Ідеальна фігура. Яка вона для вас?

Тема у розділі 'Спортзал', створена користувачем Мія, 7 Лютий 2013.

  1. arushka

    arushka завжди досягаю мети

     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  2. ShorpaJanna

    ShorpaJanna Member

    Ідеальна - це недосяжна, бо завжді буде хотітись щось покращити
     
  3. PanteraLviv

    PanteraLviv Well-Known Member

    Для мене ідеальної фігури не існує. Вважаю що кожній жінці є чим пишатись. В когось виражені груди, попа, але не дуже красиві ноги чи ще там щось. Є стрункі жінки, але все рівно навіть якщо жінка має стрункі ноги, красиве декольте, довгі пальці на руках, але на животі є жирок, так скажімо. Є з тонкою талією, але з пишними бедрами. Та й різним чоловікам подобаються різні типи фігури в жінок. Якось заради цікавості заглянула в інстаграмі на фото фітнес - бікіні, то чесно кажучи, мені зовсім не подобається оте вип'ячування накачаної дупи і я би не хотіла б такої дупи) Теж НЕ люблю коли чоловіки надто перекачані. Підтягнуті, підкачані, спортивні - так, але без гори м'язів. Причому дуже рідко в тих жінок, які займаються атлетикою, бодібілдом збережені пишні груди, може я і помиляюсь, бо не дуже вникаю в цю тему, але виявляється що багато з них роблять пластику. Якщо взяти мене, я належу до худощавих, невисоких зростом, в минулому займалась легкою атлетикою і аеробікою в студентські роки і так трохи бігала до першої вагітності. До пологів в мене були маленькі груди, в перші тижні після пологів налились до 3 розміру, які ж вони для мене важкі були, постійно налиті, гіперлактація з першою дитиною, а після стажу годування грудьми понад 6 років, в мене з грудей майже нічого не лишилось. Не переймаюсь тим взагалі, а родичі постійно показують, що ось це та жінка, яка з нульовкою прогодувала двох дітей понад 6 років). Десь вже хтось писав в цій темі про співчутливі погляди продавців магазинів нижньої білизни, в мене те саме, всі пропонують товстелезні поролони і пуш-апи, а я того ненавиджу, воно мене парить, заважає, тому переважно ношу спортивні бюстгалтери; а такий чуть з поролоном дуже рідко, лише на якусь зустріч з однокласниками/одногрупниками, весілля, тощо. Як народила і коли був активний ГВшний період то була дрищавою. Але, виявляється, що при посиленому і правильному харчуванні з тренуваннями, я здатна набирати м'язеву масу, а жирова не набирається. На тренуваннях з Крав Маги прокачала руки і плечовий пояс підтягуваннями і віджиманнями, що вдалось набрати аж 2кг) Але тільки перестаю регулярно і посилено харчуватись, то все йде коту під хвіст)
     
    Останнє редагування: 4 Травень 2019
    • Подобається Подобається x 3
  4. ververa

    ververa New Member

    я думаю, что идеальная фигура это такая, чтобы тебе в первую очередь было комфортно. естественно телосложение должно быть здоровое, не худое, не лишний вес и не перекачанная. просто хорошая подтянутая фигура.
     
    • Подобається Подобається x 2
  5. cjomcjomka

    cjomcjomka Content - fairy

    Для мене зараз ідеальна - це моя. Я довго до неї йшла, це комплексна робота. І для людини, яка повна від природи і поправляється від того, що лайкнула торт :) ця фігура після народження 4 дитини - це досягнення. Ну, от і похвалилась :) 66296981_837014720032020_914792776661467136_n.jpg Вважаю, ідеальними виглядають ті, хто в порозумінні з собою. Це не про параметри.
     
    • Подобається Подобається x 11
    • Зе бест! Зе бест! x 10
    • мімімі мімімі x 1
  6. ReginaMotko

    ReginaMotko миється в бані

    Для мене ідеальної фігури не існує, для кожного вона має виглядати по свому.
     
    • Подобається Подобається x 1
  7. New look

    New look Well-Known Member

    Мій ідеал фігури. Фігура молодої дівчини, не накачана, не суха, талія...Не уявляю як такої достигнути коли "широка кістка"))) і після 30.. ну але як мотивація, не закидати роботу над собою)
    [​IMG] radikal
     
    Останнє редагування: 8 Листопад 2019
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  8. бетменша

    бетменша Well-Known Member

    нічо собі "не суха")) та там тазовою кісткою можно око виколоти))
    п.с. якшо шо, то фігура класна)
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 5
    • Смішно Смішно x 3
  9. vanilia

    vanilia Miracles are real

    Ще кілька років тому, мабуть, я би відповіла інакше. Я би знайшла в просторах інернету фото (оброблене в фоторедакторі) красивої жінки і представила його яке ідеальне. Але... Сьогодні я вважаю, що ідеальної фігури не існує. Існує моє тіло, яке я люблю. І інші можуть вважати його дааалеко не ідеальним, але то їхня думка, яка має право на існування. Я працюю над ним, звичайно ж. Якраз тому, що я його люблю :)
     
    • Зе бест! Зе бест! x 4
    • Подобається Подобається x 2