Ти + Він

ЗАбилам би! (2.)

Posted by Rodionochka on 27 Січень 2013 відповідей - 4.879
  1. Almariel

    Almariel Well-Known Member

    Воно трапляється не часто, але є. Може хіба я ще додумовую трохи з тих поглядів (мабуть моє болюче місце).
    Оцінка моїх можливостей чужими відбувається в двох питаннях: допомога з дітьми (як писала Цьомцьомка - залишити з кимось дітей, хоча б з нянею) і фінансові можливості, бо ж чоловік на такій крутій роботі.
     
  2. jylanda

    jylanda занууууда

    Тут і до навчального закладу питання, яким чином ті валянки пройшли конкурсний відбір? Питання не в тому чи запрошувати в майбутньому українських студентів, а те, яким чином організувати правильно конкурс.
     
    • Подобається Подобається x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  3. Dominika

    Dominika Well-Known Member

    О, моя подруга, яка вже 15 років живе в Лондоні каже те саме. Українців там зневажають, а росіян побоюються. Хоч ті ж албанці, румуни, азіати теж можуть утнути - і крадуть більше за наших, і свинячать. Але вони всі наглючі. От їм кажуть ви то і то зробили, а вони - "То не ми, ви що..." А наші одразу голову похилять, переминаються з ноги на ногу, щось мямлять під ніс, навіть якщо невинні. Одним словом, бракує нам трохи гонору і впевненості в собі.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 4
  4. orange girl

    orange girl Well-Known Member

    Уххх, зла я після користування нашим громадським транспортом. Я розумію, що реалії такі, що всі "один на одному" їдуть, але... Ну існують ж якісь межі, ну не можна ж тупо "тертися" і "лягати" на людей:girl_devil:. То вже просто "накипіло", третій раз за цей тиждень до мене ніби "приклеюється" пасажир, і я по-різному (наскільки це можливо в час-пік) починаю "тікати", повертаючись боком, чи ще якось.
    І так, у час-пік і я стаю впритул до когось, і можу доторкатись, ну але ж не йорзати, чи лежати на комусь. Ухххх вже не можу терпіти того знущання, могла б - то пішки б ходила, але, на жаль, 13 км щоранку і щовечора долати мені задуже
     
    • Співчуваю Співчуваю x 4
    • Подобається Подобається x 1
  5. Hermi

    Hermi Well-Known Member

     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  6. Raven

    Raven Мама малятка

    @orange girl, саме з цієї причини дивлюся я на електричні самокати. Бо оте юзання по тобі, ще коли дитьо перед тобою часом, мене виводить теж.
     
  7. Dominika

    Dominika Well-Known Member

    Раз я вже тут Забилам би мужа свого. Приїхати з відпочинку і мати в результаті від сили одну нормальну фотку. На всіх решта я або королева бегемотів, або курдуплик або шпаловкладальниця. Я вже мовчу про обрізану голову, волосся на все обличчя або просто розмите зображення. Ну так, я вже не трепетна лань, ну але щоб так...В кого там чоловіки норм знимкують, знайте, вам пощастило))) Ну принаймні хоч фото гарні будуть)))
    ПС Само-палки немаємо, а здря(тепер це розумію). Наступного разу подбаю про це.
     
    • Смішно Смішно x 11
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  8. Happy Fiancee

    Happy Fiancee Well-Known Member

     
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  9. Shapokliak

    Shapokliak Well-Known Member

     
    • Подобається Подобається x 2
    • Безграмотно Безграмотно x 1
  10. Raven

    Raven Мама малятка

    Гггг. Я жінка чоловіка, який дотошно фотографує. Короч, вам ше повезло, бо не так стали, які настройки, і тд...
     
    • Смішно Смішно x 6
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  11. Blondo4ka

    Blondo4ka Well-Known Member

    О та.... Горизонт не такий, світло не з того боку, і взагалі "треба професійний фотоапарат"
     
    • Подобається Подобається x 2
    • Смішно Смішно x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  12. Oleksandrochka

    Oleksandrochka Well-Known Member

    Те саме)
     
  13. Thebestnata

    Thebestnata Well-Known Member

    Мій робить мені тепер по 100 кадрів на одному місці, щоб я мала з чого вибрати;)) Хоч я теж чіпляюся, що там розмито, там ще шось не те. То він вже клацає зі всіх боків, і по 10 штук однакових) Але то не з першого разу дійшло))) Хоч теж от зараз на моїх фото з відпочинку в мене живіт великий виглядає, то думаю, як то його в тому звинуватити)) Бо ж втягувала, а на фотках не сильно втягнуто виглядає)))
    Але в нас два фотопарата і телефон, то я маніячка щодо фоток)))
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Смішно Смішно x 1
  14. taipen

    taipen Member

    В теорії звідти можливо ще щось дістати, тим більше якщо той спеціаліст дійсно такий поганий як написано. Але є ймовірність що хард дійсно повністю вмер.
    Хоча якщо там було щось дійсно важливе, тоді я би на вашому місці його спробував би дати іншому спеціалісту
     
  15. olerusya

    olerusya sweet candy ;)

    Та ясно що то він винен:) він же, як фотографував, мав бачити що живіт в тому ракурсі великий і мав порадити стати інакше!
     
  16. Thebestnata

    Thebestnata Well-Known Member

    Та я як йому деколи кажу, що от на тій фотці я негарна вийшла, там ще гірша, то він відповідає, що я на всіх гарна)) і він не знає, що там не так) єдине, що як очі закриваю, то каже)))
     
    • Подобається Подобається x 2
    • мімімі мімімі x 2
  17. lesja.f

    lesja.f Well-Known Member

    Забилам би мужа..... Поїхали о 5 годині ранку з компанією в Камянець Подільський, я звечора сказала йому в що вдягнути малого і наголосила вдягнеш йому куртку, а безрукавку поставиш у рюкзак. зранку встаю... Куртка малого на вішаку:girl_devil:.
     
  18. Haidee

    Haidee Well-Known Member Команда форуму

    Я чомусь майже впевнена, що безрукавка теж не на дитині:girl_crazy: але думаю, дитина скаже, якщо замерзне і тато щось придумає.
    Згадала, як чоловік забирав мене з пологового з третьою малою. 30 грудня надворі, мороз під -20, приїжджають такі радісні, одна в осінній куртці, друга в тонких штанах і кросівках:girl_impossible: питаю, шо ж такоє?! «Та, вона не хотіла чоботи». Ну дійсно, дворічна дитина просто не хотіла чоботи, шо ж тут такого. Можна було і босоніжками обійтися. Вдома дивлюся, а вона ще й в памперсі задом наперед, причому одягнутий так, що якби таки попісяла, то ті кросівки би були мокрі:girl_crazy: але мені смішно тепер з того))) в нас завжди, коли чоловік збирає дітей, така лажа. О, ще! Позаминулої неділі менша прокинулася з високою температурою. Я пішла до Церкви і лишила чоловіка з молодшими вдома. Під кінець Служби до Церкви завалюється моє чудо в якійсь старій футболці, нерозчесане і радісно біжить мені на руки. Гаряча, шо капець. Ззаду спокійно йде чоловік. «Та шо, вона сказала, що її нічого не болить і вона хоче до тебе»:connie_pull-pigtail Загалом то є правда, її і при 40 не завжди щось болить чи турбує. Шо такого. Бабульки поруч такими очима на мене дивилися:girl_phone1:
     
    • Смішно Смішно x 7
    • Подобається Подобається x 5
    • мімімі мімімі x 4
  19. lesja.f

    lesja.f Well-Known Member

    Вислав фото, безрукавка на ньому а під підниз бачу вдягнув піжаму :girl_crazy:
     
    • Смішно Смішно x 12
    • Зе бест! Зе бест! x 4
    • мімімі мімімі x 1
  20. svoybox

    svoybox Well-Known Member

    мій чоловік вчора малого після купання вдівав, кричить зі спальні "де його піжама?", кажу, що там, де й весь інший одяг, прихожу, а малий в звичайній кофтині на довгий рукав, дворових штанах, які заправлені в мої шкарпетки!А я думала, що чоловік не розбирає дитячий одяг, а він ще й мій не бачить
     
    • Смішно Смішно x 18