Мандри

Відгуки про авіакомпанії, турфірми, екскурсії, готелі тощо

Posted by galagala on 31 Липень 2013 відповідей - 632
  1. Lizok

    Lizok New Member

    Ого) мушу теж свої п"ять копійок вкинути.
    Thebestnata для чого писати цю дурню?, На наведеному скріншоті( О. Сороки) видно чіткий текст по своїй суті, особисто я не бачу іншого трактування,як 500 входить до вартості туру. Ми знайомі з Отітур вже пару років, відпочиваємо та подорожуємо по три рази на рік і кожен раз все класно та професійно. Щось тут не те...
    Правда??) Тобто ви вже вирішили за турагенцію як вона має заробляти). І ще раз повторюю щось тут не те, ні разу пані Ольга не відмовила нам в консультуції, завжди вислуховувала, пропонувала, і вайбер і дзвінки, ніколи не було проблем, більше того за кордоном завжди на зв"язку.
    Вважаю проблему надуманною, судячи з прочитанного ніхто з Вас окремо гроші за консультацію не збирався брати, а з другої сторони мій чоловік каже, люба робота має бути оплачувана...
    Повторюсь останні пару років постійно їздимо, літаємо з цим турагенством, прекрасне відношення, професійність...
     
  2. VERO

    VERO Well-Known Member

    @Hermi я писала про пакетники по найтоповіших напрямках. Європу, як правило, дешевше організувати самостійно. Хоча можна виловити горящий пакетник навіть по Європі по кращій ціні. Все потрібно порівнювати. А тур в Єгипет, Туреччину, Туніс... однозначно дешевше бронювати через ТА. Ціна на їх готелі в букінгу за добу така ж, як ТО, з врахуванням ціни перельоту, трансферу, страхівки... Крім випапдків, якщо плануєте орендувати квартиру на місяць-два. Тоді однозначно вигідніше самостійно організувати.
     
    • Подобається Подобається x 1
  3. VERO

    VERO Well-Known Member

    Якщо ТА надає окремо консультаційні послуги, то має мати прейскурант, де чітко вказано, що входить в цю послугу і на яких умовах вона надається. Є темка на форумі. Можна відкрито оголосити про платні послуги. А не в приватній переписці.Вперше зустрічаюся з випадком, що ТА беруть оплату за консультацію, яка АБСОЛЮТНО У ВСІХ ТА Є БЕЗКОШТОВНОЮ. В часи інтернету, соцережах, багато туристів бронюють тури навіть в агентів з інших міст. Яких в очі часом і не бачили. І надають їм інформацію усіма можливими та зручними засобами зв'язку і безкоштовно. Діють десятки груп у різних соцмережах, вайбері, телеграмі... і нікому в голову не приходить вимагати приїзду в офіс з документами чи брати оплату за консультування. Очевидно, таким чином хочуть відсіяти туристів, які не на 100% куплять тур, але після таких заяв у переписці багато реальних клієнтів можна відштовхнути.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 6
    • Подобається Подобається x 2
  4. Thebestnata

    Thebestnata Well-Known Member

     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  5. malicious

    malicious Member

    Можу порекомендувати турфірму Adriatic Travel. Мільйон пропозицій на вайбер,з цінами та умовами.Це не реклама.Власний досвід.
     
  6. petrywka

    petrywka Well-Known Member

    А я користуюся послугами Visa Start-Visa Travel з Івано-Франківська і ще ні разу не пошкодувала. Менеджер Настя консультує у фб, вайбері і всюди, де вам зручно безкоштовно)
     
  7. Shapokliak

    Shapokliak Well-Known Member

    Навіть водяний дитячий "пістолет" повністю пластиковий моїй поемінниці колись викинули.
     
    • Подобається Подобається x 1
  8. iracaryk

    iracaryk Active Member

    Наш теж був пластмасовий-нерф,новенький.Малий за свої гроші зі скарбнички купив-так шкода було.Але тепер будемо знати(
     
    • Співчуваю Співчуваю x 1
  9. Shapokliak

    Shapokliak Well-Known Member

    Відійшла я від дороги, набралась ентузіазму - напишу тут відгук про поїздку автобусом в Болгарію.
    Їхала автобусом "Океан тур", оскільки добра знайома їздить вже кілька років, та й тут дівчата рекомендували.
    Що я Вам маю сказати... розкажу те, про що не знала сама до поїздки, а саме:
    Компанія має 2 типи автобусів - Мерседес на 50 місць і Івеко на 73. Мені попався той другий :girl_sad:. На сайті все пречудово розписано, комфортабельні умови, зручні відкидні сидіння, 3 монітори бла бла... По факту добряче таки "беушний" автобус, місця між кріслами мало, і відкидати їх для сну можна було, лише коли один за одним сидять діти ростом не більше 140... Чоловіки 180+ впиралися колінами в нерозкладені спинки, про те, щоб хоч трохи їх "покласти" не було і мови. Жінки 165 +-, як я, (при умові, що сидять одна за одною) то могли відхилити лише трішечки, що не мало практичного значення... В Франківську підсіли люди, то дві пані казали, що їздять постійно, але такого ще не бачили, щоб ноги не можна було випростати... раніше їздили "мерседесом", то небо і земля...
    Крім того, за Бібркою зламався кондиціонер, то вертали в Бібрку на заправку Окко, щоб не стояти в полі, і за 3 години очікування майстер привіз запчастину зі Львова і полагодив. Запізнилися в Болгарії трохи більше, ніж на годину - чуть догнали. Назад в Обзорі чекали півгодини, вже хотіли дзвонити до Львова, але сіли. Приїзд до Львова заявлено в 9.00 ранку, по факту були після 11.
    Тепер я вже роздивилась на сайті, різні автобуси мають різну розкладку (і звісно кількість ) місць, то якби знала, одразу відкидала ті дати, де везе Івеко...
    Можливо, комусь буде корисно.
    П.с. - а до чого було писати про 3 монітори - х.з., вони там були, але ніякого "кіна" по них не крутили. Я і не потребую і не люблю зайвого шуму в автобусах, але акцентувати на непрацюючих моніторах ???:girl_crazy:
     
    • Інформативно Інформативно x 4
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
  10. Megan

    Megan Well-Known Member

    Я в Болгарію вперше поїхала в 2012 році. Перевізник мав ніби не поганий автобус, MAN, але зі Львова нас проводжала злива, і з отворів кондиціонера на нас полився дощ... пізніше в Румунії водії поїхали неправильною дорогою, в результаті втратили купу часу. Попри заявлений туалет в автобусі - ним не дозволили користуватися.. я їхала з дитиною 6 років, а були і з меншими дітьми.. короче дорога до Болгарії зі Львова зайняла 30!!! годин.. мої ноги стали колодами, я не могла навяіть в'єтнамки взути.. назад виїхали в 14.00 і рівно в 14.00 у Львові...
    Після того я завжди казала, що у Болгарії ще буду, але автобусом ніколи, у 2016 ми були на авто, у 2018 літаком з Києва.. і версія, що автобусом найважче підтвердилася двічі(
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 5
  11. Shapokliak

    Shapokliak Well-Known Member

    Ми туди їхали 23 години, назад - 20. Туалет теж закритий, але про це було попереджено в роздруківці, яку видали разом з квитком, аргументували це "для вашого комфорту". Мабуть, за добу 75 чоловік таки зробили би той туалет непридатним, ніхто ж би не прибирав... але то таке. Зупинялися кожні 3 години, незручність була в тому, що поміняти гривні на румунські леї для платних туалетів виявилось ще тим квестом, тьотя в обміннику мала лише по 50, то люди мусили кооперуватися, бо то на 5 поїздок туди-сюди по Румунії пісяти... Перевізник міг би подбати про це, доручивши водіям купівлю енної суми леїв, щоб продавали людям по трохи за гривні, чи включити тих 50 гривень В ціну квитка, і знову ж, оплачувати похід групи людей до туалету "оптом".
    Насправді, якби можна було трохи випростувати ноги і відкинути спинку, щоб поспати, то не так і страшно їхати, хоч останні кілька годин то найважче. А от діти здається перенесли легше, мала то мені на колінах голову клала, то подушку до вікна, а сама калачиком на кріслі, діти спали якось майже всю ніч...
    Ми маємо авто, але воно 2005 року придбання, то вже страшновато їхати десь навіть після доброго ТО, раптом поломка, це перше, а друге - я не вожу машину, а одному водію то занадто довга дорога, хіба готель на ночівлю в Румунії ще брати... А літаком з Києва - поки в Київ, поки літак, то теж довго, а багаж, а діти, та й не дешево.
    Дуже сподіваюсь на відкриття в майбутньому рейсів зі Львова. Болгарія зараз дуже розбудовується в плані туризму, то може авіаперевізники і авіачиновники звернуть увагу на цей напрямок.
     
    • Безграмотно Безграмотно x 1
  12. Megan

    Megan Well-Known Member

    Тут згідна, чи в Румунії, чи в Болгарії туалети платні, могои би якось подбати про обмін валюти, раз не дозволяють в автобусі користуватися. На рахунок туалету в автобусі - усі європейські автобуси навіть не уявляють такого, щоб заборонити людям туалет, для цього є заправки і парковки, де вони промивають туалети, ну але це час і гроші доя водіїв і перевізника.
    До речі, на таку відстань, як зі Львова до Болгарії автобусом має бути не 2, а 3 водії.. знову ж таки, перевізнику не вигідно, а про безпеку людей якось не йдеться.
    Стосовно авіа з Києва - чесно, втомлені були в рази менше, ніж автобусом.
    На авто - трохи далі, як в Одесу, дорога з кордонами, паромом, зупинками на перекуси і заправку, 3год. подрімати зайняла всього 16 год.
    Ми он цього року в Грецію їздили на авто - теж думала, що то страшенно далеко, 1800км, і то наразі найкомфортніший вибір для нашої сім'ї)

    Надіслано від мого SM-A505FM, використовуючи Tapatalk
     
    • Подобається Подобається x 5
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  13. mitla

    mitla All You Need Is Love

  14. Kroshka Enot

    Kroshka Enot Well-Known Member

    Хтось щось чув про оператора kompas?
    А Буковинськими авіалініями хтось літав?
     
  15. Chekay

    Chekay Well-Known Member

    Хай Бог боронить, якщо я правильно розумію зараз вони Браво називаються.
    В цьому сезоні 2 пари наших знайомих мали трабли з перельотами і в обох перевізник був Браво. Всі решта мали вчасні вильоти, але більше ніхто з Браво не літав, в основному Азур
     
    Останнє редагування: 22 Серпень 2019
  16. Kroshka Enot

    Kroshka Enot Well-Known Member

    Ааа, якщо це колишні Браво, то і я можу підписатися під порадою обходити їх десятою дорогою. Літала з ними, якшошо.
     
  17. VERO

    VERO Well-Known Member

    Колишній ГТО. Відгуки різні. Але про якісь грандіозні скандали за їх участю я не чула.
    Буковину не рекомендую. Дуууууже старі і шумні борти. Макдугласи, які вже давно зняті з виробництва. Але у Джоіна можуть в останній день Скай ап замінити на Буковину або навпаки. Тут вже як пощастить.
    Азури також одна з найменш пунктуальних АК, але про них менше говорять) Вони переважно виконують рейси Анекс тур.
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  18. Kassandra

    Kassandra брюнеточка:)

    їздила з ними в тур Будапешт-Відень: задоволена повністю)), автобус був чудовий новесенький і комфортабельний, керівник групи - дуже класний молодий чоловік, екскурсії цікаві, готель на ночівлю теж люкс). Коли шукала тур вихідного дня було багато пропозицій різних туроператорів, але добрий знайомий з турфірми порадив тур саме від адріатик-тревел, хоча співпрацює з різними ТО..
     
    • Корисно Корисно x 2
    • Інформативно Інформативно x 1
    • Тупо! Тупо! x 1
  19. Kroshka Enot

    Kroshka Enot Well-Known Member

    А Джоін в напрямку Єгипет взагалі варто розглядати?
    Я для себе його просто не розглядала
     
  20. VERO

    VERO Well-Known Member

    @Kroshka Enot Джоін- базовий ТО по Єгипту. Має багато готелів на ексклюзиві і зі Львова найширшу пілотну програму. Грішать овербукінгом по цьому напрямку досить рідко. Але переноси рейсів трапляються( Їхня АК Скай ап має одні з найновіших бортів в україні. От Буковину треба якось обминати) Але якщо у квитках вже пишуть АК, то переважно не змінюють. До речі, можна страхівку від невильоту оформити. Відшкодування там хороше, якщо дійсно буде затримка рейсу.