Порадьте стоматолога

Тема у розділі 'Ой слаба я, слаба я...', створена користувачем Юкола, 26 Травень 2009.

  1. Багіра

    Багіра Well-Known Member

    я би то все надвоє ділила.. в Рікоті чистку не робила, але як приходиш в нову клініку після чистки 1+ місяць то купа каменів і біжіть до нас робити чистку)) в одній мені так і заявили, що є люди, яким потрібно робити чистку що 3 місяці)) то певно я))
    ну але бачу в тому певний сенс, бо наприклад різниця з чоловіком кардинальна, він може впринципі і не ходити на чистки
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  2. Materynka

    Materynka Well-Known Member

    В мене практично каменю нема зовсім. Але коли йду раз в рік, то на верхній вісімці, до якої важко мені долазити,чистять ще ультразвуком. Відповідно ціна за роботу зростає. Якщо йду раз в 9 місяців то обходжуся в мінімальну ціну.
    Чесно, я б щось засумнівалася в цих словах. Часто таке може бути, щоб перетягнути клієнта до себе. Я була на консультації в крутій клініці, то там зробили великі круглі очі, коли дізналися, що канали мені лікували без КТ. А я вперше таку річ від них почула, що на кожне ендодонтичне лікування я повинна робити КТ.
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  3. Insolence

    Insolence Living The Dream

    я якось такий варіант не розглядала навіть =(
     
  4. Kayla

    Kayla Well-Known Member

    Дівчата, привіт! Порадьте мені хорошого стоматолога, але не за захмарними цінами. В мене катастрофічна ситуація з передніми зубами, потрібна адекватна консультація лікаря, який не розведе на гроші, а дійсно запропонує мудре рішення. 99%, що треба ставити імпланти. Дуже боюся йти, але відкладати нема куди далі. Боюся не в плані фобії стоматологічної, а боюся натрапити на лікаря,який буде ойкати і тикати мені дзеркало і розказувати як все погано.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  5. Danuta

    Danuta Active Member

    Доброго дня, знайшли когось? Бо я теж у пошуку, а зубки болять...
     
  6. Kayla

    Kayla Well-Known Member

    ні. і тут ніхто не коментує...
     
  7. Danuta

    Danuta Active Member

    Шкода, я теж по форумах шукаю і тиша. Роки 2 назад ходила в Пародент на Личаківській. не до конкретного лікаря (бо нікого не знала), а просто записувалась через реєстратуру. Є плюси, сервіс, і т д. Але сам лікар мені не сподобався, дещо зверхність відчувалась, дещо байдужість, тому більше не йшла. Зараз є проблема знову, але вже не знаю до кого йти...
     
  8. Materynka

    Materynka Well-Known Member

    Та в темі раніше багато кого рекомендують. Я собі виписала двох кандитатів: Заремба Юрій і Головецький. Сама в них не була. Хочу маму до них відправити. В цій темі їх радили, пошукайте.
     
  9. Bree van deKamp

    Bree van deKamp Відчайдушна домогосподарка))

    Порадьте стоматолога котрий може вирвати зуб мудрості в понеділок Бажано на Симоненка.Дякую
     
  10. Happy Fiancee

    Happy Fiancee Well-Known Member

    Певно буду я потрошки шукати нового стоматолога для своєї сім’ї. Може хтось порадить хорошого лікаря (чистка, пломбування) в районі Сихова (було б ідеально), пекарська.
    Трохи передістроії. З дитинства лікувала зуби на Пекарській (обласна стоматологія) у конкретної лікарки (близько 10 років ходила до неї). Всі її пломби досі стоять, тож її роботою задоволена. Але згодом вона відкрила власний стоматологічний кабінет і мені стало занадто дорого далі в неї лікуватися та і незручний район добирання. Тож по рекомендаціях знайшли лікаря на пр.шевченка (держ.стоматологія). В неї лікувалася останні 5-6 років. Забула зазначити, що я відвідую стоматолога для профілактики раз в рік або частіше, якщо є потреба. І тут я здивувалася. Якщо перша моя лікар постійно щось мені лікувала, то друга навпаки переважно казала, що все добре (на профілактичних оглядах). Чи то в мене зуби стали менше псуватися чи що мені думати навіть не знаю... Але після негативного досвіду моєї мами, дядька і власне мого чоловіка (вони теж в неї лікувалася), я задумалася над зміною стоматолога. (Одна її пломба простояла в мене менше року і випала, але я тоді списала це на вагітність і ГВ.)
    Отже, маю два варіанти: повернутися до першого лікаря або ж шукати нового. Оскільки моя фінансова ситуація не покращила, я поки схиляюся до другого варіанту. Тому може хтось порекомендує хорошого лікаря для довгострокового спостереження/лікування на постійній основі, буду вдячна.
    Дякую всім хто дочитав.
     
  11. Matvijko

    Matvijko Мамуся в декреті...

    Спробуйте у 8 стоматологіі, лікар Рибко Віталій ми сімєю лікуєммось в нього. Поки що задоволені. Спробуйте подзвонити і записатись до нього. Огляд 200 грн ніби коштує


    Надіслано із мого iPhone за допомогою Tapatalk
     
  12. Happy Fiancee

    Happy Fiancee Well-Known Member

    А де ця 8-ма стоматологія? Чи можна номер телефону?
     
  13. ksjuha

    ksjuha Well-Known Member

    Я свій зуб мудрості рвала у Середюка.
    Нещодавно сестра також рвала, то так само як і я дуже задоволена.
    Одне але, що він якось тепер рахується дитячим і талони до нього не дають, але в порядку живої черги приймаж ніби.
     
    • Подобається Подобається x 1
  14. Volodumyr

    Volodumyr Member

    Кт це звичайно добре але робити його на кожен зуб який підлягає ендодонтичному лікуванню явно зайве) В основоному використовується при складних переліковуваннях каналів, або в разі коли звичайний прицільний рентген малоінформативний
     
    • Подобається Подобається x 1
  15. kerosinka

    kerosinka Member

    Стоматологія на 4 повeрсі дитячоі поліклініки на Сихові (нe Біш). Порадьтe когось звідти. Можливо хтось лікував там зуби?
     
  16. kerosinka

    kerosinka Member

    дізналась що цe стоматологи з Акадeмічноі (Шeвчeнка)....
     
  17. Yuliankaaaa

    Yuliankaaaa Member

    Дівчатка, всім привіт. НЕобхідно зробити гігієну(чистку каменю) та полікувати два зуба, ну і зробити знімок панорамний і глянути чи все в нормі, бо вже біля півтора року ніц не лікувала.
    Поділіться свіжими відгуками про хороших лікарів та клініки. Державні не радьте(( чомусь їх не люблю, але ї захмарно дорогих, де лише консультація 1000грн теж не витягну:girl_flirt:

    п.с. от зробила перерву в півтора року, тепер знов страх перед тими процедурами з*являється:girl_sad:
     
  18. Yuliankaaaa

    Yuliankaaaa Member

    я чомусь таки схиляюсь до Пародент. Хто все таки задоволений клінікою, порадьте в який саме філіал та до якого лікаря варто йти)
     
  19. Happy Fiancee

    Happy Fiancee Well-Known Member

    Щось гублюся де краще запитати... Нехай буде тут.
    Ніколи не лікувала зуби зі знеболенням. Планую. Але є питання: чи анестезія впливає на здатність керувати автомобілем? Чи є якісь обмеження?
     
  20. Gajka

    Gajka Well-Known Member

    Потребую поради.
    Довго з тим жила і змирилася,що так вже і буде.
    З дитинства маю криві зуби знизу,один вивалився трохи допереду і покривив всю щелепу. Колись один лікар сказав його вирвати,а інший, що як вирву попадають всі інші.
    Так нічого і не робила.
    Останнім часом почав випирати допереду зуб зверху! Отой нижній його просто почав пхати.
    Страшно дивитися в дзеркало.
    Думаю над брекетами,якщо вони звичайно допоможуть у тій катастрофічній ситуації знизу!

    Потребую лікаря хорошого.
    Порадьте з власного досвіду. Бажано не приватну клініку. Готова платити, але не стільки аж.