Перелік привабливих компаній-роботодавців у Львові

Тема у розділі 'Бізнес-леді', створена користувачем bora, 8 Липень 2011.

  1. Svjatkova

    Svjatkova Well-Known Member

    можливо хтось знає відгуки про офісну роботу в ОККО ( плюси, мінуси, рівень зарплати і т. д)?
    буду вдячна!
     
  2. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"

     
    • Подобається Подобається x 1
  3. YeWa

    YeWa Well-Known Member

    Знайомий два роки тому працював на заправці, то дуже прискіпливо ставились. Те, що описала Сніжна, про Галнафтогаз погоджуюся. Ми з ними працюємо як з компанією, то скажу, що строго, у всьому провіряють, перепровіряють, не може бути „я думаю”, а все має бути підтверджено конкретним підписом, завізовано, на все має бути папірець. Чимало їхніх магазинів закрилося.
     
    • Подобається Подобається x 1
  4. Brigitta

    Brigitta Well-Known Member

    Чи може хтось щось підказати стосовно мережі "Ваша готівочка"? Запропонували посаду менеджера з надання кредитів, прийшла на співбесіду, а там довелося заповнити анкету на 5 аркушів і крім того, менеджер, з якою я спілкувалася, відсканувала мій паспорт та ІПН. Сказали, що це все потрібно нібито для перевірки службою безпеки моїх даних. Але в анкеті були такі питання, які аж геть не стосуються працевлаштування. От тепер думаю, куди далі потрапляють всі ті дані, і чи не нажила я неприємностей на свою голову? Сама робота не є настільки хорошою, щоб заради неї проводилася така ретельна перевірка.
     
  5. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"

     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  6. Brigitta

    Brigitta Well-Known Member

    Та власне, я передумала зв'язуватися з ними ще на етапі заповнення анкети, бо дуже вже дивними були запитання в ній. Але справа в тому, що мої документи відсканували ще до того під приводом оформлення на стажування. Якби їх просто відксерили - забрала б копії і пішла звідти. А зі сканом у комп'ютері так не вийде. Менеджер казала, що ті дані потім нібито знищують, але я щось сумніваюся. І як бути в такому випадку?
     
  7. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"

    ніяк не перевірите, чи знищували чи ні.
    --- дописи об"єднано, 28 Липень 2019 ---
    стажування оплатне? з виданням відповідного наказу?
     
  8. Brigitta

    Brigitta Well-Known Member

    Ніби так, але справа в тому, що до самого стажування діло не дійшло. Тобто мене пообіцяли взяти простажуватися у них, під приводом цього відсканували документи, а потім підсунули анкету і повідомили, що спочатку мої дані має перевірити їхня служба безпеки, і тільки після того вони вирішать, чи я їм підходжу.
     
  9. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"

     
    • Подобається Подобається x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  10. Aleksandriya

    Aleksandriya New Member

    Доброго дня всім. Може хтось працював або щось знає про роботу в Жорж Матаі Україна?
     
  11. Bree van deKamp

    Bree van deKamp Відчайдушна домогосподарка))

    Що саме вас цікавить? Працюю там вже 3р
     
    • Подобається Подобається x 1
  12. Aleksandriya

    Aleksandriya New Member

    Те що Ви працюєте там три роки вже хороший показник)), просто дуже мало інформації і відгуків про роботу в цій компанії.
    Хотілось би знати чи дійсно там можна отримувати гідну зарплатню, тобто чи реально виконувати плани і чи дійсно можливий якийсь кар'єрний ріст. Ну і взагалі чи подобається Вам робота? Буду вдячна за відповідь)))
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Смішно Смішно x 1
  13. Evynya

    Evynya Member

    Я працювала 10 років в банку, з них 3 в декреті була, а вийти не було куди, пройшла реструктуризація, звільнилась. Пішла перевчилась на курсах змінила професію і маю вільний графік. Дуже рада що так вийшло. У нас в місті котируються великі заводи, але зараз в кризу навіть вони багато людей скорочують. Є митні брокери ,в яких вважаю престижно працювати - наприклад, глорія-імпекс. Кум наш в ній працює, кому криза а кому пощастило. Другий в торгівлі кум, працює регіональним на торгових марках типу хортиці, медоф і інші, теж справи вгору пішли. Знайомий який перед пандемією відкрив кав'ярню, збанкрутував і закрився. Інша знайома зі своїм бізнесом-кав'ярнею процвітає. Не зважаючи ні на що, обирайт собі до серця роботу - бо вона мінімум має приносити хоча б задоволення, або дохід хороший. В ідеалі - і те ,і інше. А рейтинг кампанії - то таке. знаєте, ефімерне щось.
    --- дописи об"єднано, 31 Серпень 2020 ---
    є,
    до речі, сайти відгуків пр ороботодавців. загугліть - практично про кожну фірму сьогодні можна знайти реальний відгук працівника "зсередини"