Алопеція . Порадьте трихолога.

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем Radka, 21 Травень 2015.

  1. Radka

    Radka New Member

    Дівчинка 10 рочків, діагноз вогнищева алопеція, гора аналізів все в межах норми, а волоссячко випадає . Може хтось стикався з такою проблемою і може щось порадити , дуже цікавить будь-яка інфо про методи лікування та координати хорошого трихолога.
     
  2. Альона

    Альона Well-Known Member

    Боюся що трихологів у Львові немає. Чемерис з Новодерму себе позиціонує трихологом ( на Коновальця працює в шкірдиспансері паралельно ), але в основному її робота зводиться до мезотерапії, дуже дорогої послуги в цьому ж Новодермі. Навіть діагностувати алопецію- телогенна дифузна чи андрогенна у Львові нікому. Немає фахівців.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  3. Luxury lv

    Luxury lv Well-Known Member

    Можу вам порадити хорошого трихолога,але вона працює в Києві.Вона допомогла моїй подрузі.Якщо хочете пишіть в ПП)Не знаю як на рахунок дитини,але проконсультуватись думаю можна.
     
  4. Марія М

    Марія М New Member

    Доброго вечора! 4-рьох місячному племіннику теж поставили діагнос алопеція (у Львові в Інтерсоно). Якщо хтось знає, де можна проконсультуватись з хорошим трихологом, напишіть, будь ласка.
     
  5. Марія М

    Марія М New Member

    Напишіть, будь ласка, що Ви робили, бо ми у відчаї, під плямами немає волосяних фолікул... Чи можете когось порадити?
    --- дописи об"єднано, 17 Березень 2016 ---
     
  6. Альона

    Альона Well-Known Member

    Ви були у Зайченко в Інтерсоно?
    Вона спеціаліст по дитячій алопеції.
     
  7. Yljanakarpets

    Yljanakarpets New Member

    Добрий день, хотіла спитати яке лікування вам призначали і які аналізи здавали, я сама зіткнулась з вогнищевою алопецією але лікар не призначає ніяких аналізів, каже це без потреби, лише призначив мезотерапію на яку я вже 3 місяці хожу, результати є, але зявляються нові вогнища, виходить замкнуте коло, лікування симптомів, а не причини
     
  8. tamarka

    tamarka New Member

    Доброго дня! Знайшла Ваш допис про доньку, вирішила перепитати, як у Вас справи з ростом волосся? В мого сина 10 років випало за декілька днів все волосся, за 2,5 місяці почав відростати пушок, але порідшали брови і вії. Якщо Ваша ласка, розкажіть, як Ви справлялись з цією бідою?
     
  9. Radka

    Radka New Member

    Доброго дня, ой... Справлялися довго,але з надією на успіх і дякувати Богові, зараз волосся не надто густе,але воно є. Я робила всеможливі народні методи +дорсенваль, дієта, вітаміни + обов'язково біотин, гарбузова олія, маски з додаванням вітамів групи В та нікотиновою кислотою. Відростало майже рік, до повного зникнення вогнищ,а так все відростало пушком і випадало у іншому місці( було страшно. Щодо лікарів то ні один не давав ніяких прогнозів казали або відросте або не відросте. У Львові на той час трихолога не було,а Чемерис), вона звичайний дерматолог,тільки в Новодермі вона чомусь трихолог,її консультації взагалі не інформативні. Я не знаю як написати Вам в приват, тому якщо знаєте як напишіть я дам Вам свій номер телефону,і все в подробицях розкажу по телефону.
     
  10. tamarka

    tamarka New Member

    Доброго дня! Відписала Вам в ПП. Чекаю на вашу відповідь чи дзвінок!
     
  11. Anty

    Anty Well-Known Member

    Напишу про свій досвід лікування алопеції. Вперше плямка у мене появилася у 16 років. Це був стрес для всієї сім'ї. Почали ходити по лікарях, здавати аналізи. Причини називали різні: від неполікованого зуба до стресу. Потім появилися інші плями, старі заростали. Лікували місцево соком цибулі, пила вітаміни, цинк. Пила настій з мідій, селен, заборонили їсти солодке. В результаті до 18 років все відросло. Потім був рецедив в 25, народила дитину і так час від часу з'являлися плями, самі заростали. Ще місцево використовувала китайський лосьйон 101. Він має трохи специфічний запах. А буквально пару років тому (мені зараз 33 роки). Здала аналізи на гормони щитовидки. У мене виявили гіпотеріоз. І не знаю чи це співпадіння чи то дійсно і є причиною випадання волосся, бо коли гормони тримаю в нормі (компенсую недостатню функцію щитовидки еутироксом), то волосся не випадає, а як тільки показники виходять за межі, то з'являється плямка. Отака історія. Тепер навіть ніяк місцево не лікую, бо само заростає, якщо привести гормони до ладу.
     
    • Подобається Подобається x 2
  12. наталя 2204

    наталя 2204 Well-Known Member

    Скажіть, а який саме гормон за це відповідає?В мого малого алопеція , на який гормон здавати кров?
     
  13. Anty

    Anty Well-Known Member

    Я здавала ТТГ, Т4 вільний і антитіла. В Сінево такий пакет коштує біля 400грн. Тепер для контролю здаю тільки один показник - ТТГ.
     
  14. Женічка

    Женічка Well-Known Member

    Який найвищий ттг у вас був? Я шаленно втрачаю волосся. У мене гіпотериоз, але не пов'язую цю втрату з ним. Наразі, тій ттг -3.6
    Шукаю трихолога і нормальне устаткування, щоб поставити діагноз.
    Мені 34. З такою тенденцією в 40 я буду лиса.
    Схоже все на андрогенну алопецію.
     
  15. Raven

    Raven Мама малятка

    В мене АІТ, втрата волосся в мене пов'язана саме з ним, хоч гормони в нормі. Можете ще додатково повірити гормони наднирників, якщо не думаєте на гіпотериоз.
     
  16. Женічка

    Женічка Well-Known Member

    У мене теж аіт. Але маю не одну знайому з нормальними шевелюрами і аіт. Як ви відслідковували зв'язок аіт з втратою волосся? Якось вдалось вплинути на той процес?
     
  17. Raven

    Raven Мама малятка

    В мене збільшуються показники антитіл, об'єм вузлів і сам об'єм щитовидки. Типу йде сильніше запальний процес. Зараз збільшили дозу йоду, плюс ще добавки. Вже Не так страшно голову мити.
     
  18. Сяночка

    Сяночка Active Member

    У сина 12р на затилку з'явилась залисина десь 0.5см в діаметрі. Звернулись до дерматолога, призначила біотин, лосьйон Елоком, та шукати причину. Звертались до лора, ендокринолога, педіатра. Все в нормі, лише трохи низький віт Д - 25, підвищений lgE, али ми алергіки (весняні дерева та трави). Узд органів жкт в нормі. Інколи дається знати атопічний дерматит. Залисина заростає, але вроді починається в іншому місці. І взагалі мені здається волосся стало рідкіше..
    Цікавить ваш досвід, хто стикався з цією недугою, як і чим лікувались, до кого звертались, що здавали, яку причину знайшли. ..