Гуртки для дітей

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем zirka, 24 Січень 2008.

  1. Dominika

    Dominika Well-Known Member

    @ГаЛоЧкА а щось крім лего роблять? Якась інша активність? Малому було цікаво? Батьки стоять під дверима чи як?
     
  2. marianast

    marianast Well-Known Member

    Мій син ходив якраз в такому віці. Крім Лего нічого не роблять. Якщо дитина любить складати - буде цікаво. Складають тематичні композиції- ферма, підводний світ, квіти для мами і т.д. З кожним роком завдання ускладнюються. Батьки можуть робити що завгодно, але здати і забрати дитину по графіку.
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  3. Miss Sixty

    Miss Sixty Double Boy Mama

    Вступна пізнавальна частина про тему заняття і потім складають. Мій з 3.5 ходить на Сихові в групу 4-5 - дуже задоволений. З вересня підемо в групу 5-6.
    Батьки можуть сидіти, можуть гуляти. Ми, зазвичай, на іншому поверсі в кав'ярні сидимо. Декілька раз сиділи в студії, то якраз хотів в туалет, водили (на поверсі загальний). Але то не мала б бути проблема, бо завжди є адміністратор, яка піде з дитиною при потребі (якщо дитина з нею піде, звичайно).
    На Сихові 4 заняття (раз в тиждень) 520, здається, було. За 8 занять вартість не пригадую.
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  4. Borsychok

    Borsychok мамуська-пампуська

    дівчата, чи знає хтось де є плавання в районі Південного (крім Південного)?
     
  5. Online

    Online Well-Known Member

    Мій ходить вже третій рік. Йому дуже подобається. Є різні програми на основі лего. "Юні інженери" - складати різні механізми, "Робототехніка", "Архітектура" і т.д. Заняття раз на тиждень, ціна залежно від програми, 400-700 грн. Подзвоніть на Чорновола напряму, там дівчата докладно все розкажуть.
     
  6. Miss Sixty

    Miss Sixty Double Boy Mama

    На вік 4-5 лише одна програма стандартна, робототехніка і т.п. для старших вже. Принаймні на Сихові так.



    Надіслано від мого Mi 9 SE, використовуючи Tapatalk
     
  7. ГаЛоЧкА

    ГаЛоЧкА Well-Known Member

    малому було цікаво. але він непосидючий. то пішов два рази а на третій побіг в дитячий центр на гірки.що є на тому ж поверсі. йому більше зайшло складати з лего-дупло. Є пробне заняття- сходіть, авось буде цікавим
     
  8. Online

    Online Well-Known Member

    Так, робототехніка з 1 класу. То я загалом, для прикладу.
     
  9. Т@нюшк@

    Т@нюшк@ чекаю...

    Дівчата, підкажіть чи є якісь гуртки з театрального мистецтва (щоб були і танці, і співи, і виступи) в районі центру, шевч. р-н?
    Доні 5 років.
     
  10. raspberry

    raspberry Well-Known Member

    Крім Дивосвіту є ще Три стихії і басейн в ліцеї ім. Симоненка.
     
    • Подобається Подобається x 1
  11. Муська

    Муська Well-Known Member


    Ось тут поцікавтесь, може вам підійде - Майстерня "Соняшник " м. Львів Вулиця Городоцька, 38 (це за церквою Анни)
    Розвиваючі заняття з вокалу, хореографії, акторської майстерності та образотворчого мистецтва для дітей віком від 3 до 18 років
    Телевізійна майстерня "Соняшник" - хореографія
     
    • Подобається Подобається x 1
  12. Online

    Online Well-Known Member

    Спірограф в Будинку офіцерів, Фора в Палаці Мистецтв.
     
    • Подобається Подобається x 1
  13. Arika

    Arika Well-Known Member

    Дявчата, чиїсь діти ходять в M&Dance Studio на Кульпарківській? Що вона собою являє?
     
  14. l_treasure

    l_treasure Member

    Шикарна студія. Одна з найсильніших студій сучасної хореографії у Львові. Діти виступають на турнірах, і займають призові місця.
    До речі, нещодавно відкрилась ще одна студія- Prostir dance studio на сластіона. То моя мала туди ходила в табір. Надзвичайно задоволена. Викладачі молоденькі, енергійні. Видно, що горять
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  15. Arika

    Arika Well-Known Member

    Ви туди ходили?
     
  16. sweetlola

    sweetlola New Member

    Так зараз в любому спортлайфі можна взяти уроки плавання в будь який час. Ще є плавання у вихідні в басейні, не пам'ятаю як називається, район Варшавської, Пелехатого.
     
  17. l_treasure

    l_treasure Member

    Знайомі водять
     
  18. Gloria Tempus

    Gloria Tempus Well-Known Member

    Дівчата, чиї діти займалися легкою атлетикою? Підкажіть, де, з якого віку і які є нюанси? Синові 7,5 років, раніше 2 роки займався бальними танцями, рік карате. І одне, і друге йому перейшло, бачу, не горить, думала період, перейде, але ні. На порозі другого класу хотіла, щоб він спробував щось нове, можливо, знайдеться заняття для душі. Були варіанти музичної школи, але ні біля дому, ні біля школи музичної школи нема, а возити нема можливості поки. Ще з варіантів спробувати сучасну хореографію (бо танцювати все-таки любить, але сказав, що тільки сучасні стилі би спробував), хор (але це можна при школі дати), а найбільше справді хоче спробувати легка атлетику (любить бігати на довгі і короткі дистанції, стрибати). Тож найбільше цікавить заняття з легкої атлетики, може, на базі Динамо (ДЮСШ "Атлет") на вул. Яневій, 10 (це територіально найближче нам).
     
  19. Marsian

    Marsian New Member

    дівчата, чиї діти відвідують школу Соробан? які ваші відгуки? чи варто туди віддавати дитину, першачка, який є неуважним і дуже повільно додає і віднімає і то на пальцях?
     
  20. toria

    toria Active Member

    А не цікавились студією math madness? Збираюсь туди спробувати відвести дочку. Суто з опису мені сподобалось. А за соробан я читала суперечливі відгуки. Для себе вирішила, що то не те, що треба. Але ми навіть не пробували, тому, звісно, на мою думку тут покладатись не варто)))
    А за те, що повільно рахує, я б зовсім не переймалась. Моя дочка теж рахує на пальцях, і то зі скрипом, але ж вони тільки два дні вчаться. Ще встигнуть. Заняття додаткові шукаю, бо дуже їй подобається математика. Як і мені колись. Але в мене цю любов вбила школа, тому для дочки я хочу підшукати альтернативне ознайомлення з цим предметом.