Здоров’я малятка у перший рік життя 3 (продовження)

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем jalla, 12 Листопад 2013.

  1. IrkaIrka

    IrkaIrka New Member

    А якими підгузка користуєтесь ? Може перейдіть на інші. У нас так було . Спочатку користувалась Ліберо , а коли перейшли на Памперс , то почервоніння зразу зійшло.
     
  2. aknytsU

    aknytsU волошкова...)

    Памперс Преміум Кеа
    Власне з початку ними користуємось і раніше такого не було.
     
  3. Ripka

    Ripka Well-Known Member

    Мені ліберо кращі, з своіми першими дівчатами користувалась памперсами, а зараз перепробувала і памперси, і хагіси, і лібери. Беру ліберо з серіі touch, до речі лиш ліберо мають серію 0, для недоношених
     
    • Подобається Подобається x 1
  4. IrkaIrka

    IrkaIrka New Member

    Почитайте відгуки про Преміум Кеа. Більшість ними не задоволена. Однозначно, я на Вашому місці спробувала інші підгузки.
     
  5. inluna

    inluna Member

    я таки вкотре вклинюсь. підгузки тут мало поможуть. ви можете хоч 50 спробувати різних, поки дитина так часто какає, буде подразнення. тут треба тільки шкіру від тих каків рятувати, який б не був підгузник його швидко доведеться міняти, бо кожна хвилина закаканої попи то дуже сильний стрес для шкіри. повітряні ванни і жирні креми. тут ще добре писали про висаджування, ну але нам з малим то помагало мало. какав всеодно отак потрошки з кожним пуком. ну і місяців до 3 мало б то какання пройти, коли травлення внормується.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Подобається Подобається x 2
  6. fillette

    fillette Well-Known Member

    В нас було подразнення сильне на ці підгузки через кілька місяців користування. Перейшли на Huggies elite soft.
     
    • Подобається Подобається x 2
  7. IrkaIrka

    IrkaIrka New Member

    Так, це правда . Якщо в дитинки чутлива шкіра, то проблеми ці проблеми залишаться. Але , все таки , змиритися не можна. Треба щось робити. Пробуйте , все таки, поміняти марку підгузок, мийте у відварі ромашки, Судокрем. Про Судокрем пишуть багато чого. Але Ви ним ж не будуте користуватися постійно. А на рахунок того , що шкідливо, що ні, розкажу свою історію : коли мені було 8 місяців у мене на обличчі була екзема (мама точної назви не пам'ятає) , яка утворилася від довготривалого і невдалого лікування діатезу. Стара дерматолог( приймала на дому) виписала мазі , одна з яких була гормональна. Мою маму відговорювали нею користуватися, бо шкідливо. Але вибору не було . І через місяць екзема зникла. А я виросла, і з гормональним фоном у мене все добре.
     
    • Подобається Подобається x 1
  8. Vinnikomachka

    Vinnikomachka Читаюча посиденька

    А ми навпаки з Huggies elite soft перейшли на памперс преміум кеа, в Huggies elite soft зараз такий дивний наповнювач що малюк після двох попісів вже капризував і ми мусіли змінівати підгузок, бо він створював дитині сильний дискомфорт. Зараз ще використовуємо гун, але і памперс преміум нас влаштовує повністю.
    Маю запитання слідуючого характеру мій синок народився з величеньким роднічком 4 на 4, в перший місяць нас не чіпали, але вже на другий нам призначили віт.Д по капельці, що я звичайно не давала. Наша сімейна лікарка так засмутилася, що не передати, але вона ще молода і сваритися не навчена)тому відправила нас до невролога. Невролог особливо нічим не лякала, але сказала що дитині бракує кальцію і призначила мені кальцемін. Отож, хтось пив той кальцемін під час гв? У малого ручки-ніжки не потіють, волосіки на потилиці ще не витерлись ( нам лише 2 місяці і 4дні) тремору нема, лише велике джерельце, харчуюсь повноцінно, варто чи ні?
     
  9. aknytsU

    aknytsU волошкова...)

    4,5 місячна дитина і кашель/соплі.
    Як рятуєтесь?

    Був вірус якийсь, старший хворіє вже тиждень. Менша трималась трималась і не витримала, здалась. Ніс закладений, кашель мокрий.
    З того що роблю - промиваю морською водичкою, масажі роблю типу легеньких постукувань і часто вертикально ношу.
    Якщо спить не в слінгу, то лише на животі. Як краще? На спині під нахилом чи на животі?
     
  10. Miss Sixty

    Miss Sixty Double Boy Mama

    Мій на животі не спав, але якщо їй так хочеться, значить так добре)
    Я клала на похилу поверхню (на спині). А далі стандартно, сама знаєш - прогулянки, провітрювання, гв, масаж, промивання.

    Надіслано від мого Mi 9 SE, використовуючи Tapatalk
     
    • Подобається Подобається x 1
  11. Almariel

    Almariel Well-Known Member

    По правилах одноразовий підгузник змінюють після одного попісу. Але того ніхто не робить і потім подразнення і все таке
     
  12. ГаЛоЧкА

    ГаЛоЧкА Well-Known Member

    я опять з своїми мухами. скажіть це обов)язково в 4 має малюк пасти коні? Юрі ще тяжко коні пасти. голівка тяне до низу. на ручках в мене він ще зле голову сам тримає. але тримає. але нахиляється. тяне вона його до низу.. як лежить на ліжку- то повертається на бік. по ліжку переміщується сам
     
  13. Dominika

    Dominika Well-Known Member

    мій пізно почав і голову тримати, і коні пасти. Ми в три місяці були на огляді в невропатолога. Вона його щось там крутила в різні боки, питала чи тримає голову чи викладаємо на живіт. Я сказала, що ні. Я не дуже толерую оті різні "підштовхування" до якихось навичок. Вона нас скерувала на масаж(ми ясно, що не ходили). Потім якось все налагодилось. Але в нас всі вміння давались з запізненням. Ну і ви пишите, що таки пасе, просто важко йому.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Корисно Корисно x 1
  14. Mansikat

    Mansikat Well-Known Member

    Можу порадити почитати сайт "Пойду сам". Там добре розписано, коли які навички формуються, і як повернути в правильне русло, якщо є якісь проблеми (мій молодший син відгинав голову назад, то рекомендації по тому, як правильно класти, тримати на руках і мінімальні вправи були ефективними).

    Надіслано від мого Redmi 4X, використовуючи Tapatalk
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Корисно Корисно x 1
  15. Jusi

    Jusi Ловець емоцій

    А мене засмучують прищики на щоках в сина. І то деколи таке чистеньке личко, а потім знову з'являються :girl_sad:
     
  16. aknytsU

    aknytsU волошкова...)

    Проаналізуйте, можливо (!), але зовсім не факт, що з‘їли щось особливе. Старшого так сипало на полуницю і апельсини в 3-4 місяці.

    Я, наївна душа, думала що до 6-ти місяців діти не хворіють, бо ГВ, антитіла і т.п. Але менша моя доказує протилежне. Лиш вилізли з антибіотиків, як вірусний кон‘юктивіт вчепився. І пчихає, пчихає безперестанку.
    Як їй підняти імунітет?
    Зазначу, що старший вже три тижні в садок і на гуртки не ходить, ну типу що не варіант щоб щось приніс звідти.
    В колективах з малою не були.
    Звідки то береться...
     
  17. ГаЛоЧкА

    ГаЛоЧкА Well-Known Member

    в нас теж прищики біленькі часто
     
  18. Jusi

    Jusi Ловець емоцій

    То дуже схоже на акне немовлят. Бо коли синочок спить, то личко чисте, а коли потіє, то висипка гостро проявляється. Я думала, що до трьох місяців воно має пройти ((
     
  19. Lemeshchuk

    Lemeshchuk Well-Known Member

    Сьогодні зранку замітила що малеча трохи охрипла, замітила коли агукає, що це може бути? Якихось ознак хвороби немає, але вона якась більш нервова сьогодні, може тому що воно їй заважає а відкашляти не вміє?
     
  20. aknytsU

    aknytsU волошкова...)

    Я здалась, стомилась і хочу здоров‘я для всіх.
    Ми вже більш як місяць не вилазимо з хворіб. Найбільше шкода малу (5,5 міс.) - недуга за недугою. Вже третій раз кон‘юктивіт хапає. Здали кров, виявили анемію (гемоглобін 98, еритроцити 3,5). На днях читала, що понижений рівень заліза недобре для імунітету. Не факт що через нього мала безперестанку хворіє, але.
    Як підвищити? Суто ГВ поки, бо малесенька ще.
    Мені їсти залізовмісні продукти?

    І ще лікар радила прокварцувати хату, бо це просто щось неможливе :girl_cray: