Раджу лікаря з питань безпліддя

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Музик, 18 Квітень 2013.

  1. Музик

    Музик Мартуська

    я зараз перебуваю у пошуку лікаря-гінеколога, тому вирішила створити отаку тему-опитування, без обговорення, суто відповіді по пунктах, щоби легше було зорієнтуватись

    1. прізвище лікаря який допоміг справитися з проблемою, де приймає
    2. скільки часу планували вагітність
    3. діагноз
    4. скільки часу тривало лікування
    5. його дії (лікування, процедури, операції)
    6. коли лікувались (рік, оскільки деякі вже не працюють)
     
    • Подобається Подобається x 3
    • Зе бест! Зе бест! x 2
    • мімімі мімімі x 1
  2. Zetabeta

    Zetabeta New Member

    Я не лікар-гінеколог
    А я по Вашому гінеколог, щоб знати які аналізи здавати, якби я була лікарем і розумілась у медицині, то б до неї однозначно не пішла! До цієї "лікарки" я не вникала, щоб все перечитувати, слава Богу після неї завчила, що краще всю іноформацію перевірити!
     
  3. ckorpionsha

    ckorpionsha Well-Known Member

    Скільки років лікуєтесь?

    Надіслано від мого SM-A720F, використовуючи Tapatalk
     
  4. Zetabeta

    Zetabeta New Member

    1,5 роки (з перервами)
     
  5. ckorpionsha

    ckorpionsha Well-Known Member

    То ще небагато. Читайте ДП, тут багато корисної інформації. Успіхів

    Надіслано від мого SM-A720F, використовуючи Tapatalk
     
  6. Zetabeta

    Zetabeta New Member

    А хіба є терміни, багато чи не багато?! Думаю, що ні...
    Дякую всього найкращого :)
     
  7. ckorpionsha

    ckorpionsha Well-Known Member

    Ну як нема, є пари, які по 15 років чекають Божого благословення. Навзаєм)

    Надіслано від мого SM-A720F, використовуючи Tapatalk
     
  8. Zetabeta

    Zetabeta New Member

    Не так зрозуміли, термінів чекання немає, так як усі мріють одразу стати батьками..)
     
  9. chereshnia

    chereshnia New Member

    Аналогічно. Пішла до Городенчук на консультацію. Взяла всі аналізи які робила, узд за останніх 2 роки, щоб вона бачила яка ситуація. Попередньо її консультантка по телефону мені сказала, що коротка консультація триває 20 хв і коштує 300 грн. Коли я прийшла - Городенчук переглянула мої документи і лише сказала, що готова "нас взяти" і щоб я йшла і радилася з чоловіком чи нам буде підходити, і якщо так то щоб приходили на довгу консультацію , яка триває 1,5 год і коштує 1500 грн. І все! Більше нічого вона мені не сказала - ні які аналізи здати на даному етапі, нічого взагалі. Мало того - поки вона подивилася мої документи 20 хв консультації пройшли і її асистентка буквально вигнала мене з кабінету заявивши що час консультації вийшов. І коли я ще хотіла ще дещо її запитати - Городенчук і оком не змигнула і сказала йдіть і радьтеся, бо час консультації вийшов. Чесно кажучи, я просто в шоці з так званої "консультації", бо вона мені абсолютно нічого не сказала і не прокоментувала жоден з аналізів , ні ситуації в цілому. А асистентка взагалі заявила : "з вас 400 грн, бо ви на 5 хвилин довше були на прийомі." Коли я запитала за що ще 100 грн - то вона мені відповіла, що за 300 грн - то звичайна консультація, а в мене була не звичайна. З якого дива вона була не звичайна мені так і не пояснили. Тому хочу сказати вам дорогі форумчанки , що з таким відвертим здирництвом я стикаюся вперше, хоч була до того і в інших приватних клініках. Городенчук поставилася до мене дуже байдуже і по факту я заплатила гроші ні за що. Тому рекомендувати її я ніяк не можу.
     
    • Співчуваю Співчуваю x 2
    • Подобається Подобається x 1
  10. Zetabeta

    Zetabeta New Member

    Я думала, що дійсно вона лише до мене так поставилась...але ні ще знайшлись Ви... бо тут її дуже хвалять, за що не розумію. А Вам щиро співчуваю, бо теж була в такі ситуації((( надіюсь, Ви знайшли собі кращого професіонала :)
     
  11. ckorpionsha

    ckorpionsha Well-Known Member

    То не консультантка, то Оксана - власниця клініки.

    Надіслано від мого SM-A720F, використовуючи Tapatalk
     
    • Співчуваю Співчуваю x 1
  12. chereshnia

    chereshnia New Member

    Дякую, але думаю що я така не одна. Не всі просто пишуть про це нажаль (
    --- дописи об"єднано, 13 Листопад 2019 ---
    Вона не представлялась. Та і не зважаючи на те хто вона, думаю все рівно вона не вправі так ставитись до своїх клієнтів. Я просто не розумію чому я за свої гроші і в приватній клініці повинна терпіти таке ставлення - про клієнтоорієнтованість вони і не чули. Це заробляння грошей, а не лікування ((
     
  13. ckorpionsha

    ckorpionsha Well-Known Member

    Ну за 8 місяців мого відвідування тої клініки я такого не відчула на собі, поки всі питання не з'ясовувала, не виходила.

    Але ціни ростуть щодня, нажаль

    Надіслано від мого SM-A720F, використовуючи Tapatalk
     
  14. chereshnia

    chereshnia New Member

    Прочитайте мій пост уважніше. Я написала, що теж хотіла ще уточнити деталі які мене цікавили, а мене буквально випхали з кабінету і та Оксана і сама Городенчук і . І за тих лишніх 5 хв сказали доплатити ще плюсом 100 грн. І до всього мушу ще додати, що я готова була і тих 1500 грн заплатити, аби лиш допомогло, а на цю консультацію прийшла щоб вона сказала попередньо чи потрібно здати якісь аналізи, бо в мене цикл збився. А людина просто покивала головою з розумним виглядом , подивилася мої документи і сказала, що час консультації вийшов, до побачення. Прикро, але отака вийшла ситуація в мене. Я рада, що вам з нею пощастило більше. Можливо ще вплинув людський фактор, не знаю.
     
  15. Retaret

    Retaret Well-Known Member

    Мені реально дивно таке читати , бо я з Городенчук вже років 8 певно спілкуюся, бувала в неї в різних локаціях де вона приймала. Єдине , що вона справді трохи мало говірка і треба трохи витягувати з неї те, що хочеш знати чи розуміти. Нема в неї отого радісно-щасливого сюсюкання, як то буває по приватних кабінетах, якась вона мені така монотонно-приспана. Але я маю двоє дітей з її допомогою, завжди консультувала мене телефоном коротко як мені треба було, коментар аналізів по мейлу, з першою дитиною ще дуже допомогла з гв і з грудьми загалом.


    Надіслано із мого iPhone за допомогою Tapatalk
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  16. ckorpionsha

    ckorpionsha Well-Known Member

    Щодо грудей, буквально недавно відшила мою знайому ( а вона в неї рік була). Дівчина при мені їй задзвонила, спитала, а та каже, я не займаюся грудьми.

    У Вас напевно невеликі клопоти були з організмом , що на її лікуванні вийшло. Бо я знаю декількох дівчат, я в тому числі, кому вона не допомогла. Городенчук сама мені сказала, я корегую тільки гормони.

    Надіслано від мого SM-A720F, використовуючи Tapatalk
     
  17. Retaret

    Retaret Well-Known Member

    ну мабуть так, але гормони таки треба було порівняти, без цього нічого би не вийшло.
    Ну і про груди - то було в аспекті грудного вигодовування.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  18. svit Lanka

    svit Lanka New Member

    Так, багато пишуть позитивного, але пам"ятайте кожен мусить знайти свого лікаря. За останню консультацію Городенчув в мене грошей не взяла, і таке є і завжди телефоном консультує і проблем з тим нема, шкода що так склалось. І доречі сама мені казала питайте в телефоному режимі щоб ви не витрачали коштів.
    Будучи в Медікавері 5 хв я також платила 450 грн і не знаю за що, що тільки прийшла ,спитала і вийшла.
     
  19. Ludmilq

    Ludmilq New Member

    Мені дуже рекомендували Семчишин Роксолану Олександрівну як лікаря-репродуктолога з Інтерсоно Медікавер, хтось чув про неї? Має досвід?
     
  20. Ludmilq

    Ludmilq New Member

    А що чули про Медикавер, кажуть крута клініка, є там хороші спеціалісти?
     
  21. svit Lanka

    svit Lanka New Member

    В залежності що ви очікуєте, якщо ЕКО то краще йти до Семчишин (Інтерсоно) або Михайлишин (Альтернатива) а якщо лікування то треба шукати. Бо в цих клініках вас дуже лікувати не будуть бо схиляються зробити штучне і все. Є правда винятки.