Шукаю гастроентеролога

Тема у розділі 'Ой слаба я, слаба я...', створена користувачем lilja, 18 Серпень 2009.

  1. Ivan him

    Ivan him New Member

    Cool центр св. Параскева
     
  2. NastyLab

    NastyLab New Member

    Дякую)
     
  3. Oksiklady

    Oksiklady New Member

    у Параскеві в декреті, але приймає десь на Південному

    Чи можете написати де саме приймає лікар Подольська, та якщо є контактні дані. Дуже потрібно потрапити до неї Дякую!
     
  4. Vironika

    Vironika New Member

    Дівчата,хтось чув про лікаря гастроентеролога Ільчука Микола Петровича, в Воєному госпіталі він працює,які відгуки?Дякую.
     
  5. ZzzSz

    ZzzSz New Member

    Я особисто теж стикнулася з тим,що мала проблеми зі шлунком.Знайомий лікар порекомендував звернутися у львівський обласний клінічний діагностичний центр до гастроентеролога.Нікого конкретного не рекомендував,тому що він на гастроентерології не спеціалізується,однак сказав що там толкові лікарі. Ми з чоловіком зайшли на офіційний сайт діагностичного центру і подивилися прізвище лікарів,які мали зміну наступного дня. Серед прізвищ було і Каліка М.Г.,прочитали відгуки хороші. Тепер хочу з Вами поділитися враженнями. В мене завжди був хронічний гастрит і це для мене було нормою. Звернулася до лікаря,коли вже відчула сильні неможливі болі. В той день,як ми прийшли до Мар'яни Генадіївни,вона відразу скерувала мене на гастроскопію(зонд) до Лошака В.О. і УЗД внутрішніх органів до Відоцької С.В.. Дуже довга черга була на УЗД але не дарма,тому що лікар дуже ретельний і хороший робить огляд,приділяє кожному пацієнту достатньо часу та совісно і професійно ставить діагноз. Найгірше,як напевно для кожної людини яка стикається з проблемами шлунку це зонд. З підтримкою чоловіка,я себе налаштувала. Конструктивний діалог з лікарем теж допоміг. Лошак,крім того що хороший практикант-лікар ще й хороший психолог. Процедура тривала до хвилини часу але в процесі огляду лікар він зі мною діалог. Це допомогло не заважати лікареві,і відволіктися. Так,процедура не з приємних. З результами обстежень знову пішли до Каліки. Вона вже бачила всю картину,призначила лікування на два тиждні,а потім знов на гастроскопію і до неї. Десь вище я читаючи відгуки бачила,що дівчатка обурювалися на лікарку тим,що вона призначала дієти і повторний зонд.Признаюся,мені теж було важко себе налаштувати на повторну гастроскопію.Більше того скажу,коли я сиділа в черзі на повторний зонд і мала заходити,не змогла себе налаштувати,і написала відмову. Пацієнтка,яка сиділа в черзі порадила мені піти в Параскеви,бо там тонший зонд. Я пішла в Параскеви до Ступницького. Обладння звісно що там новіше і краще. Ціна теж відповідає 790 грн. Але тепер коли маю з чим порівняти,можу сказати що обстеження в Параскеви-10 хв. ,а в діагностичному центрі до хвилини часу. + Лошак класний лікар і вміє відволікти людину,вміру строгий і каже що залишилося пару секунд і від цього стає легше. Про лікарню Параскеви я нічого не можу сказати поганого але мені особисто легше було,коли обстеження було швидшим. Хочу щиро подякувати Мар'яні Генадіївні,бо такі лікарі,як вона-лікарі від Бога! Вона гарно відгукується про інших лікарів,скеровує до професіоналів і лікування призначає дієве. Якщо Ви хочете результат,тоді Вам до Каліки,а якщо Ви хочете вилікувати наприклад виразку без ковтання зонду та дієти,тоді Вам напевно до іншого. Досвід роботи Каліки близько 20 років-це теж все говорить за себе. Після лікавання-переходжу на здорове і правильне харчування,краще більше ніколи не мати таких проблем.
     
    • Корисно Корисно x 1
  6. Nyashka

    Nyashka Well-Known Member

    До кого в Параскеви краще піти: Сич чи Коцай ?
     
  7. Fakor

    Fakor New Member

    --- дописи об"єднано, 5 Липень 2018 ---
    Можна контакти Мар'яни Григоріївної?
     
  8. Nadinm

    Nadinm New Member

    Клініка доктора Дробота на Південному біля Веселки дитячої поліклініки на другому поверсі
     
  9. Fakor

    Fakor New Member

    Дівчата хто чув про гастроентеролога Войціцька Уляна Євгеніївна приймає в діагностичному на Пекарській????Які відгуки
     
  10. nikolaeva

    nikolaeva New Member

    Ну як ви зараз? До кого звертались, як обстежувались? Порадьте когось, теж шукаю норм гастроентеролога.
     
  11. Fakor

    Fakor New Member

    Шалько Ірина Володимирівна,гастроцентр на Чупринки
     
  12. Grizli

    Grizli Member

    Дівчата Привіт, підскажіть будь ласка (бажано з власного досвіду) чи хороший спеціаліст Подольська (з Святої Параскеви) шукаю для мами хорошого гастроентеролога.
     
  13. bkristi

    bkristi New Member

    Напишіть будь ласка номер Подольської. Дуже потрібно.
     
  14. pidlisniy

    pidlisniy New Member

    доброго вечора. порадьте хорошого гастроентеролога
     
  15. smilechyk

    smilechyk Well-Known Member

    А можна у міське відділення гастроентерології прийти без направлення до лікаря? (Чупринки)
     
  16. OksyTh

    OksyTh Member

    Можна, але у них в порядку живої черги приймають.
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  17. BNat

    BNat New Member

    Привіт дівчата! Хочу написати про лікарку до якої не раджу йти, це - Каліка Мар'яна Геннадіївна, яка приймає в діагностичному центрі на Пекарській, 69 Б. Вона виписує ліки які непотрібні, у мого чоловіка була язва, а я при мінімальному гастриті пила практично теж що і він, дуже багато різних таблеток, антибіотики..Я змушена була звернутись до іншого лікаря. Сама ж лише облизується за грошима, постійно натякає..Сама виглядає дуже неакуратною, ну але кілограми наляпаного макіяжу, брудні ногті, а її "особисто складена" дієта з такими помилками, що аж незрозуміло як вона здобувала освіту... Є хороші лікарі, та до неї не тратьте часу, бо дорожче буде...замість вилікуватись можна собі і інших проблем зі здоров'ям набратися.
     
  18. Яська Березнева

    Яська Березнева Well-Known Member

    у нас для таких відгуків є тема Люди в білих халатах: чорний список
     
  19. TaniaL

    TaniaL New Member

    Будь ласка, скиньте у приват номер телефону гастроентеролога Зварича Олександра. Дякую!
     
  20. Merry

    Merry Well-Known Member

    Може хтось знає де зараз приймає Подольська?