Здоров"я дітей.

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем Оля, 3 Червень 2007.

  1. Haidee

    Haidee Well-Known Member Команда форуму

    В мене діти ок, а я розлізлася зовсім, вже третій вірус за останній місяць. Казала терапевтка, що можна здавати, але в неї всі пацієнти, що зараз здають, мають нестачу. Але все одно синтетичні не дуже радила. Бо я як не забуваю, то п'ю трохи омеги, в якій в складі пише А, Д, Е і ще щось там. Дітям теж так. Але омега ніби не синтетичний. Я не дуже розбираюся, маю такий у вигляді олійки.
     
  2. Oleksandrochka

    Oleksandrochka Well-Known Member

    І ми з чоловіком маєм нестачу Д, вже другу зиму поспіль. До того - не знаю, не перевіряли. Я так думаю, то пов'язано з нестачею сонця взимку, клімат такий.
    Дитині вітаміни не даю, бо він фрукти-овочі їсть мало не кілограмами. Жує та й жує щось без кінця.
     
  3. Miss Sixty

    Miss Sixty Double Boy Mama

    Хочу перевірити старшого на наявність глистів. В переліку аналізів є дослідження калу на яйця гельмінтів (чималий перелік, з якого лише аскариди чула), дослідження на цисти найпростіших, шкребок на яйця гельмінтів (гострики) і дослідження крові на ще якісь паразити.
    З чого то почати, який найпоширеніший аналіз?
     
  4. Matvijko

    Matvijko Мамуся в декреті...

    Відвезіть кал на коновальця до тої жіночки, що там робить, вони перевіряють на всі глисти, кров не завжди інформативна. Якщо треба контакти, то десь вище в темі я писала для форумлянки. Як не знайдете стукайте в пп


    Надіслано із мого iPhone за допомогою Tapatalk
     
  5. pulpa

    pulpa Well-Known Member

    А яка ціна аналізу на Коновальця?теж хочу малому здати
     
  6. Matvijko

    Matvijko Мамуся в декреті...

    Я була ще минулого року, то платила 80, як зараз незнаю!


    Надіслано із мого iPhone за допомогою Tapatalk
     
    • Подобається Подобається x 1
  7. Miss Sixty

    Miss Sixty Double Boy Mama

    Син (3.9) за останні 6 ночей чотири з них обпісявся і не просто не добіг чи ще щось, а не прокидається і так спить на і в мокрому, або прокидається вже опісля, будить мене і каже, що обпісявся.
    Що то може бути? До кого з тим іти? Бо проблем з нічним туалетом вже більше року не було, вночі вже навіть повністю сам ходив в туалет.

    Надіслано від мого TRT-LX1, використовуючи Tapatalk
     
  8. Ripka

    Ripka Well-Known Member

    В переважній більшості це емоційний стан - може якісь пережив сильні емоціі як добрі, так і погані можуть бути, може забагато вражень, може вдень мало спить чи нервова система не справляється. Постарайтесь його емоціі заспокоіти, побільше сну.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Подобається Подобається x 1
  9. Miss Sixty

    Miss Sixty Double Boy Mama

    Теж думаю над психологічною причиною, але не можу побачити явного каталізатора. Вдень не спить вже з рік. А от з нервами якраз щось твориться останнім часом. Дуже дратівливий, нервовий став, кричить, гиркає, як щось не по його, легко заводить істерику з дрібниць. Таке враження, що ми повернулися в період істерик у віці 2.5-3 роки.
    Якби знала хорошого спеціаліста і в нас то було б поширеним, то хотіла б до дитячого психолога сходити. Бо ніби нічого такого, але не хочеться нічого запустити.

    Надіслано від мого TRT-LX1, використовуючи Tapatalk
     
  10. MalvinkaLv

    MalvinkaLv Well-Known Member

    Цілком погоджуюсь.
    І до лікарів не спішіть вести, щоб не налякали дитину, лишнього стресу не було. Це все-таки делікатне питання, а він вже великий, сам розуміє, що щось не так відбувається. Маю надію, що справитесь самі)
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  11. Havronia

    Havronia Well-Known Member

    Не зациклюйтесь занадто на пошуку причини. Мала декілька разів такі ситуації з різними дітьми - за якийсь час минало.
     
    • Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  12. nibysh

    nibysh оптимістка з сумнівами

    З власного, не дуже великого досвіду, - це періодичне. В мого - то точно. циклічності ще не вивела, але от бачу - без видимих причин - погіршення уваги, писати почав жахливо, вчителька скаржиться, що він неуважний....дома +-.... трохи більше загострені реакції... і інколи дивні, але логічні вчинки.
     
  13. Gloria Tempus

    Gloria Tempus Well-Known Member

    В старшого теж таке було, і навіть кілька нічних проколів у старшому, ніж твій малий, віці. Залюрив ліжко і спав далі. Я питаю "чому?", я не знаю, міцно спав. Зрозуміла, що в якийсь момент його нервова система хотіла відпочити. Забагато емоцій, адреналіну, не міг справитися з емоціями. Це періодично, думаю, все у вас налагодиться.
     
  14. Miss Sixty

    Miss Sixty Double Boy Mama

    Дівчата, поділіться досвідом виведення гельмінтів. Аптечні препарати дитині, всій сім'ї чи інші більш "м'які" варіанти? Нам виявили незапліднені яйця аскариди і яйця гостриків.

    Надіслано від мого TRT-LX1, використовуючи Tapatalk
     
  15. Retaret

    Retaret Well-Known Member

    В мене мала теж останнім часом якась нервовіша стала, вже ніби і до появи братика пристосувалися, і криза трьох мала би минути, і тут знов шось... найгірше, що воно і мене дуже виводить з рівноваги, не маю сил триматися останнім часом.


    Надіслано із мого iPhone за допомогою Tapatalk
     
  16. Ripka

    Ripka Well-Known Member

    Я
    я б спочатку пробувала щось легше, капсули з травами чи каплі, є ворміл травяний, але приймати хоча б місяць, можна два, там треба приймати згідно схеми, але якщо це такі травяні препарати, то я просто даю протягом місяця безперервно. У мене старша пила капсули антипарази фірми чойс, як мені казали лікарі, треба дивитись, щоб в складі був полин, горіх, часник. Молодша не хотіла капсули ковтати, то пила травяний ворміл
     
  17. Orman

    Orman Модератор-бомба

  18. NataliaFed

    NataliaFed Active Посиденька з баяном

    Дівчата, що це таке є? Дитині 1 рік.
     
  19. Dominika

    Dominika Well-Known Member

    В малого дуже потіє голова, під час сну(особливо денного), ну і тіло загалом, але не так сильно. Знаю, що таке поширено серед немовлят. ну але в 4,5 роки....Поділіться досвідом, в кого таке було.
     
  20. Akina

    Akina Така, як всі, - лиш крила з-за плечей :)

    Можна проконсультуватися в ендокринолога, здати гормони щитовидки.
     
    • Інформативно Інформативно x 1