Ти + Він

ЗАбилам би! (2.)

Posted by Rodionochka on 27 Січень 2013 відповідей - 4.879
  1. Dominika

    Dominika Well-Known Member

    я не розумію чому ви почуваєтесь злодюжкою. Ви в себе вдома, ви тут господиня, ваша совість чиста, а її підглядання - то її проблема. Я розумію, що то є трохи дискомфортно, але ще раз повторюю, негарно чинить вона, не ви. Я би у вашій ситуації просто підійшла до неї і сказала все як є, що ви знаєте про її шпигування і просите припинити добровільно, без вживання адміністративних методів впливу. Щоб вас розрадити, напишу, що в мене теж схожа ситуація. Наш будинок стоїть буквою Г, ми на першому поверсі, вікна і вхідні двері квартири виходять у подвір'я. Маємо сусідку напроти, старша жінка, її вікна напроти наших вікон і дверей. Цілими днями вона сидить у вікні і дивиться на нас - коли ми йдемо, коли приходимо, що робимо на подвірї'. Оскільки вже має вікові зміни в психіці, то вигадує різне. Може моїй мамі розказувати, що поки я була сама, то до мене якийсь негр приходив:girl_crazy: і всяке в такому дусі. Нам вона не заважає, сприймаємо це як незамінний атрибут нашого будинку.)))
     
    Останнє редагування: 30 Вересень 2019
    • Смішно Смішно x 5
  2. Brigitta

    Brigitta Well-Known Member

    Справа в тому, що три роки тому той будинок двічі грабували, і зробили це інші сусіди, на яких ніколи б і не подумали, якби вдруге не зловили на гарячому. Тому на час, поки ліквідувалися наслідки, тітка дійсно просила ту сусідку повідомляти, якщо трапиться щось підозріле. Але, як кажуть, пошли дурня Богу молитися...
    Та от власне вся справа у дискомфорті. Я перебуваю у себе вдома, на своїй території, але в той же час всі мої дії на виду. Повірте, то дуже неприємно. А щодо адміністративних методів впливу - в даній ситуації ніби нічого не порушується. Діти стирчать під парканом, але з боку вулиці, сусідка заглядає, що я роблю, але зі свого двору. Тобто в мене немає правових підстав висувати до неї претензії.
     
  3. Козенятко

    Козенятко Well-Known Member

    Ого, та у вас просто веселуха)) але найгірше, це те, що інколи ці вигадки, можуть дуже зіпсувати життя людини.
     
  4. Dominika

    Dominika Well-Known Member

    В мене всі з гумором це сприймають.
    Є стаття про порушення недоторканості приватного життя. Але я не юрист, більш детально нічого не скажу. Ну і це звісно була порада для передання інформації, а не для залякування. Я не розумію, чому просто не скажете сусідці про свою претензію. Я за те, щоб одразу озвучувати все(ну майже все), що завдає дискомфорту. Але це я зі своєї дзвіниці...
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  5. Happy Fiancee

    Happy Fiancee Well-Known Member

     
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  6. loveterapy

    loveterapy Матуся-Анюсі

    Та я щодня все більше переконуюсь, що ті чоловіки таки з Марсу або реально майже всі однакові ,як з інкубатора якогось. Принаймні що стосується дітей, то прямо всі,як клони переважно.
    От сьогодні - дзвоню з кухні на першому поверсі, питаю ,чи буде рамантік ввечері?
    Каже - так,буде..
    Кажу добре, Аню переодягни і приспи.
    Каже - та вона вже спить..
    Тоді я кажу -надіюсь вона в піжамі, а не як завжди просто лягла і спить у тому, що по хаті ходить просто.. Кажу вже грізно, що переодягати не буду її..бла...бла..бла...щоб чоловік переодягнув у піжаму..Ну, думаю, певно переодягне...
    Та яке! Приходжу через годину - сплять собі двоє і туляться, певно, що Аня не в піжамі..
    То в результаті я ще її переносила з мого місця на її ліжечко(((
    Але ж рамантік))
    Особливо, коли світло вирубали, коли я мала голову якраз сушити...


    Надіслано від мого Mi A3, використовуючи Tapatalk
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Смішно Смішно x 1
  7. Apelsynka

    Apelsynka Well-Known Member

    @Brigitta оригінальна у вас сусідка, я почала читати з останніх дописів і думала то про якусь бабулю, якій нема чим зайнятися на пенсії,а тут молода жінка,та ще й з дітьми і при хазяйстві:girl_crazy:Їй що нема чим зайнятися?:pardon:Думаю в селі розваг небагато, але очевидно,те що ви реагуєте,її ще більше надихає:connie_pull-pigtail. А може спробуйте зашторювати,щоб не могла підглядати хоча б у будинку, або махайте їй щоразу, коли побачите, може інтерес пропаде, можна ще спитати прямо або для експерименту почніть слідкувати за нею:girl_haha:, може тоді до неї дійде як то виглядає зі сторони?:) Пробуйте різні варіанти в розумних межах) А найкраще спробувати реально не звертати увагу,їй та забавка набридне і інтерес пропаде. То знаєте,як поведінка дітей, вони зачіпають тих,хто реагує.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  8. Hermi

    Hermi Well-Known Member

    це називається сільське життя, скучно, нема до чого взятись, от і "шпигує" за Вами. Завжди як я до мами приїжджаю, в моїх сусідів супер невідкладні справи на городі чи на вулиці. При тому, що це все лише щоб мати про що поговорити. А як гості якісь, то взагалі караул.
    В мене будинок стоїть на перетині основної вулиці і маленького провулку, то як прийшла сусідка з того провулку до мене до хати, то вона і 5 хв спокійно не сиділа, все бігала від одного вікна до іншого, щоб підгледіти хто там на вулиці іде, з ким говорить що робить. Такий менталітет і нічого з тим не зробиш. На запитання "навіщо отак бігати і підглядати", сусідка здивовано запитала - а тобі що не цікаво що на вулиці робиться? Якщо в людини в житті нічого цікавого не відбувається, то хоче хоч за чужим поспостерігати.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 5
  9. NataliaFed

    NataliaFed Active Посиденька з баяном

    Згадала))
    Коли одні родичі будували собі літню кухню в селі, то принципово будинок мав стояти так, щоб вікна на головну вулицю виходили. Аби видіти хто, куди, з ким, коли, як?
    :girl_crazy:
    То, є село, дєтка:girl_cool:
     
    • Смішно Смішно x 4
  10. Norkova ledi

    Norkova ledi Member

    Хочеться забити свого чоловіка! Вчора перебивала блендером журавлину з цурком, подужала половину, бо спочатку 5 годин перебирала і мила те відро від моху, листя, подушених ягід. Попросила його розкрутити і помити бленлер, а він зламав його:girl_cray:. Розкрутив у новому місці, так що маю тепер 2 блендера. Хник-хник. А в мене ще 5л журавлини. Можна в мясорубці перемолоти, але це довше і так не перемеле добре як блендер. Ще й новий тепер треба купувати.
     
    • Співчуваю Співчуваю x 5
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  11. Козенятко

    Козенятко Well-Known Member

    А я, забила себе!!! Якась останнім часом розсіяна, не зібрана, короче фе ))
     
  12. loveterapy

    loveterapy Матуся-Анюсі

    І я певно до Вас приєднаюсь.. Себе би теж прихлопнула якимось тапком...
    Якась така апатія до всього починає з'являтись, від того похолодання надворі і в хаті виникає лиш бажання сидіти під ковдрою і нічого не робити..
    Ще й злість та роздратування через купу невирішених справ і що не можу себе до купи зібрати..
    Боюсь, що це погано закінчиться для мене, але щось реально чи то сил не маю, чи то мотивації , щоб почати то все робити.. Якась хандра почалась.. Певно таки та внутрішня нереалізованість тисне на мене десь підсвідомо...
    Бо раніше я мала набагато менше вільного часу, але більше сил та енергії для якоїсь роботи та продуктивності, а тепер щось ні..

    Надіслано від мого Mi A3, використовуючи Tapatalk
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Співчуваю Співчуваю x 1
  13. Hermi

    Hermi Well-Known Member

    Як мене вже той приват дістав з їхньою золотою карткою! Ну скільки можна надзвонювати, якщо вона мені не треба. Вже двічі через консультанта блокувала рекламу, перший раз протримались рік. Цього разу аж 1,5 місяці. Все було б не так погано, якби я не була в роумінгу і не чекала важливого дзвінка з України.
    Сьогодні в мене просто день реклами з України, то тур-фірми подзвонили, то Прават і в обід вже 200 грн пішло в пусту:sad:
     
    • Співчуваю Співчуваю x 5
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  14. svoybox

    svoybox Well-Known Member

    себе! яка я лашара, нарешті випросила в чоловіка машину і так лоханулась, припаркувалась прямо бампером в сходи. В жилетку не йду, бо чоловік досить спокійно до того поставився, хіба спитав, чи я далі хочу машину
     
    • Смішно Смішно x 1
    • Співчуваю Співчуваю x 1
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  15. Happy Fiancee

    Happy Fiancee Well-Known Member

     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Подобається Подобається x 1
  16. Rodionochka

    Rodionochka Безнадійна оптимістка

    Ой, то хіба святі ні в що не впарковуються! Кожен день ізджу, але от у вівторок теж умудрилась впаркуватись в бетонну кулю. Буває)
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  17. svoybox

    svoybox Well-Known Member

    та я то все розумію і знаю, що факапів не уникнути, але, блін, то були перші 15хв мого самостійного водіння і зразу налажала
     
  18. Rodionochka

    Rodionochka Безнадійна оптимістка

    А, ну тоді Ви дійсно лашара (цитата)))). Але то зовсім не привід відмовлятись від водіння і мрії про власне авто).
     
    • Смішно Смішно x 1
  19. HOPIC

    HOPIC Well-Known Member

    4 дірки в стіні, 2 мужика, сверло, пилка, молоток. Уже 2 години.
    Фінішує четвертий рік чекання на душову шторку. Мені можна видати медаль за терпіння.
    А, і так, шторку і тримач я купила рік тому.
     
    • Подобається Подобається x 5
    • Зе бест! Зе бест! x 3
    • Смішно Смішно x 2
    • мімімі мімімі x 2
  20. taipen

    taipen Member

    існує така яку не треба прибивати, а яка встановлюється за допомогою пружини всередині. маю вдома таку, купили, правда потім передумали ставити.
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1