Ти + Він

ЗАбилам би! (2.)

Posted by Rodionochka on 27 Січень 2013 відповідей - 4.879
  1. svoybox

    svoybox Well-Known Member

    вам, дійсно, медаль видати!
    Я он, сьогодні не витримала і сама вкрутила саморіз в стіну і чіпила картину (її чоловік вже був чіпив, на скотч двохсторонній, картина десь 2 дні провисіла і грохнулась)
     
    • Смішно Смішно x 1
  2. Almariel

    Almariel Well-Known Member

    Та тю, дівчата. То ви принципово чекаєте? У нас така робота не вважається чоловічою, і відповідно прибирання-готування-прасування не вважається жіночою. Так легше, чесно ;)
     
    • Подобається Подобається x 6
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  3. HOPIC

    HOPIC Well-Known Member

    Знала б скорше, ... шкода, що ікея такого не має
    --- дописи об"єднано, 5 Листопад 2019 ---
    У нас поділено що хто робить. І я не буду лізти до чужих інструментів, бо не хочу щоб хтось мої голки розгубив по хаті,
    З цього місця детальніше, я купила гачки 3м спеціально для картин - просто погодження повішати картину легше дочекатися, ніж сверління стін.
    І що, вони таки не тримають? Ікеївські в мене тримають ок, але вони до 500г. Якісь китайські є для рушників - то за весь час ще не відвалилися. А ці 3м такі слабкі?
     
    Останнє редагування: 5 Листопад 2019
  4. svoybox

    svoybox Well-Known Member

    не знаю за ікеївські, чоловік клеїв картини на скотч з будмагазину, одна впала наступного дня і побилась, друга ще день чи два провисіла, роутер теж теліпався на кабелях, а не на скотчі
     
  5. Rodionochka

    Rodionochka Безнадійна оптимістка

    Я вам розповім як я гроші заробляю). Поламалась в нас в кришці унітазу така штучка, що тримає ту кришку прикрученою. Пішла я в епіцентр, купила щось за 60 грн на заміну. Протримало пару днів, і знову та кришка «гуляє». Дратувало дуже. Глянула на сайті, що нову кришку купити - 1260 грн, новий такий унітаз 1800. Мене жаба задавила б, а моєму чоловікові легше купити і майстра покликати. Я з ним (чоловіком) сторгувалась зремонтувати за 1000. Просто взяла гайку та й прикрутила))). Мораль - чоловік би витратив більше грошей, якби я вважала то чоловічою роботою). А так маю нові сережки).
     
    • Зе бест! Зе бест! x 9
    • Подобається Подобається x 6
    • Смішно Смішно x 2
  6. svoybox

    svoybox Well-Known Member

    може знаєте онлайн курси, в мене унітаз хитається вже півроку, нема кому прикріпити нормально
    я не ділю роботу на жіночу і чоловічу, просто не хочу цього робити, знаєте як в тій приказці "добре все вміти, але не дай бог самому робити"
     
    • Подобається Подобається x 5
  7. Shapokliak

    Shapokliak Well-Known Member

    Онлайн курсів не знаю, але здається мені, в ютубі є все... мій так пральку колись стару розбирав і підшипника міняв, щодо ремонту кучу всього орисного підглянули, батареї в акумуляторній групі бездротового пилососа замінив (ремонт коштував би більше 1000, ще й знайти хто зробить ту заміну і не напартачить, а так обійшлося в 360 грн. за батареї з Алі). Але він не те щоб любить сам ремонтувати, але як має час, то воліє розібратись, якщо це не виходить за межі його компетенції (поломка в мікросхемі, наприклад), передивитись відосиків і зробити, ніж комусь заплатити. Звісно, якщо "овчинка" того вартує і йому не впадло...
    Єдине, до автомобіля не лізе, максимум - заміняв сам лампочки в фарах, ну там масло долити чи рідину для скла... Все інше доручається спеціально навченим людям. Ібо неможливо "об'ять необ'ятне", як казав Козьма Прутков. Є хобі, а є серйозні речі :girl_haha:.
     
    • Подобається Подобається x 5
  8. Almariel

    Almariel Well-Known Member

    Я за приказку обома руками.
    В нас якось все простіше: я картину можу повісити (бо вже дістала, зо стоїть два тижні - руки не доходять), а чоловік - крани помити (бо я сама того ніколи не роблю, вони мене не бісять).
     
    • Подобається Подобається x 3
  9. Rodionochka

    Rodionochka Безнадійна оптимістка

    Можу під‘іхати глянути), але менше тисячі не беру. Жарти звичайно, але в мене просто склад розуму такий), що я краще деякі «чоловічі» роботи можу зробити ніж мій чоловік. Зате він у мене гроші мусить заробити на всіх. А, ну і картини у нас лише я вішаю. От недавно люстри сама перевішувала. Він колись причепив, а я вирішила дещо переробити, то без нього впоралась. А ще в гаражі мене чекає куплена, порізана, пофарбована мною дошка на консольку в коридор. Але то вже більше моє хобі))).
     
    • Подобається Подобається x 4
    • мімімі мімімі x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  10. marianast

    marianast Well-Known Member

    Повісити картину з перфоратором чи без? Бо якщо без, то в моєму розумінні цей обов’язок унісекс, що там її вісити)
    Так само як і докрутити, де відкрутилося, або навпаки, цвяшок забити чи причепити антимоскітну сітку на двері. Остання у нас лежала тиждень, мужчини то зайняті були, то натхнення не мали, мені мухи надоїли, я вчепила ( роботи там аж смішно, ліньки до неї приступати), то ціле літо від мачухи чула, що це «Мар’яна аж мусила прибити ту сітку, сама встала, молоток взяла....» :girl_haha:
    Прямо така мучениця-золоті руки :girl_crazy:
    Кожен робить те, що вміє. Ну і кому більше треба, звичайно
     
    Останнє редагування: 7 Листопад 2019
    • Подобається Подобається x 6
    • Смішно Смішно x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  11. Rodionochka

    Rodionochka Безнадійна оптимістка

    Забила б себе за те, що вірю чужим людям!!! Так хочеться вірити, але певно то тільки лохи вірять. І я - лох!!! Шукала малій теплу куртку на олх, знайшла, зраділа). Гарна куртка, гарна ціна. Переписувалась пару днів за розміри, за іото на дитині. Все ок, профіль з 2018 року. Сторгувалась, але попросила одразу оплатити. Гроші не великі, 350 грн. Скинула. Обіцяла відправити ще в п’ятницю. Не відправила, бо ніби цілий день лив дощ і не пішла з дитиною. Ок. В суботу теж не відправила. Я їй нагадалась. Неділю тиша. Сьогодні чекала до обіду на відраплення. Не відправила. Написала їй, що якщо не може відіслати - то хай поверне гроші. Через 5 хвилин профіль на олх видалено. Подзвонила, вона взяла трубку і сказала, що відіслала, і зараз знайде накладну. Я полізла на нову пошту (маю програмку). Ніхто не відправляв. Знову її набрала, сказала, що точно вчора відправила і нічого не наплутала, що зараз розбереться. Чути було дитину. Я тихо сподівалась, що піде і відправить. А нє, абонент вже поза зоною. Ось така от історія. І вір потім людям. І то вона збагатилась)? Така на себе зла, що капець. Вже сто разів би куртку купила.
     
    • Співчуваю Співчуваю x 13
    • Інформативно Інформативно x 1
  12. ГаЛоЧкА

    ГаЛоЧкА Well-Known Member

    Родіоночка я теж лох.. трохи давніш купила малому іграшку на олх по словам продавця в ідеальному стані-прислали всю в пилюці. і поломану. без кількох деталей.непрацюючу. от так- тепер на вайбер фото і 125 раз дурні питання
     
    • Співчуваю Співчуваю x 1
  13. Rodionochka

    Rodionochka Безнадійна оптимістка

    Не гарантія. Зовсім. От я думала, що тут не кинуть, бо пофоткала все, що просила, і на дитині фото. І переписка декілька днів. І дитина точно є. Просто така людина якась, непорядна чи що. Чи впадло їй. Не можу зрозуміти чому. Ну але і «бєз лоха і жізнь плоха»))).
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  14. syxivska

    syxivska Well-Known Member

    Думаю,картинка курточки ще десь знову випливе...
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  15. raspberry

    raspberry Well-Known Member

    @Rodionochka, а чому через олх-доставку не замовляли? Там принцип як на алі - гроші блокуються на картці і поки Ви не отримаєте, продавцю їх не перекидають. Я лише так все там купую.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 5
    • Інформативно Інформативно x 5
    • Подобається Подобається x 3
    • Корисно Корисно x 3
  16. ГаЛоЧкА

    ГаЛоЧкА Well-Known Member

    ой.я в таких випадках кажу- дякую боже. що забрав грошима...
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
  17. raspberry

    raspberry Well-Known Member

    Знову ж - олх-доставка: спочатку перевіряєте товар, а тоді або забираєте, або повертаєте. Я так гру купувала - теж ідеальний стан на словах, а по факту з тріснутими деталями приїхала. То я її просто не взяла і мені гроші повернулись на картку.
     
    • Подобається Подобається x 2
    • Інформативно Інформативно x 1
  18. ГаЛоЧкА

    ГаЛоЧкА Well-Known Member

     
    • Інформативно Інформативно x 1
  19. olerusya

    olerusya sweet candy ;)

    @Rodionochka , не все втрачено.
    Сюди закинули інформацію і дані шахрайки Шахраї,чорний список продавців та покупців.Україна. ?
    Хоча так виглядає що якась наглота, яка має ту куртку, але хоче "продати" її 10 раз.
    Найкраще на них діє, коли це реальні особи, а не зеки, це знайти їх профіль на фб і писати всім родичам/знайомим - позорити її.
     
    • Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  20. rysja

    rysja Well-Known Member

    Я так на олх уги "купила", низька ціна, нові, в оголошеннях багато інших товарів, попросила вислати через олх доставку, написав, що не виходить через тел. Зійшлись на налоговому платежі, половину суми оплатила і з кінцями. І були фото на вайбер, і схожа схема. Також була дуже зла на себе, але хто мені винен....
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Співчуваю Співчуваю x 1