Моя кар'єра, чи я задоволена(ний) нею. (забила'м би шефа)

Тема у розділі 'Бізнес-леді', створена користувачем Koza-Dereza, 16 Вересень 2008.

?

Чи я задоволена (ний) своєю роботою/кар'єрою?

  1. Так

    51,5%
  2. Нi

    48,5%
  1. Made in USSR

    Made in USSR Well-Known Member

    Відповідь: Моя кар'єра, чи я задоволена(ний) нею. (забила'м би шефа)

    1) брали мене на одну роботу, а потім сказали виконувати зовсім інше. оплата стала мало не вдвічі меншою. не шкодую що пішла.
    2) фірма закрилась, але навіть якби так не сталось, то все одно треба було б шукати чогось більш оплачуваного. шкодую найбільше за колективом.
    3) конфлікт з шефом та підірване фізична і моральне здоров*я. анітрохи не шкодую.
    4) повелась на обіцянки кар*єрного росту і високу ЗП. фіг там. моральне виснаження і мізерний заробіток. не шкодую що пішла.

    Зараз знайшла роботу по спеціальності,маю найгнучкіший у світі графік, роблю те, що мені подобається і багато вчуся нового. Ну і ЗП, теж непоганий стимул.

    Моя порада: не бійтеся міняти щось в своїй роботі. Врешті решт знайдеться те, від чого будете отримувати задоволення.
    Хоча, така моя порада більше підходить тим, хто має "підстраховку". Я не знаю як би я діяла, якби не мала можливості шукати ту роботу, яка мені сподобається. Напевно, трималась би того, що є...
     
    • Подобається Подобається x 1
  2. Happy Fiancee

    Happy Fiancee Well-Known Member

    Не зовсім про шефа, але про кар'єру. Хочу поцікавитися якби вчинили Ви. Є конкурс (вакансія) на керівну посаду, є кандидати яких я знаю, ще я знаю, що в мене перспективи немає і мене не оберуть . Що би ви зробили на моєму місці? Чи йшли би на конкурс чи ні? По-ідеї я нічого не втрачаю, окрім свого часу. І ще такий момент: в нас часто є випадки, коли людина працює не один рік, а стає керівником і в короткі терміни звільняється (за незрозумілих обставин, які керівництво не дуже розголошує).
     
  3. Rapsodiya

    Rapsodiya Well-Known Member

    тобто вам просто треба подати заявку і прийти поговорити? що ви втратите від того, що спробуєте? зміниться ставлення до вас в гіршу сторону? В конкурсі бере участь хтось з ваших приятелів, який може образитися на те, що ви теж подали кандидатуру? тобто чи є якийсь фактор, який вас стримує від подачі документів, окрім витраченого часу та невпевненості в перемозі.

    Не занижуйте свої шанси фразами типу "в мене нема ніяких шансів і т.д.", бо я впевнена, що ви хороший, талановитий працівник. а ще я думаю, що в разі подання кандидатури на конкурс ви покажете, що ви - цілеспрямована людина, яка хоче більшого, ніж сидіти 20 років на одному місці
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Подобається Подобається x 1
  4. Happy Fiancee

    Happy Fiancee Well-Known Member

    @Rapsodiya заявку я подала і перший етап конкурсу пройшла (з рекрутером). Поки що я нічого не втрачаю. Так, я хороший працівник. Стосовно талановитості, то таке. В мене не є творча робота. Власне і заявку подавала якраз, щоб продемонструвати позицію "я не буду вічно сидіти на тому що є" (і таки не планую, але насправді планую трохи міняти сферу роботи). А стосовно невпевненості, то це не просто моя невпевненість, я знаю, що в мене шансів немає. Навіть якщо дивовижним чином чи випадково керівник обере мене, я переконана, що довго не пробуду на цій посаді власне через ставлення до мене як до людини. В нас направду процвітають родинні династії, "хтось когось порадив", "хтось когось привів". До чужих (таких як я) ставлення досить прохолодне. І в разі якихось промахів в роботі я "дістаю" по повній програмі і за себе і за когось. Ось тому я і задумалася чим мені обернеться той конкурс. Та і поки що я немаю "фінансової подушки", яка би допомогла мені прожити в разі втрати роботи і дала час на пошуки іншої.

    Тому то я би хотіла почути думки зі сторони. Звісно рішення я сама прийматиму. Але зараз реально вагаюся.
     
  5. Materynka

    Materynka Well-Known Member

    То для чого вам в це влазити?
    Тільки для цього:
    Ви нікому нічого не докажете цим. Шукайте тоді себе в інших місцях. А поки працюйте на цю ж таки "подушку".
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 5
  6. ГаЛоЧкА

    ГаЛоЧкА Well-Known Member

    якщо б мені була цікава ця робота -я б пішла.
    щоб щось комусь доказати, а мені не цікаво- не йшла б.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 4
    • Подобається Подобається x 1
  7. lilochok

    lilochok Well-Known Member

    @Happy Fiancee я б йшла на конкурс. Життя одне, треба рухатись далі, щось пробувати, змінювати... Сидіти все життя на місці, яке особливо не тішить, не дасть, загалом, нічого хорошого
     
  8. Alstroemeria

    Alstroemeria Well-Known Member

    Теж так думала, але зовсім несподівано мене обрали.
    Багато разів жаліла, що подалася. Але знаю, що якби не подалася тоді і залишилася б на "старій" посаді, то теж би жаліла.
    Відштовхуйтеся від того, шо саме Вам дасть ця посада (навички і досвід, який знадобиться в майбутньому на іншій роботі).
    Зовсім скоро шукатиму нову роботу і не покидає відчуття даремно потраченого часу, зусиль, себе...
    І з досвіду колег - тих, хто подавався і кого не обрали, часом залучали до цікавих проектів, пропонували цікаву альтернативу.
    А загалом Ваша ситуація дуже знайома.
     
    • Подобається Подобається x 2
  9. Hermi

    Hermi Well-Known Member

    100% Ви цього знати не можете. На перший свій конкурс я ішла з девізом "Не головне виграш, а головне участь", по всіх критеріях я програвала і брала участь лише щоб отримати досвід для подальшого. Лист про виграш був спражнім потрясінням для мене, бо я взагалі його не очікувала і разів з 10 перечитала, потім переслала декільком знайомим чи я дійсно все правильно зрозуміла.
    Кожна наступна подача крила в собі свої нюанси, які (як на мене) відкидали мене на останні позиції. Були успіхи, були програші. Якщо Ви не спробуєте, то не знатимите точно чи підходити чи ні.
    Якщо подача ніяким чином не вплине на подальшу Вашу діяльність (у випадку програшу) то чому не податись? Як мінімум Ви отримаєте досвід.

    п.с. сумніви це нормально. Я як вперше подавалась, маючи все готове ще півдня думала надсилати чи ні. Мені тоді сказали одну фразу - якщо не вишлеш, то 100% той конкурс не виграєш, подаєш - у тебе з'являється шанс.
     
    • Подобається Подобається x 4
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  10. Evynya

    Evynya Member

    До декрету була нач.відділу в банку у роздрібному продажі - на кредитах фіз.особам. Зараз зарплати цікаво які -чи є сенс в банки повертатись .Хтось щзось знає або чув???