Повчальні історії життя

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем ksjy, 12 Травень 2019.

  1. ksjy

    ksjy Well-Known Member

    Вирішила створити цю тему, щоб поділитися своїм невеселим досвідом. Можливо, комусь це допоможе, можливо, хтось впізнає свою життєву ситуацію і зробить вчасно правильні висновки.
    Є такий фільм: " Кохання триває три роки" ( там насправді все не так і є хеппі енд), так от, воно не триває три роки, воно триває рівно стільки, скільки подружжя його підтримує.
    Моє кохання триває 14 років, 12 з яких я у шлюбі. У мене є насправді чудовий чоловік і найчудовіший син. Рік назад я взнала випадково, що мій чоловік має кохання. Це насправді було випадково: я взяла його телефон, щоб змінити заставку головного екрану, щоб стало смішно, коли розблокує (дурня, я знаю). і в цей час прийшло повідомлення від якоїсь дівчини про те, щоб він тримався, не здавався і т.д. Перші пару секунд я думала, що це якийсь жарт. Просто у мене насправді хороший чоловік і я ніколи б не подумала нічого такого. Вранці я спитала у свого хорошого про смс, він відповів про те, що так, було, нічого серйозного. 3 місяці стосункам. Все закінчено...
    Через місяць я взнала, що стосунки тривали 5 років. Я поїхала з дому на декілька днів давши свому чоловіку час на роздуми. Я кохаю його більш за все і враховуючи це дурне почуття, я його пробачила.
    Цей рік пройшов як один тиждень. До слова: статевих стосунків у нас не було 2 роки, він просто не може мене поцілувати, обійняти чи доторкнутись.
    Не так давно ми купили квартиру про яку мріяли. До того часу жили на зйомній всі 12 років. Він працював керівником у великій фірмі, я також, будучи в декреті працювала. Останні 4 роки він не працює, я - віддалено. У нас було багато всяких труднощів... але ми це перейшли.
    Коли я взнала, що вони зустрічаються, попросила його піти. Він пішов на квартиру своєї бабці. Яку я доглядала два роки перед її смертю, вона була лежача. І я єдина була з нею, коли вона помирала.
    Зараз він там, ми з сином залишились на нашій зйомній. Через місяць мали б всі разом пересилятись у велику, нову, нашу квартиру. А він не знає, що робити... Ніби рік прожили після звістки про зраду і нічогісінько не змінилось, він не любить мене, у нас нема стосунків, хоча спали в одному ліжку. Весь час думає про неї, їздить подивитись на неї....
    А Я ГИНУ! Не зважаючи ні на що, хочу своєї сім"ї. Для мене щастя, коли ми просто сидимо за столом і вечеряємо. Щастя, коли ми просто разом. А він любить її, не спить, страждає.
    І от зараз, напевно, вирішиться моє життя. Думаю, він прийняв рішення вже давно, просто хоче відтягнути час що не було так боляче нам з сином. До слова, коханка його не є злою людиною. Вона молодша від мене на 12 років, без мами, займається благодійністю, щотижня має потребу їхати до батька... не є безпощадним стервом. Каже, що кохає його понад все! Він її також кохає.
    Якщо хтось подумає, що сама винувата. То не погоджусь: мій чоловік ніколи не грів собі сам їсти (його завжи чекала вечеря), Я постійно працювала і підкидала роботу йому( тепер, коли він не працює). Мені не так багато років і в мене чудова фігура. Коли у нас були труднощі: крихітні, великі чи величезні, я НІКОЛИ його не засуджувала. Підтримувала і говорила, що ми справимось. ... І ще... майже щоденно подавала каву в ліжко, протягом 12 років
     
    • Співчуваю Співчуваю x 52
  2. marianast

    marianast Well-Known Member

    @ksjy хочеться просто міцно вас обійняти.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 8
  3. ksjy

    ksjy Well-Known Member

    Дякую, для мене це трагедія
     
    • Співчуваю Співчуваю x 4
  4. marianast

    marianast Well-Known Member

    Моліться. Моліться щоб Господь не залишав вашу сім’ю в такий важкий час, за мудрість для вашого чоловіка і для вас. «... нехай буде воля Твоя...» насправді означає дуже багато. Покладіться на Господа і вірте.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 10
    • Подобається Подобається x 2
  5. ksjy

    ksjy Well-Known Member

    Ви знаєте, я так багато молилась! Дев"ятниці, служби божі за мою сім"ю. я розумію значення: "Хай буде Воля Твоя", і розумію "Прости нам, як ми прощаєм ворогам нашим". І от думаю: Бог благословив наш шлюб і нашу спільну дорогу. Як тоді так може бути? Як я маю жити далі без Богом даного мені чоловіка?
     
    • Співчуваю Співчуваю x 1
  6. Jusi

    Jusi Ловець емоцій

    @ksjy читаю і плачу (( Напишіть у темі Спільна молитва, помолимось усім форумом.
    Як, як вона могла допустити в своє серце почуття до жонатого чоловіка?!
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 4
    • Подобається Подобається x 1
  7. shparynka

    shparynka Well-Known Member

    Мені так жаль, що Ви мусите це переживати. Я знаю, як це боляче. Обіймаю Вас.
     
  8. Inglor

    Inglor Well-Known Member

    @ksjy, дозвольте вас обійняти.

    Я, не знаю як, але у вас 100% все буде добре. Мабуть ще не час. По дописах, бачу що ви дуже добра і розумна жінка. Для чогось вам дано це випробування пройти. Але впевнена, що ви справитесь з ним достойно, і ще обов'язково будете щасливою.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 6
  9. shparynka

    shparynka Well-Known Member

     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 8
  10. ksjy

    ksjy Well-Known Member

    Я про все просила: про терпіння для нас, про те, щоб Він забрав всі - всі почуття до мого чоловіка, щоб дав хоча б краплинку кохання до мене. Про все просила.. Зараз прошу сили, терпіння і розуму це все перейти.
    --- дописи об"єднано, 12 Травень 2019 ---
    Так, він поступив зле - зле. Мені шкода за нас обох.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  11. shparynka

    shparynka Well-Known Member

    не знаю. Мені школа за Вас. За сина Вашого. За нього- ні крапельки.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
  12. Rodionochka

    Rodionochka Безнадійна оптимістка

    @ksjy, з допису виглядає, що Ви є мудра жінка. І маєте велике серце. І час лікує рани. Деколи треба багато часу. Я Вам бажаю, щоб у Вашому випадку часу треба було мало.
    У житті так буває, що ми дуже чогось хочемо, особливо як то втрачаємо. І дуже часто прикладаємо надлюдські зусилля, щоб то втрачене повернути. І якщо нам це таки вдається, тоді дуже часто приходить розуміння, що воно нам вже і не потрібно. Так було в моєї подруги. Після таки відновлення стосунків буквально за пару місяців вона сама їх припинила. І є ще одна подруга. Колись теж про неї писала. Чоловік теж мав іншу, роками. Після виявлення того подвійного життя, подруга так і не наважилась на рішучі дії, чоловік пішов сам. Рік його не було. Потім якось повернувся, коли подруга почала вимагати розлучення. Спочатку відносини були натягнуті, але пройшов час, і в них все добре. Дуже за неї тішусь, що вона щаслива. Але йому я вже не можу повірити...
    Деколи в житті треба звільнити місце для чогось нового і шаленого). Бажаю Вам кохати і бути коханою. Думаю, Ви на це заслуговуєте!!!
     
    • Подобається Подобається x 10
    • Погоджуюся Погоджуюся x 6
    • Оптимістично Оптимістично x 3
  13. Happy Fiancee

    Happy Fiancee Well-Known Member

    @ksjy дуже мені жаль, що вам доводиться проходити через таку ситуацію. Знаю ще кілька пар, в яких чоловік зраджує дружину. Це підло, противно і немає виправдання. І чим би не закінчилися такі стосунки, життя потім все розставить на свої місця, і кожен зрештою отримає те на що заслуговує. Вірю в те, що у вас все буде добре. Зрештою у вас є найцінніше - дитина.
    І не знаю чи я вже згадувала тут на форумі. В мене є сусідка, яка вийшла на пенсію і вийшла заміж за німця. Чудова, позитивна і щаслива жінка. Тож, тепер вона - моє особисте натхнення)
    Сил вам, витримки, розсудливості і щирої любові!
     
    • Подобається Подобається x 5
  14. ksjy

    ksjy Well-Known Member

    дякую вам за ваші приклади і побажання. Моє кохання не є нормальним, бо більшість з вас не поступили б так як я.
    Я ще не усвідомлюю як житиму. Навіть, уявляючи, що він вирішить бути з нею, а потім повернеться до мене. Я просто хочу витерти оце "бути з нею" і просто хочу свою маленьку сім"ю.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  15. marianast

    marianast Well-Known Member

    Більшість з нас не були у вашій ситуації. Теоретично ми можемо написати на форумі що завгодно. Але більшість з нас розуміють ваше бажання зберегти, втримати сім’ю. Ви пишете як сильна, мудра і благородна жінка. Щиро сподіваюся, що ви будете щасливою.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 9
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  16. Lathorien

    Lathorien Well-Known Member

    на жаль, чоловіки зраджують. І все залежить від ставлення жінки до цього. Одна випхає з торбами, інша - буде тихенько терпіти.
    з ваших дописів не зрозуміла що ви вирішили для себе. залишити все як є і нехай вирішиться все само? Ви себе дуже мучите. Можливо, ваше кохання до цього чоловіка дійсно таке шалене. А можливо, просто боїтеся як то буде без нього. І якраз отой другий випадок і є найбільш ймовірним. Щиро бажаю вам полюбити себе. і як казав св. Августин: "Боже, дай мені терпіння, щоб змиритись із тим, чого я змінити не можу. Дай мені сили, щоб змінити те, що можу змінити. Дай мені мудрість, щоб міг відрізнити одне від іншого."
     
    • Подобається Подобається x 7
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
  17. popelushka

    popelushka Well-Known Member

    @ksjy просто хочу Вас обійняти... Ви повинні вірити, що у вас все налагодиться: з чоловіком чи без, але ви неодмінно будете щаслива. Нам ніколи не дається терпіння, яке б ми не взмозі витримати, потрібен лише час. Живіть заради себе і сина, все буде добре.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Подобається Подобається x 1
  18. cjomcjomka

    cjomcjomka Content - fairy

    співчуваю, цілком уявляю, що Ви переживаєте. Помолюся за Вас
     
    • Подобається Подобається x 2
  19. Vinnikomachka

    Vinnikomachka Читаюча посиденька

    @ksjy я була у вашій шкурі, мій світ був розбитий на друзки, я не могла себе зібрати до купи, жаліла себе і все прокручувала в голові де я що не так робила. Але насправді причина була не в мені. В той час я питала Бога "чому?" А насправді треба було питати " для чого?" Моя самооцінка була рівна нулю. Я любила, а він дозволяв себе любити. Зараз вже можу спокійнісінько про це писати, а тоді для мене це було позором. Зараз я усвідомлюю- добре що так сталося. Я позбулася залежності. Правда не з власної волі, але я є зараз тою яка вміє спокійно любити, довіряти і відкриватись, але це все завдяки моєму Мужчині, якого мені ще випав шанс зустріти уже в той момент повної зневіри. Дозвольте міцно Вас обійняти. Ви гідні любові тихої і вірної з ним чи без нього. Це зараз він є тим центром біля якого ви крутилися роками. Боляче. Сильно боляче, коли тобі вибивають землю з під ніг. Але ми тут всі читаючі і пишучі можемо Вас запевнити, що через певний час будемо радіти разом з Вами. Точно- точно.
     
    • Подобається Подобається x 10
    • Погоджуюся Погоджуюся x 8
    • Зе бест! Зе бест! x 5
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  20. cjomcjomka

    cjomcjomka Content - fairy

     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 7