перевірила передачу, чи добра. І так давав підказки, коли у гараж задом заїжджала. Тобто, палки у колеса ніхто мені не ставив.
    У нас у групі із 30 людей, стабільно ходили на пари 15 чол. Які вчилися, старалися і їздили теж досить добре. Я часом під'їжджала із інструктором, коли за кермом був учень, то сама бачила, що їдуть нормально. Чому ніхто із них не йшов, впевнена, що ситуація була б іншою. Ато дивилися там на мене із вікна, як на гладіатора. Так нас назвав наш лектор, до речі :sad:
     
  13. Haidee

    Haidee Well-Known Member Команда форуму

    А для того треба довго і часто їздити перед екзаменом. Я вже коли після отримання прав поїздила місяці 3, то зрозуміла, що й сама б собі не поставила зараз. Але ви не платіть, серйозно. Ну ще хоча б раз. Мені так вдарило по самооцінці те платіння (хай навіть і за третім разом). Якесь таке відчуття противне, що не маю морального права їздити. Але то я ще самоїдка така: стопіццот раз прокручувала в голові той екзамен і думала, ну як то можна так сплужити. Я вам писала, що з моєї групи 2 дівчини здали. Вони б певно не платили, навіть якби повторно в школу їх відправляли. І інструктора свого не дуже слухайте, він перший зацікавлений, щоб не псувати собі стосунки з інспекторами через ваші здачі.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Подобається Подобається x 1
  14. HappyViki

    HappyViki Well-Known Member

    @Haidee, мій інструктор мене підтримав. Переживав дуже, ще перед екзаменом казав, сядь поїзди тут, щоб не так лячно було. Казав їздитиме зі мною, скільки треба буде. Але не сильно вірить у мене, каже, що морально не стійка. Поки тренуюся. Бо реально моїх навиків їзди по снігу не вистачить. Це лектор нас усіх залякував, навіть тести казав ніхто не здасть, хіба що пощастить, сміх та й годі.
     
  15. Mixa

    Mixa Member

     
  16. lovikyou

    lovikyou Well-Known Member

    Екзаменатори чногують позмінно. Вибору як такого нема - на кого попадете
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  17. HappyViki

    HappyViki Well-Known Member

    @Mixa, чесно, не знаю, як звати. Молодий, не високого зросту чоловік. Той хлопчина, що зі мною здавав у той день, теж казав, що дуже адекватний. Там є на майданчику світлофор і знаки. Він світлофора не помітив, зупинився на знак " стоп ". То просто інспектор сказав, що не потрібно було. А колега ваш чому не здав не казав? Вибирати точно не вийде, мені мій казав, щоб підходила до каси, оплачувала перездачу і до мене хтось вийде на майданчик.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  18. Mixa

    Mixa Member

    Розказував що поводився відверто вороже - грубіянив, весь час квапив. Ще не встиг почати рух - тільки пристібнувся, а інспектор відразу сказав що бачить що він не вміє водити.
     
  19. lovikyou

    lovikyou Well-Known Member

    @Mixa я здавала минулого року, була на майданчику трічі. Інспекторів працює 3-є, так казав мій інструктор, біля мене всі троє були, на одній зі здач навіть було двоє в машині.
    Відвертого хамства і неадеквату не було жодного разу. Хіба раз коли ми приїхали, майданчик був пустий, я заїхала одразу паркуватися в той їх гараж - то котрийсь гнав з корпусу і махав руками, що де то можна на майданчик пхатися, я сказала що вибачте, я не знала, та й на тому конфлікт вичерпався.

    Щодо естакади - вони її "вигадали" десь в кінці 2017, активно користували поки в районі НР хтось з учнів з неї успішно не звалився. Тоді авто школи ремонтував інспектор, який учня туди загнав, після того її навіть від снігу не чистили
     
    • Подобається Подобається x 1
  20. Orman

    Orman Модератор-бомба

    @lovikyou
    Мене хоч стріляйте, я не розумію нащо жінці та естакада? Ну я можу на неї заїхати, і що? (це я теоретизую, бо я не можу). Все одно доведеться чекати того хто буде знати на що там дивитися (чоловік чи майстер). А як уже він приїде, то сам і заїде. І взагалі на СТО є підйомники.

    З великої біди я б заїхала, але толку більше б не стало, точно, бо я нічого не розумію, що там внизу я маю бачити.
     
    Останнє редагування: 30 Січень 2019
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2