Школа: влаштування і наука (2)

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Myroslava82, 9 Листопад 2013.

  1. Fiancee

    Fiancee Well-Known Member

    Вибачте, а звідки Ви знаєте, що він на хабар натякнув? Школа справді має дуже багато дітей, до неї приїжджають діти з інших районів міста. В неї справді вкладено страшну працю і сили. Я знаю, що я пишу і дуже неприємно читати отакі бздури. Думайте, що пишете.

    Надіслано від мого MX5, використовуючи Tapatalk
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  2. Lemeshchuk

    Lemeshchuk Well-Known Member

    Я написала свою думку, бо спілкування було трохи зверхнє, і спочатку навіть і мови не було за навчання і цій школі, а в кінці розмови вже могло місце взятись в супер переповненній школі, думаю більшість подумали б так як і я.
    Пи.Си. Я буду рада якщо я помиляюсь.
     
    • Подобається Подобається x 1
  3. Luchik

    Luchik Well-Known Member

    Дякую!
    Ваш допис мене здивував! Я вже другий раз, тут на форумі, питаю за цю школу, і відповіді ніякої не було! Якщо ви так багато і доброго знаєте про неї, то чому не написали? А навпаки, накинулися на форумчанку, яка висловила свою думку.
    Поділіться корисною інформацією про цю школу, + і - , цікавить все, вчителі, методика навчання!
     
    • Подобається Подобається x 1
  4. Fiancee

    Fiancee Well-Known Member

    Я не накинулась на форумлянку. Я просто чудово знаю дирекцію школи, знаю близько-близько і знаю, що хабарів він не вимагає, тим більше у батьків :) Але ж люди люблять балакати :) Певно в школі стільки дітей і діти вчаться у дві зміни і ще залишаються бажаючі потрапити, бо дирекція хоче хабарі :))) Чи як думаєте, що означає така кількість дітей у школі? Чи більше нема, де вчитися? В школу вкладено масса праці і масса сил. Там викорінине куріння по туалетах і ще купа всякої фігні. Там з'явився відеонагляд і кілька комп'ютерних класів у ті часи, коли більшість середньоосвітніх шкіл Львова ще такого не чули. І так, там є контроль, нема балагану і треба вчитись. Комусь це підходить, комусь - ні, кожен обирає сам. Це те, що я знаю точно щодо роботи дирекції школи. Я знаю там досить вчителів старшої школи, але я не знаю вчителів молодших класів, тому я не відповіла на Ваш допис, але відповіла на допис форумлянки.

    Надіслано від мого MX5, використовуючи Tapatalk
     
    • Подобається Подобається x 2
  5. dasha

    dasha Well-Known Member

    Повністю підтримую все вищесказане. Директор людина з великої букви, повністю відповідає своїй посаді. Це зараз рідкість.
     
    • Подобається Подобається x 1
  6. Isa

    Isa Well-Known Member

    Всім привіт! Хто наступного року збирається в 44 чи 33 школу? або можливо знаєте, яка там ситуація зараз - можливо хтось знає які вчителі набиратимуть класи? який порядок зарахування? і щодо групи продовженого дня - чи є і до якої години? дуже дуже дякую)
     
  7. Turtle

    Turtle Member

    всім привіт! Поділіться відгуками про ліцей "Львівський" (вул. Лисенецька) та 82 школу. Можливо ще якісь школи порекомендуєте в районі Пасічна-Дж. Вашингтона. Син піде в 1 клас в вересні. Наперед дякую!
     
  8. Katya Karina

    Katya Karina New Member

    Дівчатонька, незнаю як бути? Живемо на Лісній на Сихові. Не знаємо яку школу обрати, 13 чи 98? Можливо дітки ваші вчаться в них, підскажіть всі за і проти...
     
  9. Happy Fiancee

    Happy Fiancee Well-Known Member

    @Katya Karina я би в жодну з них не хотіла віддавати свою дитину. По-перше, в 13-й вчилася сама. І не дуже там щось змінилося з того часу. Що в одній, що в іншій школі, був досить низький рівень навчання. По-друге, десь в кінці цього навчального року читала рейтинги найкращих/найгірших шкіл, то обидві мали низький рейтинг. З тих що до вас близько, 93 була непогана. Але з тою системою приписки треба дивитися куди ви можете йти. Ну і якщо ваша дитина має йти в перший клас, то варто пошукати відгуки про вчителів, які набирають перші класи. Для першачка важливим є саме вчитель, а не школа.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Подобається Подобається x 1
  10. Katya Karina

    Katya Karina New Member

    Дякую за відповідь, тому для мене це питання і стало проблематичним... Так як чула не дуже добрі відгуки за 13 особливо школу. За вчительку, звичайно буду взнавати....
     
  11. галичанка

    галичанка Well-Known Member

    Порахувала, що вчителька,яка буде набирати 1 клас за пару років зараз має 3клас.
    Чи є тут мами першокласників шкіл 34 на вул Замкненій, 55 на Бандери, 5ої на Кокурудзи , школи на Комарова?
     
  12. Joll

    Joll Well-Known Member

    У наступному 2020-му у 44-й випускатимуться три 4-х класи, тож напевне і набір буде такий же. Клас "А", що працюватиме за програмою "Інтелект України", набиратиме Оксана Володимирівна (вона випускатиме перший випуск "Інтелекту").Вчителька ніби непогана, сувора, заставляє вчити. Вчителів із Б (здається, його веде Леся Павлівна) та В класу не знаю, тому нічого сказати не можу. Можливо, наш малий піде до неї, якщо зважимося давати з шести років. Через рік, у 2021-му, буде набирати клас наша вчителька, тому тим, хто буде тоді вступати, пощастить, вона дуже хороша, вимоглива до навчання, креативна та любить дітей.

    Набирають згідно укомплектовування класу, до 30 осіб. Заяви несуть після нового року (по старій пам"яті), батьківські збори щодо майбутніх першокласників проводять десь у першій половині лютого, тоді ж і проводять ознайомчі заняття для дітей. У клас програми "Інтелект України" подають окрему заяву. Загалом все, як і всюди, у школи є свій сайт, можете там ознайомитися.

    Група продовженого дня працює до 17-18-ї години, груп є кілька, однак ситуація з ними змінюється.
     
    Останнє редагування: 29 Жовтень 2019
    • Інформативно Інформативно x 1
  13. галичанка

    галичанка Well-Known Member

    Порахувала, що вчителька,яка буде набирати 1 клас за пару років зараз має 3клас.
    Чи є тут мами третьо-класників! шкіл 34 на вул Замкненій, 55 на Бандери, 5ої на Кокурудзи , школи на Комарова?
     
  14. Popi

    Popi Well-Known Member

    Привіт, а є хтось з Вільних і небайдужих .? Маю два варіанти: Вільних і ThinkGlobal от і не можу обрати один. До наступного навчального року ще є час, але б хотіла зібрати якусь інформацію.
    Дякую
     
  15. HOPIC

    HOPIC Well-Known Member

    А ви впевнені, що запишетеся в вільних і небайдужих? Там черга, як колись за хлібом, і жорсткий відбір дітей.
     
  16. ГаЛоЧкА

    ГаЛоЧкА Well-Known Member

    а що там так класно? і в чому може полягати жосткий відбір дітей?
     
  17. HOPIC

    HOPIC Well-Known Member

    Там ремонт гарний
    За навчання, не скажу, годують ніби ок, своя кухня, гуртків як не знати чого і всяяяких різних, і класи невеликі.
    Відбір там щось такий - збирають заяви, відбирають, проводять співбесіду - відбирають, на кілька днів побути в навчальному процесі - відбирають і формують нульові класи, кажись з 7 років.
     
  18. ГаЛоЧкА

    ГаЛоЧкА Well-Known Member

    ви не пробуввали? нульовий клас з 7 це кул)
    --- дописи об"єднано, 1 Листопад 2019 ---
    там мабуть навчання дорогуще))
     
  19. HOPIC

    HOPIC Well-Known Member

    Ні, не пробували. Нам виходить нульовий клас з 7,5. Це раз. Два - менв там не нра, це мож внутрішнє відчуття, коли я читаю оголошення доя батьків і дітей в школі.
    3 - дорогувато, але не так як кмдш і сінглрбал, здається (я прицільно не порівнювала), але мене черга не приваблює зовсім. Я не хочу пояснювати дитині, чого його не взяли, бо він там кудись не вписався в їхні вимоги.

    В нас звичайна школа. І воопше вчителька на вітрянку хвора. І кажись вагітна.
    Заміняє логопед і проводить артуроки ггггг.
    І я воопше дитину до бабусь відправляю, нашо йому та школа. Він такий дар до продажу має, що не дивно, що регулярно отримує свої комісійні.
     
    • Смішно Смішно x 3
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  20. Popi

    Popi Well-Known Member

    Впевнена що попадемо в обидві) . Але я неможу оприділитись яка краще.
    П.С нульовки з 5.-5.5
     
    Останнє редагування: 3 Листопад 2019