Не можемо зрозуміти чим займатися у майбутньому. Перекваліфікація

Тема у розділі 'Бізнес-леді', створена користувачем Panadolka, 25 Липень 2009.

  1. Руда Лисиця

    Руда Лисиця Шопоголік :-)

    Плюсую за стиліста. Запропонуйте свої послуги як стиліста магазинам українських брендів/дизайнерів у Львові, ті ж Open Store, Rhizome Store (одні власники) та інші. Це може спрацювати, може бути цікава співпраця.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Подобається Подобається x 1
  2. Blondo4ka

    Blondo4ka Well-Known Member

    @Akina , ви ж дітей можете чоловікові залишити на день, а вдома працювати? Чи не варіант?
    Судячи з Ваших знань, дуже хочеться,щоб такий талант не пропав .
     
    • Подобається Подобається x 1
  3. Kroshka Enot

    Kroshka Enot Well-Known Member

    @Akina
    Я погоджуся з @Orman
    У Вас однозначно є хист до того, щоб робити людей красивішими.
    Тому, яке б рішення Ви не прийняли, подумайте про те, щоб
    Це ж можна так напакувати супутніми продуктами:
    - Продавати одяг і аксесуари через інтернет, надаючи послуги якогось такого поверхневого аналізу зовнішності "в комплекті" + підгонка по типу фігури в разі потреби
    - Он-лайн навчання
    - Оф-лайн послуги, ті що Ви надавали тут у Львові
    - Навчання професійних шоперів
    - Співпраця з магазинами
    тощо
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Подобається Подобається x 1
  4. Jusi

    Jusi Ловець емоцій

    Ось @Akina твоя робота на 2-3 дня на тиждень. Збираєш замовлення і вперед. Тут багато писали в темі кольоротипу, що чекають тебе. Відкривай знову тему і вперед, до зірок. Ти ж знаєш, що жінкам працювати тільки за гроші дуже шкідливо. Я колись так працювала, то не хотіла потім нічого, і тих грошей в тому числі.
     
    • Подобається Подобається x 1
  5. Akina

    Akina Така, як всі, - лиш крила з-за плечей :)

    Не знаю кому там що шкідливо :) , бо то все класно, але мені наразі (якщо все складеться саме так як зараз виглядає) насправді потрібніший постійний і стабільний (нехай і менший і не такий приємний)заробіток. Синиця в руках і все таке. Тому поки просто занотовую собі різні можливі варіанти :) . За місяць-другий підсумую + та - і щось вирішуватиму. От у відгуки ще про оператора на НП підказали, теж запишу для роздумів.
     
  6. lovikyou

    lovikyou Well-Known Member

    @Akina, ти маєш гарний талант, його є сенс просувати. Пробуй активно робити сторінку в інста з порадами, аби вже зараз "сформувати" впізнаване ім"я. Дай собі конкретний час на спробу, певну граничну дату, до коли ти працюєш у визначеному напрямку. Готуватись до отакої не кваліфікованої роботи не конче й треба, час зараз маєш. Далі оцінюєш що отримала і чи є сенс сунутись далі. На продавця встигнеш.

    Гарний варіант. Складаєш крутого креативного листа про себе неймовірного спеціаліста, розсилаєш от місцевим, за кілька днів продзвонюєш чи отримали.
     
    • Подобається Подобається x 2
  7. HOPIC

    HOPIC Well-Known Member

    Я тебе сильно здивую, але то якраз твоя синиця. Зранку працюєш з своїми клієнти, обід-вечір - в торгових центрах яко їх стиліст. Поправте мене дівчата, якби щось.
    --- дописи об"єднано, 11 Квітень 2019 ---
    І тойво, Віка, шиття не бери, то хіба для себе або щось таке як переробка а-ля вінтажні речі і тд, бо спина болить просто і капець як. Я шию собі і то довше 3 год не сиджу, навіть якщо сильно горить закінчити, бо діти мають йти спати. І взагалі з дітьми шити, то тяжкий варіант

    І я знаю, чого ти думаєш, що з стилістом не вийде. Бо ти думаєш, що людина звернулася раз і зразу стала чарівною..хаха.. та до зими вже всьо забуде, я навіть більше скажу, від тепер і до вересня з голови вилетить більшість, а з теплим одягом окоема пічалька... ніхто не вміє складати цікаві образи сходу, то треба мати око або багато тренуватися, Віка - а ти можеш, який в ср...ку продавець? Вибачте за французьку...


    От я маю плани тебе рази зо 2 покликати трусонути гардероб, по моделях і на шопінг окремо. Ти рахуй, рахуй всьо, записуй , тут пів форуму в чергу стане, тим більше, якщо читаєш англійською - ціни тобі нема.

    І взагалі, я тобі в приват скину одну штучку...
     
    Останнє редагування: 11 Квітень 2019
    • Погоджуюся Погоджуюся x 4
    • Подобається Подобається x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  8. marianast

    marianast Well-Known Member

    @Akina, а є такі люди, стилісти, але вони в курсі що, де і скільки коштує. Щось на кшталт гіду по магазинах. Я би такій людині з вдячністю платила гарні гроші.
    Скажімо, прошу три луки на літо, приходжу в ТЦ, а мене за ручку взяли тут поміряли, там поміряли, а там ще сумочка і мусиш ті окуляри взяти, а до них капелюх пасує і т.д.
    І я щаслива, бо не прийшлось повзати і мацати- міряти купу всього( я від того жодного задоволення не маю), і стиліст заробив від мене і від магазинів бонуси. В Києві такі послуги точно є. Може й у Львові є.
     
    • Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  9. Retaret

    Retaret Well-Known Member

    І ще в нас тепер є багато зібрань-лекцій для мамів у декреті , всякі бізнес-ланчі, де лектор розказує шось годинку, а мами риють каву і бавлять дітей. Ото буде копійка за лекцію і потенційні клієнти на якісь послуги опісля.

    Там де я часом ходжу на каву біля дому зп десь 5-6 тис вродь. Продаєш тортики-печиво-цукерки і робиш чай-каву. Працюють по три дні з 9 до 21 год. Мають якусь денну ставку+ від виторгу %. Ну і прибирання теж в обов'язках продавця.


    Надіслано із мого iPhone за допомогою Tapatalk
     
    • Подобається Подобається x 1
  10. Orman

    Orman Модератор-бомба

    а ти готова хвору дитину без цицьки лишати? Бо в МАФі тебе ніхто питати не буде.
    Ну і це ілюзія про стабільність.
    Оператор НП - це принаймі чиста робота. Треба ще графік вияснити.

    Але реально, в нас в хаті дві людини не працюють на стабільній роботі з 2009 року, 98% - це одна людина працює взагалі. Питання не в стабільності і постійності, а в тому чи товстий журавель і незбитий приціл.
     
    • Подобається Подобається x 3
  11. Rodionochka

    Rodionochka Безнадійна оптимістка

    @Akina, завжди всім кажу, що ДП - то сила). І то є купа потенційних клієнток. А там далі, в них є подруги, співробітниці, мами, сусідки, які чомусь не є на ДП). Так можна мати дуже багато клієнток. І @HOPIC права, ці послуги потрібні час від часу. Це не разова акція. А тут почнеш, по ходу може щось ще вискочити, клієнт щось запропонує тощо. Відкривай темку! Якщо є можливість надавати хоч якісь послуги он-лайн - то взагалі б було супер!
     
    • Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  12. Akina

    Akina Така, як всі, - лиш крила з-за плечей :)

    Копійки зазвичай не буде, хіба як пошук потенційних клієнтів. Я колись давніше мала таку думку, трохи дізнавалася в організаторів такого плану тусовок :)
    :girl_crazy:напевно.
     
    • Подобається Подобається x 1
  13. Rodionochka

    Rodionochka Безнадійна оптимістка

     
    • Смішно Смішно x 1
  14. Orman

    Orman Модератор-бомба

    та як постелиш така в буде копійка чи не копійка. Ти унікальний спеціаліст. Можеш трясти.
    На хіба тобі організатори? Що там організовувати? Сама собі організовувати будеш на своїх умовах.
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  15. Rodionochka

    Rodionochka Безнадійна оптимістка

    Я б пішла. І заплатила, щоб послухати щось про те, в чому якраз ти спєц. Ну може не великі гроші), але наука зараз коштує. Головне - вміти донести. То ж не святі горшки ліплять))). Клієнтуру на таке завжди можна знайти. Перше і найкраще - тут. Далі - салони краси, магазини одягу тощо, де можна залишити свої візитки, які теж копійки коштують.
     
  16. Kandya

    Kandya Well-Known Member

    Віка робила вже кілька зустрічей. Всі йшли-йшли, а доходили одиниці. Якось із форуму була лише я. От і розчарувалась та зневірилась. Якби бодай дописуючі у цій темі поставили перед собою задачу:прийду я і приведу 5 подруг - - оце б був стимул, підняття самооцінки і віри для Віки. І справжня допомога форуму
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Подобається Подобається x 1
  17. Rodionochka

    Rodionochka Безнадійна оптимістка

    Ну на все свій час. Я взагалі не в курсі ще була, що тут таке є). Ходила лише в ті теми, де мені треба було. Але знаю, що багато дівчат тепер завдяки Віці знають свій кольоротип. Тобто були, знають, бачили).
    За «5 з собою приведу» не гарантую, але сама точно прийду. Як всі живі-здорові будуть). Дуже хочу знати свій кольоротип тощо.
    Зараз мова йде про те, що треба спробувати своє перед тим як йти на когось працювати. І якщо з першого разу не поперло, то ще не означає, що більше і пробувати не варто.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  18. ГаЛоЧкА

    ГаЛоЧкА Well-Known Member

    якщо стартап не розвивається. знач тре шукати інші підходи для розвитку. не відразу буде все супер.. Просто це важче зробити коли нема плечей фінансових. а заробити то хочеться. або хоча б не впасти в борги. Коли вільно себе почуваєш фінансово. то можна і "умнічать")
     
    • Подобається Подобається x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  19. HOPIC

    HOPIC Well-Known Member

    нє нада. я перша на шоппінг.
    Віка, а ти думай, як відновити свій блог, бо там не просто набір картинок, а щось цікавіше. І тойво, про зустрічі, треба трубити і робити і розсилку і у фб і тд і тп. та йой. то робити можна і поміж оператора нп
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Подобається Подобається x 2
  20. Akina

    Akina Така, як всі, - лиш крила з-за плечей :)

    Ну всьо, накОпали мене вже:girl_haha:, дякую, піду думати :connie_pull-pigtail
     
    • Подобається Подобається x 2
    • Смішно Смішно x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 1