Ранній розвиток наших діток

Тема у розділі 'Немовлята', створена користувачем StarKa, 7 Квітень 2011.

  1. Nett

    Nett Member

    Дам дуже просту і логічну відповідь. Може чоловік зрозуміє. Відкиньте всі "мудрування" людей і задумайтеся, як іде природній процес розвитку дитини. Хребет тримають м'язи! Відповідно, постава та його правильний розвиток залежить від м'язів і лише від них! Коли м'язи слабкі, то вони не здатні тримати хребет. Повзаючи і щоденно роблячи САМОСТІЙНО спроби сісти чи встати дитина їх зміцнює. Якщо дитина сама починає сидіти, значить м'язи уже достатньо сильні для цього і хребет надійно тримається.
    І сидіння - це коли дитина сама сіла, а не ви її якось потягнули за ручки, щоб сіла.
    Що буде, якщо м'язи не готові до сидіння, а дитину підперти подушками? М'язи не втримають навантаження і хребці під силою тяжіння ущільняться. Таке ж може бути і в дорослому житті, якщо не займатися вправами чи постійно сидіти і мало рухатися. Здійснюється тиск на хребці і затискаються нервові закінчення (внаслідок протрузії чи грижі). Від цього виникають болі в спині у всіх.
    Вибачте, щось багато вийшло. Просто прошу, не слухайте таких "радників". У всіх, кого "підпирали", дуже рівний хребет? Немає болі в спині? Зазвичай відповідають, що то від віку. А ні, то від ненатренованих м'язів)) То ж нехай не заважають вашій дитині їх тренувати :) Здоров'я усім :)
    --- дописи об"єднано, 9 Лютий 2020 ---
    Ось це "І нічого" мене виводить. А зараз от по- іншому роблять, і теж "нічого". Певно тут аргумент має бути, що батьки ми і так робимо і "нічого" :girl_blum:
     
    • Подобається Подобається x 2
  2. Kroshka Enot

    Kroshka Enot Well-Known Member

    Наприклад, мого чоловіка садили в подушки. А ще він не повзав, і свекруха при кожній нагоді говорить "о, внучок такий же лінивий як його тато, повзати не буде" :girl_devil:.

    І в дорослому віці у мого чоловіка дуже серйозні проблеми зі спиною (гігантська грижа, через яку йому тимчасово майже паралізувало 1 ногу).
    Мене не садили в подушки (але тягали за ручки зі спини - "помагали" сісти). До вагітності НІКОЛИ ні за яких обчтавин не боліла спина.
    Почалися невеличкі проблеми, коли за вагітність набрала 15 кг і коли почала постійно носити малюка.
    Мою проблему вирішило плавання і зменшення ваги (при супер великій для мого організму вазі допомагали сеанси простого масажу - пропрацьовки м"язів), з чого роблю висновок, що то м"язи а не хребет.
     
  3. Nett

    Nett Member

    Гррррр :girl_devil: Не люблю, коли так порівнюють.
    Це Ви повністю праві. Я уже в дорослому віці заробила проблеми і виправила тимчасово тренажерами, поки не закинула тренування. Але завжди, коли міцні м'язи, то нічого не болить.
    А чоловік хай спину зміцнює ;)
     
  4. ruda kishka

    ruda kishka Well-Known Member

     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  5. Basyanya

    Basyanya Well-Known Member

     
    • Співчуваю Співчуваю x 2