Серіали, серіали, серіали...(2)

Тема у розділі 'Катрусин кінозал', створена користувачем Demetra, 11 Листопад 2015.

  1. Milamila

    Milamila Active Member

    Дякую за інформацію!
    Спочатку іспанську катастрофу подивлюсь, бо вже шкода кинути, заінтригувала) правда тільки одна серія поки що,не знаю як там будуть розвиватися події далі... Британська катастрофа на черзі))
     
  2. Leditanya

    Leditanya Well-Known Member

    Не знаю чи вже згадувала тут цей серіал. Хороший англійський детектив.
    5_3671031_ua_fc016fe76d447ffdef77b541e3d4c51b.jpg
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Інформативно Інформативно x 1
  3. Dominika

    Dominika Well-Known Member

    @Lyudvig додивилась я Привид дому на холмі, я думала там дійсно жахи, а там так - казочка))) мені і на половину не було так лячно як на Злі. Ще подивилась Ключі Локків або Замок і ключ. Теж ніби жахи, але більш фентезійні, не класичні. Гарні спецефекти. Однозначно для сімейного перегляду, бо там дитячо-підліткова тема. Але ми з чоловіком дивились, особливо чоловік))) Мотель Бейтсів чогось дуже туго мені йде, не впевнена, що продовжуватиму.
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  4. Lyudvig

    Lyudvig Добра не пам’ятаю, зла не забуваю.

    Ну то може і я той Привид гляну, якщо я ЗЛО можу дивитись)
    Зараз дивлюсь Homeland і Narcos.Як завжди-супер!
     
    • Подобається Подобається x 1
  5. aknytsU

    aknytsU волошкова...)

    Вчора з чоловіком на ніч глянули (поки малявка від грудей не відлипалась :d25:) МакМафія.
    Сьогодні будем дивитись продовження. Мені так собі, я не дуже виникла в суть, а чоловіку зайшло.
     
  6. WinterDog

    WinterDog Well-Known Member

    залипла сьогодні на серіал The Good Place. Комедія, і на диво притомна.
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  7. MartaKas

    MartaKas Well-Known Member

    Дуже чекаю продовження)
    Серіал Жертва номер 8 / La víctima número 8
    Заплутана історія в цьому серіалі переносить глядачів в Більбао. Тут, в Іспанії, відбуваються сумні події. Захоплення терористами бранців закінчується вбивством восьми чоловік і нанесенням шкоди ще кільком. Уряд і слідчі організації впевнені, що у всьому винен двадцатитрирічний Омар Джамал - організатор цього угруповання, тому його потрібно відправити під суд. Незабаром будуть винесено рішення. Здається, що у головного персонажа немає ніяких шансів на свободу, адже про його вину сурмлять всюди.
    Головний персонаж упевнений, що йому належить боротися, але при цьому йому ніхто не довіряє. Єдині люди, які продовжують підтримувати Джамала, є дівчина і мати. Вони продовжують збирати докази, щоб переконати владу в тому, що головний персонаж не винен. Ця історія розвивається найнесподіванішим чином. Автори намагаються відобразити в сюжеті сучасний стан справ в суспільстві та світоустрій таким, яке воно є насправді. Що ж буде далі?
     
  8. Matvijko

    Matvijko Мамуся в декреті...

    Дівчата а де дивитесь чому жінки вбивають? Я подивилась 5 серій, більше не знаходжу. Буду вдячна за відповідь.

    Надіслано від мого Redmi Note 8 Pro, використовуючи Tapatalk
     
  9. Olenka Matviikiv

    Olenka Matviikiv Well-Known Member

    Можна безпосередньо з сайту Лостфільм завантажувати торренти , але там потрібна реєстрація .
    Або можна дивитись на HDrezka в онлайні .
    Там є три варіанти перекладу .
    Почему женщины убивают (2019)
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  10. Galicija

    Galicija Well-Known Member

    Дякую за рекомендацію - дуже сподобався. Дійсно, головна акторка неординарна - тим і захоплює. А ще дуже подобається "побутовість" чи як це назвати - практично всі герої безгламурні, природні... Сюжет цікавий, а саундтреки які!:girl_in_love::girl_in_love::girl_in_love:.... Рекомендую таким шанувальникам драми/легкого триллера, як я)
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  11. Dominika

    Dominika Well-Known Member

    Третій сезон Грішниці дивує...Зі звичайного детективу плавно переходять в психологічно-філософську драму. Я знудилась на тих 4 серіях, що вийшли. Ще дивлюсь Вікторію, щоб потім перейти до Корони))
     
    Останнє редагування: 2 Березень 2020
  12. Milamila

    Milamila Active Member

    Теж колись починала дивитись, але якась озвучка неприємна, ріже вухо:sad:
     
  13. Dominika

    Dominika Well-Known Member

    Згадала, що не подивилась другий сезон Dark, подивилась. Який же він крутезний. Чоловік зі мною перший сезон не дивився, а ту на третій серії полишив свої справи і приєднався, щодня питав чи будемо ми дивитись наступну серію))) Третій сезон, фінальний, обіцяють показати в червні цього року.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  14. Milamila

    Milamila Active Member

    Випадково натрапила на серіал "Пуститися берега" і залипла!!! Крутезний!!! Жанр - кримінал, драма. Зараз на другому сезоні, відірватися важко)
    Уолтер Уайт - викладач хімії. У нього є дружина, яка вагітна, й син-інвалід. Його свояк працює в Управлінні по боротьбі з наркотиками й одного разу пропонує взяти участь в облаві. Уолт випадково бачить, як один дилер тікає, ним виявляється його колишній студент. Розчарований у житті, до того ж хворий на рак, Уолтер вирішує зайнятися з ним бізнесом з виробництва метамфетаміна. Хто ще може приготувати найчистіший метамфетамін, як не вчитель хімії?
    І тут понеслось! Як зайнятися кримінальним бізнесом та уникнути підозр дружини і сина? ще й родича, який бореться з наркоторгівлею? Тут ще й хвороба наступає на п'яти...
    Одним словом, гАряче!!!
     
    • Подобається Подобається x 2
  15. smilechyk

    smilechyk Well-Known Member

    Також в захваті від серіалу була, а кінець мене вразив
     
    • Подобається Подобається x 1
  16. Online

    Online Well-Known Member

    З того, що сподобалося останнім часом: Богомол (La Mante) і Злочини пристрасті (Mördaren ljuger inte ensam). Перший- французський кримінальний триллер про маніяка, точніше маніяків. Добротний, цікавий, з фірмовим французьким шармом. Другий - скандинавський ретродетектив в стилі Агати Крісті. Сюжети не такі химерні як в неї, але все одно цікаво. І дуже гарний візуально, відмінно передана атмосфера сер. 50-х-60-х.
    Трохи простіші, але теж непогані детективи: Останній пірует (Case, Ісландія 2015), Нокс (Nox, Франція 2018), Зникнення (Disparue, Франція 2015), Прилив (Springfloden, Швеція 2016). Стокгольмський реквієм (Sthlm Rekviem, Швеція 2018) - нічого надзвичайного, але теж можна глянути.
    Ключі Локів взагалі не пішов, навіть не знаю чому. І ніби цікаво, і ніби графіка гарна, але ледве відмучила 2,5 серії, потім зразу глянула останню і зрозуміла, що нічого не втратила) Мене страшенно дратувала поведінка гг, хоча я розумію, що вони діти і мудрих виважених вчинків не варто очікувати. Короч, не можу щось останнім часом знайти собі фентезі до душі) Як хтось порадить щось свіженьке, буду вдячна.
     
    • Подобається Подобається x 1
  17. Gentle

    Gentle Well-Known Member

    Порадьте якийсь позитивний/добрий/легкий серіал, бажано щоб був на нетфліксі. Бо зовсім хандра напала. Останній дивилася Virgin river, сподобався, але є тільки 1 сезон поки що :sad:
     
  18. Руда Лисиця

    Руда Лисиця Шопоголік :-)

    Sex Education , має вже 2 сезони
     
    • Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  19. Kewmr

    Kewmr Active Member

    Нарешті і я подивилася цей фільм. Схожість з сьогоднішніми подіями просто вражає. Як можна було написати цей сценарій 9 років тому?
    Заражение смотреть онлайн, 2011
    (є можливість перегляду українською мовою)
     
  20. Milamila

    Milamila Active Member

    Я зараз на останній серії четвертого сезону. Це перший серіал, який тримає в напрузі так довго. При чому від сезону до сезону та напруга тільки росте!!! Актори в головних ролях неймовірно переконливі, я б їм вручила по Оскару!
    Важкуватий осад після перегляду, стільки крові, але певно так і є там, де крутяться шалені гроші. Не уявляю, яким буде кінець тої історії, думаю точно не хепі енд...