Все про Єгипет

Тема у розділі 'Мандри', створена користувачем ANANASIK, 13 Жовтень 2014.

  1. Ulianusia

    Ulianusia Well-Known Member

    Стеллу ді Маре рекомендую-були там в перших датах грудня-чудеееесний готель.@Olga Soroka,щиро дякуємо,Ви,як завжди,на висоті)))
     
    • мімімі мімімі x 1
  2. VERO

    VERO Well-Known Member

    @Miki Гляньте на Альбатроси, Джази в Хургаді. Але вони дорожчі. Можна виловити по хорошій ціні. З простіших -Тіа Хейтс в Макаді. Там теж є бухта і аква-парк, але досить старий і гірший значно за попередні. Пошукайте по форумах на турправді, кідстафі... Не дуже добре знаю готельну базу Хургади. Пройдіться по турагенства і тоді по відгуках та відео відфільтруйте підходящі варіанти.
     
    Останнє редагування: 27 Січень 2019
  3. Miki

    Miki New Member

    Дякую за пропозицію, гуглили - гуглили і нічого кращого не знайшли ніж мали, тому вирішили цього року теж поїхати в Десерт Роуз, бо інші готелі значно гірші, по тій ціновій категорії, а ті що кращі типу Альбатросів , значно більша ціна, тому вже забронювали щоб не прогадати з ціною, бо ціни ростуть кожного дня.
     
  4. Guapa

    Guapa Active Member

    Дівчата, хтось відпочивав в готелі Jaz Belvedere 5*? Які враження?
     
  5. Volik

    Volik New Member

    привіт. збираємось в Шарм у червні. з чоловіком і 3річкою. підкажіть, чи не буде надто спекотно в цей період? порадьте якісь хороші готелі. поки що заглядаюсь на Charmillion. є Резорт а є Аквапарк. яка між ними різниця?
     
  6. algo

    algo СуперМодератор) Команда форуму

    @Volik трохи швидше є десь мої відгуки про готель. Ми буди в резорті. Зараз підтягну
    --- дописи об"єднано, 10 Березень 2019 ---
    --- дописи об"єднано, 10 Березень 2019 ---
    Зараз кажуть аквапарк платний . Безкоштовно тільки для тих хто безпосередньо в аквапарк живе
     
  7. VERO

    VERO Well-Known Member

    @Volik Гарден з них найновіший і має аквапарк свій. Якщо потрібен щодня аквапарк, то бронюйте гарден. Пляж спільний для всіх готелів. Ближче до понтону є глибина по груди навіть під час постійних відпливів. В Клабі ніби найбільше різних опцій. Якщо аквапарк щодня не цікавить, тоді- Клаб) Якщо район Набк з вітрами та припливами/відпливами/течіями влаштовує, то можна їхати. Ціни на цю мережу досить адекватні.
    Є ще готель Чармілліон аквапарк (2 лінія). Досить далеко до моря. Влітку комфортніше завжди біля моря. Тому 2 лінію не рекомендую.
    --- дописи об"єднано, 14 Березень 2019 ---
    @Guapa Рифу там немає( Лише рибки де-не-де. Район не повністю тихий, але і не дуже вітряний. Готель досить хороший. Харчування і взагалі готель хороший у своїй ціновій категорії. Вийти немає куди. Лише їздити)
     
    Останнє редагування: 14 Березень 2019
    • Подобається Подобається x 1
  8. Kroshka Enot

    Kroshka Enot Well-Known Member

    @VERO
    А порекомендуйте готель (готелі) з Вашого досвіду під такі побажання:
    1. Поіздка буде в жовтні-листопаді (коли оптимально ціна-якість (тобто погода комфортна і ціна норм)? Десь друга половина жовтня-перша половина листопада?)
    2. Основна вимога - має бути хороший риф
    3. Я не плаваю, тому якось так, щоб я теж могла зайти в море, бо ниряти з понтона не вийде.
    4. Вимоги до самого готелю досить скромні (щоб було чисто, і щоб їжа менш більш здорова (типу не все меню з фрі і курячих крилець в клярі. Спокійно обійдемся без «ізисків»)

    Дякую!
     
  9. VERO

    VERO Well-Known Member

  10. VERO

    VERO Well-Known Member

    Внимание! Нововведение в аэропорту Шарм Эль Шейха, Египет
    Уважаемые туристы, любители отдыха в солнечном Египте!
    Мы получили только что следующую информацию от туроператора:
    ВНИМАНИЕ! Нововведение в аэропорту Шарм-эль-Шейха
    По прилету на паспортном контроле туристы должны пройти процедуру сканирования глаз и рук. Специальные камеры и сканеры рук установлены у каждого окошка паспортного контроля.
    Также в холле аэропорта проигрывается видео ролик, наглядно показывающий, как проходить данную процедуру. Вся процедура занимает 1-2 мин.
    [​IMG] [​IMG] [​IMG]
     
  11. Volik

    Volik New Member

    @VERO я вам там пп написала. буду вдячна за вдповідь. у вітряну зону не хочемо.
     
  12. ljalechka

    ljalechka Well-Known Member

    Тільки повернулись з Єгипту, відпочивали в Хургаді, готель Labranda Royal Makadi 5*, відпочили супер, харчування смачне, чистенький пляж, пісочок, суперова анімація, дуже затишний готель, проживали в «крилі Фемелі рум». В жовтні плануємо знову туди))
    --- дописи об"єднано, 3 Травень 2019 ---
    22AE6DE7-914A-43DD-B1C8-16746432A919.jpeg 3A1879BB-9822-4877-B821-9F35A91E293F.jpeg 0AEBEE89-B99C-4814-996F-D74E128E56C7.jpeg FFD60ACA-A609-47FD-97DD-853D717A8FD1.jpeg 46D787B7-D3C3-4A8E-899E-071821FEB61C.jpeg 52C00FB3-9E45-48DA-91F1-2E5B4624B60C.jpeg 7E69A26E-F618-4A42-BA97-A2030548ED28.jpeg
     
    • Подобається Подобається x 6
    • Корисно Корисно x 2
  13. silvia

    silvia Well-Known Member

    Хотіла запитати...оті маски на все лице як вони вам при снорклінгу? Зрвчно?
     
  14. VERO

    VERO Well-Known Member

    @silvia Дже зручно. Не випадає трубка з рота, не протікає вода до очей. В цій масці якщо вода протікає, то ближче рота знаходиться. Легко можна видути через спец. клапан. В трубку також мені вода не потрапляє. Вона постійно рівно і вертикально. Але краще не купляти найдешевші. В них різна кількість клапанів. Тепер з класичною маскою/трубкою не плаваю, лише на ціле лице беру. В них є розміри. Малому моя маска завелика.
     
  15. Volik

    Volik New Member

    привіт. обираємо в Шармі між Sultan Gardens та Reef Oasis beach. що порадите?
     
  16. NataliaFed

    NataliaFed Active Посиденька з баяном

    Спостерігаю в ІГ епопею :блогери- Кошарська з чоловіком полетіли в Єгипет тур. опер. Джоін Ап.Повернутись виявилось складно)). Ну, насправді, то жесть ще та.
     
  17. flame

    flame невгамовний експериментатор

    не знаю що такого має статись, щоб нарешті люди перестали наступати на ті самі граблі. Про Джоін Ап вже стільки написано, що хіба сліпий не бачив чи глухий не чув. Але нє, як тур на 20S дешевший в Джойна - літак битком.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  18. Louth

    Louth Well-Known Member

    Були рік тому в Ріф Оазисі - зелена територія, номер таки потребував ремонту і з гарячою водою таки були проблеми. АЛЕ! Навпроти нашого пляжу в морі щодня стояла купа яхт - спеціально припливали на дайвінг, і не дивно: навіть бувалі туристи казали, що такого розкішного підводного світу, як біля цього готелю, ще не зустрічали. І мешканцям готелю достатньо взяти маску і ласти і плавати тут, з корабликом можна не заморочуватись. А для таких, як я, хто не плаває - є понтон, біля нього також маса різнокольорових рибин, і коралів багато.
     
  19. Thebestnata

    Thebestnata Well-Known Member

    Дівчата, а яка в Єгипті погода в вересні, точніше на початку вересня? Вже терпимо, і можна їхати, чи краще в кінці вересня? Бо ціни бачу вже відрізняються на початку вересня і в кінці. Я думала, що Єгипет дешевший за Туреччину, але так порівнюю, то не сильно(
     
  20. Rozmari

    Rozmari Well-Known Member

    Кілька днів тому повернулась з Єгипту. Погода нормальна, спека як спека, стандартно для моря... не більша і не менша, ніж у Італії, Болгарії чи в нас... навпаки, два роки тому у Туреччині було 43 градуси по прильоту і це була найбільша парилка/духовка, у яку я потрапляла. Виліт і приліт вчасно, Богу дякувати. Виліт перенесли на годинку вперед, але повідомили про це більше як за добу. Летіли з Джоін Ап і Буковиною на старенькому Макдугласі-83, що трохи все ж таки непокоїло :girl_crazy:

    Звісно кухня, сервіс і ставлення порівняно з турками взагалі не йде у порівняння, але корали та рибки - то ще та терапія, тому закривали очі практично на всі недоліки )))

    Також хочу застерегти, я купила суцільну маску на лице для снорклінгу, вона вартує +/- 20 доларів, залишили її на лежаку і більше не побачили, це було між 6 і 7 ранку, людей майже не було... грішу на персонал, і думаю, що та маска успішно продасться знову у одному з готельних магазинів... тому раджу не залишати надовго ту маску на пляжі, або ховати...
     
    • Інформативно Інформативно x 1