Лікар-проктолог

Тема у розділі 'Ой слаба я, слаба я...', створена користувачем Marianka, 23 Жовтень 2008.

  1. Bengalurka

    Bengalurka New Member

    Чи були у когось запалені крипти? Чим лікували?
    Будь ласочка, поділіться досвідом
     
  2. iragonzales

    iragonzales В декреті

    А хто Вам поставив той діагноз? Давно турбує?
     
  3. Bengalurka

    Bengalurka New Member

    Діагноз поставив проктолог в медінституті, 2 місяці тому
     
  4. Nexxt

    Nexxt New Member

    Хочу написати як мене лікував проктолог Мельник Руслан Андрійович та Махніцкий Андрій Вікторович ,щоб ніхто більше не ходив до таких лікарів лікувати геморой в Тернополі

    Почалося з того що 12/2017 я записався на прийом в клініку «Мій лікар» на прийом до проктолога Мельника Р.А. Клініка «Мій лікар» - це ще канторка- головне заплатити на рецепшені, а далі йди собі до лікаря. Ні карточки не заводять , ні провести в кабінет , жодних слідів відвідування.

    Лікар на прийомі каже- я не маю для інструменту для огляду. Але я наполіг – тому що підготувався до прийому і ми з лікарем поїхали через годину в Тернопільську районну лікарню де Мельник працює хірургом. Після огляду він сказав що є гемороїдальні вузли і він видалить і все буде добре.. а так як я прийшов в лікарню в неробочий час то ціна буде в половину від тої що в клініці «Мій лікар» , тобто 700-800 грн . Я погодився і цілий рік до кінця 2018 ходив і ставив латексні кільця - це було 8 раз , які оплачував йому кожен раз. Але результат був дуже незначний.

    При цьому він кожен раз говорив що кільця можуть не допомогти а тому він може зробити операцію – степлерну гемородоктопію методом Лонго. При цьому він кожен раз розказував , яка це хороша операція, і що він має досвід великий, і мало травматична. – ну буквально больові відчутя до 3 днів – а максимум тиждень . І дійсно я поцікавився на відповідних сайтах методом Лонго , зрозумів що операція дісно мало травматична. Скобки від степлера ставляться у прямій кишці де не має больових рецепторів. А тому довго готувався морально зробити цю операцію , тим більше що 5 років тому мав операцію класичну не геморой в обласній лікарні і вона на довго не допомогла. Але переважали всі плюси метода Лонга.

    Напередодні операції мене ще раз оглянув Мельник Р.А та познайомив з Махніцьким А.В.- який робить ці операції в першій міській лікарні швидкої допомоги і широко рекламують вони цю операцію на сайті лікарні. Тобто обидва вони оперували. В 11/2018 мене положили в лікарню районну міста Тернополя та на слідуючий день призначили операцію. За кілька годин до операції сказали піти дружині і купити одноразовий степлер в аптеку Ромашка в приміщенні першої лікарні м.Тернополя на першому поверсі. Звісно аптекар не дала чек на степлер – мотивуючи це тим що лікар тільки що його привіз і продала за 6200 . Перед операцією ще дуже була підозра для чого він сказав купити лезо скальпеля- оскільки при методу Лонго скальпель не застосовується. Але був відповідний настрій вже на операцію і запевнення лікаря як все добре буде. За операцію лікар взяв ще 2 тисячі, та 500 грн анестезіолог, плюс ліки .

    Через три дні з лікарні виписали- правда виписки так і не дали по теперішній день і навряд чи дадуть . І вияснилося що скоби титанові не стоять в прямій кишці як має бути по Лонго . А лікар – видалив всю слизову з анального каналу і підшив степлером її в місце входу в сфінктер . а це надзвичайно болюче місце яке довго заживає. В самому ж проході він скальпелем зробив розтини і на їх місцях утворилися спайки і великі рани , зверху та знизу кишки . Я відвідував потім ще лікаря, жив постійно під знеболюючими , а він каже- я не знаю чого вас болить – все там добре. І Дав прострочений Пантенол від опіків для лікування.

    Після цього звернувся я до лікарів в Обласну Університеську лікарню. Вони просто взялися за голову – кажуть – що він вам наробив. З їх слів , виявляється, Мельник Р.А і Махніцький А.В. роблять людям отакі операції . Всім говорять що це Лонго , а самі перезаряджають за 400 грн степлера китайського і калічать людей. Тобто викидають анальний канал та кишку прищеплюють до початку сфінктера. Потім ті люди ходять в обласну лікарню лікуватися. Деякі переробляють операцію, то му що від рубця через больвой синдром прохід стає завуженим. Був випадок як молода дівчина 20 років після такої операції робила наново операцію в обласній. А Мельнику і Махніцькому так дуже добре- пацієнт мучиться в іншого лікаря. А вони собі степлери перезаряджають і заробляють, винайшли такий собі метод заробітку класний , який ніхто в світі не робить.

    Тому хочу всіх застрегти хто йде лікуватися до тих аферистів . Нажаль я зробив велику помилку і вже пройшло 2 місяці – і тільки тепер відмовився від обезболюючих, але нормального життя нема . Постійна біль, виходять гнійні маси , важко сходити в туалет , потійні мазі та процедури. Лікарі не дають жодних прогнозів і можлива повторна операція та тривала реабілітація . Лікарі Університетської лікарні воюють з тими аферистами вже 2 рік через це .

    Прошу всіх хто постраждав надіслати на емейл свої контакти і обєднатися в соціальних мережах проти свавілля цих лікарів. –sendvich33@mail.ru/ / І дуже прикро, що вони навіть не бояться робити таких операцій , ні головного лікаря лікарні не бояться , ні вищих медичних органів. Роблять все що хочуть з людьми.
     
    • Співчуваю Співчуваю x 3
  5. tapcya

    tapcya New Member

    На Сихові в Центрі реабілітації є кабінет проктолога. Лікар хороший і апаратура в них є,щоб без операції лікувати.Сайт proctolog.info
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  6. Marii

    Marii New Member

    Написала Вам)
     
  7. Mazurka

    Mazurka New Member

    --- дописи об"єднано, 23 Лютий 2019 ---
    Написала вам в приват.
     
  8. Dusheska

    Dusheska Member

    Доброго дня. Цікавить чи хто був на прийомі в проктолога в центрі реабілітаціі інвалідів, що на Хуторівці 38? Які відгуки про лікаря?
     
  9. Рибка

    Рибка Well-Known Member

    Були мої знайомі, кажуть толковий, допоміг. Також хороші відгуки про нього в самому центрі реабілітації (самі лікарі кажуть, що дуже розумний).
     
  10. Dusheska

    Dusheska Member

    А прізвище лікаря не знаєте? Якщо не помиляюсь там тепер приймає Монько О.О?
     
  11. Рибка

    Рибка Well-Known Member

    Прізвище не памятаю, хіба спитаю завтра (займаюсь в тому центрі).
     
  12. Dusheska

    Dusheska Member

    Буду вам дуже вдячна
     
  13. halinkaa

    halinkaa New Member

    Вітаю)
    Відгукніться, хто робив операцію у Варивода В.Є. в медінституті. Як все пройшло? Яким методом роблять ?(казав, що у них є якийсь новий апарат і відновлення після операції не дуже тяжке)
     
  14. Рибка

    Рибка Well-Known Member

    Забула зразу відписати. Так, це той лікар, Монько О.О.
     
    • Подобається Подобається x 1
  15. juicybubble

    juicybubble New Member

    Написала Вам)
     
  16. Liannida

    Liannida New Member

    Хто підкаже,до кого краще йти оперувати геморой,до Прецеля чи Витвицького?Чи є лапароскопія?
     
  17. mokhnatska lesia

    mokhnatska lesia Well-Known Member

    @Liannida маму оперував Витвицький, але не геморой, була складніша операція.
    Раджу цього лікаря.
     
  18. Liannida

    Liannida New Member

    Дякую
     
  19. IvannaSav

    IvannaSav New Member

    Підкажіть чи лікував хтось внутрішній геморой тою методикою (апарат геморон)? Якщо так - то скільки разів ходили, як результат і чи довга реабілітація?
     
  20. Mixa

    Mixa Member

    Я пробувала, два сеанси, результат, по словам лікаря, був. Але не тривалий - за рік все ж зробили операцію.