Перші тижні вагітності (2)!

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Імель, 22 Травень 2015.

  1. Happy Fiancee

    Happy Fiancee Well-Known Member

    @Burberry у вас тільки Аспірин? В мене від аспірину падали тромбоцити, тому аспірин забрали і залишили тільки Клексан 0,2. Теж кровило поки була на аспірині, забрали - стало ок. Порадьтеся з лікарем.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  2. Burberry

    Burberry Well-Known Member

    Тільки аспірин. Правда, коли почало мазати, я його не пила два дні, але лікар сказав далі пити. Не знаю, сьогодні поздавала аналізи, побачимо. Маже вже значно менше, ну, але я п'ю транексам ще, точніше гемотран
    А хто ваш лікар @Happy Fiancee ?
     
  3. Happy Fiancee

    Happy Fiancee Well-Known Member

    @Burberry зараз мені важко сказати чи буде ця лікар "моїм" лікарем в цій вагітності. Консультувалася в Альтернативі (Зінов'єва). А от попередню вагітність вів Гуменецький І.Є. В нього власне напрям гематологія. Тобто він був гінеколог, але в гематології добре розумівся. Але, на жаль, він помер. Тепер в Альтернативі по вовчаковому багато лікарів консультують. Але і підхід тепер інший. Ну може конкретно в моїй ситуації він інший, бо в мене є досвід попередньої вагітності. І тепер мені сказали: Клексан на всю вагітність і можна не контролювати ВА. Знову ж таки з попереднього досвіду: коли відмінили Клексан на 30-му тижні почалася затримка розвитку в дитини (хоч аналіз показував, що ВА не виявлено).
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  4. Delfy

    Delfy Well-Known Member

    Зараз я в Україні, літаком не лечу нікуди, поки не проясниться ситуація, бо вже мала негативний досвід з літанням на ранньому терміні.
    я вчора знову випила транексам, бо рожева мазанина.
    поки пю утрожестан, кровоспинне, фоліо і магне, але особливх надій на цю В не покладаю, і дуже мені шкода.
    Щось перестала я її "відчувати", пройшло те тепло внизу живота(
    Бо якось все не так - і хгч не дуже росте, і мажеться, і кровить.. все на купу.
    Якщо на узі все підтвердиться, то кину пити всі таблетки і напюсь просто.
    щось нічого не буває в моєму житті легко(
     
    • Співчуваю Співчуваю x 3
  5. Happy Fiancee

    Happy Fiancee Well-Known Member

    @Delfy вам вдалося десь швидше домовитися за УЗД чи будете чекати п'ятниці?
     
  6. Burberry

    Burberry Well-Known Member

    Мені зараз лікар сказав, що клексан додавати, коли ростуть титри. А я поки цієї вагітності на вовчаковий навіть не здавала, але аспірин п'ю. Минулої, то приймала і клексан і аспірин з 5 тижня, та трапився викидень. Також в багатьох джерелах зустрічала, що як є вовчаковий, то моніторити постійно не потрібно, має бути підтримка впродовж всієї вагітності, от і будь мудрим...Подивлюся, що там моя коагулограма покаже, хоча й вона не буде інформативна на фоні аспірину і транексаму...
     
  7. Delfy

    Delfy Well-Known Member

    вчора була в поліклініці, то побачили плідне яйце, 9 мм(помойму, замале на 6,5 тиж??), не деформоване, кругле, в матці , але не побачила там ембріона. серцебиття не слухала, бо не мала чим. Але сказала, що ще рано і попередила, що і серце і ембріона може бути ще не видно...
     
    • Подобається Подобається x 1
  8. Happy Fiancee

    Happy Fiancee Well-Known Member


    --- дописи об"єднано, 10 Грудень 2019 ---
    Та може бути.
     
  9. WinterDog

    WinterDog Well-Known Member

    @Delfy та чому не може бути. Запліднення могло бути і пізніше. Тому у вас може бути трохи менший термін ніж 6.5 тижднів.
     
  10. Burberry

    Burberry Well-Known Member

    Я вас розумію, я сама трохи фаталістка, та й лікар каже, що жодна терапія не допоможе, якщо природа схоче інакше. Тому я теж нікуди не бігала цієї вагітності. Але зараз лежу і надіюся лише, що все буде добре.
    Сумніваюся, що ви могли чимось нашкодити, тим паче, що дитинка добре розвивається.
    --- дописи об"єднано, 10 Грудень 2019 ---
    Тро
    Трохи мале, але й в поліклініці могли погано виміряти. Тому тут треба лише УЗД в динаміці. Я б на вашому місці не йшла в п'ятницю, а вже наступного тижня
     
  11. Delfy

    Delfy Well-Known Member

    не доживу. хіба лікар дасть надію, то прийду повторно на наст тижні)
    я скоріше йду вже на те узд, щоб підтвердили мої підозви про ЗВ.
     
  12. Arapeta

    Arapeta Well-Known Member

    А не хочете в Параскеву задзвонити і дівчатам пояснити ситуацію,що треба терміново? Там і апарат хороший. Скільки разів я під кабінетом УЗД чекала, бо були такі незаплановані критичні ситуації у жінок. А сама так без запису до уролога у вагітність їздила. Боліло сильно і я вагітна була, то всі все розуміли.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  13. Mansikat

    Mansikat Well-Known Member

    Жінка ж вчора була на УЗД і їй сказали, що серцебиття може бути просто ще не видно, бо термін замалий. Припускаю, що якщо вона піде ще сьогодні на УЗД, шанси почути те саме дуже високі.
    В неї точно не позаматкова вагітність, тому ургентності в цій ситуації немає. УЗД ніяк не вплине на збереження чи незбереження цієї вагітності. Я розумію, що ця вся метушня від сильної тривоги, але робити дослідження, які не дають точних відповідей - це лише ще більше цю тривогу годувати. Можна згадати про молитву в пошуках спокою і моральних сил для цієї ситуації.

    Надіслано від мого Redmi 4X, використовуючи Tapatalk
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Подобається Подобається x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  14. Kohaju

    Kohaju Well-Known Member

    Вам все ж вартувало б розгорнутий зробити на АФС, коагулограму. Бо якщо вже двічі таке було, призначають не лише аспірин а й уколи. Ну це я так думаю.
    А гематома пройде.
     
  15. Kohaju

    Kohaju Well-Known Member

    Розумію що важко, але треба заспокоїтись. Закордоном взагалі мені казали: ну як повезе бо до 12 тижня тут нічого не рятують, не призначають нічого пити, крім фоліо. В мене також не показало нічого на вашому терміні. А через 10 днів було видно і плід і серцебиття. І так само мазало, чого, вони тут навіть не виясняють. Так буває, і все. Вартує ще раз зробити УЗД, але вже не цього тижня, бо 5 днів між УЗД - то мало, хоча б 7-10. Якщо вірите в дію Прогестерону то пийте. Ну і вірте в хороше.
     
  16. Burberry

    Burberry Well-Known Member

    Я це все здавала, все інше було в нормі. Нині коагулограма теж була в нормі.
     
    • Подобається Подобається x 1
  17. Delfy

    Delfy Well-Known Member

    знаю, сама так хотіла, сама собі обіцяла, що відпущу любу ситуацію, що станеться до 10-11 тижня.
    Але сама ж хочу вірити, що брак прогестерону (попередні вагітності з 6 по 8 тиждень теж мазалось, але дуже трошки, то без проблем виносила з штучним прогест.), чи підтримка таки вирішить щось в позитивну сторону..
     
  18. Happy Fiancee

    Happy Fiancee Well-Known Member

    А ви здавали аналіз не прогестерон? Я під час попередньої вагітності здавала, то був в нормі.
     
  19. Delfy

    Delfy Well-Known Member

    Коли здавала, то був в нормі (22) але потім через 4 дні я була трохи закордоном, то якраз там почалась мазанина. з собою мала прогестерон, то вде не здаючи почала приймати. поки приймаю штучний, то більше не здавала.
     
  20. Happy Fiancee

    Happy Fiancee Well-Known Member

    Думаєте мазанина від браку прогестерону? Я років 3 тому читала про прогестерон, бо мені його постійно тулили. А я десь підсвідомо розуміла, що не в ньому причина. Здала і він був добрий. В нас тут є тема про прогестерон. Досить інформативна і цікава. Почитайте при нагоді.